Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S
Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολα  :think:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η μαρλεν ποια ειναι και η ευα αλ πατσινο βοηθα οσιε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S

τι αλλο θα ακουσουμε..

κοιταξε εδω 

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?
Ναι, αν διαβάσεις το φόρουμ και πηγαίνεις σε μπουρδελα, δεν γινεται να μην πας και στην Αφρο με τόσο διθυραμβικά σχόλια, ειναι λογικο αφού όλοι φεύγουν ενθουσιασμένοι.
Και εγω φίλος με την αφρο έφυγα απο εκει, αλλα το γαμησι δεν μου βγήκε, δε μου άρεσε εμφανισιακά, plus ατάκες τύπου ελα μουρό μου να με γκαμησεις, καπου δεν έκατσε η φαση, χωρις να λεω πτι έφταιγε η κοπέλα, η οποία μου δημιούργησε πολυ καλη εντύπωση σαν άτομο γενικά. Απλα δεν...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολα   :think:
Ρε Τζαμαϊκανέ με την όμορφη σου σηκώνεται απλα μετα ειναι κομοδίνο και σου πέφτει και την διάολο στέλνεις.... Με την άσχημη αν σου σηκωθεί θα περάσεις σούπερ αλλα το ζήτημα ειναι να σε καυλώσει αρχικά ωστε να μπείτε στο κυρίως θεμα... Πχ αν εκανε καμια ακαποτη θα γινόταν η δουλεια, θα είχαμε ανόρθωση ηθικού, αλλα να δω την Αφρο και να μου σηκωθεί κατευθείαν για να βαλω καποτα, δεν μου έκατσε...

Πωωωω σαν τον Αλαπίνη έγραψα, μονοκοπανιά...  :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
επιστροφη μετα απο αποχη σε εβελινα βυζουλινα ακολουθει κριτικη διαφημιση

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
:pipa3:
Ρε Στέλιο ασε τους οφθαλμίατρους και κανε το κονε να μας βρεις και εμας το τηλ. της "Μαριλένας" απο το Σειρηνάκη να της κάνουμε μια ευγενική χορηγία...  :pipa3:  :grin:
Πάντως δεν ειναι θεμα οφθαλμίατρου, νομιζω οτι αντικειμενικά δεν ειναι όμορφη γυναικα, τούμπανο ναι, αλλα όμορφη δεν... Για μενα τουλαχιστον...  ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.424
Πόντοι
7.095
Arisk...της λες να γυρισει σε 69 χωρις να γλυψεις...βλεπεις κωλαρα...κανει πιπαρα και σου σηκωνεται για πλακα

thelwnakanwaccount

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, μπήκα για να γράψω και γω μια κριτική,λοιπόν

Έχει κάτι μέρες που είχαμε πάει στα στούντιο που είναι κοντά στο καλλιγούλα. Τα μισά ήταν κλειστά, άλλα ήταν απασχολημένα και δεν περιμέναμε, ευτυχώς που μας έκοψε και χτυπήσαμε το κουδούνι στο Red Diamond (μια πόρτα δίπλα από τον καλλιγούλα) γιατί αρχικά νομίζαμε ότι ήταν κλειστό !

Μέσα είχε μια Σερβίδα 23 χρονών,Γαβριέλλα, απίστευτο μωρό, πραγματικά το μόνο στούντιο που είχε ουρά και μόλις την είδα περίμενα, η τσατσά εκεί πολύ ευγενική, πιάσαμε κουβέντα και μας είπε για τις 2 κόρες της κλπ.

Στο ψητό λοιπόν, πήρα το απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ, μας είπε ότι είχε ένα πρόγραμμα στα 60 (να ναι αυτό το ακάπωτο και το 69 ?), στα 80, στα 100 (2 εκτονώσεις?) και στα 120 (τζακούζι και αυταρχικό?) αλλά είχα πάθει τέτοια πλάκα που δεν πρόσεχα

Λοιπόν περίμενα μέσα και με το που σκάει η μύτη η άλλη έρχεται και με παίρνει αγκαλιά στο όρθιο, το social κράτησε ελάχιστα μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό γιατί είχε ουρά, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δεκτική σε ότι και αν έκανε, φώναζε ωραία και έστηνε το κορμί της υπέροχα. Αυτό που με την έσπασε είναι ότι όταν την έδωσα ένα μπατσάκι στον ποπό, με σταμάτησε και γύρισε και με είδε λέγοντας με "τις γυναίκες δε τις βαράμε, τις σεβόμαστε". Σε γενικές γραμμές πάντως έμεινα ικανοποιημένος και σίγουρα θα ξαναδοκίμαζα μαζί της ένα μεγαλύτερο πακέτο. Κορμί και φάτσα έχει, αν έχει και διάθεση τότε τζετ !

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
επιστροφη μετα απο αποχη σε εβελινα βυζουλινα ακολουθει κριτικη διαφημιση
καλη περιπτωση η Εβελινα.εχω ακουσει απο αλλες πουτανες οτι το βυζι της ειναι σιλικονατο.η ιδια μου ειπε οτι ειναι φυσικο και νομιζω πως ισχυει.απλα μολις ανεφερα το ονομα της Εβελινας σε αλλη πουτανα αμεσως την κακολογησε και μ ειπε οτι ειναι σιλικονατη

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλημερα στην παρεα, μινι τσαρκα προ ολιγου με μετρια καταθεση στην αντζελα, καποια στιγμη θα γραψω και την κριτικη. Στα αλλα στουντιο που πηγα ειχαμε...
Πέτρου Ερημίτη 2. Η αλεξανδρα, μεξικανικης καταγωγης... ψιλη ομορφουλα με απιστευτη κωλαρα, αλλα τελειος αβυζι. Συμετοχη στο δωματιο απο παλιοτερη συνευρεση, καλη θα ελεγα.
Νικηφόρου Ουρανού 26. Μια χαριτωμενη ψιλη κοπελιτσα με λιγα παραπανισια κιλα, δυστυχως με διαφευγη το ονομα, απο παλιοτερη εμπειρια μαζι της σε στοθυντιο της επαρχιας (κατερινη) δεν με ενθουσιασε και πολυ.
Φρίξου 13. Σε αυτο το στουντιο πετυχα την κοπελα στο δωματιο και απο τι με ειπαν γιατι δεν εκατσα να περιμενω ειχαν την κορινα, για περιτερω πληροφοριες σπευσατε στο καταστημα.
Φρίξου 15.Εδω περα τελικα μετανιωσα που δεν μπηκα στην παλια γνωριμη και μονιμη σε αυτο το στουντιο αρκετο καιρο τωρα, την νταρντανα τανια εκ ισπανιας, ωραιο και βαρβατο μωρο με αρκετα καλες επιδοσης στο δωματιο.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου). Η αντζελα οπως και εγραψα στην αρχη, ψιλη αδυνατη κοπελα με πολυ μικρο στηθος αλλα με τεραστια ρωγα  και ωραιοτατο κωλαρακι, βεβαια μεσα στο δωματιο και απο κοντα χανει αρκετα στην εμφανιση και δυστυχως εχει μετρια επιδοση στο κρεβατι, λεπτομερειες στην κριτικη.
Ανδρέου Γεωργίου 21 . Και τελος το στουντιο στην ανδρεου γεωργιου με αριθμο 21 ειχε μια ωραια πιτσιρικα με το ονομα τζουλια με μεγαλουτσικο φαρδυ κωλο και μικρο βυζι. Δεν ετυχε να εχω καποια παλιοτερη εμπειρια μαζι της.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλημερα στην παρεα, μινι τσαρκα προ ολιγου με μετρια καταθεση στην αντζελα, καποια στιγμη θα γραψω και την κριτικη. Στα αλλα στουντιο που πηγα ειχαμε...
Πέτρου Ερημίτη 2. Η αλεξανδρα, μεξικανικης καταγωγης... ψιλη ομορφουλα με απιστευτη κωλαρα, αλλα τελειος αβυζι. Συμετοχη στο δωματιο απο παλιοτερη συνευρεση, καλη θα ελεγα.
Νικηφόρου Ουρανού 26. Μια χαριτωμενη ψιλη κοπελιτσα με λιγα παραπανισια κιλα, δυστυχως με διαφευγη το ονομα, απο παλιοτερη εμπειρια μαζι της σε στοθυντιο της επαρχιας (κατερινη) δεν με ενθουσιασε και πολυ.
Φρίξου 13. Σε αυτο το στουντιο πετυχα την κοπελα στο δωματιο και απο τι με ειπαν γιατι δεν εκατσα να περιμενω ειχαν την κορινα, για περιτερω πληροφοριες σπευσατε στο καταστημα.
Φρίξου 15.Εδω περα τελικα μετανιωσα που δεν μπηκα στην παλια γνωριμη και μονιμη σε αυτο το στουντιο αρκετο καιρο τωρα, την νταρντανα τανια εκ ισπανιας, ωραιο και βαρβατο μωρο με αρκετα καλες επιδοσης στο δωματιο.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου). Η αντζελα οπως και εγραψα στην αρχη, ψιλη αδυνατη κοπελα με πολυ μικρο στηθος αλλα με τεραστια ρωγα  και ωραιοτατο κωλαρακι, βεβαια μεσα στο δωματιο και απο κοντα χανει αρκετα στην εμφανιση και δυστυχως εχει μετρια επιδοση στο κρεβατι, λεπτομερειες στην κριτικη.
Ανδρέου Γεωργίου 21 . Και τελος το στουντιο στην ανδρεου γεωργιου με αριθμο 21 ειχε μια ωραια πιτσιρικα με το ονομα τζουλια με μεγαλουτσικο φαρδυ κωλο και μικρο βυζι. Δεν ετυχε να εχω καποια παλιοτερη εμπειρια μαζι της.
Καλη αναφορα ρε παιχτη!Παντως στις δυο τελευταιες τσαρκες εχω πετυχει κινεζους συναθλητες λες να εισαι κι εσυ ενας απο αυτους :2funny: :2funny: :2funny:ΧΙΟΥΜΟΡ παικτη μην το παρεις στραβα!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Επιστροφή της υπεροχης Σονιας στο la femme!
Γεμισε το δωματιο γελια, και το κρεβάτι Γυναίκα!
Απίστευτη διαθεση!

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
παλικαρια κανα νεο απο την Εμμα εχουμε??
ακουσε κανεις κατι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επιστροφή της υπεροχης Σονιας στο la femme!
Γεμισε το δωματιο γελια, και το κρεβάτι Γυναίκα!
Απίστευτη διαθεση!
Παιχτη λες τν σονια που δουλευε Ανρ.21 κ Τριδυμα!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Αγορινες απο καλα Μιλφακια τι παιζει γενικοτερα αυτο το καιρο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom