Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

tsoutsis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Χθεσινο βραδυνη τσαρκα στα σπιτακια του μυλου και της γυρο περιοχης...ημουν λασπη χτες για αυτο τη γραφω σημερα..Αρκετη κινηση στους δρομους κυριως απο πιτσιρικαρια.

Π.Ερημιτη-Αλεξανδρα,μεξικανα  :kissass:με φοβερο πισω συστημα.
Νικ.Ουρανου 26-Αμελια, :headbang:μελαχροινη ψηλη νταρντανα.
Villa erotica-Φραντζεσκα, :kissass: :tits2:κωλαρα,βυζαρες,απο κοντα ειναι πιο γλυκια σε σχεση με τις φωτο που εχει στο αλλο σαιτ.
Red light-Σαρα,η γνωστη σλοβακα.
Red Diamond-Αντριαννα, :tits:τουμπανιεθ.
Παρεκκλησι-Μελινα,παλια δουλευε στο τσιρκο.
Villa prive-Γκαμπριελα, :tits2:αν και εχει καλο παρουσιαστικο κατι με χαλαει...
Κεφαλληνιας-Αντζελα,η ουκρανη αβυζη αλλα με ενα  :kissass:σκετο πειρασμο.Εδω εγινε και η καταθεση,οι οργασμοι της και τα υγρα της δεν ειχαν τελειωμο.Τετοιο σκηνικο δε μου εχει ξανα συμβει ποτε γαμιοταν σα να ειχει μπει ο σατανας μεσα της.Τη γλυφομουνια,τη γλυφοκωλια,δαχτυλιασματα,παθιασμενα φιλια απλα εποιικο γαμησι....
Ανδρ.Γεωργ.52-Μονικα, :headbang:
Ανδρ.Γεωργ.50-Αννα,απο ισπανια λεει :2funny:μελαχροινη με ομορφο σωματακι και κανα 2-3 tatto, :knockinb:γαμευσημη θα τη χαρακτηριζα.
Ανδρ.Γεωργ.38-Γωγω,δυνατο κορμι,ομορφο μουτρακι αλλα μεσα δε τραβαει η ομοδα.
Μελισσες-Τζεσικα,εμφανησιακα σε σχεση με παλαιοτερα εχει βελτιωθει παρα πολυ,τωρα μεσα δεν ξερω τη παιζει.
Ανδρ.Γεωργ.24-Μιρελα,μοντελισια σταθερη αξια.

Το συμπερασμα ειναι μια απο τα ιδια,εαν δεν υπαρξει καινουργιο υλικο βλεπω στο τελος μονο οι Villes να δουλευουνε,γιατι με την ανακυκλωση των κοριτσιων που κανουν δε κερδιζουνε απολυτως τιποτα στο τελος αυτοι θα βγουνε χαμενοι..
Καλα γαμησια  :knockinb: :fuck2: σε ολους....
Γιατί βρε παιδιά την μόνικα από αν.γεωργίου 52 την έχετε στη μπούκα?
μία φορά που την πετυχα ήταν super. Είναι κάτι που έπρεπε να ξέρω?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Γιατί βρε παιδιά την μόνικα από αν.γεωργίου 52 την έχετε στη μπούκα?
μία φορά που την πετυχα ήταν super. Είναι κάτι που έπρεπε να ξέρω?
εγω μια φορα που την πηρα μου ειπε να μην πιανω τα βυζια της γιατι πονανε. αν πονανε να  το ελεγε πριν πληρωσω και μπω.
εννοειται στην εποχη μας οτι τα ελευθερα πιασιματα ειναι στις στανταρ παροχες μιας πουτανας. μαυρο λοιπον.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
εγω μια φορα που την πηρα μου ειπε να μην πιανω τα βυζια της γιατι πονανε. αν πονανε να  το ελεγε πριν πληρωσω και μπω.
εννοειται στην εποχη μας οτι τα ελευθερα πιασιματα ειναι στις στανταρ παροχες μιας πουτανας. μαυρο λοιπον.

Η Μονικα η Μιλφα?? αυτην λες??

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
η Εύα έφυγε από godiva. την βρήκα στην Γιαννιτσών.  :zfuck:
στη θέση της Μιρέλας, η Χριστίνα, νομίζω δούλευε πρωί παλιά.  :bigdick:
Α.Γ.52 μια παλιά γνώριμη από Βαρδάρη. λάθος επιλογή. ακόμα τα κλαίω. :headbang:
δίπλα στο καλιγούλα μία μουνάρα. από 40 ευρώ, χωρίς γυμνό. στα υπόψιν.
Π.Ερημίτου η Αλεξάνδρα. κολάρα. γυμνό λέει από 50 ευρώ 40.
στα τρύδιμα, στο πρώτο, γυμνό με 35 ευρώ, μία μικρόσωμη κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα).

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
ρε παιδια ποιο ειναι το αλλο σιτε που λετε συνεχεια?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ωστε η ευα πηγε γιαννιτσων  :think: και μου ειπε προχθες η βικυ οτι αυριο βραδυ θα εχει νεο μουνι  :S :S :S
ποιο νεο ρε? ουτε σε ηλικια ειναι νεο ουτε στην πολη ειναι νεο  :headbang: νεο για το μαγαζι λενε  :headbang:  :tickedoff:
ολο οι ιδιες και οι ιδιες, την λεξη τουρνε δεν την ξερουν? εμφανιζεται μια φορα το εξαμηνο καμια τσιγγανα και παμε να δοκιμασουμε σαν πεινασμενοι στην μονοτονη διαιτα που μας εχουν  :tickedoff:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
την βρηκα χθες αφου αγανακτησα και τα εψαξα ολα...ουτε σε αυτο θα μεινει μου ειπε...καποιο προβλημα εχει και αλλαζει συνεχεια...παραπανω δεν ηθελε να μ πει!!
Φιλος στο αφιερωνω "σε αναζητω σε αναζητω στη σαλονικη ξημερωματα" :rockon: :rockon:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλημερα ποιες μερες και ωρες βρισκουμε την αφροδιτη στην κωλλετη?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S
δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
με αφρο και την σπεσιαλ πιπα της?δύσκολο να μην σηκωθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom