Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο κρεβατι εκανα
σχεδον οτι θα εκανα σε οποιοδηποτε μπουρδελο στο βαρδαρη.Μονο που στο
βαρδαρη θα το εκανα με 30 ευρω ενω εκει το εκανα με 50.Η μονη διαφορα
ηταν το ισπανικο.Αλλα επειδη εβαλα το πουλι μου αναμεσα στα βυζια της για
λιγα δευτερολεπτα επρεπε να δωσω +20 ευρω? Ηταν ομορφη δε λεω αλλα και
στο βαρδαρη βρισκεις εξ ισου ομορφες.
Ναι φιλε ειμαι σιγουρος οτι ακουσα καλα.Πολυ ωραια.Μεσα σε 2 μερες ζωντανευει για τα καλα το θρεντ.Φιλε εισαι σιγουρος πως στο ερος ξεκιναγε απο 50?Ειχα την εντυπωση οτι ξεκιναγε και εκει απο 35.Παντως η τσατσα ειναι απιστευτη στην περιγραφη με τα "φανταστικα" και τα "καταπληκτικα",ισως μιλαει ετσι για να σου κατσουν καλυτερα οι τιμες ;)
Φιλε μου Blastbeat208 θα σε απαγοητευσω αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να ανεβασω φωτο.Δεν εχω scanerΣχετικα με το κηροπηγιο που πηρες bigboy ανεβασε μια photo αν μπορεις να το βαλω background το θυμαμαι να καθεται αρκετα ακυρα με τον χωρο ΛΟΛ.
Ειδα στον υπνο μου ενα ονειρο...
Ειμασταν λεει με το trelo agori στο πλαισιο και αγοράζαμε λάπτοπ +adsl δωρο για 2 χρόνια.
Μετα πήγαμε στα εγκαίνεια των δυο νέων μπουρδέλων που ανoίγουν στην περιοχή fix σε λίγες μέρες και αφου ξεσκίσαμε τις ωραιώτερες καβλιάρες πουτάνες με ολα τα special προγράμματα επιστρέψαμε στα σπίτια μας οπου γράψαμε τα καλλίτερα posts ever!!!
Μετα ξύπνησα και το ημερολόγιο εδειχνε 1 Απριλίου...
Δεν μασάμε ομως...
Οσπου να σκάσει και παλι το trelo agori με τα εκτενέστατα ρεπορταζ του θα το παλέψουμε και οι υπολοιποι οσο μπορούμε.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ολα τα αρειανα του σαιτ σε ψαχναμε!!!ετσι ξηγιεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ???![]()
![]()
![]()
![]()
To καλύτερο σχόλιο που διάβασα σήμερις!!!
Μετά από κανα τρίμηνο απουσίας, επιστρέφω, αλλά ... ΔΕΝ θα είμαι πολύ τακτικός!!! Η καινούργια δουλειά δεν παρέχει γρήγορο ίντερνετ δυστυχώς, οπότε θα έχετε νέα μου πιο σπάνια από ότι παλιότερα!
Από τις 28/2 που είχα γράψει για τελευταία φορά, πέρασε πολύς καιρός! Πάνω από 20 τσάρκες! Πολλά καλά γαμίσια, άλλα λιγότερο καλά, Έκανα και κάποια περάσματα από το Μύλο, άνοιξε το ''αλουμινάτο'' σπίτι στην Ταντάλου, άνοιξε και το γωνιακό με τα πράσινα παντζούρια, έκλεισαν δύο ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ σπίτια του Βαρδάρη (αυτό που ήταν πάνω από την Εγνατία και αυτό που είναι δίπλα από το κωλάδικο Διας και το σπίτι με το ηχιτικό Εφέ) και γενικώς υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις.
Τα καλύτερα γαμίσια που έκανα όσο χάθηκα ήταν με την Αφρούλα στο σπίτι με το ηχιτικό (έφυγε τώρα) η οποία έλεγε πολλά καριολίκια κατά την διάρκεια της πράξης καθώς και στο Μύλο με την Εύα (σταθερή αξία) και με μία μικρούλα ανατολικού μπλοκ στο Έρως 16 η οποία χάθηκε.
Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνλυματα συμπαράστασης! Μου λείπετε κι εμένα!
Τεσπα! Keep fucking! θα 'ρθει άσπρη μέρα και για μας!!!