Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τι νεκρα ειναι αυτη?απο την μαυρη μερα που εφυγε το τρελλο αγορι εχει σβησει τελειως το θεμα
εχω την εξης απορια?μονο το τρελο αγορι πηγαινει στα μπουρδελα της συμπρωτευουσας?
φανταζομαι αν σταματησε να πηγαινει θα εχουν κλεισει ολα :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πε μαγκες; μην την ψαχνετε.τα μπουρδελα στην πολη μας ειναι χαλια και πανακριβα.ριχτε ολα  χ.
καθεται και μας λεει ο αλλος για τα τραβελια.στα @@ μας τα τραβελια! 30 ευρω για να γαμησουμε.βρε ουστ!!!!!!!!!

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Για extreme  να πάτε στα 3-4 studio γύρω από το Μυλο.
Αμα χωσεις φράγκα ολα παίζουν αρκει να ρωτήσεις.
Εχε ομως 80-150 ευρω πρόχειρα στην τσεπη γιατί εισε Θεσ/κη μιά και οι Δημοτικές αρχες τις πολης μας φροντίζουν με ιδιαίτερο ζήλο μετά την επανεκλογή τους να κρατουν ψηλά πλέον τον πηχη της ηθηκής και της τάξης.
Μπουρδελιάρηδες σαν και μας αλλα και πόρνες ακόμη και νόμιμες πιστεύω πως δεν εχουν πλέον καμία θεση στην νομοταγη κοινωνια της Θεσσαλονίκης. Αν εχεις την ατυχία να εισε τιποτα ασχημος, εργένης ή ανάπειρος, στα αρχίδια τους αν δεν γαμίσεις ποτέ στην ζωη σου ακομη και επι χρήμασει.
Ας κάνει κάποιος δημοσιογράφος  μια ερωτηση του ειδους:
Tι γνώμη εχεται κυριε Δημ/χε , Αντ/χε κτλ  για τους οικους ανοχης και τη πορνεια που παραδοσιακά υπάρχει στο βαρδάρη εδω και παρα πολλες δεκαετίες.
Μαλλον θα σου πουν οτι: ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ!!!
Κάνε  κανενα περίπατο στα υπέροχα πεζοδρόμια με τα κωλονάκια και τα κακγελάκια των κεντρικών δρομων Θαυμάζοντας το εργο της δημοτικης αστυνομιας που οπως εχετε προσέξει βρισκετε παντου ρε πουστη! (ΞΥΛΩΜΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ σε δρόμους που ουτε η τροχαία δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ σε ολους τους δρόμους!!! και αλλα τόσα που δεν θελω και δεν εχω ορεξη εδω να αναφέρω)
Οσον αφορά την πόλη μας μάγκες την εχουμε ψιλοπατήσει οσο δεν πάει οπως καταλάβατε και σαν τελευταία  παρατηρηση ολα αυτά ξεκίνησαν δύο εβδομάδες μετα τις δημοτικές εκλογές.
Μπράβο σε οσους επέλεξαν τετοια εξουσια εν ετη 2006 - 2007

Κατέβηκα Αθήνα και τρελλαθηκα με το πόσο πολλους οικους ανοχής εχει το κέντρο και βεβαια πόσο φτηνά ειναι ..και με Γυναικάρες !!!!!!!
Εβγαλα γουστα και το εφχαριστήθηκα  και η τσεπη δεν αδειασε.
Θυμήθηκα παλιες καλες εποχες Θεσσαλονίκης τοτε που ειχε Σπιτακια και στην οδο Γιαννιτσων αλλα και στα λαδάδικα  και στο κέντρο της πολης
Πονάω ομως την πολη μας και τους κατοίκους γιατί πιστεύω πως εδω και μερικά χρόνια μας εχουν πιασει κοροιδα κάποιοι λίγοι κατα την γνωμη μου μάγκες και τα τσιράκια τους που θα ψηφιζαν οποιοδήποτε τους βόλευε σε ενα απο τα αξιολύπητα επαγγέλματα που σου τάζουν προεκλογικά
Τα εχωσα και γουσταρα...
Την επομενη φορά ποστ για μπουρδέλα και πάλι.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πεστα χρυσοστομε,τετοια βλεπει κ το τρελο αγορι κ την εκανε μαλλον σε καμια αθηνα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για extreme  να πάτε στα 3-4 studio γύρω από το Μυλο.
Αμα χωσεις φράγκα ολα παίζουν αρκει να ρωτήσεις.
Εχε ομως 80-150 ευρω πρόχειρα στην τσεπη γιατί εισε Θεσ/κη μιά και οι Δημοτικές αρχες τις πολης μας φροντίζουν με ιδιαίτερο ζήλο μετά την επανεκλογή τους να κρατουν ψηλά πλέον τον πηχη της ηθηκής και της τάξης.
Μπουρδελιάρηδες σαν και μας αλλα και πόρνες ακόμη και νόμιμες πιστεύω πως δεν εχουν πλέον καμία θεση στην νομοταγη κοινωνια της Θεσσαλονίκης. Αν εχεις την ατυχία να εισε τιποτα ασχημος, εργένης ή ανάπειρος, στα αρχίδια τους αν δεν γαμίσεις ποτέ στην ζωη σου ακομη και επι χρήμασει.
Ας κάνει κάποιος δημοσιογράφος  μια ερωτηση του ειδους:
Tι γνώμη εχεται κυριε Δημ/χε , Αντ/χε κτλ  για τους οικους ανοχης και τη πορνεια που παραδοσιακά υπάρχει στο βαρδάρη εδω και παρα πολλες δεκαετίες.
Μαλλον θα σου πουν οτι: ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ!!!
Κάνε  κανενα περίπατο στα υπέροχα πεζοδρόμια με τα κωλονάκια και τα κακγελάκια των κεντρικών δρομων Θαυμάζοντας το εργο της δημοτικης αστυνομιας που οπως εχετε προσέξει βρισκετε παντου ρε πουστη! (ΞΥΛΩΜΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ σε δρόμους που ουτε η τροχαία δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ σε ολους τους δρόμους!!! και αλλα τόσα που δεν θελω και δεν εχω ορεξη εδω να αναφέρω)
Οσον αφορά την πόλη μας μάγκες την εχουμε ψιλοπατήσει οσο δεν πάει οπως καταλάβατε και σαν τελευταία  παρατηρηση ολα αυτά ξεκίνησαν δύο εβδομάδες μετα τις δημοτικές εκλογές.
Μπράβο σε οσους επέλεξαν τετοια εξουσια εν ετη 2006 - 2007

Κατέβηκα Αθήνα και τρελλαθηκα με το πόσο πολλους οικους ανοχής εχει το κέντρο και βεβαια πόσο φτηνά ειναι ..και με Γυναικάρες !!!!!!!
Εβγαλα γουστα και το εφχαριστήθηκα  και η τσεπη δεν αδειασε.
Θυμήθηκα παλιες καλες εποχες Θεσσαλονίκης τοτε που ειχε Σπιτακια και στην οδο Γιαννιτσων αλλα και στα λαδάδικα  και στο κέντρο της πολης
Πονάω ομως την πολη μας και τους κατοίκους γιατί πιστεύω πως εδω και μερικά χρόνια μας εχουν πιασει κοροιδα κάποιοι λίγοι κατα την γνωμη μου μάγκες και τα τσιράκια τους που θα ψηφιζαν οποιοδήποτε τους βόλευε σε ενα απο τα αξιολύπητα επαγγέλματα που σου τάζουν προεκλογικά
Τα εχωσα και γουσταρα...
Την επομενη φορά ποστ για μπουρδέλα και πάλι.
Στο μυαλό μου μέσα ήσουν;Απ'ιστευτη δημοτική αρχή.όσο για τις υπηρεσίες,35? στην κεφαλληνίας 8 για το απλό.κάτι πρέπει να ψέλιζε ο τσάτσος για 135? το μισάωρο αλλά ήδη "έτρεχα" προς την έξοδο. και μετά παραπονιόμαστε ότι δεν υπάρχουν ct για θεσ/κη

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πε μαγκες; μην την ψαχνετε.τα μπουρδελα στην πολη μας ειναι χαλια και πανακριβα.ριχτε ολα  χ.
καθεται και μας λεει ο αλλος για τα τραβελια.στα @@ μας τα τραβελια! 30 ευρω για να γαμησουμε.βρε ουστ!!!!!!!!!
;άμα έχεισ διάθεση να δίνεις 35 και 40? για τισ παρεχόμενες υπηρεσίες στα σπιτάκια τότε στα @@ τα τραβέλια.βέβαια δε νομίζω πως εχεις δικιο

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στα μπουρδέλα ακριβές τιμές με δυσανάλογες υπηρεσίες...Στα στούντιο αισθησιακό μασαζ με καμια μαλακια στο τελος...Στο πεζοδρομιο κατι γυφτισσες...Στα c.t μπορει να τα χαλασει το Ηθων και ειναι ακριβα,ενώ στα c.g,πρεπει να εισαι σε κλειστο κυκλωμα.Τα τηλ. δεν τα σηκώνουν ,σε στηνουν και αν πετυχεις καμια θα ειναι  ανεξαρτητη,μπαζο Ελληνιδα...Καληνυχτα!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
με τις τιμές που παίζουν υπάρχει κανείς που την ψάχνει ακόμη;άσε που  στα μπουρδέλα η πλειοψηφία είναι αλλοδαποί(σουρωμένοι, μυρίζουν κτλ)

Επισκέπτης
Λοιπόν, σήμερα ήρθα Θεσσαλονίκη κι έκανα μια πολύ γρήγορα τσάρκα. Σε ένα στενό κάθετο στην Προμηθέως ήταν ένα μπουρδελάκι που ανεβαίνεις και 2-3 σκαλάκια (δεν θυμάμαι την οδό). Είχα μία καλή πιπινίτσα, μελαχροινό, με κωλαράκι τουρλωτό και πρόστυχο βλέμα. Η ταρίφα 30 ευρώ. Στην Προμηθέως τώρα, στο πρώτο που συναντάς αριστερά, ήταν ένα ρωσίδι, καμιά 25άρα χρονών, ψηλό, αδύνατο, ξανθούλα. Όχι πολύ καλή φάτσα αλλά πολύ καλό κορμάκι. Λίγο πεσμένο βυζί. Κι αυτή 30 ευρώ. Πάω σε ένα παρακάτω στην Προμηθέως, αυτό που απαγορεύεται το κάπνισμα (!!!) και έπαιζε η εξής φάση: Ένα ρωσίδι 23 χρονών (όπως μου είπε η τσατσά - επίσης ρωσίδα!), με καλό σωματάκι, γλυκιά φατσούλα και ΚΩΛΑΡΑ. Η ταρίφα 30 ευρώ με πίπα, όλες τις στάσεις και χρόνο 10 λεπτά. Επίσης, είχε και extra πρόγραμμα με 50 ευρώ το οποίο περιλάμβανε στην αρχή πίπα ακάποτη και μετά γαμήσι (με καπότα). Όχι χύσιμο στο στόμα-μούρη-σώμα πάντως.

Τελικά την έκανα γιατί την μία με τα ακάποτα δεν θα την πλησίαζα ούτως ή άλλως λόγω των ακάποτων και οι άλλες δύο δεν ήταν τίποτα καλύτερο από τις καλές του Μεταξουργείου και της Φυλής... της Φυλής περισσότερο μάλλον. Οπότε... δεν έδωσα 30 γιούργια. Τα έδινα στην Φυλής αν ήταν!!!

Επισκέπτης
LIOMAS απ τους μεγαλύτερους scouters του site :rockon:
Προσκυνώ ταπεινά ;)
Μέλη σαν και σένα εχουν γράψει ιστορία στην ημερήσια ενημέρωση μας ;)

Παίδες, ότι μπορώ κάνω. Οπωσδήποτε οι Σαλονικείς πρέπει να "σκίσουν λίγο την γάτα" παραπάνω εδώ. Αλλά τους καταλαβαίνω όμως, δεν έχουν τόσες πολλές επιλογές εδώ κι είναι και 30άρι+ η ταρίφα. Πάντως από κάτι φώλες που είχα δει πέρσυ η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Αλλά ίσως είναι "ακριβό" το σπορ εδώ.

Μέσα στο καλοκαίρι θα πάω και Λάρισα! Έχω δει εδώ μέσα που λένε οι ντόπιοι ότι δεν παίζει τίποτα... Εμένα όμως είναι το χόμπυ μου να τσεκάρω τα μπουρδέλα της εκάστοτε πόλης/χώρας ούτως ή άλλως. Οπότε αν βγάλω κάναν "λαγό" θα σας πω!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οταν ξαναρ8εις να πας στην ευα κατευ8ειαν για να δεις τι 8α πει 8εσσαλονικιωτικη φιλοξενια!

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι και ποιες ωρες η περιβοητη ευα? πωσ ειναι εμφανησιακα?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά η αννα στον μύλο ειναι απαιχτο μουνί....
μιλαω για το ερως.
εχω πάθει την πλάκα μου.
Πιάνεις οσο και οπου θέλεις..το μουνακι της το εχω κάνει κομπολόι...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τι ωρες δουλευει αυτη η αννα? ειναι μηπως μια ξανθη γερμανιδα?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
συνήθως πρωί μεχρι τις 3.30
οχι, δεν ειναι η γερμανιδα,,καμια σχεση!!!
Ειναι ενα αστερι η αννα. Την κανεις οτι θέλεις στο κρεβάτι....

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν η τσάρκα μου ξεκίνησε σήμερα στις 7 το απόγευμα. Είχα τρελές σικομάρες και μια απίστευτη βαρεμάρα όποτε λέω what the hell και ξεκινάω για μύλο. Έχω βαρεθεί την χαμηλή ποιότητα του βαρδάρη και πάω μόνο μύλο όταν έχω τα φράγκα. Εκεί γνωρίστηκα και με κάτι παιδιά συναθλητές και κάναμε τρελό χαβαλέ. Λοιπόν στο ψητό τώρα.
  Στο σπίτι στην Ανδρ. Γεωργίου ήταν μια κοπέλα γύρο στο 1.70 με λίγα κιλάκια παραπάνω , καστανό μαλλί καρέ και δερμάτινη περιβολή (sic). Ελληνίδα την έκοψα καθώς δεν διαπίστωσα κάποια προφορά. Το πρόγραμμα είναι ίδιο σε όλα τα σπίτια της περιοχής του μύλου και θα το αναφέρω μια φορά. 35 το απλό, 50 με μασάζ, 60 με ισπανικό, 80 με γυμνό τσιμπούκι, 100 με τζακουζι και 120 όλα μαζί! Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν με εντυπωσίασε οπότε έκανα μεταβολή και συνέχισα.
  Στο έρως 16 στα μισά της απόστασης από Ανδρ. Γεωργίου και μύλου ήταν μια κοπελίτσα ξανθιά με καλό σωματάκι και κάτι λαχανί σι-θρου ρούχα. Δεν με άρεσε το περπάτημα της (πολύ τσαμπουκάς, καμιά θηλυκότητα) όποτε την έκανα και από εκεί.
  Στο σπίτι όπως κοιτάς τον μύλο δεξιά ήταν ένα ξανθό πάλι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο πάνω της όποτε την έκανα και από εκεί.
  Και τώρα το σπίτι που έκανα κατάθεση. Στο έρως αριστερά από τον μύλο. Μέσα ήταν η Χριστίνα ένα μωρό ψιλό καστανό με μακριά σγουρά μαλλιά αδύνατο και σιλικονάτο βυζί!!!(Φετίχ). Μπαίνω μέσα η τσατσά με λέει το πρόγραμμα όπως πριν αλλά με την διαφορά΄ρα ότι στα 80 έχει  sex show αλλά δεν έχει τζακούζι κτλπ. Λέω ok πάμε για την καλή κατάθεση και με το που μπαίνω στο δωμάτιο η τσατσά με λέει θέλεις μήπως το πρόγραμμα με άγριο sex; Λέω οκ αλλά η κοπέλα μακριά από τον κώλο μου  :dancing:
Μπαίνω μέσα της δίνω τα 100 γιουργια αφού ανέβηκα level και πήρα το full comple πρόγραμμα και περιμένω.
Σε κάποια φάση μετά από κάνα 10 λεπτο μπαίνει το μωρό με γυρνάει ανάποδα και μου κάνει μασάζ. Ως εδώ καλά, αλλά αρχίζω να το μετανιώνω και να λέω πετάξαμε τα λεφτά για ένα μέτριο μασαζάκι και σε 5 λεπτά θα με πει τελείωνε :headbang:
Αλλά δεν ήταν έτσι, όταν τελείωσε έβγαλε έναν δονητή τον έπεξε λίγο στο μουνάκι της και μετά μου τον δίνει και λέει κάυλωσε με! Αρχίζω την τρίβω και αυτή έρχεται και με παίρνει πίπα σαν πορνοστάρ. Μετά σηκωνόμαστε και κάνουμε ενα sex  άλλο πράμα! Στο όρθιο, αγκαλιά την πήρα στον αέρα γενικά πολύ τσοντοφάση ρε παιδί μου  :uglystupid: Και με άφηνε να την χτυπάω τον κώλο  (άλλο φετίχ μου).
Και το κοριφέο στο τέλος είναι ότι ο΄ταν τελείωνα έκανε κάτι σπασμούς με το μουνί της που τρελάθηκα. Επίσης με ρώτισε στο τέλος αν δεν μου άρεσε κάτι που έκανε γιατί όπως είπε θέλει να κερδίζει τον πελάτη και να ξαναέρθει  :rockon:
Ένα κακό αύριο περιμένει περίοδο οπότε σε μια βδομάδα παιδιά να πάτε να καταθέσετε, απογευματινή βάρδια Χριστίνα.
Καιρό έχω να περάσω τόσο καλά σε μπουρδέλο, από την εποχή της Ελήνας για όποιον θημάτε την πολωνέζα.

ΑΑΑ ξέχασα να συμπληρώσω κάτι.Η κοπέλα μου είπε ότι είναι έτσι θερμή και στο απλό το πρόγραμμα και ότι δεν χριάζετε να δίνεις κατοστάρια για να περάσεις τόσο καλά. Το κατοστάρικο είναι για περισσότερης στάσεις και ώρα. Ελπίζω να βοήθησα μάγκες.

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
spacelord θυμασαι μηπως τι παπουτσια φορουσαν οι κοπελες?
στο κρεβατι τα βγαζει η υπαρχει κινδυνος μα σε πετυηει κανενα τακουνι στο κεφαλι?

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη αλλά αυτό μου διέφυγε φίλε.
Πάντως ναι η κοπέλα που μπήκα τα βγάζει τα παπούτσια της στο δωμάτιο.

giannaki.s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω χτες βγηκα μια βολτα κ πηγα απο city gate ειχε παρα πολυ κινησει... ειχε κ τραβελια αλλα ειχε κ μια πιτσιρικα κανα 17 αλλα δν ελεγε κ πολλα....κ πρεζακια τα παντα....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω χτες βγηκα μια βολτα κ πηγα απο city gate ειχε παρα πολυ κινησει... ειχε κ τραβελια αλλα ειχε κ μια πιτσιρικα κανα 17 αλλα δν ελεγε κ πολλα....κ πρεζακια τα παντα....
ζωντάνεψε το topic, τώρα δε μενει ποια να ζωντανέψει και η "μπουρδελοκατάσταση στη θεσσαλονίκη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom