Λοιπόν η τσάρκα μου ξεκίνησε σήμερα στις 7 το απόγευμα. Είχα τρελές σικομάρες και μια απίστευτη βαρεμάρα όποτε λέω what the hell και ξεκινάω για μύλο. Έχω βαρεθεί την χαμηλή ποιότητα του βαρδάρη και πάω μόνο μύλο όταν έχω τα φράγκα. Εκεί γνωρίστηκα και με κάτι παιδιά συναθλητές και κάναμε τρελό χαβαλέ. Λοιπόν στο ψητό τώρα.
Στο σπίτι στην Ανδρ. Γεωργίου ήταν μια κοπέλα γύρο στο 1.70 με λίγα κιλάκια παραπάνω , καστανό μαλλί καρέ και δερμάτινη περιβολή (sic). Ελληνίδα την έκοψα καθώς δεν διαπίστωσα κάποια προφορά. Το πρόγραμμα είναι ίδιο σε όλα τα σπίτια της περιοχής του μύλου και θα το αναφέρω μια φορά. 35 το απλό, 50 με μασάζ, 60 με ισπανικό, 80 με γυμνό τσιμπούκι, 100 με τζακουζι και 120 όλα μαζί! Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν με εντυπωσίασε οπότε έκανα μεταβολή και συνέχισα.
Στο έρως 16 στα μισά της απόστασης από Ανδρ. Γεωργίου και μύλου ήταν μια κοπελίτσα ξανθιά με καλό σωματάκι και κάτι λαχανί σι-θρου ρούχα. Δεν με άρεσε το περπάτημα της (πολύ τσαμπουκάς, καμιά θηλυκότητα) όποτε την έκανα και από εκεί.
Στο σπίτι όπως κοιτάς τον μύλο δεξιά ήταν ένα ξανθό πάλι χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο πάνω της όποτε την έκανα και από εκεί.
Και τώρα το σπίτι που έκανα κατάθεση. Στο έρως αριστερά από τον μύλο. Μέσα ήταν η Χριστίνα ένα μωρό ψιλό καστανό με μακριά σγουρά μαλλιά αδύνατο και σιλικονάτο βυζί!!!(Φετίχ). Μπαίνω μέσα η τσατσά με λέει το πρόγραμμα όπως πριν αλλά με την διαφορά΄ρα ότι στα 80 έχει sex show αλλά δεν έχει τζακούζι κτλπ. Λέω ok πάμε για την καλή κατάθεση και με το που μπαίνω στο δωμάτιο η τσατσά με λέει θέλεις μήπως το πρόγραμμα με άγριο sex; Λέω οκ αλλά η κοπέλα μακριά από τον κώλο μου
Μπαίνω μέσα της δίνω τα 100 γιουργια αφού ανέβηκα level και πήρα το full comple πρόγραμμα και περιμένω.
Σε κάποια φάση μετά από κάνα 10 λεπτο μπαίνει το μωρό με γυρνάει ανάποδα και μου κάνει μασάζ. Ως εδώ καλά, αλλά αρχίζω να το μετανιώνω και να λέω πετάξαμε τα λεφτά για ένα μέτριο μασαζάκι και σε 5 λεπτά θα με πει τελείωνε
Αλλά δεν ήταν έτσι, όταν τελείωσε έβγαλε έναν δονητή τον έπεξε λίγο στο μουνάκι της και μετά μου τον δίνει και λέει κάυλωσε με! Αρχίζω την τρίβω και αυτή έρχεται και με παίρνει πίπα σαν πορνοστάρ. Μετά σηκωνόμαστε και κάνουμε ενα sex άλλο πράμα! Στο όρθιο, αγκαλιά την πήρα στον αέρα γενικά πολύ τσοντοφάση ρε παιδί μου
Και με άφηνε να την χτυπάω τον κώλο (άλλο φετίχ μου).
Και το κοριφέο στο τέλος είναι ότι ο΄ταν τελείωνα έκανε κάτι σπασμούς με το μουνί της που τρελάθηκα. Επίσης με ρώτισε στο τέλος αν δεν μου άρεσε κάτι που έκανε γιατί όπως είπε θέλει να κερδίζει τον πελάτη και να ξαναέρθει
Ένα κακό αύριο περιμένει περίοδο οπότε σε μια βδομάδα παιδιά να πάτε να καταθέσετε, απογευματινή βάρδια Χριστίνα.
Καιρό έχω να περάσω τόσο καλά σε μπουρδέλο, από την εποχή της Ελήνας για όποιον θημάτε την πολωνέζα.
ΑΑΑ ξέχασα να συμπληρώσω κάτι.Η κοπέλα μου είπε ότι είναι έτσι θερμή και στο απλό το πρόγραμμα και ότι δεν χριάζετε να δίνεις κατοστάρια για να περάσεις τόσο καλά. Το κατοστάρικο είναι για περισσότερης στάσεις και ώρα. Ελπίζω να βοήθησα μάγκες.