greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά, η Χριστίνα είναι στο Αν. γεωργιου 34 και σήμερα το βράδυ?
Βρε μπας και πήρε το μάτι σας την Ντέσυ και μου την κρύβετε???
Σήμερα πήρα προγραμματισμένος για Ιονέλα, αλλά έπαιξα και έχασα. Ρεπό από σήμερα η νεαρά, λόγω περιόδου υποθέτω, θα μας λείψει κάνα 5ημερο. Στη θέση της η Αλεξία με το θεϊκό κολαράκι. Λίγο πιο πριν είχα δει την Νικόλ στο Σαπφώς 7 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με βυζάρες πολύ τουμπανιασμένες και σαν να έχασε και κάνα 2 κιλάκια και έγινε ακόμη πιο καύλα το μωρό.
Στην μικρή βόλτα που προηγήθηκε, είδα την Ζωή την Μολδαβή στο Ταντάλου 14, την Αντρέ στο πράσινο και η Μόνικα στο Σαπφούς 20.
Η κατάθεση έγινε τελικά στην Έμμα στην Κατεχάκη, μια γκόμενα βγαλμένη από τσόντα πάρα πολύ έκφυλη και πολύ δυνατή.
Εδώ θέλω να δώσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου στους αγαπητούς συναθλητές Karaman7 και Midastouch μιας που χάρη σε αυτούς πέρασα ένα πολύ όμορφο βράδυ με την Έμμα, που ομολογώ ότι αν δεν είχα διαβάσει αυτά τα καλά λόγια ούτε που θα περνούσα μέσα.
Πάντα τέτοια εύχομαι και σε όλους σας, το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο θα αναλυθεί εκτενώς στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει, μιας που η μικρή μου έδωσε πολύ τροφή για να γράψω ωραία λόγια ;) ;) ;) .
Και κάτι ακόμα από την Έμμα. Μεταξύ πολλών που συζητήσαμε ήταν και τα δεύτερα σχόλια σου karaman, ομολογώντας η ίδια πως είχες απόλυτο δίκαιο, ζητώντας έμμεσα μια συγνώμη, μιας που η τύχη την έφερε να δουλέψει τότε σε ένα Σαββατοκύριακο τις 36 ώρες από τις 60 που έχει.
Ήταν λοιπόν πολύ λογικό να έχει πεσμένη απόδοση μετά από κάποιο σημείο και το κατάλαβε και αυτή, και επίσης κατάλαβε ότι έφυγες μερικώς δυσαρεστημένος όπως εξάλλου καταγράφηκε και στη 2η κριτική σου.
Μου έδωσε όμως υπόσχεση το μωρό, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί και θα είναι διαθέσιμη και ξεκούραστη έτσι ώστε να περνά καλά και αυτή και όσοι την προτιμήσουν.
Χαιρομαι που περασες καλα.! Το μωρο ειναι καλο.!
Μπενει εδω μεσα και διαβαζει.?? Περασμενα ξεχασμενα, αν και στα κοντα δεν βλεπω να την ξαναεπισκεπτομαι ξανα, λογω της 2ης φορας...
μποτουλες φοραει ομως?
μποτουλες φοραει ομως?
η νατασα η τσαρινα στο ερως 16 φοραει συνηθως
κριτικη κακο τζιζ
συνεχισε ετσι κ αν βγεις προεδρος να μου τρυπησεις τη μυτη
η νατασα η τσαρινα στο ερως 16 φοραει συνηθως
κριτικη κακο τζιζ
εγω ποτε δεν ηθελα να γινω προεδρος ,
ο κεφαλας ο καραμαν με εβαλε στην λιστα και εβγαλε την ουρα του απ εξω ...
φετος ομως θα δει τι θα παθει
Και συ θα δεις ... μαζι με τις σαγιοναρες θα μοιράσω και ενημερωτικα φυλλαδια
για την μυκιτιαση των ποδιω που προκαλειτε απο τις μποτες
Jo εγώ ειμαί μαζί σου θα παρουμε κ την Κάντυ κ δεν θελοθμε κανέναν αλλόν