Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα Κωλέττη? Στο τηλεφωνο δεν  απαντουν

Εγγρ.
12 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα Κωλέττη? Στο τηλεφωνο δεν  απαντουν
χθεσ που πηγα 1η βαρδια ηταν μια ψηλη νταρντανα ονομα δε θυμαναι  ηταν ομως ελληνικο το ονομα,νομιζω γιαννα
.
αν δεν ειχα καταθεσει πριν στην ν.ουρανου1  σιγουρα θα περνουσα σ αυτη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.441
Πόντοι
266
ξερει κανεις τι ωρα γινονται οι αλλαγες στην βαρδια στον βαραδαρακο;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα Κωλέττη? Στο τηλεφωνο δεν  απαντουν

Το μαγαζί κατά τις 5 το απόγευμα που πέρασα ήταν κλειστό.

Τώρα αν ανοίξει για βραδινή βάρδια δεν το γνωρίζω, ας ενημερώσει όποιος βολτάρει.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας.μετα απο καιρο πρωινη βολτα με καταθεση. :knockinb:λοιπον
Αντρεου Γ.24 Αλεξια. ωραιο σωματακι πλακα κοιλια στηθος 2αρι+++ ωραιο κωλαρακι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ροζ μουνοχειλα.αλα το κρεβατι :tickedoff: μου εσπασε τα νευρα .γριτσι γκριτσι καθως και το ρουμανακι με τις ατακες της .ισως την αδικω λογω απειριας αλα αν αλαξουν κρεβατοκαμαρα ας παρουν ενα κομοδινο .το αλλο τοχουν.θα ακολουθεισει κριτικη.30 απλο 40 γλειψιμο 50 γυμνο 60 το 69 :think: :think: :jerking:
στο λα φαμε η χριστινα η ρο με της :tits: λεει η τσατσα αλλα δεν ειχε ερθει ακομη και δεν την ειδα.10+30 ετσι θα παμε μπροστα?
  Ν. Ουρανου 1 μια λεπτη ξανθια Αντριανα μαλλι φουντωτο αλα Ντεμπορα Χαρις. ματια παραξενα .με τρομαξε!
φροιξου 9 κλειστο.
φροιξου πανω αριστερα η Τζουλια πολυ αδυνατη και αβυζη δεν ειναι στα γουστα μου.
απεναντι μια μελαχροινη Αννα περιπου το ιδιο πραμμα
και τελος
Ν.Ουρανου 26 .με το που μπαινω ακουω νταμπ ντουμπ ερχεται  το θωρυκτο .ξανθια ενοισχυμενη παντου.βλεπω πισω στην κουζινα μια γιαγια.
τι κοιτας? εγω ειμαι η κοπελα λεει.η ΝΑΝΤΙΑ,
ρε παιδια το μουνι της πρεπει να εχει συρει πολυ καραβι, οπως λεει και το ασμα. κανει μια περιστροφη και τα ειδα ολα .
αν την πετυχαινα πριν καμια 7-10 χρονια θα ορμουσα.τωρα προτιμω πιπινια.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πήγα τελικά χθες, ευχαριστώ για την πληροφορία ήταν σωστή. Θα  :cheesy: :cheesy:ανέβει και κριτική σε λίγο.

Παρακαλω  :cheesy:

Την ειδα και την κριτικη .. Σταθερες οι επιδοσεις τις Τουμπανιεθ
αλλα οι αντοχες εχουν μειωθει δυστηχος  :-

Οσο για Χριστινα.Σολ/κωλομπαρου , οπως ειχα ξαναπει δε την βλεπω ζεστη για το ντελο ...
Αν δε βαριεσαι κοιτα στο θεμα με τα  κωλομπαρα , μηπως επεστρεψε εκει ...

Καραμαν πουτανοληξιαρχε , νεες φωτο απο Λιλη στο λειντις , για την συλογη σου   :tits2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αντρεου Γ.24 Αλεξια. ωραιο σωματακι πλακα κοιλια στηθος 2αρι+++ ωραιο κωλαρακι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ροζ μουνοχειλα.αλα το κρεβατι :tickedoff: μου εσπασε τα νευρα .γριτσι γκριτσι καθως και το ρουμανακι με τις ατακες της .ισως την αδικω λογω απειριας αλα αν αλαξουν κρεβατοκαμαρα ας παρουν ενα κομοδινο .το αλλο τοχουν.θα ακολουθεισει κριτικη.30 απλο 40 γλειψιμο 50 γυμνο 60 το 69 :think: :think: :jerking:
καλα την παλευουν ;και μετα θελουν να αποκτησουν και πελατεια;

πρωτον καινουριο μαγαζι και κρεβατια που τριζουν;
δευτερον τι παει να πει 40 να την γλειψεις και 60 ευρω για να κανει μια αναστροφη και να την γλειψεις;ελεος...... :priest: :priest: :headbang: :headbang:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη αδικησω την Αλεξια ηταν πολυ προθυμη σε ολα . αλλα δεν επαιρνε καθολου πρωτοβουλιες.
οτι και να της ζητουσεα :.-----οπως θες εσυ ελεγε.αλλα το ελεγε συνεχεια και με εσκασε :tickedoff:
μου θυμισε παρθενακι που ντρεποταν να κανει οτιδηποτε.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μουνακι για τους λατρεις του ειδους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Για να μη αδικησω την Αλεξια ηταν πολυ προθυμη σε ολα . αλλα δεν επαιρνε καθολου πρωτοβουλιες.
οτι και να της ζητουσεα :.-----οπως θες εσυ ελεγε.αλλα το ελεγε συνεχεια και με εσκασε :tickedoff:
την ξερουμε νομιζω μωρε.....βαρδαρη δεν ηταν παλια αυτη;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Αν είναι αυτή που κατάλαβα έχει θεϊκό κολαράκι και ξέρει να το κουνάει και πολύ καλά , αλλά από βυζί χάνει πολύ, είναι τελείως κρεμαστό. Αυτή αν βάλει πλαστικά βυζιά θα κάψει καρδιες.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου GL.πλακα πλακα απο το κρεβατι και μονο παραλιγω να μεινω με την πουτσα στο χερι.
και ναχεις και την Αλεξια να λεει .τι να κανουμε δε φταιμε εμεις .

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
GAMEOVER εχεις δικιο εχει θεικο κωλαρακι.αλλα δεν το δινει.με αφεισε να το βαλω λιγο δακτυλο .λιγο ομως

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντρεου Γ.24 Αλεξια.
Καινουριο καταστημα με κρεβατια που τριξουν ? :think:
και δεν εχουν και τηλεφωνο ? :think:
ααα αυτο δεν ειναι καταστημα .. μπουρδελο ειναι  :idiot:

στο λα φαμε η χριστινα η ρο με της :tits: λεει η τσατσα αλλα δεν ειχε ερθει ακομη και δεν την ειδα.10+30 ετσι θα παμε μπροστα?
χαχαχαχ Επιθεωρηση εργασιας ....  :cheesy: Με τυροπιτα και Μιλκο κανεις τσαρκες και συ ?  :cheesy: καλη φαση ε ?
 Ν. Ουρανου 1 μια λεπτη ξανθια Αντριανα μαλλι φουντωτο αλα Ντεμπορα Χαρις. ματια παραξενα .με τρομαξε!
Τετοια ματια ? :cheesy:
50415_27833305827_3155_n.jpg

φροιξου πανω αριστερα η Τζουλια πολυ αδυνατη και αβυζη δεν ειναι στα γουστα μου.
απεναντι μια μελαχροινη Αννα περιπου το ιδιο πραμμα
Εχω χασει επισοδεια ... δε τις ξερω  :think:

και τελος
Ν.Ουρανου 26 .με το που μπαινω ακουω νταμπ ντουμπ ερχεται  το θωρυκτο .ξανθια ενοισχυμενη παντου.βλεπω πισω στην κουζινα μια γιαγια.
τι κοιτας? εγω ειμαι η κοπελα λεει.η ΝΑΝΤΙΑ,
:cheesy: :cheesy: :cheesy: κατι μου θυμησε αυτο το σκηνικο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
GAMEOVER εχεις δικιο εχει θεικο κωλαρακι.αλλα δεν το δινει.με αφεισε να το βαλω λιγο δακτυλο .λιγο ομως

Ναι και σε μένα άφησε να της βάλω, και της έβαλα το μισό μου δάχτυλο, δεν προσπάθησα για παραπάνω για να είμαι ειλικρινής, πολύ σφιχτό κολαράκι, κάποια στιγμή ίσως και να μας το δώσει. :fuck2:

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!

Ένα μικρο ρεπορταζ απο βαρδάρη μεριά!

Σαπφους 20 Η Μονικα/Μιχαελα. Δεν θα έλεγα ότι είναι πάχυνε! Μαλλον πρησμένη την ίδια! Τα Βυζάκια μου φάνηκαν πολυ πιο γεμάτα από την τελευταία φορα που την είχα δοκιμάσει - πριν 1 χρόνο αν θυμαμαι καλά- στο ταντάλου 14! Παλιότερα έκανε και κολαράκι! Πλεον δεν το ακούσα στα προγράμματα της! Η τσατσα διαφίμισε το κλάρινο της! Ελπίζω να βελτιώθηκε γιατι παλιότερα ήταν πολύ μέτριο!

Ταντάλου 9.
Αντζελα. Η τσατσά είπε πως είναι καινούργιο και αδούλεφτο μωρό. Δεν κάνω συχνά τσαρκες αλλά αυτό μου έιπε η τσατσα και σας το αναφέρω!! Στο διάδρομο πριν βγεί κρατουσε τα βυζάκια της σαν να ντρέπονταν και την ειπε η τσατσα: ασε τα χεράκια σου να φανούν τα βυζάκια σου! Πολυ ωραιό μωρό. Μαύρο η καστανό μαλλί, λευκή επιδερμίδα, με μικρο στήθος, σχετικά ψιλή, κατι στο χαμόγελο της δεν μου άρεσε αλλα φ α ν τ α σ τ ι κ ή κολάρα! Να την χτυπας συνέχεια!!!!!

Αυτά από μένα!

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις η τζουλια στο βιτρινατο τι βαρδια ειναι συνηθως απογευμα ή βραδυ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Παρακαλω  :cheesy:

Την ειδα και την κριτικη .. Σταθερες οι επιδοσεις τις Τουμπανιεθ
αλλα οι αντοχες εχουν μειωθει δυστηχος  :-

Οσο για Χριστινα.Σολ/κωλομπαρου , οπως ειχα ξαναπει δε την βλεπω ζεστη για το ντελο ...
Αν δε βαριεσαι κοιτα στο θεμα με τα  κωλομπαρα , μηπως επεστρεψε εκει ...

Καραμαν πουτανοληξιαρχε , νεες φωτο απο Λιλη στο λειντις , για την συλογη σου   :tits2:

Ποτε τα εκανε ραστα τα μαλια της.???  :think: την πεμπτη τα ειχε κανονικα...παντως ειναι σκετη κααααααυλα.!!  :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom