Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
nai
ela aretsu frapa
Κολυομαι.!!
Θα πας και για ...που.???
nai
ela aretsu frapa
Καλησπέρα παίζει τίποτα καλό Θεσ/νίκη?
δηλ ποσο υπερτιμημενη??Ποσα ζηταει?? (η Σαρα)- Κοροβάγκου 5, η Σάρα που εμένα όμως δεν μου έκανε κλικ, και την θεωρώ και ολίγον υπερτιμημένη αλλά ίσως την επισκεφθώ όμως προσεχώς λόγω των καλών κριτικών της.
:oδηλ ποσο υπερτιμημενη??Ποσα ζηταει?? (η Σαρα)
Συναδελφος ανεφερε οτι δεν ειναι αδυνατη...Ειναι γεματη.... Αν ισχυει τελικα αυτο,τοτε δεν ξεκιναω να κανω 25 και 25 =50χλμ * 6,5lt/100χλμ =3,5λτ * 1,60=5€ βενζινη χωρις να ειναι κατι αξιολογο εμφανησιακα...Αν ειναι ομως οπως η ξαδελφη της,τοτε να παω...Απλα περιμενω καποια επιβεβαιωσηκουκου
Βραδυ
Μιραμπελα Ερημητη την οποια δεν ειδα
Ουρανου 26 μια μελαχρινη θεια λεει , βγηκε σε δευτερολεπτα ο αλλοςδε προλαβα να κλειδωσω
βγηκε και λεει παμε ... ε και φυγαμε
Εκκλησια Αντριαννα
Βιλες Σαρα - Μαντυ
Βιτρινατο η Τζουλια / Τζουλη ? την εχα δει και προχθςς .. παλι δε προλαβα να κλεισω
Και Κωλετη η Τζίααααααα
Σπανιολα , Ξαδερφη της τουμπανιεθ
Ντεν ξερω μιλαω ξερω γαμαω το σλογκαν της
πραγματι περασε φιλος και του αρεσε μεσα
20τερμα ηλικιακα , πλαστικο μεγαλουτσι βυζι που το εχει χυμα
μας εκανε κατι τσαλιμια εκει στο αδειο Σαλονι, εγω ειχα παει αλλου οποτε την εκανα
ο αλλος μπηκε , περιμενω περιμενω δε βγαινει
ξαναμπανω , μπηκε μεσα λει .. ε ξαναβγηκα και περιμενα .. εχει ωραια βραδυα σημερα
Ωραια περασε λεει του κανε κατι κολπα εκει στηνοταν απο δω απο κει δαχτυλιαζοταν
του τριοβοταν , λιγο καραμοπαλικινγκ και πεο λικιγκ περιμετρικο
πολυ καλη συμετοχη λεει ... διαδφορες στασεις , φρηγορο ομως το τελος γιαυτον
μετα το τελςος δεν εφτυγε ξαπλωσε και ξανατριβοταν , εκανε κατι κολπα εκει με το ποδι
σκαστο φυλακι αποχαιρετισμου , μινι χορος Σαμπα πριν βγει ..
α αυτα φτανουν δε φτανουν ? περισσοτερα ιοταν δοκιμασω κι εγω , μιας και ψηθηκα
Απο 40 γιοουρος ξεκιναει , τα κανει ολα μεχρι πρωκτικο .
Συναδελφος ανεφερε οτι δεν ειναι αδυνατη...Ειναι γεματη.... Αν ισχυει τελικα αυτο,τοτε δεν ξεκιναω να κανω 25 και 25 =50χλμ * 6,5lt/100χλμ =3,5λτ * 1,60=5€ βενζινη χωρις να ειναι κατι αξιολογο εμφανησιακα...Αν ειναι ομως οπως η ξαδελφη της,τοτε να παω...Απλα περιμενω καποια επιβεβαιωση
Λοιπόν,οφειλω φιλε μου να σ ευχαριστησω δημοσια για το καλο που μου κανεις να μην ξεκινησω τζαμπα να κατεβω.Σ ευχαριστω.Οχι όπως καποιοι άλλοι οι οποιοι φουσκώνουν τις περιγραφες τους αδικα....Για Τζια λες ? οχι μη κανεις τζαμπα χιλιομετρα
Ισως ειναι βλακεια που την ειπα ξαδερφη της αλλης , ομως η φατσα μου θυμησε
Ισπανια ...
Βυζι ισως μικροτερο αλλα καλοστα ματια μου ( ισς μικρη ρογα- γιουροβυζιον για τους ποιο ψαγμενους )
Δε την λες μουναρα - μοντελο κλτ ομως καλη την βρηκα εγω
οι μακρυνοι να μην τρεξετε περιμεντε ...
Γεια σου expensive
τον βρηκες τον δρομο βλεπω
Αυτριο βραδυ απ οτι εμαθα ειναι . επιβεβαιωσετο πριν πας
αντε και ελα να γραψεις μερτα να μας πεις την γνωμη σου ,
σε κοβω μεγαλο φαν
δηλ ποσο υπερτιμημενη??Ποσα ζηταει?? (η Σαρα)
Κολυομαι.!!
Θα πας και για ...που.???
THANKS JO !!!ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΡΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ!!!ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΕΕΕ
Λοιπόν,οφειλω φιλε μου να σ ευχαριστησω δημοσια για το καλο που μου κανεις να μην ξεκινησω τζαμπα να κατεβω.Σ ευχαριστω.Οχι όπως καποιοι άλλοι οι οποιοι φουσκώνουν τις περιγραφες τους αδικα....