Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
μαθητριουλα η πονηρουλα :- :- :-Γαμιακαϊνέ τουμπανιάρη μου είναι μαθητριούλα το κοριτσάκι, πάνε δίδαξέ της ανθρωπολογία!
λεω να παω για μιχο
μαθητριουλα η πονηρουλα :- :- :-Γαμιακαϊνέ τουμπανιάρη μου είναι μαθητριούλα το κοριτσάκι, πάνε δίδαξέ της ανθρωπολογία!
η σωσιας της Σασας Μπαστα πρεπει να ειναι αυτη?Γουσταρεις Σασα?Ε τοτε ορμα...Αυτη στο 52 την ξανθια την ειδες ?
ειπα κι εγω...Αρα και ο αλλος προχθες στην κριτικη του μαλλον αυτη εννοουσεΜια Μολδαβεζα ρεπατζου της Βικας..
Καλά η Μίχο είναι πολύ κάβλα βαμμένη! Εγώ όταν την γάμησα ήταν έτσι όπως ξύπνησε το πρωί, την πάτησα συνάδελφοι!
η σωσιας της Σασας Μπαστα πρεπει να ειναι αυτη?Γουσταρεις Σασα?Ε τοτε ορμα...
ειπα κι εγω...Αρα και ο αλλος προχθες στην κριτικη του μαλλον αυτη εννοουσε
kai ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Η πληροφορεια ητανε απολυτα ακρειβης και η Εφη περνει και απο μενα τα ευσημα!!!!! Αξιζε πραγματι η ξαφνικη βολτιτσα!!!
Αυτά είναι τα ωραία της άμεσης ανταπόκρισης.
Άξιος Μήτσο.
Αναμένουμε και την κριτική σου.
Η κριτικη για μενα ειναι υποκειμενικη!!Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η κοπελα(Εφη) ειναι αστερι! Εχει ενα προγραμμα μονο(και αυτο δειχνει μαλλον μεγαλο ελεγχο της υγειας της!! εχει διαθεση εχει πλακιτσ ακαι γελιο ακουσα την πορτα να ανοιγει και ενανε 10'να ερθει ενω ειχε κοσμο!!!(πλυθεικε η λουφαριζε??) και δεν εδειξε σε καμμια περιπτωση οτι θελει να τελειωνει!! 20'εκατσε ανετα χαλαρα deep throat!!! καλη πιπα και περιποιητικη "τα μαλλα".Αν καταλαβουμε και οτι στο φιναλε τα κοριτσια δεν ειναι μηχανες αλλα ανθρωποι και οτι αν εχουμε και εμεις κεφι οταν ερθουν μεσα ειναι αλλοιως νομιζω οτι η Εφη αξιζει πραγματι την δοκιμη(μιας και τα γουστα ποικιλουν)Μεχρι τωρα αυτη και η μιραμπελα μου εχουν αρεσει!!!
Η κριτικη για μενα ειναι υποκειμενικη!!Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η κοπελα(Εφη) ειναι αστερι!
Εγω δηλωνω Πολωνοφιλος παντωςΑυτο που εχω να πω ειναι οτι η κοπελα(Εφη) ειναι αστερι!
Λοιπόν, την καλημέρα μου από μένα, είχα όρεξη σήμερα πρωϊνιάτικα, καλό μήνα να έχουμε, και να περνάμε καλά.
Διάβασα και τις φρέσκες κριτικιές, καλά πάμε, έχουμε 11/45 στην πρώτη σελίδα, και αν βγάλεις τσόντες και στριπτιζάδικα είναι 11/33 δηλαδή 1 στις 3 , ξεχώρησα από όλες αυτή του jo, Butterfly secret, αλλά η φώτο δεν βγαίνει, ρίχτηνα σε κάνα imagerous καλύτερα για εκεί δεν.
Η Σημαία ψηλά.
η σωσιας της Σασας Μπαστα πρεπει να ειναι αυτη?Γουσταρεις Σασα?Ε τοτε ορμα...
Κυριοι, μπορει να μου θυμησει καποιος που βρισκεται η Μιραμπελα?
Σιγουρα , οπως και ιστορικη
ακου την συμβουλη τοη gameover
Εγω δηλωνω Πολωνοφιλος παντως
Ανοιγει ρε .. μη βαζεις ολη την σειρα 2 λινκ ειναι , για καβαντζα
Αρση απορρητου για Μαρτινα και Ζωη ...
βγαλαν τα μουτρακια τους στη φορα
τσεκ λειντις
Τι εγινε τα βγαλαν αυτες στην φορα και τα εκρυψε η καντυ.???
Πήγα τελικά στο Οκτ 52 που λέγατε για καινούργια κτλ κτλ τι βλέπω? Την Μόνικα την τσέχα την πρώην Μιχαέλα δηλάδη από το Προμ 14... *pokerface*
Παρ'όλα αυτά πέρασα γαμάτα..... με τη Σάρα από Κοροβάγκου!
και το βραδυ νυχταΔεν πήγα είχα κάτι δουλείες! :Ρ κ αύριο μέρα είναι!
Γαμάτη ήταν η γκόμενα ρε, κ επίσης ήμουνα μέσα πάρα πολύ ώρα. Σε κάποια φάση της είπα να βάλει κρέμα γιατί είχε μαγκώσει η πούτσα μέσα της χαχα! Και γαμώ πέρασα, είναι πανέμορφη ρε παιδιά τα πιρσινγκς της πάνε πάρα πολύ.
Τζό προσπάθησα.... ξέρεις.. αλλά η τσατσά ήταν ανένδοτη!