jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ωραιο γκομενακι τελικα
ωραιος ο ?Ainigma?
που το βρηκες ρε κομαντο ? την ρωτησες ?
Ωραιο γκομενακι τελικα
ωραιος ο ?Ainigma?
οι φακοι προσθετουν ογκο εως και 25%.....γενικαΣτις φωτογραφίες πάντως φαίνεται πιό ενισχυμένη.
Από κοντά είναι λίγο πιό petit. :-
Voila!
Έχει και αναλ εδώ.
Ειμαι τσοντολαγωνικο
Ωραιο γκομενακι τελικα
ωραιος ο ?Ainigma?
Επιβαιβεωνετε η στενουρα - ξηροτητα .. μονο ο καραμαν δε πηρε θεση
φοβαται μη τον πουμε μικροτσουτσουνο φαινετε
Δεν παιζει ρολο η ποσοτητα αλλα η...ποιοτητα.!!
Για Σαρα δεν θυμαμαι να ηταν στενομουνα, αλλα αν παω Καντυ, (που θα παω μεχρι τον Δεκεμβρη σιγουρα γιατι κατα τις 6-7/12 προγραμμα λεει Βριλησου και Πειραιως.!!! ) και ζητησω κωλο και μου αρνηθει θα σε ενημερωσω.!!
Αντε πανε να δουμε .. σ εμενα παντως μονο που δε τραγουδουσε
αν και αν ειναι να τις μετρησουμε ποιο καλα να παμε να πιουμε εναν καφεκο
και μετα τις μετραμε με την υσηχια μας
Κλειστο σημερα το κοροβαγκου ε ? μμμ, μηπωες εχει περιοδο ?
μηπως παιζει ρολο και γιαυτο ηταν σφηχτο-ξηρη αυτες τις μερες ?
το Θεμα θα διερευνειθει
Ρε την Μιχο την πορνστααααρ.!!
Ηταν κλειστο γιατι της εδωσα ρεπο.!!
Παντως η Χριστινα στο λαφαμ, δεν χρησημοποισε κρεμα καθολου και οταν εποιασα να βγαλω την καποτα ηταν θεοστεγνη, χωρις ιχνος λιπαντικου επανω, επισης το απλο απο 30 ευρα και ξαναρχισαν το παραμυθι με τις καρτουλες...
αλλο ενα συν ...
με 30 ισως ψηθω , στην τελικη δε την πηδαω , θα παρω διπλη μεριδα καραμπαλικινγκ
Το απλο 30 εχει ναι , και η καρτα υσχηει απο 40 και πανω ...αυτο ξερω
εκτος αν το ξανααλαξανε
Μπραβο!και Woodman το ξεκωλακι!!Οχι ο,τι να'ναι...Ωραια σουφρα εχει παντωςVoila!
Έχει και αναλ εδώ.
Παίδες...χωρίς να ξέρω ότι θα μιλήσετε γι αυτήν...μπήκα Χριστίνα La Femme... Τι έκφυλο τούμπανο και τι καραμέλωμα και τι άγριο σεξ και όλα αυτά στο 30αρι...ΑΞΙΑ
Aδυνατη?Γεματη?Μεγεθος βυζιών?Με ποια μοιαζει?Και σε ποια βαρδυα σας παρακαλω?Είναι πράγματι πολύ έκφυλη και για kinky καταστάσεις είναι εξαιρετική, έχω και ιδίαν άποψη μιας που την έχω τιμήσει και εγώ, και όντως κάνει πολύ άγριο γαμήσι.
Τον δρόμο μας τον χάραξε ο εκλεκτός μας συναθλητής gl που έγραψε και την πρώτη κριτική για αυτή.
ΑΑν μέχρι σήμερα το βράδυ ή έστω στην χειρότερη αύριο, οι εξελίξεις είναι ευοίωνες είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την επισκεφθούμε και να πανηγυρίσουμε με τον δικό μας τρόπο.
Γαμήσια τρελά.
Aδυνατη?Γεματη?Μεγεθος βυζιών?Με ποια μοιαζει?Και σε ποια βαρδυα σας παρακαλω?