gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προφανως λογω μεγεθους το χει ξαναπει θαρρωΑκυρο απο τη Λαουρα γιατι εφαγες ??? Απο οσο γνωριζω το δινει το κουλουρακι της
προφανως λογω μεγεθους το χει ξαναπει θαρρωΑκυρο απο τη Λαουρα γιατι εφαγες ??? Απο οσο γνωριζω το δινει το κουλουρακι της
Ακριβώς γι'αυτό gl.
Για την Lauryn May δεν το συζητώ....Κατευθείαν εκεί τον ήθελε!!!!!!
Ας μην επεκταθώ.Η Lauryn απλώς δεν συγκρίνεται !
Παιδες μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι στο οτι πικραινονται και τα συναφη οταν δεν μπαινεις? Δηλαδη τι περιμενουν? να πηγαινεις μονο σε μια? Και σε μενα εχει τυχει στιγμη αμηχανιας αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτη η φαση. By the way, εγινε καταθεση σημερα στην τιτανοτεραστια Λαουρα και μου εχουν μεινει ακομα στο μυαλο τα μουτρα αυτης της αχονευτης τσατσας. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Από εκεί ξεκινάς. Test ride το ονομάζω.Johnny την εχεις παρει σε απλο προγραμμα την Λαουρα ?
Από εκεί ξεκινάς. Test ride το ονομάζω.
Και στα υπόλοιπα Πλην τζακουζιού (τι είπα πάλι...)
Έχει μάπα σαμπάνια.........
Δεν είμαστε υπερβολικοί, έτσι είναι το παιχνίδι και οι φύλακες έχουν γνώση. ;)
Άξιος για την Λάουρα, αναμένουμε και την κριτική σου ;)
Τι εννοεις για την σαμπανια οτι σε κερασανε σαμπανια σε καποιο σπεσιαλ προγραμμα που πηρες ?
Ποτε της εκανες τεστ ραιντ ?
Αμάν ρε Εφτά αστέρων μπίλια.....ωπ,sorry, sprite3.Δεν εχω καταλαβει ακομα πως γραφω κριτικη. Βλεπω τις κριτικες συναγωνιστων αλλα πουθενα καποια επιλογη να καταθεσω την δικη μου.
Δεν εχω καταλαβει ακομα πως γραφω κριτικη. Βλεπω τις κριτικες συναγωνιστων αλλα πουθενα καποια επιλογη να καταθεσω την δικη μου.
Ας τα ξαναγράψω πιο απλά............
Στο φουλ πρόγραμμα (βλ.τζακούζι) υπάρχει ΚΑΙ σαμπάνια.
Τώρα εγώ 1.80 και αυτή 1.60 θα χαθούμε στις σαπουνάδες. Αν αρχίσουν και οι μπουρμπουλήθρες από τη μπανιέρα.....Με την Candy δεν θα έχω πρόβλημα αρκεί να μη την πετύχω στην Κοροβάγκου. Εκείνο δεν είναι τζακούζι, κολυμβήθρα είναι!
Τώρα για πότε της έκανα το 1ο δοκιμαστικό, δυστυχώς δεν θυμάμαι :-
Μόλις έστειλα την κριτική μου για τη Μαρτίνα στο Ταντάλου 9. Χρωστάω και μία για Λίλη, αλλά κλείνουν τα μάτια μου, οπότε θα τη γράψω αύριο.
Καληνύχτα σε όλους!
Οκ, θα σου μάθουμε εμείς. Κατ΄ αρχήν για την δικιά σου ευκολία και για να είναι καλογραμμένη και χωρίς ορθογραφικά λάθη η κριτική σου, θα την γράψεις σε word.
Θα κάνεις μια εισαγωγή, που θα περιγράφεις την κοπέλα και τις υπηρεσίες της, μετά το κυρίως θέμα όπου θα περιγράφεις την συνεύρεση και τέλος τον επίλογο όπου θα γράφεις αυτό που σου άφησε, θετικό η αρνητικό κάνοντας και κάποιο σχόλιο.
Μετά θα πας στην αρχική σελίδα, θα επιλέξεις από το μενού μπουρδέλο ή στούντιο, θα επιλέξεις το κατάστημα όπου κατέθεσες και θα τσεκάρεις το κουμπί που λέει Πρόσθεσε νέα κριτική.
Θα βάλεις τον τίτλο, το όνομα της κοπέλας, την βαθμολογία σου και τέλος θα κάνεις copy paste στα σχόλια αυτά που έγραψες στο word.
Τέλος κάνεις αποστολή και η κριτική σου σε διάστημα περίπου 2 ωρών θα έχει δημοσιευθεί.
Για να βοηθηθείς διάβασε ορισμένες κριτικές για να καταλάβεις τον τρόπο και την δομή που γράφονται.
Είμαστε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.
Sorry που σε αναγκασα να γραψεις ολοκληρο κειμενο με οδηγιες, το ειχα ηδη βρει και εγραφα την κριτικη. Την εγραψα απευθειας στο site καθως προβλημα με ορθογραφικα δεν παιζει εκτος αν μου ξεφυγε τιποτα
Καλημερα καυλιαρηδες...
Χτεσινη τσαρκα πριν της 23:00 αρχιζοντας αντιστροφα πρωτα απο τα στουντιο, κινηση χαλαρα σε ολα...
και ειχαμε...
Ν.Ουρανου 26 Ξανθια κοπελιτσα με ποιασμενα τα μαλια της μεσα σε μαυρα σεξυ εσωρουχα, αλλα απο την πορτα της κουζινας θελεις κυαλια για να την δεις καλυτερα...
Νικ.Ουρανού Η Αντριάννα η ρουμάνα που για μένα ειναι απο τα πιο ωραία μουνια στα στούντιο μαζι με την Κάντυ που ηταν στο γνωστό σημείο....
Εκκλησία - Δεν σταματήσαμε επίσης...
Αφιερωμένο στον πουτανιτσοτζουτζούκο deker!
την λιλη περιμενουμε τοση ωρα...Μόλις έστειλα την κριτική μου για τη Μαρτίνα στο Ταντάλου 9. Χρωστάω και μία για Λίλη, αλλά κλείνουν τα μάτια μου, οπότε θα τη γράψω αύριο.
Καληνύχτα σε όλους!
Aν σου αρεσαν αυτα που εβαλες, τι θα παθουμε αν μας φερουν τετοια??Τέτοια βυζιά πότε θα φέρουν στη θεσσαλονίκη;