Καλημερα καυλιαρηδες...
Χτεσινη τσαρκα πριν της 23:00 αρχιζοντας αντιστροφα πρωτα απο τα στουντιο, κινηση χαλαρα σε ολα...
και ειχαμε...
...2 συμετεχοντες
...29 σπιτια συνολικα
...21 επισκεψεις
...12 μιζαρισματα
...4 μπαζα
...5 Μουναρες
...3 κομοδινα
...1+2+2 Top of the Top
...4 καταθεσεις
Μαντζαρου 10 Ανοιχτο
Μαντζαρου 1Α Δεν περασαμε
Κατεχακη 13 Η ξανθοκαστανη Αλινα οπως υποθηκε το ονομα της, εγω την κοβω απο 20 και πανω, βγαζει μια αθωωτητα, οπως και μια ξυνιλα βαρεμαρα με τα μουτρα χαμο που με αποθησε χτες, βυζακι εχει μικρο απο οτι ειδα, κωλαρα στρογγυλη γαματη και προσοπακι ωραιο...
Κωλετη Λαικο προσκυνημα.!!
Η θεα Εφη μεσα και να περημενουμε εξω αρκετα, περημενα να βγει γιατι εχω καιρο να την δω, εβαψε το μαλι της σκουρο, το σωματακι της παραμενει ποθητο, καποια στιγμη πρεπει να την επισκευτω
Ν.Ουρανου 1Β Ανοιχτο αλλα δεν μπηκαμε, μαλλον ή η κομοδινοπουλο θα ηταν ή η αλλη η τουρκοτσιγγανα νταρντανα Λαρα, ή στην τελικη η αχωνευτη μπιτζοτσατσα, οποτε ενα μιζαρισμα λιγοτερο
Φριξου 14 Κλειστο
Φριξου 9 Ωχχχ καρδια μου...Καντυ.!!
Μεσα σε ενα μαυρο φορεματακι, μαυρη καλτσα εως το γονατο, μπουτααααααααρες.!! το ολο συνολο εκανε γαματη αντιθεση με το ξανθο μαλακι της...
Ν.Ουρανου 26 Ξανθια κοπελιτσα με ποιασμενα τα μαλια της μεσα σε μαυρα σεξυ εσωρουχα, αλλα απο την πορτα της κουζινας θελεις κυαλια για να την δεις καλυτερα...
Πετρου εριμητη Ανοιχτο, υπεθεσα Μιραμπελα, δεν ηθελα να μπω για ευνοητους λογους που αποφευγω την κοπελια τελευταια... ;)
Κοροβαγκου Αχχχχχ κααααρδια μου Νο2.! Σαρα...το απολυτο κορμι στα ματια μου.!! Απιστευο προσωπακι και χαμογελο, μου θυμιζει Θεοδωριδου...μεσα στο μαυρο κολητο φορεματακι της, κρατηθηκα με το ζορι...
Κεφαληνιας Στην γη την εψαχνα στον ουρανο την βρηκα, η Λαουρα.! ο Μεσι της μπουρδελοσαλονικας.!
αλαξε λουκ, τρομαξα να την γνωρισω, ξανθο κοντο ψιλομπουκλωτο μαλακι, εχει μια βδομαδα λεει εκει, ο βαρδαρης δεν της αρεσε, θα ειναι εκει λεει εως ποτε.?? ποιος ξερει.??
Α.Γεωργιου 34 Ανοιχτο
Α.Γεωργιου 24 Η μπαζοξανθια, αποφευγω να μαθω το ονομα της, επιτηδες.??
Α.Γεωργιου 4 Η Καυλιτσα Λιλη, μεσα σε ασπρα εσωρουχα, υπερτατη προσπαθεια απο την μικρη 19χρονη...ειναι μαστ θα ελεγα αυτον τον καιρο...
26ης Οκτωβρη 52 Η Αχωνευτη ξανθια Εμμανουελα, πριν μια βδομαδα ηταν κωλετη, το κοριτσι βαριετε να σαλοναρει, ποσο μαλλον να μπει μεσα στο δωματιο...
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιπινα Νικολ που βαρουσε και αυτη στη Κωλετη, με τα μεγαλα μουνοχειλα, εβαψε το μαλι μαυρο και πλασαρετε σαν καινουρια, δεν ξερω αν αλαξε ονομα...
και παμε βαρδαρη, χαμος απο κινηση ολοι μεσα σε μερικα σπιτια δεν χωρουσαμε...
Τανταλου 9 Η μελαχρινη Μιχο, δυνατη παρουσια, απο σωμα λαμπαδα.! κολααααση.! απο προσωπο μετριο, σκυλοφατσα θα ελεγα, βγηκε περπατοντας ξερχαβαλομενη, με της θυλες της εξω απο το σουτιεν, η εξωπορτα ειναι στανταρ απο το Αλιακμωνως.!!
Τανταλου 14 Η κορινα η γνωστη...
Τανταλου 8 Μελαχρινη μιλφ μπαζοχοντρη...
Τανταλου και Σαπφως γωνια 15 ατομα μεσα στο μπουρδελο, η γυφτοτσατσα να εχει παθει πλακα και η Αλισια να βγενει απο το δωματιο...μαζι με την Κελυ την κατατασω στις μουναρες του βαρδαρη...
Σαπφως 20 Η Κελυ...παταταααααα.! χτες δεν την ειδα τοσο ευδιαθετη στο σαλονακι, φανταστητε πως θα ηταν μεσα στο δωματιο...
Σαπφως 7 Η Νικολ ακα Γαλιδα, τοπλεςς,
βυζαρες λεμε.!! ...ρεσεις σαν να ομορφυνε αυτη.???
ισιο μαλι, ευγενικη αλλα δεν δεν δεν...
Σαπφως 8 Η ξανθια Λαουρα με τις βυζαρες τις, χωρις να κανει σβουρα στον στυλο που μπηκε στο σαλονι, δεν το εχει, και μιας που λενε οτι ειναι πατατα θα την αποφυγω...αλλα πρεπει να ειχε βυζαρες
Βγενοντας βλεπω ριξανε λιγο τσιμεντο εξω απο το μπουρδελο ειχανε και ενα ξυλο για να προσεχουν οι μπουρδελιαρηδες, και σαν κολοπαιδο πατησα με την φτερνα μου.!!
ηθελα να γραψω και το ονομα μου αλλα θα τις μαζεβα
οποτε...
Σαπφως 5 Η μελαχρινη Μιρελα, σωμα λαμπαδα, αβυζη σκετη πλακα, για εμενα δεν λεει πολλα, δεν προτιθεμε να την δωσω 2η ευκαιρια δεν με συγγινει...
Προμηθεως 11 Ανοιχτο, μαλλον Βερονικα, δεν μπηκαμε...
Προμηθεους 14 Η πιπινα Κατερινα, με τις βυζαρες της, βαριεστημενο λουκ...
Προμηθεως 19 Η Ουκρανεζα Βικη, επιδυκνειωντας την κωλαρα της αλλη μια φορα...
Προμηθεους 25 Περημενα να βρω την Καρμεν να τα ακουσει και αυτη, τελικα ηταν η μιλφ Αννα...
αυτααααα.!
Καταθεσεις.??? Ο συνμπουρδελιαρης μου πηγε Λιλη και ξανα Καντυ, και στις δυο περασε σουπερ...εγω προτιμησα για αλλη μια φορα την Λαουρα στο κεφαληνιας περασα γαματα αλλη μια φορα και αργοτερα ηθελα και την πατατα μου.!!
Ειπα να δωσω μια 2η ευκαιρια στα βυζια της Κατερινας αλλα ατυχησα, καλυτερα να πηγαινα Σααααααρα γαμω την πατατοχυσια μου.!!