Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
λιληAν λεμε την ιδια και εφυγε οντως μεγαλη μαλακια. Καμια καλη προταση εχουμε να κανουμε για σημερα το βραδυ αδερφια?
λιληAν λεμε την ιδια και εφυγε οντως μεγαλη μαλακια. Καμια καλη προταση εχουμε να κανουμε για σημερα το βραδυ αδερφια?
Είπαμε να κάνουμε πλάκα αλλά όχι με σοβαρά θέματα.....
ποια λαουρα ρε μαλακα...τελικα καποιοι ειναι εντελως ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!!!
Οι σωστοι επαγγελματιες δεν πηγαινουν ποτε μπροστα, τουλαχιστον στο Ελλαντα !!!
Καλη τυχη στην αξιαγαπητη Λαουρα.
ποια λαουρα ρε μαλακα
φαε λιλη
Αυτη η καινουρια στο Λαφαμ η Αναστασια , αν και δε το μετρησα , καλο φανηκε
ριξε ενα ματι οταν ξαναφανει ...
ποια λαουρα ρε μαλακα
φαε λιλη
Αν είναι η Αναστασία που ήταν πριν 3 χρόνια απο Τουμπεκιστάν-Καζακσταν πωτ το πε μου χε πει τότε 20χρονη είναι σουπερ....Από βδομάδα και βλέπουμε για την Αναστασία.
Μόνο με την όρεξη μας άφησε, και ούτε που πρόλαβα να την δω, αλλά από ότι είπες μου πάει γάντι.
αστασία που ήταν πριν 3 χρόνια απο Τουμπεκιστάν μου χε πει τότε 20χρονη είναι σουπερ....
Καλα όλες Ουκρανές είναι αλλά αυτή ήταν όντως 30αρα;Αυτή είναι Ουκρανή και είναι 30. :-
Καλα όλες Ουκρανές είναι αλλά αυτή ήταν όντως 30αρα;
Και γω αναμένω να τη γνωρίσωΈτσι λένε οι φήμες αλλά εγώ δεν ευτύχησα να την δω ακόμη. :-
Πάντως από περιγραφές και μόνο έχει μπει στην λίστα.
Μιλάμε για καινούργιο μέλος στο ρόστερ της Άννας ε? Τι περιγραφή διαθέτει η κορασίδα?
Λα φαμ .. πετιτ αδυνατη γνωστη απο τον βαρδαρη , σαπφους 5 την ειχα πετυχει νομιζω
η προμηθεους 11 ... ονομα δεν ξερω καλη ομως αν ελαφφρος πιεστικη , πολλοι θα την ξερετε
για την τσατσα λεω
η γκομενα τωρα .. η κορη της Ναντιας που λεγαμε ? εε εδω δουλευει
ναι μου θυμησε την Ναντια , ξανθια μπαμπατσικη ( μαανες αστο , gameover πανε )
με μεγαλουτσικο βυζι ( φυσικο η οχι δε ξερω .. αλλα ξερω καποια που μπορει αν μαθει )
βγηκε με μαυρα εσωρουχα και και κατι κροσια λοξα , ευδιαθετη και ορεξατη φανηκε
η Αναστασια μας ...
...
Έχουμε έγκριτη αναφορά από πολύ αξιόπιστο μέλος.
Αυτός λέει Μάανες άστο
Συμφωνώ και επαυξάνω......Ελπίζω να ενημέρωσαν λανθασμένα τον GAMEOVER αλλιώς θα είναι για πολλά σούτια οι "υπεύθυνοι" της Λάουρα....τελικα καποιοι ειναι εντελως ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!!!
Οι σωστοι επαγγελματιες δεν πηγαινουν ποτε μπροστα, τουλαχιστον στο Ελλαντα !!!
Καλη τυχη στην αξιαγαπητη Λαουρα.