ΡΕΜΑΛΙΑ!!
πρωτα απο ολα θελω να κατηγορησω την κυβερνηση που μας αφησε σαββατο βραδυ χωρις ενημερωση οι μερες σας τελειωσαν εκλογες εδω και τωρα!
βασικα δεν ηταν να παω αλλα με σταματουσαν στο δρομο παιδια γεροι νεοι αλλα και γυναικες! μου σφιγγαν το χερι και μου ζητουσαν να τσαρκαρω και τελικα ενεδωσα στο κοινο ζητουσε επιμονα τσαρκα μου
παμε λοιπον αλλη μια καμμενη μεταμεσονυχτια βαρδαροτσαρκα
Τανταλου 14 (αλουμινατο)Το πρωτο σπιτι που ειχα παει ποτε ξεκινωντας την μπουρδελοκαριερα μου..λογικο ειναι να του εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια,παραδοσιακα εφερνε εμφανισιμα κομματια παντα αλλα στην συνεχεια ξεκινησε συνεργασια με τα ικεα..σημερα ηταν η Βικυ η αλλιως η κοπελα-τσιχλα!
μπαινω μεσα αδειο σαλονι η τσατσα αφαντη βγαινει η βικυ στο σαλονι(με το σωληναριο στο χερι) απο το καμαρακι για να περασεισε δωματιο με βλεπει κανει ενα μικρο σαλοναρισμα,της λεω η βικη? ναι μου λεει τσιχλα εχεις τις λεω? ε? μου κανει
την εχω δοκιμασει εχω κ κριτικη παντως εντυπωση μου κανουν τα δοντια της μπαμ κανουν δεν ειναι πεταχτα απλα ειναι πολυ ασπρα θυμιζει εκεινο το σκηνικο με τον ρος στα φιλαρακια για οσους εχουν δει
η τσατσα εσκασε οταν ημουν στην πορτα ηδη και τα ακουσε και αυτη που μας εχουν παρει την λαουρα στο αλλο και στο βαρδαρη μας αφησαν με την τσιχλοφουσκα
Δεν σου δίνω άδικό για τα λόγια σου, ρουλέτα η συνεύρεση με τη Βίκυ, εγώ πάντως της έδωσα 2η ευκαιρία της συγκεκριμένης και ομολογώ ότι δεν βγήκα χαμένος
τανταλου 8αβγαινει το πιπινι η νταιζη!εντυπωσιακη παρουσια μεσα στις 2 πιο ωραιες που παιζαν αυτη την βαρδια βαρδαρη ψηλη με απιστευτες βυζαρες φυσικες κιολας κ επισης ισιωσε το μαλλι και αφησε κοτσιδακια κλπ και εγινε ακομα πιο ωραια εδω εγινε και η καταθεση οποτε αναλυτικοτερα στην κριτικη
Είναι η καινούργια αυτή έτσι??
τανταλου κ σαπφως γωνιαη τσατσα χυμα στο κυμα ποδια πανω στο τραπεζι και στον πουτσο της ολα!η αλισια ηταν την ειχα παρει πριν καιρο στο αλουμινατο με αρκετα θετικες εντυπωσεις ισως αξιζε δευτερο γυρο αλλα δεν εκατσε.παντως ειναι απο τις λιγες ρωσσιδες που εχουν απομεινει
Και αυτή έχει αμφιλεγόμενες κριτικές, πάντως εγώ πέρασα καλά μαζί της
Σαπφως 20(κελλοσπιτο) τι εκπληξη η κελλυ!!φουλ και το σαλονι και τα δωματια!
μαλιστα καποιος που βγηκε απο το δωματιο τον ρωτησαν και λεει -πολυ καλη παιδια πολυ καλη!! ε που εισαι μαστορα γραψε αμα ειναι εδω και την κριτικη θα ειναι κατι σαν τα αποκρυφα κειμενα σπανιο χειρογραφο θετικη κριτικη για την κελλυ
παντως δικιο ειχαν οσοι λεγαν οτι "Εσπασε" εχασε καποια κιλα και εχασε το μπαμπατσικο που ειχε κριμα παντα με καυλωνε μονο που την εβλεπα στο σαλονι τωρα ομως δεν εγινε..
Άμα έχεις να γαμήσεις κάνα μήνα όλες καλές είναι
Σαπφως 8 (ανορθογραφο) η μαγια η μελλισα!την εχω ξαναδει απορια μου δημιουργει πως μερικοι την λεγαν κινεζα!καμια σχεση μα καμια ομως!απορω πως σας ηρθε.αα και για τον αγαπητο γκειμ να αναφερω οτι η τιμη ξεκινουσε απο 30 και οχι απο 20
Στου δοκιμαστή να τα πεις αυτά
Σαπφως 5 το α.μ.(αβυζο μαλακισμενο
) η μιρελα! η μοντελισια κατα αλλους.καιρο ειχα να την δω γιατι μονο που ακουγα οτι ειναι αυτη την εκανα σημερα εκατσα να την δω.ωραια ειναι πολυ πετιτ σωμα ψηλη γατισια φατσα εκανε και κατι ξανθες ανταυγειες στην ακρη απο μενα ομως εχει φαει κοκκινη καρτα
Και από μένα
Σαπφως 7 ενα μπαμπατσικο πιπινι τζουλια η τζουλι θα σας γελασω γιατι μετα στο προμηθεως 11 ειχε μια αλλη που την λεγαν τζουλι η τζουλια!μπερδεμα τεσπα τζουλια ειναι η μια τζουλια η αλλη!
αυτη παντως ειχε ενα χαρακτηριστικο τατου μπροστα στην κοιλια λιγο πανω απο τον αφαλο οποτε λιγο δυσκολο να την μπερδεψετε!
Προμηθεως 11 εδω ηταν η αλλη η τζουλια η η τζουλι!ξανθο πιπινι ενταξει καλο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο συνηθισμενη εμφανιση
Προμηθεως 14η γυφτορουμανα αλεξανδρα με παρουσια αλλες φορες και στο πρασινο ξανθια ωραιο κωλαρακι κλπ αλλα δεν μου κανει κλικ αυτο το στυλακι.η αλλη η μιμη που ειναι χαθηκε το μωρακι!
προμηθεως 19(μπλε) η ουκρανη βικη με το ξανθο αγορε μαλλι και τις καλες κριτικες,βγηκε μετα απο ωρα λιγο ξεθεωμενη απο το δωματιο και εφυσε σε δευτερα γιατο δωματιακι και τις πρωτες βοηθειες
Αυτής της χρωστάω κάτι
Προμηθεως 25η καρμεν με τις αρνητικες κριτικες ξανθο καυλι αλλα και αυτη μου φαινεται οτι ψιλοεσπασε οπως και η κελλυ τι στο πουτσο τις χτυπησε η κριση και δεν τρωνε?
επισης ξεχεσα την τσατσα και ζητησα επιμονα να φερουν την μιλφ αννα που την ειχαν στις νταλικες οπως ειπε
υ.γ.επισης κλεινοντας να αναφερω οτι για διαφορους προσωπικους λογους για καποιο αγνωστο χρονικο διαστημα μικρο η μεγαλο θα σταματησω τις τσαρκες κλπ οποτε θα γλιτωσετε απο την παρουσια μου!
υ.γ. τζο αν πας επιτελους στην αφρο να της δωσεις χαιρετισματα απο μενα!
καλη συνεχεια