Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Χθεσινη αναφορα στον Βαρδαρη γυρω στις 22.00
Προμηθεως 25: Ενα πιπινι αδυνατο καυλιαρικο ξανθο. Ωραιο σωμα, οχι "καχεκτικο". Μακρυ ξανθο μαλλι. Ειναι η Μιραμπελλα αυτη?
Προμηθεως 14: Η τρομερα αδυνατη μελαχροινη Μιμη. Σημερα την ειδα καπως πιο γλυκια. Πολυ διακριτικα, ήρθε, μου επιασε το χερι και μου ειπε να περασω. "Φου να την κανεις, θα πεσει".
Προμηθεως 11: Η εντυπωσιακη (αναλογιες μοντελου) Βερονικα. Φοβερο σωμα, καλες υπηρεσιες σταθερα.
Σαπφους 8: Η (νεα) Τσεχα, η Αριανα. Οντως, ομορφο-εκφραστικο-χαρακτηριστικο προσωπο, πολυ ομορφα ματια, ωραιο μακρυ μαυρο μαλλι. Ο σωματοτυπος της ομως φερνει προς τα ελληνικα δεδομενα. Πιασιματακια γυρω απο την περιφερεια και στην ανω μερια των γοφων. Αξιζει να σημειωθει οτι βγηκε πολυ ευχαριστη εξω στο σαλονι. Μαλιστα, τραβηξε εναν απο εκει και μιλουσανε για λιγο στο δωματιο (προφανως τον ηξερε). Στα υποψιν.
Σαπφους 7: Η αλλη Τσεχα, η Ιονελα
Γωνιακο: Η γλυκια ρωσσιδα Αλισια. Ομορφη κοπελα, ωραιο σωμα, ωραιο βυζι. Αναμεικτες κριτικες. Εγω 2 φορες την πηρα περασα καλουτσικα.
Σαπφους 20: Μια αλογα, με αγελαδισιο ομως σωμα. Πολυ νεαρα, σγουρομαλλα, μαυρο μαλλι. Την ειχα δει παλιοτερα στο γωνιακο. Πολυ υψηλη, αλλα χανει λογω σωματος. Δεν ειναι πλαδαρη παντως. Ποια ειναι?
ΤανΤΑΛΟΥ 14: Το "ορθιο" χιλιομετρο - Μερτσυ. Καλουτσικο σωμα, οχι ιδιαίτερα σφικτο-γυμνασμενο, αλλα καλοδιατηρημενο. Φατσα τιποτα το ιδιαίτερο. Αυτη στο ιδιο βιολι να τραβα με μανια οποιον βρεθει μπροστα της να περασει.
Τανταλου 9: Mια "νεα" Κινεζα, οχι η αλλη που ειχα ξαναδει. Η φατσα της πιο στρογγυλη-σφαιρικη απο της αλλης. Πιο "Θιβετιανη" ας μου επιτραπει να χαρακτηρισω. Επισης πιο γλυκια-καλοσυνατη. Ψηλη, καλο σωμα, βγηκε με ναζι κι αυτη εξω. Εξεπεμπε μια γλυκια μελαγχολια.
Ωραιος.!!
Οχι η μιραμπελα ειναι μελαχρινη με καρε μαλι...οποτε λογικα και σημερα αυτη θα ειναι να περασω να την δω, την εχει αναφερει ο gameover που την πηρε λεει καλη μεσα...