Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
εμενα δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα....διοτι στην τελικη η μαντυ παιρνει 50 ευρω για απλο στην αθηνα και εδω μπορει να επαιρνε σαραντα.....με ενδιαφερει ομως που εκει με 100 ευρω δινει και κωλο και δεχεται χυσιμο στα βυζια και ξωφαλτσα στην μαπα ενω εδω με το ζορι να σου κανει ενα 69 (που στην τελικη εσυ την γλειφεις ) και λιγο παραπανω χρονο....με ενοχλει δλδ που στο μεγαλο χωριο τα κανουν ολα και συμφερουν λογω αναταγωνισμου ενω εδω μας βλεπουν για βλαχους χαζοεπαρχιωτες και μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και εκει οπως και στο αλλο μαγαζακι της ματζαρου ......
οχι πολλα κιλα δικαιο εχεις αλλα ΤΟΝΟΥΣ!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πιπινι.???....ωωωωχχχχχ παναιαμ.!!  :knockinb:
ααα...επισης η χαρα του Karaman συμφωνα με το γουστο του.
Αχχχ...μετα θα κλαιτε παλι βρε...μ'αυτα τα πιπινια που μπλεκετε

Επισης σημερα πρεπει να'χουμε ανοιγματα σπιτιων συμφωνα με τα λεγομενα τσατσαδων.Αλλα τι να το κανεις??Εδω με τα λιγα σπιτια και η βραδυνη βαρδια ειναι αστα να πανε στην πλειοψηφια της.Η πρωινη και ειδικα του Βαρδαρη ειναι αρκετα καλυτερη.Περιμεναμε δηλαδη να ανοιξει το Τανταλου 9 για να μας βαλει μονιμη την Αννιτα? :jerking: :jerking:
Εγω πιστευω θα υπαρξει προβλημα γυναικων αμα ανοιξουν ολα μαζι γιατι οσες δεν ηταν και πολυ μονιμες εδω και εμειναν ανεργες επι τοσους μηνες λογικα θα εφυγαν.Εδω εφτασε το Μαντζαρου 10 να δουλευει με την καριολα την Αντζελα.Οποτε τι νοημα εχει να ανοιξει και το 1 και το Ερως?Ποιες θα βαλει δηλαδη?
Ολη η ιστορια ειναι μια Μαιρουλα και μια Ναντια για το ανοιγμα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βολτα με καταθεση αποψε τη νυχτα...
-Αν.Γεωργιου 34(Λαφαμ).Η καινουρια Καρλα Ιταλιδα(?)...ή αλλιως η χαρα του Maaneskyggen.Μελαχρινο πιπινι,συμπαθητικο στη φατσα αλλα ενα κορμι κολαση...Ενα ποδι κολαση,ενα κωλαρακι τελειο και στητο και ενα μοντελισιο περπατημα που ουτε η Καγια δεν κανει.Πολυ καλο σαν συνολο πρεπει να πω.Στα 60ε γυμνο και η Μαρια για την οποια πηγα πηγε Εδεσσα οπως μου'πε η τρελεγκω η ξανθια τσατσα

Ααα ηρθε με την βραδυνη πτηση τελικα ε  ? ωραια  :dancing:
Απ την περιγραφη φαινετε ωραια η Καρλα  :cum: μου μπαινουν ιδεες

-Μαντζαρου 10.Αυτο το μουνοπανο η τρελοΑντζελα.
Αυτη ουτε να δω δεν θελω με αυτα που εχω ακουσει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ααααα.. η ΔΕΗ εξεδωσε εκτακτη ανακοινωση και προηδοποιει για διακοπες αποψε το βραδυ ,
λογο του ανοιγματος των μπουδρελων η καταναλωση αναμενετε να αυξηθει κατακορυφα  :2funny:

Η κληση μας προωθειτε σε κανα δυο που πηρα πριν ... :rolleyes:
ευχομαι να μην ανοιξαν ακομη  επιδη καθαριζουν για να ειναι ετοιμοι για την βραδυνη βαρδια  :dancing:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
530
Πόντοι
7.135
Αυτή η καινούργια Κάρλα του Λαφάμ παίζει να είναι αυτή του τσίρκου;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη πριν από λίγο στο Λαφαμ και κατάθεση στη Νεοφερμένη Ιταλιδούλα.

Είχε πολυκοσμία και πάρα πολύ μεγάλη αναμονή το κατάστημα, πέρασα μέσα μετά από μία ώρα αναμονή και αφού ευγενικά με παραχώρησε τη σειρά του ένας συναθλητής που πήρε τζακούζι. :-

Πάρα πολύ εντυπωσιακή γκόμενα η Ιταλιδούλα η Κάρλα, κορμί θανατηφόρο, περπάτημα μοντέλου πασαρέλας, μαλλί μελαχρινό, μαύρα σέξι εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της και βλέμμα λάγνο και πολλά υποσχόμενο. :rolleyes:

Πέρασα λοιπόν μετά από αυτή την αναμονή και ανάμεσα σε δύο τζακούζια, με την τσατσά να μην αφήνει την κοπέλα να καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο. :idiot:

Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει. :sunglasses:

Αααα      στην μία ώρα που ήμουν στο κατάστημα όλο και κάποιος από εδώ μέσα θα πέρασε από το σαλόνι του καταστήματος. :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επίσκεψη πριν από λίγο στο Λαφαμ και κατάθεση στη Νεοφερμένη Ιταλιδούλα.

Είχε πολυκοσμία και πάρα πολύ μεγάλη αναμονή το κατάστημα, πέρασα μέσα μετά από μία ώρα αναμονή και αφού ευγενικά με παραχώρησε τη σειρά του ένας συναθλητής που πήρε τζακούζι. :-

Πάρα πολύ εντυπωσιακή γκόμενα η Ιταλιδούλα η Κάρλα, κορμί θανατηφόρο, περπάτημα μοντέλου πασαρέλας, μαλλί μελαχρινό, μαύρα σέξι εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της και βλέμμα λάγνο και πολλά υποσχόμενο. :rolleyes:

Πέρασα λοιπόν μετά από αυτή την αναμονή και ανάμεσα σε δύο τζακούζια, με την τσατσά να μην αφήνει την κοπέλα να καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο. :idiot:

Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει. :sunglasses:

Αααα      στην μία ώρα που ήμουν στο κατάστημα όλο και κάποιος από εδώ μέσα θα πέρασε από το σαλόνι του καταστήματος. :grin: :grin: :grin:

:think: :think: :think: :think: Λαικο προσκυνημα ?  :think: :think: :think:
καινουρια πουτανα ηρθε η κανα αγιο λειψανο ? :think:

Ποια ηταν τσατσα η Λουξαινα ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:think: :think: :think: :think: Λαικο προσκυνημα ?  :think: :think: :think:
καινουρια πουτανα ηρθε η κανα αγιο λειψανο ? :think:

Ποια ηταν τσατσα η Λουξαινα ?
Ναι η Λούξαινα ήταν, πήγε να πει κανα δυό κουφά, την επανέφερα όμως στην τάξη, μεσολάβησε και ένας συναθλήτής δίπλα μου που δεν κρατιότανε, και την στήριξε  και τελικά γίναμε και φιλαράκια. :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι η Λούξαινα ήταν, πήγε να πει κανα δυό κουφά, την επανέφερα όμως στην τάξη, μεσολάβησε και ένας συναθλήτής δίπλα μου που δεν κρατιότανε, και την στήριξε  και τελικά γίναμε και φιλαράκια. :grin: :grin: :grin:

Με τον συναθλητη η με την λουξαινα ?  :think:

τεσπα αντε να δουμε ποιοι αλλι θα αναφαιρουν κατι
εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι απο δω τα μαθανε και
κανεις δε θα πει τιποτα ..
Αν σε ρωτησει κανεις που ησουν χθες .. σε εννα leetcher παρτυ πες του  :2funny: :2funny: :2funny:

αντε πες 2-3 γενικα για την μικρη .. καλη ?  :think:

Επισκέπτης
Γειά σου GAMEOVER! Εγώ σε είδα. Μου είπες αμα την δώ θα περιμένω μέχρι τις 12. Θυμάσαι?  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με τον συναθλητη η με την λουξαινα ?  :think:

τεσπα αντε να δουμε ποιοι αλλι θα αναφαιρουν κατι
εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι απο δω τα μαθανε και
κανεις δε θα πει τιποτα ..
Αν σε ρωτησει κανεις που ησουν χθες .. σε εννα leetcher παρτυ πες του  :2funny: :2funny: :2funny:

αντε πες 2-3 γενικα για την μικρη .. καλη ?  :think:

Και με τους διό έγινα φιλαράκι, αλλά ο συναθλητής δεν με άκουσε που τον είπα να περάσει λίγο αργότερα ή κάποια άλλη μέρα, και πέρασε καπάκι μετά από μένα παρακαλόντας την τσατσά να τον βάλει 2η σφήνα πριν το τζακούζι, υποσχόμενος να την καθαρίσει μπαμ μπαμ.

Φυσικά η τσατσά τον πέρασε,  :headbang: θάθελα πάρα πολύ να διαβάσω την κριτική του, μακάρι να ήταν ένα φιλαράκι από εδώ μέσα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γειά σου GAMEOVER! Εγώ σε είδα. Μου είπες αμα την δώ θα περιμένω μέχρι τις 12. Θυμάσαι?  ;)

Ναι σε θυμάμαι πράγματι εγώ ήμουν, να και οι γνωριμίες, κανείς άλλος :huh: :huh:

Πως σου φάνηκε η Κάρλα???

Επισκέπτης
Συγνώμη κίολας που ίσως να φάνηκα λίγο αγενής μην απαντώντας.

Η Κάρλα είναι καλή, απο τα πιο ωραία κορμάκια πλέον της πόλης. Το κακό είναι ότι δεν είναι καινούργια. Είχε δουλέψει παλαιότερα με το όνομα Εμμανουέλλα σε Κατεχάκη 14 και Προμ 25 αλλά για πολύ μικρό διάστημα.

Bottom line είναι ότι είναι καλή ένταξη στο roster της πόλης.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Συγνώμη κίολας που ίσως να φάνηκα λίγο αγενής μην απαντώντας.

Η Κάρλα είναι καλή, απο τα πιο ωραία κορμάκια πλέον της πόλης. Το κακό είναι ότι δεν είναι καινούργια. Είχε δουλέψει παλαιότερα με το όνομα Εμμανουέλλα σε Κατεχάκη 14 και Προμ 25 αλλά για πολύ μικρό διάστημα.

Bottom line είναι ότι είναι καλή ένταξη στο roster της πόλης.

Ντάξυ που να ξέρεις ποιός είμαι. Πάντως εγώ δεν την είχα ξαναδεί.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά σήμερα βέβαια. Νομίζω θα γράψω καινούργια κριτική γιατί αδικείται σ'αυτήν.

. Ισπανίδα κατά δήλωση,
Σε ποσες χωρες καταζηται αυτη ? ολο εθνικοτητες αλλαζει
πρεπει να την κυνηγαει η ιντερπολ

Δεν τη περναω ταξινομηση , να φερει πιστοποιητικο γενησεως πρωτα
αντε καληνυχτα αυριο θα παρω διπλη μεριδα ποπκορν και θα δω κριτικες ...

:sleeping:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά σήμερα βέβαια. Νομίζω θα γράψω καινούργια κριτική γιατί αδικείται σ'αυτήν.

Άνετα θα μπορούσε να ήταν η κριτκή μου αυτή, είσαι πάρα πολύ ακριβής και σε μένα σε αυτά τα επίπεδα θα είναι, θα της δώσω και ένα μικρό ελαφρηντικό λόγω του ότι ήταν πάρα πολύ πιεσμένη.

Ώστε πέρασες εεεε, πότε βρε θηρίο, ήρθες αργότερα?

Επισκέπτης
Ναί πήγα έφαγα και γύρισα!  :2funny: :2funny:

Σήμερα βέβαια ήταν καλύτερη κ η πίπα της κ μου φάνηκε πιο εκδηλωτική σε συμμετοχή χωρίς πάλι βέβαια να είναι κάτι συγκλονιστικό.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ναί πήγα έφαγα και γύρισα!  :2funny: :2funny:

Σήμερα βέβαια ήταν καλύτερη κ η πίπα της κ μου φάνηκε πιο εκδηλωτική σε συμμετοχή χωρίς πάλι βέβαια να είναι κάτι συγκλονιστικό.

Γινόταν πάλι ο ίδιος χαμός όταν ξαναγύρισες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom