Καταθεση λοιπον σημερα στην Ουκρανη ξανθια Βικυ με τις βυζαρες και την κωλαρα για 50ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Τελοσπαντων την ωρα που η τσατσα μου ελεγε τα προγραμματα το'παιξα χαζος και λεω...Εσυ δεν εισαι η Βικυ απο Κατεχακη?Χαρηκε που την αναγνωρισα και μου λεει τοτε ημουν μικρη και πιο απειρη,τωρα εμαθα κι αλλα ελα να περασεις...Εν τω μεταξυ η τσατσα λεει στα 50ε γυμνο,στα 60ε 69 με καποτα και στα 70ε 69 με γυμνο(και οχι 80ε οπως ζηταει η βραδυνη απατεωνισσα τσατσα).Κανω λιγο πως το σκεφτομαι,παιρνω και ξανθοπουλικο υφος οποτε με ρωταει η Βικυ τι ηθελα να κανω....69 με γυμνο της λεω.Το σκεφτεται λιγο και μου λεει ελα δωσε ενα 50αρικο και μπες.Φυσικα και δεν εχασα ευκαιρια μιας και απο καιρο ηθελα να της φαω τη μουναρα και τον κωλο.
Μπαινει μεσα χαμογελαστη και με ορεξη,ξαπλωνει διπλα μου αλλα αμεσως περναει σε σταση 69.Πολυ καλο τσιμπουκι οπως θυμομουν και απο Κατεχακη και μπροστα μου δυο απιστευτα βουναλακια με ενα ασπρο,ζουμπουρλουδικο,τρυφερο μουνακι και μια σουφρα να την γλειφεις και να μη χορταινεις.Διαθετει και λεπτη γραμμη μουνοτριχας οποτε ομορφαινει ακομα περισσοτερο.
Τεσπα της λεω ελα να αλλαξουμε λιγο...ξαπλωνει μπρουμυτα οποτε πεφτω ολοκληρος πανω της και αρχιζω να τριβομαι πανω κατω οπως κανω με ολες δηλαδη.Να σου τριψω την πουτσα στην κωλοτρυπιδα την ρωταω...Δεν εχω προβλημα λεει...Οπα λεω εδω ειμαστε.
Αφου εχω καυλωσει αρκετα ετσι την γυρναω ανασκελα,βαζω το μαξιλαρι κατω απ'τα κωλομερια και την ρωταω...Να στο τριψω και στο μουνακι λιγο?...δεν εχω προβλημα λεει...
Επαιξα λιγη ωρα ετσι οποτε επρεπε να την ανταμειψω και την αρχισα ενα πολυ καλο γλειφομουνι απ'αυτο που κανω οταν γουσταρω τη γκομενα πολυ.Βογγουσε,αρχισε να τσιμπαει τα βυζια της,να σφιγγει τα ποδια στα μαγουλα μου.Ωραια σε γλειφω τη ρωταω??...Δεν εχω προβλημα μου λεει
Το σνομπ υφακι που σας ελεγα παντα,θυμαστε??
Στη συνεχεια επειδη ταχα ηθελε να μη κουραστω με ξαπλωνει ανασκελα και ερχεται και καθεται πανω στα μουτρα μου τριβοντας το μουνι της πανω κατω και ενω βογγουσε ασταματητα πρεπει να χυσε κιολας διοτι ενιωσα εντονη υγρασια στα μουτρα μου καποια στιγμη.
Φαγαμε κανα τεταρτο ετσι οποτε μου κανει ξανα λιγη πιπα με καποτα αυτη τη φορα για να τη γαμησω κιολας.Μονο πισωκολλητο την πηρα ενω συγχρονως μου εξυνε τ΄αρχιδια απο κατω.Καποια στιγμη αρχισε να δυσανασχετει λιγο...αντε μωρο μου τελειωνε και τετοια.Τελοσπαντων την εκανε την υπομονη της και την τελειωσα πανω στο πισωκολλητο αλλα μετα μου εκανε μουτρα πριν φυγει...
Με ενα 50αρικο με κρατας 25 λεπτα μεσα και κατι τετοια
Δε σε κραταω με το ζορι ρε μωρο μου της λεω,αφου γουσταρες κι εσυ...
Και τι ηθελες να κανω μου λεει,να σε αφησω και να φυγω?
Νομιζα οτι κανει πλακα αλλα τελικα τα ειχε ψιλοπαρει αληθεια και πριν βγει απ'το δωματιο μου ειπε την καταπληκτικη ατακα...'Καθισα τοσο και δε μου λες και ουτε ενα ευχαριστω'
Ειναι τρελες αυτες οι γκομενες τελικα.
Συμπερασματα....η Βικυ σαν συνολο ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Μεσα στο χρονο που θεωρει οτι πρεπει να κατσει ειναι παρα πολυ ανετη και την κανεις οτι θες.Αν ψιλοαργησεις αρχιζει και στραβωνει και στο δειχνει.Διαθετει πολυ καλη τεχνικη και αν αφησει λιγο αυτο το σνομπ υφακι και δειξει οτι το γουσταρει και αυτη,γιατι πραγματικα το γουσταρει,τοτε θα ειναι σχεδον τελεια.Χαρακτηριστικα την ρωτησα σημερα πανω στο γλειφομουνι γιατι δεν ειναι λιγο πιο εκδηλωτικη και μου απαντησε οτι δε θελει να της παιρνουν τον αερα ;) ;)Αυτο ειναι το κακο της αλλα θεωρω οτι θετικα της σημεια υπερτερουν γι'αυτο και την προτεινω σε ολους για μια δοκιμη και ειδικα σε αυτους που γουσταρουν τις εντονες καμπυλες.Καποια στιγμη στο μελλον θα την ξαναπροτιμησω κι εγω σιγουρα