Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γαμάει το όνομα Ιφιγένεια, ελπίζω να είναι κανένα καλό κοριτσάκι όμως. Θα κρατήσω ενήμερο το crew. Τζο είσαι απίστευτος ρε για το excel που κρατάς. Εγώ πιστεύω σε καμιά 5-6 χρόνια ένα σπιτάκι 50 τμ το έχω πηδήξει !!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περιμενε ρεεεεεεεεεεεε
Η Εφη ειναι λεμε

κοιτα να δεις .. θα παει και θα ρθει να πει
¨τελικα η Εφη ηταν κωλετη .. δεν ηταν η ιφιγενεια

αα ρε καραμαν ...

Το εξελ πλακα εχει ναι , εκτος απο τα ποσά εχει πολλα στατιστικα μεσα

Επισκέπτης
Περιμενε ρεεεεεεεεεεεε
Η Εφη ειναι λεμε

κοιτα να δεις .. θα παει και θα ρθει να πει
¨τελικα η Εφη ηταν κωλετη .. δεν ηταν η ιφιγενεια

αα ρε καραμαν ...

Το εξελ πλακα εχει ναι , εκτος απο τα ποσά εχει πολλα στατιστικα μεσα

:jerking: :jerking: ήδη πήγα...

Επίσης έχω νέα που τουλάχιστον τον Κάραμαν θα τον ενδιαφέρουν.

Προμηθέως 14 -> Αγγελική (BG) εδώ κ 4 περίπου μέρες μου είπε δουλεύει πρωί μόνο. Ήταν κεφάτη κ χαρούμενη, τσατσά ήταν η σπορού που παρ'όλα τα κακά που έχουν ειπωθεί ήταν ευγενική και ομιλητική.
Η βόλτα όπως καταλαβαίνετε σταμάτησε εκεί.
Στα άλλα είχαμε Κωλέττη την Έφη

Νικ. ουρανού την Ρωξάνα, η τσατσά μου είπε ότι το απόγευμα θα είναι μια ξανθιά καινούργια (όχι Βιολέτα)

Λαφάμ η Χριστίνα με τσατσά την αγαπημένη μου intellectual κυρία.

Προμ 11 Ήρα.

Μαίρη κλειστή, δυστυχώς ήταν φωτοβολίδα δεν ξέρω τι έγινε..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Προμηθέως 14 -> Αγγελική (BG) εδώ κ 4 περίπου μέρες μου είπε δουλεύει πρωί μόνο
. Ήταν κεφάτη κ χαρούμενη, τσατσά ήταν η σπορού που παρ'όλα τα κακά που έχουν ειπωθεί ήταν ευγενική και ομιλητική.
Η βόλτα όπως καταλαβαίνετε σταμάτησε εκεί.
Στα άλλα είχαμε Κωλέττη την Έφη

Νικ. ουρανού την Ρωξάνα, η τσατσά μου είπε ότι το απόγευμα θα είναι μια ξανθιά καινούργια (όχι Βιολέτα)

Λαφάμ η Χριστίνα με τσατσά την αγαπημένη μου intellectual κυρία.

Προμ 11 Ήρα.

Μαίρη κλειστή, δυστυχώς ήταν φωτοβολίδα δεν ξέρω τι έγινε..

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αααααααααααααααααααααααααααααααααυτα ειναι ΝΕΑ.!!!

Λογικα θα ειναι μεχρι της 6 ετσι.??? Αρα προλαβαινω.!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αααααααααααααααααααααααααααααααααυτα ειναι ΝΕΑ.!!!

Λογικα θα ειναι μεχρι της 6 ετσι.??? Αρα προλαβαινω.!  :rockon: :rockon:

Ναί επίθεση!

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη με τα στραβα δοντια ειναι ; :grin: :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Wof Wof geia sou kouklaki
Kala pou eisai ki esi edo kai gelame ligo Wof wof

ftanei toso omos nai ? ntaksi eisai gamikoulas respect
Αλλος αστυνομικοβλακας εισαι εσυ ???? τι γινεται πολλυ μπατσαρια επεσε τωρα τελευταια οσο για το θεμα του γελιου το ποσο γελας εσυ οι αλλοι εδω μεσα δεν ξερω......... ο καθενας κανει οτι θελει αλλα απο κοντα σε τετ-α-τετ πεδιο δεν θα γελασεις κοπρε νασε σιγουρος τωρα το ποσο γαμιας ειμαι το ξερω εγω η ψυχη μου και οι πουτανες που εχω παρη τελος μην με λες φτανει τοσο ομως ναι?? και καλα γιατι κουραστηκες υποθετω να διαβζεις τα ιδια και τα ιδια αλλιως μην τα διαβαζεις ρεσυ και πιος σε ειπε να χωθεις στην κουβεντα στην τελικη?????? ε???? και η ολοι φαση ξεκινησε απο τους αναθεμα θεοχαρη και μπεκα τωρα μας προεκυπσες και εσυ αλλο βαρος στα @@ να εχει να λεει.... λοιπον το θεμα ξεκινησε με μια ερωτηση που εκανα για μια κοπελα ονοματι Ρεβεκα μετα το συνεχησε ο θεοχαρης και ο μπεκας πολλυ ειρονευτηκα πραγμα που δεν μου αρεσε καθολου μετα εγω μετα ηρθες και εσυ και παει λεγωντας.... λοιπον εγω σταματω το ολο θεμα εδω δεν γραφω αλλο καντε και εσεις το ιδιο αιντε γιατι ζαλαδα στα @@ κανταντησε οκ ????????? και οσο για το ''Ειμαι ο Death_Zone88'' τι?? σε παραξενεψε το username μου,σου προκαλεσε γελιο η ολα τα συναφη????? το δικο σου ειναι πιο μανκγικο δηλαδης?? αντε φαε καμια κονσερβα καλο θα σε κανει και στο κατω-κατω δεν εχω καμια ορεξη να λογοφερνω με τον καθε λουμπα εδω μεσα σαν και εσας την 3αδα αλλος το τραβαη το θεματακι..........και εγω απλα με την σειρα μου συμπληρωνω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
α ναι ρε συ....ειχε παει οδοντιατρο.....εχεις δικιο...... :tooth:

Πρεπει να ημαστε ολοι περηφανοι για αυτο...αλλες με τα ''λεφτα'' μας αγοραζουν αμαξια, τσαντες ρουχα, κοσμηματα, βαζουν βυζια...αυτη εκανε τα δοντια της.!!

:2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση πριν λιγο στον ερημο Βαρδαρη...

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μπαινω στις 15.50 και ειναι η Μιραμπελα.Ρωταω αν θα συνεχισει η Ειρηνη και μου λεει εδω ειναι,ξαναελα σε ενα τεταρτο περιπου.Αρα την εντοπισαμε την Ειρηνη και πιανει στις 16.00 αυτες τις μερες.Δεν επεστρεψα ομως...Η Ειρηνη ειπαμε ειναι μια μιλφαρα που κανει τα παντα και πολυ χαλαρα για οσους δεν ξερουν
-Προμηθεως 14.η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες.Βεβαια σα να εχει αδυνατισει καπως οποτε και οι βυζαρες μου φανηκαν πιο χλιαρες σημερα.Τσατσα η σπορου η οποια πραγματι σημερα ηταν ορεξατη αλλα οπως μου εξηγησε καθοταν ενα μηνα αδεια :grin: :grin:
-Προμηθεως 11.το υπεροχο πλασμα Ηρα.Πανεμορφη,καστανοξανθη Ουκρανη κορμαρα που ξερει να σε απογειωνει μεσα.Δεχεται και γλυφοκωλιασμα εκτος προγραμματος αλλα αυτο μεταξυ μας,ετσι?? :rolleyes: :rolleyes:
-Σαπφους 7.η σουπερμιλφ Νικολ με φουλ εξτρα και ακουραστες επιδοσεις.Ξανθια,εκφυλη με βυζαρες και εμφανιση πορνοσταρ.Προτεινεται ανεπιφυλακτα για οσους δεν εχουν φαει ακομα.
-Σαπφους 20.η ομορφη,ξανθια,Μολδαβη Νταϊανα ως τις 19.00 αποψε.Τουμπανο εντελως,βυζαρες,κωλαρα,μπουταρες.Σα να εχει παχυνει λιγο αλλα τα σφιγγει απ'οσο ειδα διοτι επικρατουσε και το απολυτο σκοταδι εκει μεσα και με το ζορι εβλεπες.Η πιπα της θα σας μεινει αξεχαστη ειναι μεγαλο ταλεντο
-Τανταλου 14.Αυτο το μουνοπανο η Μερτσυ την οποια απορω πως δεν εχουν διωξει ακομα.Μπαινω στο σαλονι και ειναι αυτη ντυμενη με κανονικα ρουχα,μολις ειχε ερθει μαλλον.Ερχεται με αρπαζει λες και παλευουμε και με καθιζει σε μια καρεκλα και καθεται και αυτη απο πανω..Τωρα θα μπεις σιγουρα και κατι τετοια,μου χαλαει τα μαλλια...Κανω λιγη υπομονη αλλα καποια στιγμη αρχιζω ζεσταινομαι,εκνευριζομαι και την σπρωχνω απο πανω μου για να φυγω.Τιποτα αυτη...Λεω στις 2 τσατσαδες που ηταν εκει ευγενικα να της πουνε να σηκωθει.Την λενε αλλα αυτη τιποτα.Κανω να την πεταξω απο πανω μου με σχετικα ηρεμο τροπο αλλα τιποτα οποτε την αρπαζω απ'τα χερια βιαια και την σπρωχνω να ξεκουμπιστει απο πανω μου...Καπως πρεπει να την εγδαρα λιγο?εσπασε το νυχι της?Τελοσπαντων παιρνει ενα κλαψιαρικο υφος και μου λεει κοιτα τι μου εκανες ρε μαλακα...Ποιον ειπες μαλακα βρε μαλακισμενο της λεω.Κοιταω τις τσατσαδες οι οποιες ειχαν δαγκωθει λιγακι...Ετσι την αφηνετε να μιλαει στους πελατες?...φαινεται σε ξερει και εχει οικειοτητα μαζι σου λεει η μια.Ολοι τη βριζουν απ'το ιντερνετ λεω,για τον πουτσο ειναι.Η μια τσατσα εγνεψε καταφατικα...
-Τανταλου-Σαπφους γωνια.η Ρωσσιδα Γιαννα η οποια δεν ειναι η παλια ξανθια βυζαρου που δουλευε εκει προ 4ετιας περιπου οπως νομιζα.Αυτη ειναι ενα καστανο κοντοπουτανο,με μικρο βυζι και πολυ ωραιο πατο και εκφυλη φατσουλα.
-Τανταλου 8.Η ξανθια Ουκρανη Βικυ με τις φονικες καμπυλες στην οποια εγινε η καταθεση και εκανα επιτελους και το απωθημενο μου σε πολυ καλη τιμη

Τανταλου 9 και Σαπφους 8 ηταν κλειστα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καταθεση λοιπον σημερα στην Ουκρανη ξανθια Βικυ με τις βυζαρες και την κωλαρα για 50ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Τελοσπαντων την ωρα που η τσατσα μου ελεγε τα προγραμματα το'παιξα χαζος και λεω...Εσυ δεν εισαι η Βικυ απο Κατεχακη?Χαρηκε που την αναγνωρισα και μου λεει τοτε ημουν μικρη και πιο απειρη,τωρα εμαθα κι αλλα ελα να περασεις...Εν τω μεταξυ η τσατσα λεει στα 50ε γυμνο,στα 60ε 69 με καποτα και στα 70ε 69 με γυμνο(και οχι 80ε οπως ζηταει η βραδυνη απατεωνισσα τσατσα).Κανω λιγο πως το σκεφτομαι,παιρνω και ξανθοπουλικο υφος οποτε με ρωταει η Βικυ τι ηθελα να κανω....69 με γυμνο της λεω.Το σκεφτεται λιγο και μου λεει ελα δωσε ενα 50αρικο και μπες.Φυσικα και δεν εχασα ευκαιρια μιας και απο καιρο ηθελα να της φαω τη μουναρα και τον κωλο.

Μπαινει μεσα χαμογελαστη και με ορεξη,ξαπλωνει διπλα μου αλλα αμεσως περναει σε σταση 69.Πολυ καλο τσιμπουκι οπως θυμομουν και απο Κατεχακη και μπροστα μου δυο απιστευτα βουναλακια με ενα ασπρο,ζουμπουρλουδικο,τρυφερο μουνακι και μια σουφρα να την γλειφεις και να μη χορταινεις.Διαθετει και λεπτη γραμμη μουνοτριχας οποτε ομορφαινει ακομα περισσοτερο.
Τεσπα της λεω ελα να αλλαξουμε λιγο...ξαπλωνει μπρουμυτα οποτε πεφτω ολοκληρος πανω της και αρχιζω να τριβομαι πανω κατω οπως κανω με ολες δηλαδη.Να σου τριψω την πουτσα στην κωλοτρυπιδα την ρωταω...Δεν εχω προβλημα λεει...Οπα λεω εδω ειμαστε.
Αφου εχω καυλωσει αρκετα ετσι την γυρναω ανασκελα,βαζω το μαξιλαρι κατω απ'τα κωλομερια και την ρωταω...Να στο τριψω και στο μουνακι λιγο?...δεν εχω προβλημα λεει...
Επαιξα λιγη ωρα ετσι οποτε επρεπε να την ανταμειψω και την αρχισα ενα πολυ καλο γλειφομουνι απ'αυτο που κανω οταν γουσταρω τη γκομενα πολυ.Βογγουσε,αρχισε να τσιμπαει τα βυζια της,να σφιγγει τα ποδια στα μαγουλα μου.Ωραια σε γλειφω τη ρωταω??...Δεν εχω προβλημα μου λεει :jerking: :jerking:Το σνομπ υφακι που σας ελεγα παντα,θυμαστε??
Στη συνεχεια επειδη ταχα ηθελε να μη κουραστω με ξαπλωνει ανασκελα και ερχεται και καθεται πανω στα μουτρα μου τριβοντας το μουνι της πανω κατω και ενω βογγουσε ασταματητα πρεπει να χυσε κιολας διοτι ενιωσα εντονη υγρασια στα μουτρα μου καποια στιγμη.
Φαγαμε κανα τεταρτο ετσι οποτε μου κανει ξανα λιγη πιπα με καποτα αυτη τη φορα για να τη γαμησω κιολας.Μονο πισωκολλητο την πηρα ενω συγχρονως μου εξυνε τ΄αρχιδια απο κατω.Καποια στιγμη αρχισε να δυσανασχετει λιγο...αντε μωρο μου τελειωνε και τετοια.Τελοσπαντων την εκανε την υπομονη της και την τελειωσα πανω στο πισωκολλητο αλλα μετα μου εκανε μουτρα πριν φυγει...
Με ενα 50αρικο με κρατας 25 λεπτα μεσα και κατι τετοια :think: :think:
Δε σε κραταω με το ζορι ρε μωρο μου της λεω,αφου γουσταρες κι εσυ...
Και τι ηθελες να κανω μου λεει,να σε αφησω και να φυγω?
Νομιζα οτι κανει πλακα αλλα τελικα τα ειχε ψιλοπαρει αληθεια και πριν βγει απ'το δωματιο μου ειπε την καταπληκτικη ατακα...'Καθισα τοσο και δε μου λες και ουτε ενα ευχαριστω' :jerking: :jerking:Ειναι τρελες αυτες οι γκομενες τελικα.
Συμπερασματα....η Βικυ σαν συνολο ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Μεσα στο χρονο που θεωρει οτι πρεπει να κατσει ειναι παρα πολυ ανετη και την κανεις οτι θες.Αν ψιλοαργησεις αρχιζει και στραβωνει και στο δειχνει.Διαθετει πολυ καλη τεχνικη και αν αφησει λιγο αυτο το σνομπ υφακι και δειξει οτι το γουσταρει και αυτη,γιατι πραγματικα το γουσταρει,τοτε θα ειναι σχεδον τελεια.Χαρακτηριστικα την ρωτησα σημερα πανω στο γλειφομουνι γιατι δεν ειναι λιγο πιο εκδηλωτικη και μου απαντησε οτι δε θελει να της παιρνουν τον αερα ;) ;)Αυτο ειναι το κακο της αλλα θεωρω οτι θετικα της σημεια υπερτερουν γι'αυτο και την προτεινω σε ολους για μια δοκιμη και ειδικα σε αυτους που γουσταρουν τις εντονες καμπυλες.Καποια στιγμη στο μελλον θα την ξαναπροτιμησω κι εγω σιγουρα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

:cheesy: :cheesy: καλα ρε μολις διαβασες ετρεξες ? 
και  συ ρε καραμαν τι ηθελες και ρωτησες ?
δε πειραζει .. θεωρηστε το ασκηση συνεγερμου
οι πουτανοκομαντο πρεπει να ειναι σε εκγρηγορση

Προμηθέως 14 -> Αγγελική (BG)
Να ρωτησω μια βλακεια που ισως την εχω ξαναρωτησει ...
Ειναι αυτη που ηταν Κωλετη πριν λιγους μηνες ?  :think:

βολτα με καταθεση πριν λιγο στον ερημο Βαρδαρη...

αντε γαμησε και καποιος .. αξιος αξιος  :grin:
για να διαβασομεν ...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
-Τανταλου-Σαπφους γωνια.η Ρωσσιδα Γιαννα η οποια δεν ειναι η παλια ξανθια βυζαρου που δουλευε εκει προ 4ετιας περιπου οπως νομιζα.Αυτη ειναι ενα καστανο κοντοπουτανο,με μικρο βυζι και πολυ ωραιο πατο και εκφυλη φατσουλα.

ωραια αναφορα al αυτη η γιαννα μεχρι τι ωρα θα ειναι εκει?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και τι ηθελες να κανω μου λεει,να σε αφησω και να φυγω?

Σαν τον αλλον τον φλουφλη που του πεσε ?
www.imagerous.com/] [/URL]

Αντε επιτελους την εφαγες κι αυτη , καιρο εχει που την αναφαιρεις
Ωραια και η περιγραφη-κριτικη πληρης και εμπεριστατωμένη

μη ξεχασεις να ενημερωσεις το μπακαλοτεφτερο σου :tooth:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
-Προμηθεως 14.η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες.Βεβαια σα να εχει αδυνατισει καπως οποτε και οι βυζαρες μου φανηκαν πιο χλιαρες σημερα.Τσατσα η σπορου η οποια πραγματι σημερα ηταν ορεξατη αλλα οπως μου εξηγησε καθοταν ενα μηνα αδεια :grin: :grin:
Πραγματι η Αγγελικη πρεπει να'φτιαξε τα δοντια της οπως ειδα σημερα

ωραια αναφορα al αυτη η γιαννα μεχρι τι ωρα θα ειναι εκει?
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει εχουν 2 βαρδιες οποτε λογικα μεχρι 19.00-20.00 πρεπει να'ναι εκει

Αντε επιτελους την εφαγες κι αυτη , καιρο εχει που την αναφαιρεις
Ωραια και η περιγραφη-κριτικη πληρης και εμπεριστατωμένη

μη ξεχασεις να ενημερωσεις το μπακαλοτεφτερο σου :tooth:
Σχολιο για τη Μερτσυ δεν εκανες ομως

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πραγματι η Αγγελικη πρεπει να'φτιαξε τα δοντια της οπως ειδα σημερα
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει εχουν 2 βαρδιες οποτε λογικα μεχρι 19.00-20.00 πρεπει να'ναι εκει
Σχολιο για τη Μερτσυ δεν εκανες ομως

Α ναι .. εψανχα την φωτο και ξεχαστηκα

Ναι παρα ειναι επιθετικη απ οσο διαβαζω
εγω μια φορα την ειδα στο τσιρκο στην αρχη ναι ηταν μαζεμενη
μου την ψιλοειπε η τσατσα και την εκανα..

ξερουν κι απο ιντερνετ εκει ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ξερουν κι απο ιντερνετ εκει ?  :think:
το ειπα για να καταλαβουν κυριως οι τσατσαδες οτι υπαρχει προβλημα μ'αυτο το μαλακιστηρι.

Παρατηρησεις...
1)Με Ηρα,Νικολ,Ειρηνη,Νταϊανα και Βικυ μεσημεριατικα πραγματικα ειναι δυσκολη η επιλογη :bigdick: :bigdick:.Δυνατος ο Βαρδαρακος
2)το πολυωρο γλειφομουνι ειναι δικοπο μαχαιρι τελικα.Της γλειφεις καλα καλα,γουσταρουν κι αυτες και καυλωνουν αλλα μετα σου γκρινιαζουν στο γαμησι για το χρονο.Τα ιδια ειχα παθει με το αλλο γλειφιτζουρακι την Καρμεν
3)Γι'αυτους που δε θα πανε πολυ καιρο διακοπες,σε αντιθεση με μενα :2funny: :2funny:,η Κυριακη πρωι-μεσημερι θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για οικονομικες μπουρδελοτσαρκες με δωρακια
4)Θετω ως πολυ αμεσους στοχους τωρα την Νταϊανα,την Ηρα,την Ειρηνη και εχω λαβει και 3πμ απο μελη που δε συμμετεχουν πολυ,τα οποια μου λενε τα καλυτερα για την Αντρε στο πρασινο και εχω μπει σε μεγαλη περιεργεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom