Επισκέπτης
Γαμάει το όνομα Ιφιγένεια, ελπίζω να είναι κανένα καλό κοριτσάκι όμως. Θα κρατήσω ενήμερο το crew. Τζο είσαι απίστευτος ρε για το excel που κρατάς. Εγώ πιστεύω σε καμιά 5-6 χρόνια ένα σπιτάκι 50 τμ το έχω πηδήξει !!
Περιμενε ρεεεεεεεεεεεε
Η Εφη ειναι λεμε
κοιτα να δεις .. θα παει και θα ρθει να πει
¨τελικα η Εφη ηταν κωλετη .. δεν ηταν η ιφιγενεια
αα ρε καραμαν ...
Το εξελ πλακα εχει ναι , εκτος απο τα ποσά εχει πολλα στατιστικα μεσα
ήδη πήγα...
Επίσης έχω νέα που τουλάχιστον τον Κάραμαν θα τον ενδιαφέρουν.
Προμηθέως 14 -> Αγγελική (BG) εδώ κ 4 περίπου μέρες μου είπε δουλεύει πρωί μόνο. Ήταν κεφάτη κ χαρούμενη, τσατσά ήταν η σπορού που παρ'όλα τα κακά που έχουν ειπωθεί ήταν ευγενική και ομιλητική.
Η βόλτα όπως καταλαβαίνετε σταμάτησε εκεί.
Στα άλλα είχαμε Κωλέττη την Έφη
Νικ. ουρανού την Ρωξάνα, η τσατσά μου είπε ότι το απόγευμα θα είναι μια ξανθιά καινούργια (όχι Βιολέτα)
Λαφάμ η Χριστίνα με τσατσά την αγαπημένη μου intellectual κυρία.
Προμ 11 Ήρα.
Μαίρη κλειστή, δυστυχώς ήταν φωτοβολίδα δεν ξέρω τι έγινε..
Αααααααααααααααααααααααααααααααααυτα ειναι ΝΕΑ.!!!
Λογικα θα ειναι μεχρι της 6 ετσι.??? Αρα προλαβαινω.!
Ναί επίθεση!
http://[URL unfurl="true"]www.murdoconline.net/wp-content/uploads/2009/05/charge.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στις καποτες.!!! :headbang3:
Αλλος αστυνομικοβλακας εισαι εσυ ???? τι γινεται πολλυ μπατσαρια επεσε τωρα τελευταια οσο για το θεμα του γελιου το ποσο γελας εσυ οι αλλοι εδω μεσα δεν ξερω......... ο καθενας κανει οτι θελει αλλα απο κοντα σε τετ-α-τετ πεδιο δεν θα γελασεις κοπρε νασε σιγουρος τωρα το ποσο γαμιας ειμαι το ξερω εγω η ψυχη μου και οι πουτανες που εχω παρη τελος μην με λες φτανει τοσο ομως ναι?? και καλα γιατι κουραστηκες υποθετω να διαβζεις τα ιδια και τα ιδια αλλιως μην τα διαβαζεις ρεσυ και πιος σε ειπε να χωθεις στην κουβεντα στην τελικη?????? ε???? και η ολοι φαση ξεκινησε απο τους αναθεμα θεοχαρη και μπεκα τωρα μας προεκυπσες και εσυ αλλο βαρος στα @@ να εχει να λεει.... λοιπον το θεμα ξεκινησε με μια ερωτηση που εκανα για μια κοπελα ονοματι Ρεβεκα μετα το συνεχησε ο θεοχαρης και ο μπεκας πολλυ ειρονευτηκα πραγμα που δεν μου αρεσε καθολου μετα εγω μετα ηρθες και εσυ και παει λεγωντας.... λοιπον εγω σταματω το ολο θεμα εδω δεν γραφω αλλο καντε και εσεις το ιδιο αιντε γιατι ζαλαδα στα @@ κανταντησε οκ ????????? και οσο για το ''Ειμαι ο Death_Zone88'' τι?? σε παραξενεψε το username μου,σου προκαλεσε γελιο η ολα τα συναφη????? το δικο σου ειναι πιο μανκγικο δηλαδης?? αντε φαε καμια κονσερβα καλο θα σε κανει και στο κατω-κατω δεν εχω καμια ορεξη να λογοφερνω με τον καθε λουμπα εδω μεσα σαν και εσας την 3αδα αλλος το τραβαη το θεματακι..........και εγω απλα με την σειρα μου συμπληρωνωWof Wof geia sou kouklaki
Kala pou eisai ki esi edo kai gelame ligo Wof wof
ftanei toso omos nai ? ntaksi eisai gamikoulas respect
αυτη με τα στραβα δοντια ειναι ;
Μαίρη κλειστή, δυστυχώς ήταν φωτοβολίδα δεν ξέρω τι έγινε..
α ναι ρε συ....ειχε παει οδοντιατρο.....εχεις δικιο......Τα εφτιαξε τα δοντακια της.!! και εχει και κατι βυζααααρες.!! perfect.!!...αν και κομοδινο...
α ναι ρε συ....ειχε παει οδοντιατρο.....εχεις δικιο......
ήδη πήγα...
Επίσης έχω νέα που τουλάχιστον τον Κάραμαν θα τον ενδιαφέρουν.
Να ρωτησω μια βλακεια που ισως την εχω ξαναρωτησει ...Προμηθέως 14 -> Αγγελική (BG)
βολτα με καταθεση πριν λιγο στον ερημο Βαρδαρη...
-Τανταλου-Σαπφους γωνια.η Ρωσσιδα Γιαννα η οποια δεν ειναι η παλια ξανθια βυζαρου που δουλευε εκει προ 4ετιας περιπου οπως νομιζα.Αυτη ειναι ενα καστανο κοντοπουτανο,με μικρο βυζι και πολυ ωραιο πατο και εκφυλη φατσουλα.
Και τι ηθελες να κανω μου λεει,να σε αφησω και να φυγω?
Πραγματι η Αγγελικη πρεπει να'φτιαξε τα δοντια της οπως ειδα σημερα-Προμηθεως 14.η Βουλγαρα Αγγελικη με τις βυζαρες.Βεβαια σα να εχει αδυνατισει καπως οποτε και οι βυζαρες μου φανηκαν πιο χλιαρες σημερα.Τσατσα η σπορου η οποια πραγματι σημερα ηταν ορεξατη αλλα οπως μου εξηγησε καθοταν ενα μηνα αδεια
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει εχουν 2 βαρδιες οποτε λογικα μεχρι 19.00-20.00 πρεπει να'ναι εκειωραια αναφορα al αυτη η γιαννα μεχρι τι ωρα θα ειναι εκει?
Σχολιο για τη Μερτσυ δεν εκανες ομωςΑντε επιτελους την εφαγες κι αυτη , καιρο εχει που την αναφαιρεις
Ωραια και η περιγραφη-κριτικη πληρης και εμπεριστατωμένη
μη ξεχασεις να ενημερωσεις το μπακαλοτεφτερο σου
Πραγματι η Αγγελικη πρεπει να'φτιαξε τα δοντια της οπως ειδα σημερα
δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει εχουν 2 βαρδιες οποτε λογικα μεχρι 19.00-20.00 πρεπει να'ναι εκει
Σχολιο για τη Μερτσυ δεν εκανες ομως
το ειπα για να καταλαβουν κυριως οι τσατσαδες οτι υπαρχει προβλημα μ'αυτο το μαλακιστηρι.ξερουν κι απο ιντερνετ εκει ?