Βολτα χθες βραδυ κατα τις 10 στο Βαρδαρη. Αν και δεν ειχε τιποτα εξαιρετικο τα πραγματα ειχαν ως εξης.
Τανταλου 14: Μερτσυ, την δοκιμασα μια φορα στο τσιρκο και αποριφθηκε.
Τανταλου 9: Λιζα νομιζω, Ιταλιδα, τιποτα ιδιαιτερο.
Τανταλου και Σαπφους: Αντρεα, καλη περιπτωση. Την εχω παρει μερικες φορες παλι στο τσιρκο και δεν μετανιωσα ποτε.
Σαπφους 7: Η Ιονελα με την φοβερη κολαρα, αλλα κομοδινο στο δωματιο.
Σαπφους 8: Αριαννα, Milf Τσεχα ψηλη μελαχρινη με βυζαρες που δοκιμαστηκε μια φορα, αλλα δεν θα υπαρξει δευτερη.
Προμηθεως 11: Η Βερονικα με τα δωματια αδεια! Πεστε οτι θελετε. Εχω παρει οτι σαβουρα εχει ερθει στη Θεσσαλονικη τα τελευταια χρονια,
αλλα οχι την Βερονικα, που τοσα εχουν γραφτει γι΄αυτην!
Προμηθεως 14: Η Μιμη. Πολυ petite, αλλα καποια στιγμη τρωγομαι να την τεσταρω.
Προμηθεως 25: Πριν την αλλαγη η Ειρηνη. Προτεινεται για δοκιμη, ισως και για περισσοτερο.
Μετα τις 11 ξαναπηγα στο Προμηθεως 25, οπως και πολλες αλλες φορες αυτες τις μερες, ψαχνωντας την Μαρα που μου γιαλισε μετα την κριτικη του Gameover και που ποτε δεν ειδα. Χθες ηταν η Ρουμανα Τζουλια, ξανθια, αδυνατη, με ομορφο γλυκο προσωπο, αλλα πολυ πεσμενο αν και μικρο στηθος. Στο δωματιο ηταν φιλοτιμη, με ωραια πιπα και δεν ειπε οχι σε τιποτα, εκτος απο χερι στο νινακι. Τιμια επιλογη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Τελικα σ΄αυτο το ιδρυμα τις πηρα ολες αυτες τις μερες, εκτος απο την αυτην που ψαχνω, την Μαρα. Ποτε ειναι αυτη ρε Gameover?
Eπισης αναζητουνται πληροφοριες επειγοντως για την Τζοαννα! Εχει χαθει απο το Πασχα. Αυτος ο Απριλιος φετος ηταν σκετη καταστροφη. Μετα την Νατασσα-τσαρινα και την Σιμονα που μαλλον χασαμε μονιμα, αν χαθει και το τριτο στανταρακι μου, μεχρι που κοβω το αθλημα!!