Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ναι....εχει ξαναειπωθει οτι κανει παρτουζες με διπλη διεισδυση....αξια η ρουμουνα..... :2on1: :grin:

Βρε παιδιά με τρελάνατέ τώρα!! Μένω έκπληκτος για την κοπελιά μας! Αυτό θέλει πολύ σκέψη! Εχω μείνει πίσω παιδιά σόρρυ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δυστυχώς όλα αυτά που λες δεν επιβεβαιώνονται από κριτικές. Εγώ δεν θυμάμαι, να πω την αλήθεια, τι έφαγα χθες, πόσω μάλλον ποια κοπέλα δούλευε πέρσι..
Φιλε dokimazo εμενα δεν με νοιαζει αν θυμασε τι εφαγες εχθες και ποια δουλευε περυσι και αδιαφορω παντελως αν η κριτικες μου δεν επιβεβαιωνοντε εγω γραφω την αληθεια και στα @@ μου οπιος θελει πιστευει αλλιως να μην διαβαζει εγω ρωτησα για την ρεβεκα την ρωσσιδα που μου αρεσε πολλυ και την θυμαμε που δουλευε περισυ το καλκαιρι στον βαρδαρη και γιαυτο ακριβως μετα αποσο καιρο θυμαμαι που ητανε γιατι ητανε ωραιο μωρο και εμφανησιακα και μεσα στο δωματιο και ειπα και σε ποια μαγαζια και προσφατα εμαθα οτι δουλευη στην φριξου 14 για να παω για επισκεψη και βγαινει μετα ο καθε λουμπας και λεει οχι λες ψεματα η κριτικες σου ειναι μουφα και αλλες τετοιες μαλακιες στα @@ μου στην τελικη οποιος δεν πιστευη εγω καλα περναω με της κοπελες που εχω για καβαντζα στον βαρδαρη μας και απο κει και περα ξερεις που τους γραφω ορισμενους μην λεμε ξανα τα ιδια εγω μια ερωτηση πηγα να κανω και βρηκα τον μπελα μου γιατι ο καθε αντε να μην πω παιρνει φορα και λεει

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ότι και να σου προσάπτουν εγώ είμαι μαζί σου deathzone. Ευλογητός forever. Θάνατος στον Θεοχάρη και τον υπαστυνόμο Βεργίτση.. :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:
Ευχαρηστω φιλε papazits για την θερμη υποστηριξη χαχα νασε καλα φιλε

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Κύριοι το ανωτέρω μέλος μας πιστεύω ότι μας πουλάει παπά.  Ερχόμενος από το πουθενά πετάει μερικές ετεροχρονισμένες και ίσως αμφιλεγόμενες κριτικές,  αλλά δεν έχεις αυτό που λέμε την απόδειξη ότι όλα είναι ατμός ή σχεδόν ατμός τουλάχιστον.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του της έχει κάνει (της Ρεμπέκας) αρκετές επισκέψεις στον Βαρδάρη, όπως και σε διάφορες άλλες, χρησιμοποιεί τη λέξη αρκετές

Πόσες βρε αδελφέ?????

Κύριοι η Ρεμπέκα ουδέποτε δούλεψε στον Βαρδάρη από όσο ξέρω,

gl επικαλούμαι την μαρτυρία σου, αν δεν κάνω λάθος της έγραψες την πρώτη της κριτική όταν έκανε ντεμπούτο στην Αλιάκμωνος. Έκτοτε δούλεψε στο αλίσια και κατόπιν στο Φριξου 14.

ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ.

Αν πέφτω έξω σε κάτι ας με διορθώσει κάποιος
Ε Αστυνομε Θεοχαρη ειμαι ο Death_Zone88 το και καλα ανοτερο μελος που πουλαει παπα με της ετεροχρονισμενες και αμφιλεγομενες κριτικες ο ερχομενος απο το πουθενα και με της αποδηξεις σαν ατμος για ρωτα λιγο ρε βλακακο περιση στον βαρδαρη το 2010 καλοκαιρι στο Eros house μεσα στην τανταλου που εκλησε τον χειμωνα του 2011 ισως και πιο πριν και ανοιξε καλοκαιρι παλι αυτου του χρονου για ρωτα καλητερα και πσαξε ποια δουλεβε εκεινη την περιοδο απο Ιουλιο-Σεμπτεμβριο?????? και μετα περασε και απο Σαπφους 8 στο ανορθογραφο που λενε για λιγο και Σαπφους 20 οσο για της επισκεψεις επισκεπσεις που εκανα ποσες ητανε ?? πανω απο 10+ σε αυτην την κοπελα και μετα εξαφανηστικε για ενα διαστημα απο το βαρδαρη και μολις εκανα λογαριασμο στο bourela.com απο εδω εμαθα οτι δουλεβει στην φριξου 14 σε studio και καλα πεππηραμενε για ρωτα λιγο και μαθε καλητερα και μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα για τους αλλους για το αν λενε παπαδες και εχουν μουφα κριτικες και παπαριες καταλαβες????? αντε μπραβο ασχετουμπα

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Και πουσε ντεμεκ ντοκουμεντο της αληθειας Αστυνομε Θεοχαρη οταν λεω οτι εχω κανει αρκετες επισκεψεις στην Ρεβεκα ξεχασα να διευκρινησω μεγαλο μου λαθος για ορισμενους σαν και εσενα που μιλανε χωρης να σκεφτονται η επισκεψεις μου στην συνγκεκριμενη κοπελα για την Ρεβεκα μηλαμε παντα της εκανε το καλοκαιρι τον ιουλιο του {2010} ξαναλεω του {2010} οπου η Ρεβεκα για οσους την εχουν πετυχει εκεινη την περιοδο περυση δουλεβε σε Eros House στην τανταλου μετα Σαπφως 8 και 20 για λιγο και μετα εμαθα οτι πηγε στο studio της φριξου 14 μεσα απο το site οποτε ''Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες''

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
www.imagerous.com/] [/URL]

Φιδεμπορες , παπατζηδες και λοιποι μυθιστορηματογραφοι .. ειστε περικυκλομενοι
βγαλτε τα ρουτερ απ την μπριζα και παραδωθητε

Αι ριπιτ .. σνεικσελερς , παπατζαιντς εντ ολ δε ρεστ στορυ μεικερς , γου αρ σαραιυντεντ
τειν γιουρ ρουτερς οφφ τηε μπριζ και γκο του δε ντεβιλ
Εσυ και ο αλλος ο θεοχαρης απο το ιδιο καλουπι βλακες ειστε το ξερεις αυτο?? ασχετουμπα εσυ αστυνομος ο αλλος  αστυνομος και σκατα παρτε τον αστυνομο σαινη,robokop,τον πελμοντο τον actioman κλπ καντε μια SWAT super team και κανετε εφοδους στα σπιτια αυτων που γραφουν κριτικες για να σταματησει αυτη η λελαπα της μουφας και μετα θα ακολουθησουν βασανηστηρια με βραστα αυγα κατω απο της μασχαλες με την λαμπα να τρεμοπαιζη και να πηγαινοερχεται κλπ,κλπ εεεε βλακες ξεκολατε σταματηστε να διαβαζετε περιοδικα της Marvel και να βλεπετε αστυνομικες ταινιες και συριαλ σκατομυαλοι,χαιβανια,ντουγανια,λουμπαδες και φαντασιοπληκτοι-ταινιοπληκτοι σαν και εσας βαφτητε μπλε και πεσετε στην θαλασσα στον θερμαικο συνγκεκρημενα για τη ακρηβεια κατω απο τον λευκοπηργο η καπου κοντα στον μεγα αλεκο σας το λεω γιατι σε εκεινα τα σημεια εχει πιο πολλυ μουχλα η θαλασσα και αμα πεσεις εκει 2 περιπτωσεις υπαρχουν η να μην βγεις ζωντανος η να βγεις με 6 ποδια στην πλατη λοιπον για οσους δεν εχετε τα χαμπαρια σας γιατι μηλαμε.............. τουμπεκι ψηλοκομενο και μπουλους αυτα

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ειρήνη ημίν.......................................ψυχραιμία ρε παιδιά!!

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Ξέρει κανείς αν δουλεύει η βερονικα σημερα????? λέω να πέρασα μια βόλτα!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

τι γινετε εδω ? η Κουνιαδα μου πηρε τα πανω της ?  :think:
εδω ενα κραξιματακι το ειχε φαει τελευταια ... :rolleyes:
Δε προλαβα να δοκιμασω κιολας .... :jerking:

Περιμενω να δω σχολια για Τουμπανιεθ και Τζεσυ ... αν δειτε κατι σφυριξτε
γιατι δεν πολυ μπαινω τελευταια .. πλακωσε ζεστη  :tits2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

τι γινετε εδω ? η Κουνιαδα μου πηρε τα πανω της ?  :think:
εδω ενα κραξιματακι το ειχε φαει τελευταια ... :rolleyes:
Δε προλαβα να δοκιμασω κιολας .... :jerking:

Περιμενω να δω σχολια για Τουμπανιεθ και Τζεσυ ... αν δειτε κατι σφυριξτε
γιατι δεν πολυ μπαινω τελευταια .. πλακωσε ζεστη  :tits2:

Θα εφαγε καμια φαπα εκει κατω και θα εστρωσε χαρακτηρα.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ!!!!!!!! :2funny: :2funny: χρονια ειχα να την ακουσω αυτη την λεξη .εγγυκλοπαιδια ο τζο

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βολτα χθες βραδυ κατα τις 10 στο Βαρδαρη. Αν και δεν ειχε τιποτα εξαιρετικο τα πραγματα ειχαν ως εξης.
  Τανταλου 14: Μερτσυ, την δοκιμασα μια φορα στο τσιρκο και αποριφθηκε.
  Τανταλου 9:  Λιζα νομιζω, Ιταλιδα, τιποτα ιδιαιτερο.
  Τανταλου και Σαπφους: Αντρεα, καλη περιπτωση. Την εχω παρει μερικες φορες παλι στο τσιρκο και δεν μετανιωσα ποτε.
  Σαπφους 7: Η Ιονελα με την φοβερη κολαρα, αλλα κομοδινο στο δωματιο.
  Σαπφους 8: Αριαννα, Milf Τσεχα ψηλη μελαχρινη με βυζαρες που δοκιμαστηκε μια φορα, αλλα δεν θα υπαρξει δευτερη.
  Προμηθεως 11: Η Βερονικα με τα δωματια αδεια! Πεστε οτι θελετε. Εχω παρει οτι σαβουρα εχει ερθει στη Θεσσαλονικη τα τελευταια χρονια,
                αλλα οχι την Βερονικα, που τοσα εχουν γραφτει γι΄αυτην!
  Προμηθεως 14: Η Μιμη. Πολυ petite, αλλα καποια στιγμη τρωγομαι να την τεσταρω.
  Προμηθεως 25: Πριν την αλλαγη η Ειρηνη. Προτεινεται για δοκιμη, ισως και για περισσοτερο.

Μετα τις 11 ξαναπηγα στο Προμηθεως 25, οπως και πολλες αλλες φορες αυτες τις μερες, ψαχνωντας την Μαρα που μου γιαλισε μετα την κριτικη του Gameover και που ποτε δεν ειδα. Χθες ηταν η Ρουμανα Τζουλια, ξανθια, αδυνατη, με ομορφο γλυκο προσωπο, αλλα πολυ πεσμενο αν και μικρο στηθος. Στο δωματιο ηταν φιλοτιμη, με ωραια πιπα και δεν ειπε οχι σε τιποτα, εκτος απο χερι στο νινακι. Τιμια επιλογη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Τελικα σ΄αυτο το ιδρυμα τις πηρα ολες αυτες τις μερες, εκτος απο την αυτην που ψαχνω, την Μαρα. Ποτε ειναι αυτη ρε Gameover?

Eπισης αναζητουνται πληροφοριες επειγοντως για την Τζοαννα! Εχει χαθει απο το Πασχα. Αυτος ο Απριλιος φετος ηταν σκετη καταστροφη. Μετα την Νατασσα-τσαρινα και την Σιμονα που μαλλον χασαμε μονιμα, αν χαθει και το τριτο στανταρακι μου, μεχρι που κοβω το αθλημα!!  :headbang:

Επισκέπτης
Βολτα χθες βραδυ κατα τις 10 στο Βαρδαρη. Αν και δεν ειχε τιποτα εξαιρετικο τα πραγματα ειχαν ως εξης.
   Τανταλου 14: Μερτσυ, την δοκιμασα μια φορα στο τσιρκο και αποριφθηκε.
   Τανταλου 9:  Λιζα νομιζω, Ιταλιδα, τιποτα ιδιαιτερο.
   Τανταλου και Σαπφους: Αντρεα, καλη περιπτωση. Την εχω παρει μερικες φορες παλι στο τσιρκο και δεν μετανιωσα ποτε.
   Σαπφους 7: Η Ιονελα με την φοβερη κολαρα, αλλα κομοδινο στο δωματιο.
   Σαπφους 8: Αριαννα, Milf Τσεχα ψηλη μελαχρινη με βυζαρες που δοκιμαστηκε μια φορα, αλλα δεν θα υπαρξει δευτερη.
   Προμηθεως 11: Η Βερονικα με τα δωματια αδεια! Πεστε οτι θελετε. Εχω παρει οτι σαβουρα εχει ερθει στη Θεσσαλονικη τα τελευταια χρονια,
                 αλλα οχι την Βερονικα, που τοσα εχουν γραφτει γι΄αυτην!
   Προμηθεως 14: Η Μιμη. Πολυ petite, αλλα καποια στιγμη τρωγομαι να την τεσταρω.
   Προμηθεως 25: Πριν την αλλαγη η Ειρηνη. Προτεινεται για δοκιμη, ισως και για περισσοτερο.

Μετα τις 11 ξαναπηγα στο Προμηθεως 25, οπως και πολλες αλλες φορες αυτες τις μερες, ψαχνωντας την Μαρα που μου γιαλισε μετα την κριτικη του Gameover και που ποτε δεν ειδα. Χθες ηταν η Ρουμανα Τζουλια, ξανθια, αδυνατη, με ομορφο γλυκο προσωπο, αλλα πολυ πεσμενο αν και μικρο στηθος. Στο δωματιο ηταν φιλοτιμη, με ωραια πιπα και δεν ειπε οχι σε τιποτα, εκτος απο χερι στο νινακι. Τιμια επιλογη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Τελικα σ΄αυτο το ιδρυμα τις πηρα ολες αυτες τις μερες, εκτος απο την αυτην που ψαχνω, την Μαρα. Ποτε ειναι αυτη ρε Gameover?

Eπισης αναζητουνται πληροφοριες επειγοντως για την Τζοαννα! Εχει χαθει απο το Πασχα. Αυτος ο Απριλιος φετος ηταν σκετη καταστροφη. Μετα την Νατασσα-τσαρινα και την Σιμονα που μαλλον χασαμε μονιμα, αν χαθει και το τριτο στανταρακι μου, μεχρι που κοβω το αθλημα!!  :headbang:

Ευχαριστούμε για το ουσιώδες ποστ. Πάνε να δείς κ την Βερόνικα, κ εγώ στην ίδια φάση με σένα ήμουν μέχρι πριν από λίγο καιρό, πολύ πρόσφατα τη δοκίμασα.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Χθεσινη (24/6) αναφορα στις 16.30 στον Βαρδαρη..

Προμηθεως 25: H γνωστη Ειρηνη. Σωμα αχλαδι, αλλα υπηρεσίες super. Προτεινεται.

Προμηθεως 14: Ενα πολυ ομορφο, μελαχροινο μωρο, αδυνατο, με μικρο μα καλοσχηματισμενο βυζι και ομορφο ("ισπανικού τύπου") προσωπο. Θα την παρομοιαζα με την Μονικα του Σαπφους 20 που εμφανιζεται τα μεσημερια εκει συνηθως αλλα πιο ομορφη. Ποια ειναι? (Δεν ειναι η Μιμη, προλαβαινω)

Προμηθεως 11: Η εντυπωσιακη Ηρα, με το πολυ γυμνασμενο σωμα. Πολυ καλη κι αυτη.

Σαπφους 7: Η γαλλίδα μιλφ Νικολ. Ακολουθει καταθεση σ'αυτην την επομενη μερα..

Γωνιακο: H ιδια ομορφη μελαχροινη ρωσσιδοφατσα. Πολυ γλυκια, προσχαρη, μετριο σε μεγεθος βυζι, νορμαλ καλο σωμα. Πολυ γλυκια φατσα, fuckable παρουσια. Μαλλον η Γιαννα.

Τανταλου 8: Η ουκρανη Βικυ. Με τις μερες της. Την εχω παρει, καλη παρουσια. Εχει βαλει κανα-δυο κιλακια, αλλα ειναι σφιχτη.

Τανταλου 14: Το ορθιο (και ολιγον αχαρο) χιλιομετρο η Μερτσυ. Καλο σωμα, οχι ιδιαίτερα σφικτο-γυμνασμενο. Φατσα αδιαφορη. Κερδιζει λογω του υψους της.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Σημερινη (25/6) αναφορα στον Βαρδαρη, γυρω στην 1.00 η ωρα μεσημερι..

Προμηθεως 11: Η εντυπωσιακη Ηρα παλι.

Σαπφους 8 (ανορθογραφο): Ενα milf της κακιας ωρας. Κατερινα στο ονομα. Μετριο υψος, μετριο σωμα, "στεγνη"-σπασμενη φατσα. Ελληνις η κυρια, 2η μερα (συμφωνα με τσατσα) στο ιδρυμα. Το μονο που αξιζε ήταν λιγο ο κωλος της, οταν γυρισε και την ειδαμε.

Σαπφους 7: H γαλλιδα μilf Νικολ. Ερχομουν γι'αυτην, και την πετυχα. Επειδη βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια, προκειται για τον ορισμο του gfe. Διαβαστε παλιοτερες κριτικες μου. Αριστη για τα λεφτα της.

Αυτα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αφροδιτη απο δευτερα λεει θα γυρισει,για καποιον που ρωτησε σε πμ....ιδομεν βεβαια....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
hagem & kklld ωραιες αναφορες ...

hagem ποια Τζοαννα ψαχνεις ? αυτη με το τζακουζι στο Ν ουρανου και την πορτα ?
Η Βερονικα τι ? δε σου κανει κλικ ? μια φορα την ειδα βεβεια για λιγο αλλα μια χαρα μου φανηκε .
Aν την πετυχω σε φιλικο περιβαλλον... θα της το βαλων :tooth:

Οσο για τα χαμενα στανταρακια ... ασε

Τσαρινα αγνοειτε
Εβελινα στας Αθηνας
Ρεβεκκα απ οτι ενημερωνθην σημερα εφυγε και δεν εχει κανει γνωστες τις προθεσεις της
τρεχαγυρευοπουλος.. παει κι αυτη μεχρι νεοτερας
Σιμονα ηταν να ρθει τελος του μηνα .. καποιος ειπε οτι εχει και περιοδο αυτες τις μερες οποτε απο βδομαδα ισως και να φανει καπου ...
δε την θεωρω αγνοουμενη αυτην ακομα παντως

Οσο για την Αφροδιτη αν δεν την πετυχω και αυτο το καλοκαιρι... Θα παω σπιτι της  :2funny: :2funny: :2funny:
εεε ναι .. ενας χρονος περασε του πουστη  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom