GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Μετα τις 11 ξαναπηγα στο Προμηθεως 25, οπως και πολλες αλλες φορες αυτες τις μερες, ψαχνωντας την Μαρα που μου γιαλισε μετα την κριτικη του Gameover και που ποτε δεν ειδα. Χθες ηταν η Ρουμανα Τζουλια, ξανθια, αδυνατη, με ομορφο γλυκο προσωπο, αλλα πολυ πεσμενο αν και μικρο στηθος. Στο δωματιο ηταν φιλοτιμη, με ωραια πιπα και δεν ειπε οχι σε τιποτα, εκτος απο χερι στο νινακι. Τιμια επιλογη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Τελικα σ΄αυτο το ιδρυμα τις πηρα ολες αυτες τις μερες, εκτος απο την αυτην που ψαχνω, την Μαρα. Ποτε ειναι αυτη ρε Gameover?
Αααχαχαχαχα….πότε είναι…καλή ερώτηση, στο εν λόγω ίδρυμα λόγω ιδιότυπων βάρδιων και έλλειψης τηλεφώνου είναι καθαρά Lotto να πετύχεις την κοπέλα που θέλεις.
Να φανταστείς εγώ από τα μέσα Απριλίου ψάχνω να δω τουλάχιστον!!!!! την Ειρήνη (παροτρυνόμενος από την κριτική του Al pacino)και παρόλο που πέρασα από εκεί πάνω από 10 φορές ακόμη δεν την έχω δει !!!!
Βέβαια δεν πήγαν τελείως χαμένες οι επισκέψεις μιας και σε αυτό το διάστημα δοκίμασα την Έλενα και την Μάρα που έμεινα ικανοποιημένος και από τις δύο.
Υπομονή κάποτε θα την πετύχεις.. Ελπίζω και εγώ να πετύχω την Ειρήνη