TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
σορρη αλλα ειμαι νεος ποιο ειναι το τσιρκο?καλη ηταν?
δες την κριτικη μου αλλα και των αλλων το τσιρκο ειναι το 26ης οκτωβριου 35
σορρη αλλα ειμαι νεος ποιο ειναι το τσιρκο?καλη ηταν?
δες την κριτικη μου αλλα και των αλλων το τσιρκο ειναι το 26ης οκτωβριου 35
Ωραίος ρε κοτσάρα, μακάρι να είσαι εσύ ο μπροστάρης που θα αλλάξει συμπεριφορα η comοδινοπούλου, και μάλιστα μετά την κριτική σου σκέφτομαι σε ένα μέρος του μυαλού μου να την τιμήσω και εγώ, αλλά ρε συ αφού πέρασες τόσο καλά γιατί γέμισες 3αρια το κορίτσι
φιλαρακι οχι δεν με χαλαει χερομαι ηλικρινα που σου εκατσε και που εκανες τετεια κινηση και σε επιβραβευω..
τα ιδια που κανουν εδω αθηνα δινεις 15αρικο καιρος να περνουμε οτι πληρονουμε..
Αφού τα έχουμε ξαναπεί αυτά ρε Τζο. Έχω να πάω σε σπιτάκι από τότε που ήμουνα φοιτητής στη Σαλόνικα και έχει περάσει καιρός από τότε. Τί θες να κάθομαι και να γράφω κριτικές αναμοχλεύοντας ότι θυμάμαι από πριν 3 χρόνια? Τα πουλέν μου πάντως και οι στάνταρτ καταθέσεις μου τότε ήταν σε Έφη, Δανάη, Καίτη(Βελγίδα στη Προμηθέως), Σάρα και το Μαρινάκι από Ταντάλου.Επίσης μια ΜΙΛΦ Στέλλα ξανθιά από Ταντάλου με είχε κάνει εντύπωση στις υπηρεσίες της αν την θυμάται κάποιος. Βερόνικα που είχα πάρει στις αρχές της δε με εντυπωσίασε αν και τώρα ακούω έχει γίνει Βασσίλισα. Δύσκολα το έδινα σε άλλη. Μπαίνω στο site πιο πολύ για την καλή παρέα που έχει δημιουργηθεί και το χαβαλέ. Και επίσης για να κρατιέμαι ενήμερος για το τι καλό υπάρχει ώστε αν έρθω καμιά καταδρομική να πάω και να τιμήσω εκεί. Π.χ άκουγα διθυράμβους για μια Εμμανουέλλα κύπρια και μια Σιμόνα αλλά ωσπού να έρθω να τιμήσω πέταξε το πουλάκι . Πάντως να ξέρεις. Με το που θα γράψω κριτική θα σου ζητήσω να με φτιάξεις και βιντεάκι.Ειπε ο Γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα
Μια κριτικη εχεις ολη κι ολη κι αυτη για τσοντα
αααααααααααχαχαχαχα , ευθημησαμε μεσημεριατικα
δεν θα ειναι λεπτομερης η κριτικη τζαμπα τα ποπκορν
το κερασακι ηταν το βιντεακι το οποιο ηδη κυκλοφορει
Αφού τα έχουμε ξαναπεί αυτά ρε Τζο. Έχω να πάω σε σπιτάκι από τότε που ήμουνα φοιτητής στη Σαλόνικα και έχει περάσει καιρός από τότε. Τί θες να κάθομαι και να γράφω κριτικές αναμοχλεύοντας ότι θυμάμαι από πριν 3 χρόνια? Τα πουλέν μου πάντως και οι στάνταρτ καταθέσεις μου τότε ήταν σε Έφη, Δανάη, Καίτη(Βελγίδα στη Προμηθέως), Σάρα και το Μαρινάκι από Ταντάλου.Επίσης μια ΜΙΛΦ Στέλλα ξανθιά από Ταντάλου με είχε κάνει εντύπωση στις υπηρεσίες της αν την θυμάται κάποιος. Βερόνικα που είχα πάρει στις αρχές της δε με εντυπωσίασε αν και τώρα ακούω έχει γίνει Βασσίλισα. Δύσκολα το έδινα σε άλλη. Μπαίνω στο site πιο πολύ για την καλή παρέα που έχει δημιουργηθεί και το χαβαλέ. Και επίσης για να κρατιέμαι ενήμερος για το τι καλό υπάρχει ώστε αν έρθω καμιά καταδρομική να πάω και να τιμήσω εκεί. Π.χ άκουγα διθυράμβους για μια Εμμανουέλλα κύπρια και μια Σιμόνα αλλά ωσπού να έρθω να τιμήσω πέταξε το πουλάκι . Πάντως να ξέρεις. Με το που θα γράψω κριτική θα σου ζητήσω να με φτιάξεις και βιντεάκι.
παιδιά, δηλαδή η λάουρα είναι βραδυνή στο τσίρκο?
τις προαλλες δεν ειπανε οτι δουλευε πρωι;υπάρχει κανένα νέο από σάρα (μαντζάρου)? απεσύρθει και αυτή ή ξεκουράζεται?
σε μενα το πε...τελος..Αν και τωρα διαβασα απο εναν συμπαιχτη οτι ρεβεκα τελος γιατι του τοπε η τσατσα για να δουμε θα γυρησει η οχι το μελλον θα δηξει.............
ε καλα οχι οτι οι τσατσαδες ειναι και τα πιο αξιοπιστα ατομα του κοσμου αλλα τεσπα ας το δεχτουμε επι του παροντος....σε μενα το πε...τελος..