Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ έκανα μίνι τσάρκα ξεκινόντας από το Προμηθέως 11 όπου δούλευε η Ήρα, Προμηθέως 14 η Τζένη, Προμηθέως 25 η Άννα η milf, και η τσάρκα τελείωσε άδοξα στο Ταντάλου 14 όπου πέτυχα την Πιπινοβίκυ και κατέθεσα.

Καλά ήταν με λαχάνιασε και με ξεζούμησε το πουτανάκι, είχε πάλι τις καύλες του, θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ευχάριστα νέα από τα σπιτάκια του Βαρδάρη και όχι μόνο. :rockon: :rockon: :rockon:

Ανορθόγραφο και Προμηθέως 14 άνοιξαν και μας περιμένουν.

Επίσης άνοιξε και το Μαντζάρου 14.

Στο Προμηθέως 14 δούλευε η Τζένη  :tits: η Ελληνίδα, πάνε χρόνια που την είχα πάρει, τώρα δεν ψήνομαι.

Στο ανορθόγραφο δούλευε κάποια Μάγια Ξανθιά Ρουμάνα με βυζάκια έξω φόρα παρτίδα  και κολάρα με κυταρίτιδα.

Άντε καλές δουλειές και να παίρνουν σειρά και τα υπόλοιπα.

Μαιρούλα.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ποια τζενη , τρελοτζενη??? κοντη μαυρομαλα με  :tits:...
...η μια ξανθια ψιλη που δουλευε και Λαρισα???
η καμια αλλη.!!???

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποια τζενη , τρελοτζενη??? κοντη μαυρομαλα με  :tits:...
...η μια ξανθια ψιλη που δουλευε και Λαρισα???
η καμια αλλη.!!???

Πάνε χρόνια που την είχα πάρει, δούλευε στο διπλανό ακριβώς το ροζ που τώρα δεν υπάρχει πιά. Νταρντανογυναίκα είναι με βυζάρες και κολάρες, μελαχροινή, milf κατάσταση και πόντια στην καταγωγή από δήλωση της τσατσάς. 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Παρε ενα + απο εμενα, αν και δεν την διαβασα την κριτικη.!!  :grin: ...απλα δεν με ενδιαφερει η γυναικα, και για αυτο επαψα να ασχολουμε με αυτην...
και οταν δεν μου αρεσει καποια κριτικη απλα την προσπερναω, θα ριξω αρνητικη παντα σε αυτες που κανουν μπαμ οτι ειναι ψευτικες.
να ξες υπαρχουν και οι εξωτερικοι παραγοντες  ;) που επιρεαζουν τις κριτικες...υπαρχουν καποιοι που μπενουν στο προφιλ και μαυριζουν ολες τις κριτικες την μια πισω απο την αλλη... πχ εμενα 1-2 φορες που παρατηρησα, ψιφηστηκαν ολες μου με αρνητικη ψιφο...μετα επαψα να ασχολουμε.
:thumbsup:
ευχαριστα τα νεα για το ξανα-ανοιγμα των οικων...ελπιζω σε καμμια βδομαδα που θα βρισκομαι πανω να προλαβω Μαιρουλα με την προύποθεση να ανοιξουν κ τα υπολοιπα. :cheesy:

Επισκέπτης
GAMEOVER  :thumbsup:

Με πρόλαβες! Το ανορθόγραφο δούλεψε χτες βράδυ με την κοπέλα που μας ανέφερε ο συναγωνιστής GAMEOVER, ξανθιά με έξυπνη φατσούλα τα βυζιά της είναι μικρά αλλά απ'ότι τα έβλεπα πρέπει να ήταν καλά στο πιάσιμο και έχει κωλάρα, κυταρίττιδα αλλά φαίνεται καβλιάρα! Απ'ότι μου είπε η τσατσά η πρωινή κοπέλα είναι...... κινέζα!!!!!! Για πρώτη φορά λοιπόν στα μπουρδελοδεδομένα θα μπορέσουμε να γευτούμε σούσι!
Η Τζένη που δουλεύει στο προμηθέως είναι εμφανισιάκα πολύ δύσκολη για μένα..
Επίσης στο Φρίξου 14 φέραν πρωινή την μικρούλα Τζέσικα από Λαφάμ. Όπου κ έκανα κατάθεση.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, (ειδικά αν δεν έχετε χύσει) ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ.  :P

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.314
Πόντοι
7.095
για τους νεους...
ΜΑΚΡΙΑ απο ΤΡΕΛΟΤΖΕΝΗ
ειναι λοττο τι θα σου κατσει
απο το να φυγει
να μην αλλαζει σταση
να μη βγαζει σουτιεν
μεχρι και να κανεις σουπερ γαμησι....
προσωπικες και παλιες εμπειριες...
μην κλαιτε και το 30αρι
παντως απο παλια εδινε κωλο...τι ρισκο κι αυτο

Επισκέπτης
Ωραίος Maanes, αλλά τι εννοείς με τα φώτα ? :think: :think: :huh: :huh:

Άσε άσε γιατί ήδη μερικές φορές νιώθω "κακός" και "αυστηρός" μ'αυτα που λεω για κοπέλες κ πως τις κριτικάρω. Πιστεύω ότι τις μισές και αν τις βλέπαμε σε μια παραλία αντί για το μπουρδέλο δεν θα μας κάναν αίσθηση καν..

Jo ελήφθη! Αύριο το πρωί θα έχετε νέα του πουτανοκαταδρομέα. Ο.Μ.Κ. (ομάδα μπουρδελο-καταστροφών)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Κανα νεο απο πετρου ερημιτη ακομα κλειστο?Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι καλο στανταρακι η ναντια.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κανα νεο απο πετρου ερημιτη ακομα κλειστο?Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι καλο στανταρακι η ναντια.

Δυστυχώς ακόμη κλειστό, σήμερα πέρασα από έξω, η μολυβοσφραγίδα δεμένη πάνω στην κλειδαριά ήτανε. :( >:(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λίγο καθυστερημένα αλλά και όχι κάτι από αυτά που δεν ξέρουμε, απλά το θεώρησα καθήκον να το αναφέρω.

Καλιο αργα παρα ποτε  ;)

Δεν εχει δημασια αν ειναι γνωστα αυτα που ειπες , σημασια εχει οτι τα ειπες  :grin:
Εχω ξαναπαει οτι μια χθεσινη κριτικη ειναι ποιο χρησιμη απο 10 περσινες ... αλλαζουν τα πραγματα  :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ευχάριστα νέα από τα σπιτάκια του Βαρδάρη και όχι μόνο. :rockon: :rockon: :rockon:

εκπλησομαι ... ευχαρηστα σαφως

Προμηθέως 14 ??  :think: αυτο μαλλον δε το προλαβα ανοιχτο .. απο ποτε ειχε κλεισει ?
Πολυ ελπιδοφορο το οτι δοθηκαν αδειες στον Βαρδαρη ( δε νομιζω να ανοιξαν στην ζουλα ...) δε το περιμενα
ουτε και για το Μαντζαρου 14 .. αντε να δουμε .. Θα εχουν ενδαφερων οι επομενες μερες ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Jo ελήφθη! Αύριο το πρωί θα έχετε νέα του πουτανοκαταδρομέα. Ο.Μ.Κ. (ομάδα μπουρδελο-καταστροφών)

Και σημερα που πηρα καινουρια κοπελα μου ειπαν οτι εχουν .. αναμενουμε αναγνωρηση
Αλτ!!! Τις ει???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την πιπινοβικυ την πηρε και φιλος ( σημερα ) γενικα καλα περασε ( 50 γιουρια εσκασε για ντεμεκ μασαζ )
ενα ακυρο μονο με το φιλημα βυζιων εφαγε ...  :dunno:
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο προηγουμενος ξεπεταχθην σε 3 λεπτα  :S
ολογραφος : τρια λεπτα / tria lepta / three minutes

:dunno:

Gameover  :2funny:
Αγαπουλης αγαπουλης ? πας να μου σπασεις το ρεκορ ε ?
αστειευομαι σαφως , μια χαρα σε βρισκω  :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για τις καμερες καλο ειναι οσοι ξερετε η εχετε υποψιες να τα πουμε αν οχι δημοσια με κανα ΠΜ  και αν το κοιταμε οσοι παμε
ειναι παρανομες εντος δωματιου σαφως , και καλο ειναι να μη τους αφησουμε ετσι
Εγω να ανακαλυψω καμερα στα σιγουρα εχω φυγει για καταγκελια με την μια  :fuck2:

Δε μπορω να στηριχτω στα λεγομενα απο γκομενιτσες οπως που ισως θελουν να αποφυγουν μια πιπα  :-

Επισης απο Βαρδαρη μερια
Στο Τανταλου 8 ειπε ο αλλος ειδε μια που του αρεσε ... ποια να ειδε αραγε ?  :think: ( την Βικυ.UA την ξερει ...)
Ειδε επεισης την Μαντελαιν λεει με πολιτικα να μπαινει στο Σαπφους 8 αν καταλαβα καλα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εκπλησομαι ... ευχαρηστα σαφως

Προμηθέως 14 ??  :think: αυτο μαλλον δε το προλαβα ανοιχτο .. απο ποτε ειχε κλεισει ?
Πολυ ελπιδοφορο το οτι δοθηκαν αδειες στον Βαρδαρη ( δε νομιζω να ανοιξαν στην ζουλα ...) δε το περιμενα
ουτε και για το Μαντζαρου 14 .. αντε να δουμε .. Θα εχουν ενδαφερων οι επομενες μερες ...

Το Προμηθέως 14 είχε κλείσει πέρσι κατά τον Σεπτέμβριο.

Ο Βαρδάρης πάντως φαίνεται να την γλυτώνει και να παραμένει όπως ήταν χρόνια τώρα. :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Την πιπινοβικυ την πηρε και φιλος ( σημερα ) γενικα καλα περασε ( 50 γιουρια εσκασε για ντεμεκ μασαζ )
ενα ακυρο μονο με το φιλημα βυζιων εφαγε ...  :dunno:
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο προηγουμενος ξεπεταχθην σε 3 λεπτα  :S
ολογραφος : τρια λεπτα / tria lepta / three minutes

:dunno:

Gameover  :2funny:
Αγαπουλης αγαπουλης ? πας να μου σπασεις το ρεκορ ε ?
αστειευομαι σαφως , μια χαρα σε βρισκω  :rockon:

Αγαπούλης γιατί όχι, κακό είναι :huh: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :2funny: :2funny:

Άκυρο σε φιλι στα  βυζάκια πάντως έφαγα και εγώ σήμερα. :o

Αααα και ο επόμενος από μένα ξεπετάχθηκε όση ώρα έκανα να βάλω τα ρούχα μου.

:cheesy: :cheesy:
Είχε κέφια σήμερα το μωρό μου . :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Θέλω να επιβεβαιώσω και 'γω για κάμερες στα δωμάτια του Βαρδάρη. Όταν ζήτησα εξτραδάκι από κοπέλα (που Πάντα μου δίνει), αρνήθηκε με δικαιολογία ότι μας βλέπουν από κάμερα !!!
Ξενέρωσα τελείως !!!
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλά μόνο με την υποψία ... δεν λειτουργώ !!!
πριν κανα χρονο στο Μαντζαρου 1 δουλευε η Τζενη η ξανθια η μοντελισια με τσατσα αυτην την ασπρομαλλα καριολα που δουλευει τωρα βραδυνη στο Σαπφους 20 και που για μηνες ηταν η τσατσα της Ελινας στο Οικονομου-Κωττα.Φανταζομαι καταλαβατε ποια λεω...

Τεσπα στο Μαντζαρου 1 χρεωναν 80ε το 69(χωρις γυμνο) και γω ζητουσα χαμηλοτερη τιμη.Οποτε οπως καθομαστε στον καναπε σκυβει προς το μερος μου η θειτσα και μου λεει ψιθυριστα...δε γινεται να κατεβασω την τιμη,μας βλεπουν απο την καμερα :jerking: :jerking: :jerking:Ακομα κι ετσι να'ναι βρε μαλακισμενη τι μου το λες?Υπαρχει περιπτωση να μπω μετα απ'αυτο?

Προσφατα ομως και στο Σολ μου ειπε ενα γκομενακι οτι πλεον δε μπορει να μου κανει με 20ε το πριβε που θελω :rolleyes: :rolleyes: :pipa2: :pipa2: γιατι μας βλεπουν και μετα θα τη μαλωσουν.Μα πως θα γινει αυτο της λεω...θα'ρθει εδω μεσα ο σερβιτορος?...Μας βλεπουν δε γινεται παλι αυτη.
Οποτε πιστευω οτι ισως ειναι και μια καλη δικαιολογια για να γλυτωσουν τα εξτραδακια ορισμενες οταν φυσικα το λενε απο μονες τους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755

Μπαρμπα-Γιαννη μου :smitten: :smitten:...δημαρχε μου :smitten: :smitten:...προοδευτικε μου ανθρωπε!!Πασοκε μου εσυ!! Α ρε και να'μουνα δημοτης Θεσσαλονικης να σε ψηφισω με τα 2 χερια.
Αυριο μια τουρτα στον δημαρχο μας απο ολη τη μπουρδελοκατασταση-Θεσσαλονικης :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom