oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
-Πέτρου Ερημίτη 2: Άντζελα
η μιλφ η αντζελα μελαχρινη ψιλη βυζαρες??
-Πέτρου Ερημίτη 2: Άντζελα
αρχισανε σιγα σιγα και οι ζεστες
γουστα στον βαρδαρη ιδρωτιλα κλπ
Εγώ πάλι την είχα ξαναβρεί μετά από καιρό, το περασμένο καλοκαίρι όταν κολλούσε για λίγο καιρό ένσημα στο Σαπφώς 7, πάλι με ανεμιστήρα και εγώ.Τι μου θυμησες
Μια Εφη και ενας Τζο ( λιγες ωρες πριν γραφτει στο φορουμ )
σε ενα κρεβατι στο Σαπφους 5 , και εναν ανεμιστηρα για παρεα ...
Πρεπει να κατσω να κανω σκιτσακια για τις παλιες κριτικες που δεν εχουν
παντως ορατο το ενδεχομενο να μη το βγαλουν το καλοκαιρι τα ντελα
Εγώ πάλι την είχα ξαναβρεί μετά από καιρό, το περασμένο καλοκαίρι όταν κολλούσε για λίγο καιρό ένσημα στο Σαπφώς 7, πάλι με ανεμιστήρα και εγώ.
Λιγο μετα απο μενα ηταν .. ειχα παει και ειχα βρει την τσατσαα που δουλευαν μαζι στο Σαπφους 5
την θυμηθηκα και την ρωτησα για την Εφη
της ειπα οτι ειχα παει εκει και οτι την ξαναβρηκα αλλου , απλα δεν ημουν 100% σιγουρος
μου επιβεβαιωσε οτι αυτη ηταν και μου μιλησε με τα καλυτερα λογια
Χαιρετισματα απο την κυρια ... Ντινα .. ε ?
για σου Εφη Ραντεβου σε δυο τρεις βδομαδες ...
Its birthday time
Ρε παιδια , εδω μεσα κανει αντιλαλλο ? ντιλαλλο ? ιλαλλο . ιαοοο αοο αοο αο
Γεια σας κυριε προεδερε ο εδρε οεδρε οεε εοεε οοε
Τι γινετε το γραφειακει ρε ? ακομη μα τα αχυρα παλευεις ?
Εντιτ τωρα ειδα το εντιτ του κυριουθ προεδρου .. αλλα δε πειραζει .. ευθημησαμε παλι
παιδιά, 26ης παίζει καμία Λάουρα ή συνεχίζει Βίκυ? στην κολλέτη ξέρεις κανείς?
Την έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία;η μιλφ η αντζελα μελαχρινη ψιλη βυζαρες??
Η Μαντάμ στην 26ης μου είπε ότι πάιζει καινούργια. Η Βίκυ έχει ρεπό και δεν ξέρει πότε επιστρέφει. Το απόγευμα ήταν η Κατερίνα.
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/10/01/agrotis/chores_9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Την εκανε τελικα την εγχειρηση ο gl ε ?
ρε τον πουστη .. μουναρα εγινε
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Τι ακουω καινουριο πιπινι ? :think:
Μαανες με την ευχη μου ... :priest: :priest: :priest:
Αν και στην τσατσα του τσιρκου ουδεμια (τηλεφωνικη ) εμπιστοσυνη εχω ..
ολο καινουριες εχει κι ολο ονοματε δε ξερει :idiot:
Λεει τιποτα η αντζελα πετρου ερημιτη?
Οταν γυρισει η ναντια ριξτε ενα σφυρηγμα.
κ΄ άλλα θα κλείσουν?? έλεος...Την πεμπτη κλεινει η βιλλα αλλά και πολλα μαγαζια του βαρδαρη καθως λίγουν οι αδειες τους απο οτι μου ειπε και δεν
ξερουν αν και ποτε θα ανανεωθουν για να δουλεψουν! να το εχετε υποψιν σας!
Είδα χθες την Αντριάννα την κομοδινοπουλου... ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ρε παιδιά...!! Απο τα ωραιότερα που έχουμε στα ιδρύματα της πόλης... Επίτηδες δεν είχα παει να την δω γιατί είχα διαβάσει ότι είναι κουκλαρα αλλά δεν κάνει ούτε για μπαουλοντίβανο και δεν πήγαινα για να μην παρασυρθω και μετα κλαίω τα λεφτά μου... Χθες έψαχνα τη Ρεβεκα και πήγα και τα είδα όλα... Αλλά βράχος, την έκανα με ελαφρά...
Επίσης ViIla ήταν η γερμανιδουλα, Σαπφως 20 η Κέλλυ (φτου-φτου σκόρδα), Τανταλου ένα μπαζο ολκής, αλουμινάτο ένα αδύνατο μελαχροινο ιδανικό για petite lovers (με το λιπαντικό ανα χείρας) και εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι τελικά... Ξεραίλα...
Επισης
νικολ στην ξεκωλετη!
Νατασα με το μετριο γαμησι και και την κακη εμφανιση στην μαντζαρου!
Η μαντυ εχει πιο καλο κορμι απο περυσι αλλά εχει γινει εντελως σπαστικη πάλι!θα φυγει αθηνα!
Την πεμπτη κλεινει η βιλλα αλλά και πολλα μαγαζια του βαρδαρη καθως λίγουν οι αδειες τους απο οτι μου ειπε και δεν
ξερουν αν και ποτε θα ανανεωθουν για να δουλεψουν! να το εχετε υποψιν σας!