Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κωλετη ειχε και παλια μια τσουλια .. πριν κανα 6 μηνο δηλαδι
Βιλα η μανταλαιν ειναι , μαλακιες λεει το λειντις
pimp τι θα πει ?

Και δε μου λες .. εκεινη η ταβερνα - πιπες που ελεγες που ειναι ? :think:
αχου μωρε...το αθωο το παιδι...δεν ξερει τετοιες λεξουλες :2funny: :2funny:

Κατι μου θυμιζεις τωρα για Κωλετη αλλα δε μου'ρχεται καθολου στο μυαλο :think: :think:.Η τσατσα παντως επεμενε οτι ειναι εντελως καινουρια.

Αν η Μαντελαιν ειναι στο Βιλα πλεον πονταρω κατα 100% οτι Σαπφους 7 θα ειναι η Ιονελα.

Η ταβερνα 'Ειρηνη' ειναι στη Μαζαρακη στο δεξι σου χερι μολις στριψεις αριστερα κατω απο Γιαννιτσων και οπως με διαβεβαιωσε τρανς της γειτονιας ειναι λεει κανονικη ταβερνα :jerking: :jerking:.Γιατι??Σκεφτεσαι να πας?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Κατι μου θυμιζεις τωρα για Κωλετη αλλα δε μου'ρχεται καθολου στο μυαλο :think: :think:.Η τσατσα παντως επεμενε οτι ειναι εντελως καινουρια.

Αν η Μαντελαιν ειναι στο Βιλα πλεον πονταρω κατα 100% οτι Σαπφους 7 θα ειναι η Ιονελα.

Η ταβερνα 'Ειρηνη' ειναι στη Μαζαρακη στο δεξι σου χερι μολις στριψεις αριστερα κατω απο Γιαννιτσων και οπως με διαβεβαιωσε τρανς της γειτονιας ειναι λεει κανονικη ταβερνα :jerking: :jerking:.Γιατι??Σκεφτεσαι να πας?

Ναι ρε δε καταλαβα σοβαρα ... τι ειναι πιμπ ?
Καραμαν βλεπω σκαι αλλα .. φιαχνουν αμαξια σοτ λαφαμ ?  :think: να παω αν ειναι :tooth:

Η μαντελαιν ειναι Βιλα ναι

Για την ταβερνα ρωταω επιδη χθες πηγα στην οδο τσοντου , (για να κοψω δρομο  :cheesy: αλλα τελιακα ειναια διεξοδο)
και ειδα ενα μαγαακι , απ εξω ητν δυο τυπησες , που εκαναν μπαμ οτι ειναι ... καλογριες  :2funny:
το ειναι εκεινο ? δε μπορεσα να διαβασω την πινακιδα .. κατι σε ουζερι μου εκανε ... ουζερι - πιπερί  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Η Τζουλια η μοντελισια που λεγαμε...εκανε ντεπουτο 26ης Οκτωβρη 52, μετα Βαρδαρη Σαμφως 8-5-7, μετα τελευταια κωλετη, κομοδινο μεσα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καραμαν βλεπω σκαι αλλα .. φιαχνουν αμαξια σοτ λαφαμ ?  :think: να παω αν ειναι :tooth:

Για την ταβερνα ρωταω επιδη χθες πηγα στην οδο τσοντου , (για να κοψω δρομο  :cheesy: αλλα τελιακα ειναια διεξοδο)
και ειδα ενα μαγαακι , απ εξω ητν δυο τυπησες , που εκαναν μπαμ οτι ειναι ... καλογριες  :2funny:
το ειναι εκεινο ? δε μπορεσα να διαβασω την πινακιδα .. κατι σε ουζερι μου εκανε ... ουζερι - πιπερί  :grin:
ο θεσαλος σου απαντησε δεν σε χαρακτηρησε...
pimp=νταβας
beanpimp=φασουλονταβας.!  :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Απ'οτι βλεπω στο χαρτη η Ρουλια-Κωττα ειναι και απο την κατω πλευρα της Δυτικης εισοδου...αρα πρεπει να'ναι ο δρομος μπροστα απο το media markt και η Τσοντου ειναι καθετος??καλα καταλαβα??

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ο θεσαλος σου απαντησε δεν σε χαρακτηρησε...
pimp=νταβας
beanpimp=φασουλονταβας.!  :2funny: :2funny: :2funny:
αν τον χαρακτηριζα θα εγραφα προσοχη νταβατζης.... :2funny:

η τζουλια εμενα μου αρεσε παντως φιλε μια φορα που την πηρα .....δεν ξερω τι λεει τωρα πια.... :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Τζουλια η μοντελισια που λεγαμε...εκανε ντεπουτο 26ης Οκτωβρη 52, μετα Βαρδαρη Σαμφως 8-5-7, μετα τελευταια κωλετη, κομοδινο μεσα...
αυτην εννοει λες??Τι καινουρια τοτε μας λεει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αυτην εννοει λες??Τι καινουρια τοτε μας λεει?

οχι δεν ξερω αν ειναι αυτη, υποθεσεις κανουμε...

αν τον χαρακτηριζα θα εγραφα προσοχη νταβατζης.... :2funny:

η τζουλια εμενα μου αρεσε παντως φιλε μια φορα που την πηρα .....δεν ξερω τι λεει τωρα πια.... :think:

και εγω μια φορα την πηρα στις αρχες, αν ειναι αυτη παει, τελειωσαν οι προσφορες 2ης ευκαιριας για τον μηνα Μαιο.!  :2funny: :2funny: :2funny:

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Απορω τοσοι που την εχουν πατησει γιατι δεν εκανε κανεις κανταγγελια αλλα θα μου πειτε δυσκολα να κερδισεις κατι κυκλωματα ειναι αυτα. παντως η αστυνομευση στην περιοχη εχει αυξηθει παρα πολυ τελευταια .προχτες ηταν ασφαλιτες και εκαναν βολτες.

αν είσαι παντρεμένος πως θα κάνεις καταγγελία; τι θα πεις στη γυναίκα; Περνούσα από εκεί και είπα να πιω ένα ποτό και ανακάλυψα ότι είναι ακριβό; Ας του κάνω μια καταγγελία
το κάνεις εσύ; εγώ όχι όπως και πολλοί άλλοι σαν εμένα (το μαλάκα που πιάστηκε κορόιδο), απλά μετά δεν ξαναπερνάς

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
καλημερα και απο εμενα
ξερουμε ποτε θα δουμε την ειρηνη ρε παιδια εχει χαθει ????
αυτη ειναι προμηθεωσ 25 αν δεν κανω λαθοα
αν την δει καννενασ ασ μασ ενημερωσει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ

επ, την αρραβωνιάρα μου κυνηγάς;  :2funny: την περιμένω πως και πως να έρθει από τη Ρουμανία
αυτή τη βδομάδα θα την τιμήσουμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αποψε τη νυχτα κατοπιν τηλεφωνου...

-Αν.Γεωργιου 4.Η Ιταλιδα :jerking: :jerking: :jerking: μελαχρινη Αννιτα
-Κωλετη.η Τζουλια,καινουρια κοπελα λεει
-Ερημιτη η milf Αννα για ωραια γουστα
-Σαπφους 20 η Κελλυ η πατατα που ακομα επιμενετε...απορω γιατι
-Μαντζαρου δεν απανταει

και τα υπολοιπα οπως ειπε ο και gameover

-26ης 35.η Λαουρα.
-Φριξου 14 η Ανδριανα με το αγελαδισιο βλεμα
-Λα φαμ η Σιμονα οπως μας ειπε η pimp :2funny:
-Bιλα ερωτικα.το προγραμμα ειναι παντα σωστο και δινει Μαντυ για αποψε

Πολυ πρωτοτυπο και αποψε το προγραμμα,ετσι??
και στα υπολοιπα κατοπιν βολτας και καταθεσεως προ ολιγου...

-Κωλετη.η χαρα του Maaneskyggen...καινουρια πιπινα Τζουλια,μελαχρινη μακρυ μαλλι,ομορφουλα στη φατσα,ωραια ποδια και τελειο κωλαρακι λιγο φαρδυ αλλα στητο και πεταχτο.Μοντελισια θα την ελεγα αν και μενα δε μ'αρεσουν αυτες.Στα 60ε γυμνο,στα 70ε 69 και στα 80ε 69 με γυμνο.
-Κατεχακη. Το θωρηκτο Λαρα.Μελαχρινη νταρντανα οσο δεν παει αλλο με βυζαρες,μπουταρες,κωλαρα,λιγο γυφτοφατσα αλλα ομορφα εκφραστικα ματια.Ετσι κι ετσι μεσα...
-Μαντζαρου 10.Ηταν κλειστη τελικα.
-Νικ,Ουρανου 26.Η Βιολετα η καυλετα.καλο μιλφακι με πολυ ωραια κωλαρα,ομορφο προσωπο και πονηρο βλεμμα,μικρο βυζακι.Καλη ειναι μεσα,εμενα μ'αρεσει και στα 50ε 69 με γυμνο.
-Προμηθεως 25.Η μελαχρινη πιπινα Εμμανουελα.Απ'τη μεση και πανω ειναι χαλια...ασχημοφατσα,καπως εχει και στενους ωμους.Απ'τη μεση και κατω εχει πολυ ωραια ποδια και κωλαρακι σηκωμενο και πεταχτο.Η milf Ειρηνη δε γυρισε ακομα...
-Προμηθεως 11.Η Μιρελα η μοντελισια.Μελαχρινη ομορφη στη φατσα,ψηλη με λεπτο κορμι,μικρο ευγενικο βυζακι.Εγω την θεωρω απο τις πολυ δυνατες παρουσιες και μεσα αν και μετα τα αρνητικα σχολια του τελευταιου καιρου εχω μπει στην περιεργεια να ξαναπαω.Στα 50ε 69 σπεσιαλ...γλειφιτζουρι σκετο.
-Σαπφους 5.Η Βερονικα και 3 πορτες δωματιων κλειστες.Δε τη βαρεθηκαν ακομα??Ειναι καλη οτι και να λεμε...
-Σαπφους 7.Η Αλεξια.καστανο κοντοπουτανο,αδιαφορη φατσα,κορμι χαλια αλλα ενα κωλαρακι σκετη κολαση.Το απολυτα τελειο κωλαρακι τολμω να πω.
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Η Αντρε-Αντριαννα απο 26ης Οκτ,35??Δε θυμαμαι...τεσπα ασχημο μελαχρινο κοριτσακι με δυο βυζια σταφιδες πεταμενα εξω και πεταχτες ρωγες.Αδιαφορη στο συνολο.
-Τανταλου 8.Η Ισπανιδα :jerking: :jerking: Καρινα.Μελαχρινη,κοντη χοντροποδαρη,μεγαλη κωλαρα,ψιλοκαλη στη φατσα.Μονο αρνητικα σχολια...δεν αξιζει καθολου.Ψηνομουνα για Βικυ αποψε πλακα πλακα...
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Η Μερτσυ.Κορμαρα απο τις λιγες,ψηλο,περηφανο αλογισιο συστημα,μικρο βυζακι και πολυ μετρια φατσα οπως την ξαναδα σημερα.Κανει φουλ εξτρα και κωλαρακι στα 80ε νομιζω.Μετριες αναφορες και γι'αυτην.

Ειχε ψιλοκινηση στο Βαρδαρη αλλα στα στουντιο ηταν νεκρα.Οι θειτσες στο μπαρ Διας στην Προμηθεως εχουν πολλαπλασιαστει και μαλιστα καθονταν και εξω αποψε και πρηζαν τα αρχιδια των περαστικων...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καταθεση αποψε στη νεαρη Ουγγαρεζα Λαουρα στην 26ης Οκτωβριου 35 για 50ε με 69.Αφου δε βρηκα τιπατα αξιολογο στα υπολοιπα αρχισα κι εγω να ξαναγυρναω στις δοκιμασμενες.Εχει κλεισει ο κυκλος του τακτικου μπουρδελιαρη επικινδυνα.Παζαρι δε σηκωνε με τιποτα,επεσα και στην καθυστερημενη την τσατσα...

Την ειχα ξαναπαρει αλλες 2 φορες με καλες εντυπωσες και δε σας εχω πει οτι εχω την θεωρια που λεει πως η 3η συνευρεση με μια κοπελα ειναι και η καθοριστικη...
Η κοπελα ειναι 21 χρονων οπως λεει,ομορφη στη φατσα με γαλανα ματακια και ωραια χειλακια,μικρο βυζακι πεταχτο και μυτερο.Το κωλαρακι ειναι απλα υπεροχο και οπως διαπιστωσα σημερα διαθετει τρομερα τρυφερο κορμι και κωλαρακι.Τοσο τρυφερο που δε χορταινεις να το ακουμπας και να τριβεις την πουτσα σου πανω του.

Ξεκιναει με αγκαλιες,χαδια,φιλακια στο στομα αλλα οχι γλωσσα,ελαφρα δαχτυλακια σε μουνι και κωλο.Με αφησε οπως και τις αλλες φορες τριψιμο γυμνης πουτσας σε μουνι και κωλο και μαλιστα στον κωλο γουσταρε πολυ.Αρα πρεπει να γουσταρει και το πρωκτικο λογικα...
Μ'εκανε καγκελο οποτε περασαμε κατευθειαν σε σταση 69.Η πιπα της ηταν ενα χαλι μαυρο αυτη τη φορα.Δοντι οσο δεν παει αλλο,αφου καποια στιγμη την σταματησα γιατι πραγματικα πονουσα και ποναω ακομα.Ατεχνη εντελως.Τις αλλες 2 φορες μαζι της με γυμνο τσιμπουκι ηταν πολυ καλη αλλα σημερα μας το χαλασε.
Μουνακι και σουφρα πεντακαθαρα να γλειφεις και να μη χορταινεις.Ειναι καταπληκτικη εμπειρια να εχεις τα υπεροχα τρυφερα και στητα κωλομαγουλα της να πηγαινοερχονται μες τη μουρη σου.
Λιγο τζελ στο μουνακι και πρωτη σταση αυτη απο πανω με καλο καβαλημα αλλα για πολυ λιγο και στη συνεχεια πισωκολλητο το οποιο ηταν πολυ καλο και τελειωσα σχετικα γρηγορα για τα δεδομενα μου.Εχει μια τεχνικη που κουνιεται και αυτη συγχρονως οσο πρεπει και σε συνδυασμο με την υπεροχη κωλαρα σε τελειωνει σχετικα γρηγορα.
Το καλυτερο ομως ειναι οτι οταν τελειωσα εκατσε χωρις υπερβολη κανα 10λεπτο και λεγαμε μαλακιες,καναμε αγκαλιτσες,αρχισε να μου δαγκωνει τα κωλομερια,μου εβγαλε την καποτα και την πεταξε...Ενω δεν ειναι κανενα τρομερα επικοινωνιακο κοριτσι απο αυτη τη σταση της σημερα κερδισε ποντους και γι'αυτο θα ειναι λιγο ανεβασμενη στην κριτικη περα απ'το κομματι του σεξ που λογω πιπας μας τα χαλασε λιγο.

Συμπερασμα...ειναι καλη και αποδοτικη η Λαουρα και προτεινεται σε ολους.Αλλα περα απ'το πολυ καλο παρουσιαστικο αυτο που σου μενει ειναι το υπεροχο δερμα της και ειδικα στον κωλο.Μονο η νεαρη Σαρα της Κωλετη με εχει ενθουσιασει τοσο με το βελουδινο δερμα της ωστε να το θυμαμαι ακομα...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Σε Αγ. Παντελεήμονα μετατρέπεται ο Βαρδάρης.

Καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα βίας σε μετανάστες και ιερόδουλες στην περιοχή του Βαρδάρη. Μόλις νυχτώσει τάγματα αγανακτισμένων πολιτών με τη συνδρομή μελών ακροδεξιών οργανώσεων περιπολούν στους δρόμους της περιοχής με ρόπαλα και ξύλα. Παράλληλα έχει στηθεί επιτροπή κατοίκων που καθημερινά προχωρά σε παρεμβάσεις και πικετοφορίες ενάντια στην πορνεία στη περιοχή. Βέβαια αρκετά συχνά η μπάλα πέρνει και μετανάστες -κυρίως Κινέζους- που ζουν και εργάζονται χρόνια στη συγκεκριμένη γειτονιά.
Για πολλές δεκαετίες στην περιοχή του Βαρδαρίου κάτοικοι, πόρνες, νταβατζήδες, πρεζάκια και μπάτσοι συνυπάρχουν άλλοτε αρμονικά και άλλοτε με εντάσεις, σε μια γειτονιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης που εξακολουθεί- σαν να μη πέρασαν τα χρόνια- να διαθέτει τη δική της λούμπεν, αλλά ταυτόχρονα γοητευτική εικόνα.
Οι εργάτες της βιομηχανικής περιοχής της Σίνδου και οι μετανάστες εξασφάλιζαν για χρόνια στέγη στην «υποβαθμισμένη» περιοχή με χαμηλό ενοίκιο, οι πόρνες θεωρούνται οι «καθαρές» της πόλης, ενώ το εμπόριο ναρκωτικών και τους μπάτσους τους συναντάς πλέον από το Πανόραμα μέχρι το Κορδελιό.
Τα περιστατικά βίας, κλοπών και ληστειών, συνήθως δεν άγγιζαν τους μόνιμους κατοίκους και οι φωνές διαμαρτυρίας στη γειτονιά των κόκκινων φαναριών μέχρι τώρα ήταν λιγοστές και κατά γενική ομολογία απόλυτα δικαιολογημένες της έντασης και της συχνότητας που είχαν.
Η περιοχή τα τελευταία χρόνια αλλάζει όψη, ακολουθώντας την προοπτική μιας αντιφατικής και ιδιόμορφης ανάπτυξης. Χτίζονται μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, οι πρώην βιοτεχνίες μετατρέπονται σε χώρους τέχνης και loft που στεγάζουν τη νέα διανόηση της πόλης και τα πρώτα εμπορικά κέντρα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα όπως ακριβώς συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, ορδές Αφρικανών γυναικών κατακλύζουν μόλις νυχτώσει τα πεζοδρόμια και περιμένουν τους υποψήφιους πελάτες τους, δημιουργούνται νέες πιάτσες και καινούργια πιο σκληρά κυκλώματα της νύχτας.
Στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται δεν μπορεί να μην υπάρχουν «αγανακτισμένοι πολίτες» που διαμαρτύρονται για την κακή ποιότητα της ζωής τους, την εγκληματικότητα, τους μετανάστες που ελέγχουν την τοπική αγορά και φυσικά της πόρνες, στις οποίες καταλογίζουν τον ερχομό όλων των παραπάνω. Ο κ. Γιάννης κάτοικος της περιοχής και μέλος της επιτροπής κατοίκων μας λέει ότι «για όλα φταίνε οι καινούργιες πόρνες. Μαζί τους έφεραν τις ληστείες, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα. Θα γίνουμε Άγιος Παντελεήμονας αν δεν γίνει άμεσα κάτι».
Τον περασμένο Αύγουστο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε- έπειτα από καταγγελίες κατοίκων- να γίνουν έλεγχοι σ' όλους τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στο δήμο Θεσσαλονίκης. Με έγγραφη παραγγελία του προς την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αξιώνει τη διενέργεια ελέγχων για να διαπιστωθεί εάν οι άδειες εγκατάστασης των εκδιδόμενων γυναικών σε οίκους ανοχής πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Η παρέμβαση του εισαγγελέα έγινε έπειτα και από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη ανεξάρτητης επιτροπής, που το προηγούμενο διάστημα κλήθηκε να εξετάσει τα αιτήματα ενδιαφερόμενων για έκδοση αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων ως οίκων ανοχής και διαπίστωσε τελικά ότι τα πιστοποιητικά που χορηγήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είχαν παραποιημένα στοιχεία ως προς την απόσταση των οικημάτων από εκκλησίες ή σχολεία.
Mall αγοραίου έρωτα
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τους τελευταίους μήνες προχωρήσει σε δεκάδες κινήσεις διαμαρτυρίας με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές. Στην τελευταία κινητοποίησή το παρών έδωσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που δήλωσε αλληλέγγυος στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων. Ο Γιάννης Μπουτάρης στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ ενός σχεδίου μερικής «δημοτικοποίησης» των οίκων ανοχής και δημιουργίας κόκκινης ζώνης στο άκρο της πόλης. Πρότεινε δηλαδή την ενοικίαση από το δήμο μεγάλων χώρων που θα στεγάζουν εκτός πόλη τους οίκους ανοχής. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για δημιουργία μεγάλων οίκων ανοχής που θα προσελκύουν Ευρωπαίους που ενδιαφέρονται για σεξουαλικό τουρισμό. Μάλιστα κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο επανήλθε στο θέμα επικαλούμενος το παράδειγμα της πόλης του Άμστερνταμ και των οίκων ανοχής με τις βιτρίνες, που λειτουργούν νομότυπα και αποκλεισμένοι μόνο σε μια περιοχή. Για το ζήτημα βέβαια της εκμετάλλευσης των αλλοδαπών και Ελληνίδων γυναικών από τα κυκλώματα μαστροπείας και πως τροφοδοτούν την κατάσταση στην περιοχή δεν έγινε κουβέντα, καθώς το πρόβλημα είναι «αυτές».

Η έντονη υποβάθμιση της περιοχής ξεκίνησε ταυτόχρονα – όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο- με την πρώιμη κατασκευαστική της ανάπτυξη, που κορυφώνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Σε μια Θεσσαλονίκη που οικιστικά έχει φτάσει στα όριά της, μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο της πόλης, αναξιοποίητη και παρθένα αποτελεί το «απόλυτο φιλέτο», όπως χαρακτηριστικά μας είπε εργολάβος που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Ελεύθερα οικόπεδα και μικρές κατοικίες, οίκοι ανοχής που στεγάζονται σε παραπήγματα και οι πρώην βιομηχανικοί χώροι μετατρέπονται σταδιακά σε νεόδμητες οικοδομές. Το σχέδιο υποβάθμισης του Βαρδάρη πετυχαίνει τον στόχο του. Υποβαθμίζει την αξία μιας περιοχής και κυρίως της γης, μετατρέπει την περιοχή σε γκέτο και την αναβαθμίζει στο όνομα της ανάπτυξης με τη συμμετοχή μεγάλων κατασκευαστικών. Και προφανώς η ανάπτυξη αυτή δε χωρά τους μετανάστες κατοίκους, τα κινέζικα μαγαζιά και τις πόρνες της περιοχής. Άλλωστε ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Και κανείς από τους παραπάνω δεν είναι «νόμιμος».

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δικιο κανω κατω σε όλα!ελλας ελληνων εργολαβων! :grin:
και μην ξεχνατε οτι η μοναστηριου ειναι χαρακτηρισμενος εμπορικος δρομος και δεν χτιζονται κατοικιες αλλά μονο γραφεια και μαγαζια!
Εχει γεμισει η περιοχη με ανεκμεταλευτα ακινητα που ισως να εβγαζαν υπεραξια με την απομακρινση των "σπιτιων" !
Ξεχνουν βεβαια όλοι οτι τραπεζες δινουν τα δανεια με το σταγονομετρο και δεν χρηματοδοτου πλέον αγορα κατοικιας πόσο μαλον τις
επιχειρησεις που τις ξεζουμιζουν έτσι και αλλιως! :headbang: :headbang:
Σε Αγ. Παντελεήμονα μετατρέπεται ο Βαρδάρης.

Η έντονη υποβάθμιση της περιοχής ξεκίνησε ταυτόχρονα – όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο- με την πρώιμη κατασκευαστική της ανάπτυξη, που κορυφώνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Σε μια Θεσσαλονίκη που οικιστικά έχει φτάσει στα όριά της, μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο της πόλης, αναξιοποίητη και παρθένα αποτελεί το «απόλυτο φιλέτο», όπως χαρακτηριστικά μας είπε εργολάβος που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Ελεύθερα οικόπεδα και μικρές κατοικίες, οίκοι ανοχής που στεγάζονται σε παραπήγματα και οι πρώην βιομηχανικοί χώροι μετατρέπονται σταδιακά σε νεόδμητες οικοδομές. Το σχέδιο υποβάθμισης του Βαρδάρη πετυχαίνει τον στόχο του. Υποβαθμίζει την αξία μιας περιοχής και κυρίως της γης, μετατρέπει την περιοχή σε γκέτο και την αναβαθμίζει στο όνομα της ανάπτυξης με τη συμμετοχή μεγάλων κατασκευαστικών. Και προφανώς η ανάπτυξη αυτή δε χωρά τους μετανάστες κατοίκους, τα κινέζικα μαγαζιά και τις πόρνες της περιοχής. Άλλωστε ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Και κανείς από τους παραπάνω δεν είναι «νόμιμος».

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καταθεση αποψε στη νεαρη Ουγγαρεζα Λαουρα στην 26ης Οκτωβριου 35 για 50ε με 69.Αφου δε βρηκα τιπατα αξιολογο στα υπολοιπα αρχισα κι εγω να ξαναγυρναω στις δοκιμασμενες.Εχει κλεισει ο κυκλος του τακτικου μπουρδελιαρη επικινδυνα.Παζαρι δε σηκωνε με τιποτα,επεσα και στην καθυστερημενη την τσατσα...

Την ειχα ξαναπαρει αλλες 2 φορες με καλες εντυπωσες και δε σας εχω πει οτι εχω την θεωρια που λεει πως η 3η συνευρεση με μια κοπελα ειναι και η καθοριστικη...
Η κοπελα ειναι 21 χρονων οπως λεει,ομορφη στη φατσα με γαλανα ματακια και ωραια χειλακια,μικρο βυζακι πεταχτο και μυτερο.Το κωλαρακι ειναι απλα υπεροχο και οπως διαπιστωσα σημερα διαθετει τρομερα τρυφερο κορμι και κωλαρακι.Τοσο τρυφερο που δε χορταινεις να το ακουμπας και να τριβεις την πουτσα σου πανω του.

Ξεκιναει με αγκαλιες,χαδια,φιλακια στο στομα αλλα οχι γλωσσα,ελαφρα δαχτυλακια σε μουνι και κωλο.Με αφησε οπως και τις αλλες φορες τριψιμο γυμνης πουτσας σε μουνι και κωλο και μαλιστα στον κωλο γουσταρε πολυ.Αρα πρεπει να γουσταρει και το πρωκτικο λογικα...
Μ'εκανε καγκελο οποτε περασαμε κατευθειαν σε σταση 69.Η πιπα της ηταν ενα χαλι μαυρο αυτη τη φορα.Δοντι οσο δεν παει αλλο,αφου καποια στιγμη την σταματησα γιατι πραγματικα πονουσα και ποναω ακομα.Ατεχνη εντελως.Τις αλλες 2 φορες μαζι της με γυμνο τσιμπουκι ηταν πολυ καλη αλλα σημερα μας το χαλασε.
Μουνακι και σουφρα πεντακαθαρα να γλειφεις και να μη χορταινεις.Ειναι καταπληκτικη εμπειρια να εχεις τα υπεροχα τρυφερα και στητα κωλομαγουλα της να πηγαινοερχονται μες τη μουρη σου.
Λιγο τζελ στο μουνακι και πρωτη σταση αυτη απο πανω με καλο καβαλημα αλλα για πολυ λιγο και στη συνεχεια πισωκολλητο το οποιο ηταν πολυ καλο και τελειωσα σχετικα γρηγορα για τα δεδομενα μου.Εχει μια τεχνικη που κουνιεται και αυτη συγχρονως οσο πρεπει και σε συνδυασμο με την υπεροχη κωλαρα σε τελειωνει σχετικα γρηγορα.
Το καλυτερο ομως ειναι οτι οταν τελειωσα εκατσε χωρις υπερβολη κανα 10λεπτο και λεγαμε μαλακιες,καναμε αγκαλιτσες,αρχισε να μου δαγκωνει τα κωλομερια,μου εβγαλε την καποτα και την πεταξε...Ενω δεν ειναι κανενα τρομερα επικοινωνιακο κοριτσι απο αυτη τη σταση της σημερα κερδισε ποντους και γι'αυτο θα ειναι λιγο ανεβασμενη στην κριτικη περα απ'το κομματι του σεξ που λογω πιπας μας τα χαλασε λιγο.

Συμπερασμα...ειναι καλη και αποδοτικη η Λαουρα και προτεινεται σε ολους.Αλλα περα απ'το πολυ καλο παρουσιαστικο αυτο που σου μενει ειναι το υπεροχο δερμα της και ειδικα στον κωλο.Μονο η νεαρη Σαρα της Κωλετη με εχει ενθουσιασει τοσο με το βελουδινο δερμα της ωστε να το θυμαμαι ακομα...

Καλως ηρθες στον κλαμπ των αγαπουληδων  :cheesy:
Αντε να ζησετε   :smitten:

Μια χαρα περασες με την νεαρα , αυτα περι δοκιμασμεων κλτ συντομα θα σου φαινονται αστεια
θες να σου δωσω τηλεφωνα απο ανθοπολεια και ζαχαροπλαστεια της περιοχης ?
:2funny: :2funny: :2funny:

Παντως περα απ την πλακα οταν καπου  περνας καλα δε βρισκω λογο να το καθηστερεις  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

( Τελικα εκει στη τσοιντου τι παιζει ? :think: νομιζω κατι ειχες αναφαιρει )

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
( Τελικα εκει στη τσοιντου τι παιζει ? :think: νομιζω κατι ειχες αναφαιρει )
Ναι τη βρηκα.Ουτε πηγαινε το μυαλο μου οτι υπηρχε ανθρωπινη υπαρξη τοσο μακρυα και μαλιστα ειχε και κατι καινουριες οικοδομες εκει.Ποιος παει και μενει εκει δηλαδη??Μαγαζι δεν ειδα αλλα τερμα κατω δεξια ειχε ενα περιεργο οικημα σαν ταβερνα αλλα ηταν ολα σβηστα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Αααα...ξεχασα το καλυτερο.Η Λαουρα σε ολα τα προγραμματα με +10ε παιρνει χυσιμο στα βυζια και με +20ε χυσιμο στο στομα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι τη βρηκα.Ουτε πηγαινε το μυαλο μου οτι υπηρχε ανθρωπινη υπαρξη τοσο μακρυα και μαλιστα ειχε και κατι καινουριες οικοδομες εκει.Ποιος παει και μενει εκει δηλαδη??Μαγαζι δεν ειδα αλλα τερμα κατω δεξια ειχε ενα περιεργο οικημα σαν ταβερνα αλλα ηταν ολα σβηστα

Ναι αυτο λεω ... οταν μπηκα εγω ηταν 2 πουτανες εκει μπροστα κι ενας κουστουμαρισμενος pimp ( ερε πως τα λεω ε ?  :cheesy: )
ε ναι οι γκομενες καναν μπαμ  .. βασικα αμα δεν ηταν αυτες σημασια δε θα εδινα δε φαινετε καλα η πινακιδα ... εχει υποστεγο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
[-Σαπφους 7.Η Αλεξια.καστανο κοντοπουτανο,αδιαφορη φατσα,κορμι χαλια αλλα ενα κωλαρακι σκετη κολαση.Το απολυτα τελειο κωλαρακι τολμω να πω.

Πραγματικά το κωλαράκι της είναι όλα τα λεφτά. Πέρα από το ότι είναι βελούδινο και ζουμερό, στο cow girl το κουνάει με τέτοιο τρόπο και ρυθμό, ώστε να είναι ακίνητο το σώμα της και να κουνιέται μόνο αυτό.

Αίσθηση φοβερή. Το τελειότερο κωλαράκι αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Το έχω τιμήσει δις. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom