Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (7 μέλη και 79 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πρωι σημερα οσα μπορεσα να μαθω απο στουντιο

σααλ η ευα
φριξου 14 η ρωσιδα ρεβεκκα
κωλετη η εφη το στανταρακι
μαντζαρου 14 θα ανοιξουν μετα τις 4μμ με αντζελα,η σαρα αυριο πρωινη
σταρς ακα τσιρκο η κατερινα
λαφαμ η χριστινα

Ωχ τι μου κανεις τωωωραα να ξερες??? Λογικα μεχρι της 6 θα ειναι εκει ετσι??? Παιζει να ειμαι τυχερος και να αλαζει βαρδια στης 8.????  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο κοσμος ειναι διεστραμμενος μαλλον.
Ωχ τι μου κανεις τωωωραα να ξερες??? Λογικα μεχρι της 6 θα ειναι εκει ετσι??? Παιζει να ειμαι τυχερος και να αλαζει βαρδια στης 8.????  :think:
παιζει διεστραμμενε ανθρωπε....... :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σαπφους 20: Η εντυπωσιακη σεξοβομβα - "τούμπανο" Κελλυ. Αν κι εχει αρνητικες κριτικες, εντουτοις τα δωματια γεμιζουν. Ο κοσμος ειναι διεστραμμενος μαλλον.

Οντως ολοι μπενουνε, 2 δωματια ολο κλειστα ειναι, εγω της εδωσα μια 2η ευκαιρια, ξανα ποτεεε.!! Αλλα εχει μια σωματαρα η πουτανα,!! Εκει την πατανε ολοι οτι εχασε τα περιτα κιλα και εγινε μουναρα, αλλα μεσα ειναι λιγο αποκρουστικη και αποτομη και εκει εμενα πχ με ξενερωνει αφανταστα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιζει διεστραμμενε ανθρωπε....... :grin: :grin: :grin:

Αφου να καταλαβεις ποσο διστραμενος ειμαι...παιζει να δωσω και μια 2η ευκαιρια στην Καρμεν.!!  :2funny: :2funny:
Για τις βυζαρες τις ρε Γαμωτο.!!

Θελω πατατες.!!!  :rockon:

Αλλα κομοδινοπουλου ποτε ξανα.!!

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Τανταλου 8 καταθεση στην Βικυ (Ουκρανη).

Παρουσια καβλωτικη ακρως. Σωμα "τούμπανο". Πολλες καμπυλες, στα σωστα σημεια. Ωραια οπίσθια οψη που μαλιστα την "διαφημιζει" στο "μαγαζί". Κοντο ξανθο αγορε μαλλι, που μαλλον δεν της παει. Βυζια μεγαλα, χορταστικα στην αφη, τελειο σχημα. Γενικα ωραιο καμπυλωτο σωμα.

Προκαταρκτικα καλα, γλυψιμο σε ολο το σωμα. Περασμα της καποτας με το στομα. Βαθια, αργη, υγρη η πιπα της. Παρολο που εδω και καιρο μου ειπε οτι ειναι μονο με 3 ωρες υπνο, δουλευει πρωι-απογευμα-βραδυ και ηταν κουρασμενη, η αποδοση της ηταν καλη.

Η πιο ωραια σταση σ'αυτην την κοπελα ειναι το ιεραποστολικο. Δεν χορταινεις να την εχεις απο κατω και να βλεπεις την σωματαρα της να παλλεται στους δικους σου ρυθμούς. Εχει πολυ ομορφες καμπυλες, πολυ ωραια βυζια, τα οποια βλεποντας τα στο ιεραποστολικο τρελεναισαι. Εννοειται οτι την εκανα οτι ηθελα. Ποτε σηκωνα τα ποδια της στους ωμους μου (παρεμπιπτοντως, σε καποια σημεια ελαφρως αξυριστα, όπως παραδεχτηκε κι ηδια), ποτε με αγκαλιαζε αυτη με τα ποδια της, ποτε εμπαινα βαθια, ποτε πολυ βαθια. Η θεα του σωματος της σ'αυτην την σταση ειναι το κατι αλλο.
Στα 4 επίσης ξερει να στηνεται τελεια. Ηταν θα ελεγα το τελειο στησιμο. Γενικα δεν κρατησε πολυ η απολαυση μου.

Δεν θα της εβαζα 10 στις υπηρεσιες/συμμετοχη (π.χ. Ειρηνη, Νικολ), αλλα παρολαυατα γνωριζοντας οτι ειναι κουρασμενη, θα ελεγα μια καλη παρουσια.

Μετα το τελος, ακολουθησε 5λεπτη συζητηση. Το τι αυτοκινητα εχει αλλαξει στην ζωη της και τι αξιας ειναι δεν περιγραφεται. Αυτα για καποιους που λενε οτι απο καθε γαμησι παιρνει 5 ευρω.

Γενικα καλη, οχι ομως πολυ καλη ή κορυφαια. Αυτα..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μπα....πως ετσι;εγω ελεγα να παμε για dp παρτουζα :2funny:

dp στην αντριανα??? Ουτε στα ποιο τρελα μου ονειρα.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος που θα ειναι απο κατω θα υποστει το φορτιου του κομοδινου... :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Κέλυ είναι Κέλυ μούνος αβάσταχτος δεν μπορείς να πεις όχι στο κύταγμα της ούτε μπορείς να αντισταθείς να της δώσεις 2η ευκαιρία. Τούτο έπαθε ο προσφηλής συναθλητής karaman και ίσως το πάθω και εγώ στο μέλλον (για 2η φορά).

Μόνο για καθαρά συλλεκτικούς λόγους αξίζει μία η δύο το πολύ επισκέψεις σ΄ αυτό το θεσπέσιο τεμάχιο, που σου σηκώνεται με το που το βλέπεις. Μέσα βέβαια δεν επιβαιβεώνει τις προσδοκίες σου, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε ετούτο τον κόσμο.

Πάντως δεν είναι και κομοδίνο ολκής να λέμε και την αλήθεια.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας , απ τις πουτανες ερχομαι και στην κορφη κανελα ....

Νεος ορος .. playmobil   :think:

Τον ανεφερε φιλος που πηρε σημερα Κατερινα στο Τσιρκο
κομοδινο ηθελε να πει αλλα επιδη ειναι κομοδινοφιλος το εθεσε αλλιως
Ο ορος paybobil αιτιολογηται ως εξης :

- Τι εγινε ρε μαλακα ? τι λεει η γκομενα
- Καλη ηταν , σηκωνες το χερι εμενε εκει , σηνωνες το ποδι εμενε εκει
δεν ελεγε οχι δεν αντιδρουσε οτι ηθελες την εκανες .. σαν playmobil
-  :S
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Νταξυ δεν εχω να πω κατι αλλο , ισως τα πει μονος του ...
αυτο που αξιζει να αναφερθει ειναι οτι η καλυτερες του εμπειριες ειναι με Κομοδινοπουλου και Τζεσυ ...
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Αισθανομαι μαλακας ωρες ωρες .. γιατιδηλαδι εγω απετυχα με αυτες ? :think:

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ΔΕΝ πηγα τσιρκο να την δω .
δε μπορουσα με τιποτα , επεστρεαν ολοιι η 26ης ειχε αυτοκινητα και δεν μου πηγαινε η καρδια
να καρφωθω με τιποτα .. δε ξερω γιατι κολησα και περιμενα στο αμαξι  :idiot: Γεραματα

εγω οπως ηδη μαρτυρησα ....
μολογα.....ποια πηρες;
Σνιφ σνιφφφ ααααααααααααααααχχχχ
αααααααααααααχχχ μυριζω μμμμ
Μμμμυριζωμμμ Μαντελαιν  :smitten:

Στο κρεβατι τις φωτογραφιας μαλιστα  :zfuck:

Σοβαρα τραβαω μυτιες απ το χερι μου  :2funny:
μυριζει μαντελαιν

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απογεματινη καταθεση στην Εφη...η Γυναικα δεν παιζετε με τιποτα, δεν ειχε κοσμο καθολου και την απολαυσα αρκετα αλαξε μονο το χρωμα των μαλιων της απο ξανθα τα εκανε προς καστανα, εχει αδυνατησει κανα κιλο μειον και παραμενη Νο1 και με διαφορα απο αλλες...  :rockon: :rockon: :rockon:

Μετα απο καμια ωρα αφου το αιμα μου κοχλαζε ακομα απο την επισκεψη στην Εφη ειπα να παω και στην Βικη απο Τανταλου 14 μιας και μου ξεφυγε χτες...Βικη λοιπον, την ξαναδοκιμασα, δεν εχει αλαξει καθολου, μηδεν προκαταρτικα, βλεμα χαοδες, πολυ fake συμπεριφορα, καποιος δεν της τα εχει πει καλα...παραμενει μουνιτσα, τελειο teen βυζακι...

Για την Μικρη θα ακολουθησει κριτικη για την Εφη οχι...τα λογια ειναι περιτα... :grin:

patarata

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά. Μόλις ανακάλυψα το φορούμ σας.
Δεν είμαι και φαν του κομπιούτερ οπότε εξηγείται η καθιστέρηση.

Ήθελα να ρωτήσω για την Νατάσσα την λεπτή την κοκκινομάλα. Την έχει δει κανείς; γιατί την ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω.
Βρήκα μια άλλη στο ίδιο μαγαζί οπότε μην μου πείτε για αυτή.

Ευχαριστώ πολύ.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Απόσο ξέρω φίλε η Νατάσσα που ψάχνεις (η καλή ;) ) δουλεύει στο Μαντζάρου 14 Σαββάτο-Κυριακή-Δευτέρα. Άμα δεν την βρήκες μπορεί να παίζει και καμιά άδεια...
Γιατί δεν ρώτησες την Τσατσά;

Και καλός ήρθες στην παρέα :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απόσο ξέρω φίλε η Νατάσσα που ψάχνεις (η καλή ;) ) δουλεύει στο Μαντζάρου 14 Σαββάτο-Κυριακή-Δευτέρα. Άμα δεν την βρήκες μπορεί να παίζει και καμιά άδεια...
Γιατί δεν ρώτησες την Τσατσά;

Και καλός ήρθες στην παρέα :)
ρωτησα και γω....δεν ξερουν καθολου....

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα
και καλο μηνα
καννενα νεο εχουμε για ειρηνη ρε παιδια δεν την βλεπω καθολου

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Απογεματινη καταθεση στην Εφη...η Γυναικα δεν παιζετε με τιποτα, δεν ειχε κοσμο καθολου και την απολαυσα αρκετα αλαξε μονο το χρωμα των μαλιων της απο ξανθα τα εκανε προς καστανα, εχει αδυνατησει κανα κιλο μειον και παραμενη Νο1 και με διαφορα απο αλλες...  :rockon: :rockon: :rockon:

Μετα απο καμια ωρα αφου το αιμα μου κοχλαζε ακομα απο την επισκεψη στην Εφη ειπα να παω και στην Βικη απο Τανταλου 14 μιας και μου ξεφυγε χτες...Βικη λοιπον, την ξαναδοκιμασα, δεν εχει αλαξει καθολου, μηδεν προκαταρτικα, βλεμα χαοδες, πολυ fake συμπεριφορα, καποιος δεν της τα εχει πει καλα...παραμενει μουνιτσα, τελειο teen βυζακι...

Για την Μικρη θα ακολουθησει κριτικη για την Εφη οχι...τα λογια ειναι περιτα... :grin:

:rockon: :rockon:

προκλητικος ο Καραμαν  ;)

την Βικυ την ειχα στα υποψην . αναμενω κριτικη .ισως αναθεωρησω τις αποψεις μου :think:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
ξερει κανεις ποιες δουλεωουν σημερα μετα της 8 στο τσιρκο κ φριξου 14?

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Για την χριστίνα από Ανδ. Γεωργίου 34 υπάρχει κάμια κριτική;  :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ξερει κανεις ποιες δουλεωουν σημερα μετα της 8 στο τσιρκο κ φριξου 14?

Στο τσίρκο μετά τις 8 το βράδυ παίζει Λάουρα, στο Φρίξου 14 μετά τις 8 η Κομοδινοπούλου.

Εντός ολίγου θα ακολουθήσει λεπτομερής μπουρδελοαναφορά από την απογευματινή μου τσάρκα.

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
η Τζεσυ ηρθε βιλα σημερα? ξερει κανεις?

Stories