Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλησπερα παιδια.η ανντριανα απο το βιλα εροτικα εχει αλλαξει μαγαζι?

Ρε αδερφε απο πανω σου το λεει ...
το βιλλα δουλευει , ειναι διακοπες και ηταν να ρεθι σημερα αλλα δεν ηρθε
τις επομενες μερες θα σκασει μυτη

Ωραια ετοιμασου παμε τζαμπο να παρουμε κουκλακια και καρτες με καρδουλες και δευτερα καρφι για τζεσυ οι αγαπουληδες!

πατατολατρεις πες καλυτερα  :cheesy:

Θα ξαναφαω τζεσυ παντως εγω κι α πονεσω ...  :rolleyes:
ηταν η μονηγκομενα που μου σηκωθηκε μολις μπηκε ..
αλλα ειπαμε οτι αρχηζει ωραιο ...  :-

SpT4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια επειδη ειμαι καινουργιος ειναι καλη αυτη η μαντελειν γιατι η ξανθια η γερμανιδα ητανε πολυ καλη σε αντιθεση με την αδερφη της (αποψη μου) .. αν την εχει δοκιμασει κανεις ασ βοηθησει γιατι σκεφτομαι να τιμησω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδια επειδη ειμαι καινουργιος ειναι καλη αυτη η μαντελειν γιατι η ξανθια η γερμανιδα ητανε πολυ καλη σε αντιθεση με την αδερφη της (αποψη μου) .. αν την εχει δοκιμασει κανεις ασ βοηθησει γιατι σκεφτομαι να τιμησω

Ωχ κερατο μυριζομαι ... 
Καλως ηρθες αδερφε , Μαντελαιν εχει κριτικες στο Σαπφους 7  ενω κατι περισινες στο Φριξου 9
και γω στα υποψιν την εχω  :zfuck:

Για πες μας για τις αδερφες , τι παιχτηκε ?  :think:

SpT4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλως σας βρηκα ! μου ειχανε πει για μια γερμανιδα που κανει τρομερη  :pipa2:  .. και μου ειπανε και που δουλευει και επειδη το συγκεκριμενο ειδος το εχω και μια καψουρα παραπανω ειπα να παω.. η κοπελα ητανε στο δωματιο αλλα μου ειπε η τσατσα οτι ειναι γερμανιδα οποτε λεω θα μπω ( ετσι κι αλλιως συστημενος πηγα ) δεν ητανε η ξανθια ητανε η αδερφη της .. λιγα πραματα για να με σκληρηνει μου ετριβε το στηθος .. αστα να πανε εν πασι περιπτωση πιπα μετρια και γαμησι επισης δεν ευχαριστηθηκα ..  μετα απο 1 μηνα πηγα και παλι να βρω αυτη τη ξανθια γερμανιδα και την πετυχα .. σκετο λαχειο παιδεσ !! καμια υπερβολη .. υπεροχη σε ολα .. GFE = 10 Απιστευτη πιπα ( γι αυτην πηγα ) αλλα δεν το κρατησε πολυ γιατι ηθελα να με καβαλησει ολιγον τι και φαινοτανε .. 10 λεπτα πριν ξεκινησει η πιπα με φιλουσε και με χαιδευε ( πρωτη φορα το βλεπω αυτο ) και που ζεστη σε συμπεριφορα.. οποιος δεν πηγε εκανε λαθος για μενα .. αυτεσ οι 2 κοπελες ειναι που επισκεπτηκα !!  αν εχετε στο νου σας κανα καλο κομματι αξιο αναφορας δωστε πληροφορια συναθλητες γιατι λεω να παω τσαρκα λιαν συντομος !! btw  σχεδιασα ταξιδι για ταυλανδη .. αν εχετε να προτεινετε κανα καλυτερο μερος πειτε το πριν κλεισω εισητηρια ¨!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλως σας βρηκα ! μου ειχανε πει για μια γερμανιδα που κανει τρομερη  :pipa2:  .. και μου ειπανε και που δουλευει και επειδη το συγκεκριμενο ειδος το εχω και μια καψουρα παραπανω ειπα να παω.. η κοπελα ητανε στο δωματιο αλλα μου ειπε η τσατσα οτι ειναι γερμανιδα οποτε λεω θα μπω ( ετσι κι αλλιως συστημενος πηγα ) δεν ητανε η ξανθια ητανε η αδερφη της .. λιγα πραματα για να με σκληρηνει μου ετριβε το στηθος .. αστα να πανε εν πασι περιπτωση πιπα μετρια και γαμησι επισης δεν ευχαριστηθηκα ..  μετα απο 1 μηνα πηγα και παλι να βρω αυτη τη ξανθια γερμανιδα και την πετυχα .. σκετο λαχειο παιδεσ !! καμια υπερβολη .. υπεροχη σε ολα .. GFE = 10 Απιστευτη πιπα ( γι αυτην πηγα ) αλλα δεν το κρατησε πολυ γιατι ηθελα να με καβαλησει ολιγον τι και φαινοτανε .. 10 λεπτα πριν ξεκινησει η πιπα με φιλουσε και με χαιδευε ( πρωτη φορα το βλεπω αυτο ) και που ζεστη σε συμπεριφορα.. οποιος δεν πηγε εκανε λαθος για μενα .. αυτεσ οι 2 κοπελες ειναι που επισκεπτηκα !!  αν εχετε στο νου σας κανα καλο κομματι αξιο αναφορας δωστε πληροφορια συναθλητες γιατι λεω να παω τσαρκα λιαν συντομος !! btw  σχεδιασα ταξιδι για ταυλανδη .. αν εχετε να προτεινετε κανα καλυτερο μερος πειτε το πριν κλεισω εισητηρια ¨!!

Καλυτερο απο ταυλανδη ?  :think: Για Δοκιμασε μια στον βαρδαρη  :dancing:εχει ενα ωραιο κολομπαρο με κατι γιαγιαδες

Οσο για τις Γερμανιδες .. ευχαριστουμε ...
την μια θελω να την δοκιμασω δεν την πηρα ακομη
την αλλητην ξανθια  ..... ακουστα την εχω  :cheesy:

SpT4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μπα JO λεω να προτιμησω την ταυλανδη απο τις γιαγιαδες... θα παω και την περιοδο του ραμαζανιου να φυγουνε οι αραβες να μην εχει πολυ κοσμο χεχε ..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως κι ακόμα ο gl δεν έχει πάει προς Δανάης μεριά  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως κι ακόμα ο gl δεν έχει πάει προς Δανάης μεριά  :think:
φιλε δεν ειναι και τοσο ευκολο....λιγος χρονος,πολυ δουλεια και λιγο η αποσταση...θα το θελα πολυ αλλα....δεν εκατσε κιολας καμια βολτα προς τα κει....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
-εχει και ενα αγγελακι η Αντριανα στην δεξια ωμοπλατη αν την στησεις στα 4  :fuck2:  οταν την πηδας θα το δεις! :2funny: :2funny:
-Βερονικα επιμενω! ;)
-Αντριανα μου ειπε την αλλη εβδομαδα η τσα2! ρωτησα!
-πες στην αραβωνιαρα σου ..No anal no meeting! :2funny: :2funny: :2funny:
χθεσινη βραδυνη καταδρομικη βολτα στα μπουρδελα και στουντιο της πολης!
πορεια απο τους τυπους που θελουν να φυγουν τα μπουρδελα και οι πιατσες απο γιανιτσων και περιξ!

Μαντζαρου 14 :Αντζελικα ρουμανογυφτισα? φιλοτιμη αλλα ισως ενα απο τα πιο ντεκαυλε σωματα! πατσεδες πεσμενα μικρα βυζια μεγαλες ρογες!
Βουλγαρα .. πραγματι ετσι ειναι , φιλοτιμη αλλα ντεκαυλε .. και πηγαδε  , την εχει παρει η κατηφορα ειχε κατι αρχοντικο παλιοτερα  
Φριξου 14 : Ξανθια Αντριανα με τα αρκετα τατοο! μετρια στο γαμησι δεν μου γεμιζει το ματι για παραπανω πραγματα!
Η κομοδινοπουλου εκανε τατου ?   ενα στην μεση ειχε απ οτι θυμαμαι ειχα βαρεθει αν το βλεπω μιας και δεν ηθελε αλλαγη στασης  

Ανδρεου Γεωργιου 4Νικα?Μελαχροινο ανδιαφορο εμφανησιακα!
Νικα ?   πρωτη φορα τ ακουω

Γεια σου Αλεξη αλεππου ,[size=20pt]παππου[/size] χαιρετισματα απο την Κριστιν εχεις

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Τελικα που καταληγουμε??Ηταν η Μαρια Σαπφους 5 χθες τη νυχτα??

Παλιες γατες ακουσα  :cool2:
Για την Μαρια την Σλοβακα του Λα φαμ λετε ?  :think:

Και αυτη σε κατι φωτος που ειχε στο λειντις σαν Μαρια -Βικτωρια την ειχαν
μηπως ο κυριος δοκιμαζος την μπερδεψε με την Βερονικα ?  :think:
εκτος αν λετε για αλλη :dunno:

Τώρα μπόρεσα να συνδεθώ... Αν σας πω ότι την Βερόνικα όπως και την Ήρα δεν τις έχω πετύχει ουδεπόποτε τι θα μου πείτε;;;; Αλλά την Μαρία την έχω πετύχει και την έχω τιμήσει δεόντως. Και Λα Φαμ και Ανδρέου Γεωργίου στις ράγες... Τι να λέμε... περσινά ξινά σταφύλια!

Εγώ πάντως την Μαρία την Σλοβάκα πέτυχα... αλλά σε μερικά οι βάρδιες αλλάζουν στις 11 το βράδυ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Mα και να θελεις δεν μπορεις να μην πετυχεις ηρα-βερονικα παντα στο συγκεκριμενο μαγαζι μια απο τις 2 θα ειναι! :cheesy:

για την ηρα δεν χανεις και κατι το  εξαιρετικο αλλα για βερονικα χανεις πολλα :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-εχει και ενα αγγελακι η Αντριανα στην δεξια ωμοπλατη αν την στησεις στα 4  :fuck2:  οταν την πηδας θα το δεις! :2funny: :2funny:
-Βερονικα επιμενω! ;)
-Αντριανα μου ειπε την αλλη εβδομαδα η τσα2! ρωτησα!
-πες στην αραβωνιαρα σου ..No anal no meeting! :2funny: :2funny: :2funny:

- Α ναι .. δεν ειναι αγγελακι ρε .. κατι σ πεταλουδα θυμαμαι στην ομωπλατη καπου  :cool2:
-
- Για ποια αντριανα λες ?  :think:
- δε θα παραλειψω  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ πάντως την Μαρία την Σλοβάκα πέτυχα... αλλά σε μερικά οι βάρδιες αλλάζουν στις 11 το βράδυ...

:think: αυτη υποτιθεται ειναι στην Εδεσσα .. κατσε να ρωτησουμε και διπλα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
καμιά επίκαιρη αναφορά για σήμερα το βράδυ έχει κανείς?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα
ξερουμε ποτε θα δουμε την ειρηνη ρε παιδια εχει χαθει ????
αυτη ειναι προμηθεωσ 25 αν δεν κανω λαθοα
αν την δει καννενασ ασ μασ ενημερωσει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
καλημερα και απο εμενα
ξερουμε ποτε θα δουμε την ειρηνη ρε παιδια εχει χαθει ????
αυτη ειναι προμηθεωσ 25 αν δεν κανω λαθοα
αν την δει καννενασ ασ μασ ενημερωσει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ

Η Ειρήνη από μέρα σε μέρα επιστρέφει, είναι οι μέρες της για come back, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαντάμ πριν από μιά βδομάδα. :think:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η Ειρήνη από μέρα σε μέρα επιστρέφει, είναι οι μέρες της για come back, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαντάμ πριν από μιά βδομάδα. :think:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
παντωσ ειναι δυνατο κοματι ετσι φιλε???

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
παντωσ ειναι δυνατο κοματι ετσι φιλε???

Να σου πω την αλήθεια ούτε που την έχω δει. Aπλά την έχω στοχεύσει από τότε που διάβασα την διθυραμβική κριτική του Al και την έψαξα προ εβδομάδος αλλά δεν την βρήκα.

Ειναι πάντως ο επόμενος στόχος μου. :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom