Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (2 μέλη και 66 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
για την μιλφ αντζελα καμια ενημερωση περασα απο νικ ουρανου κ μου ειπε θα λειπει γιατι εχει περιοδο ξερουμε αν επεστρεψε???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βαρδαροτσαρκα πριν της 23.00 κινηση μηδεν, βελτιωση μηδεν μια απο τα ιδια και τα ιδια, εξω απο το Διας η θεια να προσπαθει να μας πησει, πηρε τα ουμπαλα μας!...

Προμηθεους 25. Χοντρομπουτα μελαχρινη, σαν να ειπε οτι την λενε Αλινα ή Ελινα, δεν ακουσα καλα...
Προμηθεους 11 Η μελαχρινη Μιρελα, σαν να μου φανηκε στο προσωπο να τραβελοφερνει.!!  :think: αλλα απο κωλαρακι πολυ σπεσιαλ.!!! :cum: για μενα δεν λεει μεσα και πολλα...
Σαμφως 5 Η Βερονικα ρεζερβε 3 δωματια, δεν περημενα να την δω εφυγα.
Σαμφως 7 Η Μελαχρινη εκδοχη της Αλεξιας, τα εβαψε μαυρα τρομαξα να την γνωρισω, αλλα μολις γυρησε και ειδα το ολοστρογγυλο κωλαρακι της την θυμηθηκα αν και δεν τον εχω αγγιξει...
Σαμφως 20 Η ξανθια Κελυ ποιο καυλιαρα απο ποτε...μου μπενανε ιδεες καθως την εβλεπα να παρελαμβνει, μαυρα μικρα εσωρουχα, αδυνατησε εκπληκτικα...
Σαμφως και Τανταλου Γωνια Η μελαχρινη πιπινα Αντρε-Αντριανα απο 26ης οκτωβρη 35Α, γυμνοστηθη, αξιζει για εμενα μεσα αλλα ο χωρος ειναι ΓΜΤ.!
Τανταλου 8Α Η ξανθια Ουκρανεζα Βικη, ατιμελητη την εκοψα λιγακι, μας εδειξε κλασικα το κωλαρακι της...
Τανταλου 14 Η Βικη η μικρη μελαχρινη, απιστευτο ομορφο νεαρο κοριτσακι με ωραιο φυσικο βυζακι, αρχισε να κρεμαει σαν να το ειδα αλλα παραμενει σουπερ...την εβαλα στην λιστα για σημερα, μετα της 23.00 δουλευε η αλλη πιπινα γκαζιαρα Λαουρα...δηλ, τωρα.

προς city gate στα 2 που παραμενουν ανοιχτα, ο παππους με το ασημι audi εψαχνε για πιπες για οποιον ενδιαφερετε.!!  :2funny:
ο μαλιας ο νταβας κλασικα εξω απο το...
Μαντζαρου 10 Πρεπει να ηταν η Νατασσα οχι η Ρωσιδα, δεν την θυμαμαι απο την προηγουμενη φορα φατσικα για σιγουρα αλλα μαλλον αυτη ηταν αφου ηταν μπαζο και φορουσε και ενα ολοσωμο για να κρυβει τους πατζαδες.!
Κατεχακη 13 Η νταρντανα Λαουρα, δεν με συγγινει να περασω...

Μυλος, ειχε κινηση λογω ημερας και λογω μαγαζιων...
Πετρου ερημιτη Μια μελαχρινη μιλφ θεια που αν της βαλεις ενα ταγερακι και μια τσαντα ειναι ταμαμ.!!! :S :S
Ν.Ουρανου 26 Η ξανθια βουλγαρα μουναρα Βιολετα, δεν την ειδα να εχει κεφια σημερα...
Φριξου 14 Η ξανθια κομοδινοπουλου Αντριανα με το αγελαδισιο βλεμα.!! αυτη και ο Ζαν Ρενο.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Το κερασακι στην Τουρτα η τσατσα...bee gees.!! :2funny: :2funny: ....βρε ουσσσσσστττ.!!
Φριξου 9 Η πολωνεζα πλεον, περυσι ηταν Γερμανιδα, αντε του χρονου Ισπανιδα, Μαντελαιν, με τους πλαστικους βυζους, βαμενα τα μαλια προς το κεραμιδοπορτοκαλοκοκκινο μαλι, παραμενει νταρντανα, βρωνμοστομη και προστυχη μεσα αρκετα.!!
Α.Γεωργιου 34 Απο την ενημερωση του λαφαμ, μαλον Σιμωνα, δεν ανεβηκαμε, πολλα σκαλια, ας κανουν  το ανσανερ να δουλευει, δουλευει αραγες???
Α,Γεωργιου 4 Ανοιχτο και αυτο αλλα προβλημα με τα σκαλια...
26ης Οκτωβρη 35Α Πιπινακι αδυνατο με κοκκινα εσωρουχα, πρωτη φορα την βλεπω, πηγε να κατσει στα γονατα κλασικα, εφαγε ακυρο.!! Επρεπε να την δοκιμαζα μαλακια μου.!! :headbang:
Κωλετη Η μικρουλα Νικολ, μεσα ηταν δεν την ειδαμε και φυγαμε...

Το φιλαρακι μου κατεθεσε στην Μαντελαιν Φριξου, ουτε ζεστη ουτε κρυο λεει, τον ξεσκισε στα βρωμολογα, πολυ προστυχια λεει...

Εγω εκανα κασκαντεριλικη του θανατα.!! πηγα Κελυ αν και περνοντας εξω απο το Τανταλου 14 η διεσθηση μου μου ελεγε ΜΠΕΣ.!! δεν μπηκα και προχωρησα προς Κελυ.!! η τσατσα ελεγε 30€ το απλο 40€ το τρελο σεξ, πηρα το 40αρι, αλλα τρελο σεξ δεν ειδα...τουλαχιστων Τελειωσα.!!! :rockon: :rockon: :rockon: ποιο πολλα στην κριτικη που θα επακολουθησει...
Greek Potato.!!! aka Γαμώ την τύχη μου! Μέρος Α Νο2.... βγενοντας δεν καταλαβα οτι μολις ειχα γαμησει...Κααααλλαα να παθω.!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ωραίος Κάραμαν συνάδελφε! Πρέπει να ερευνήσουμε το πιπινάκι με τα κόκκινα εσώρουχα νομίζω!  :headbang2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ωραίος Κάραμαν συνάδελφε! Πρέπει να ερευνήσουμε το πιπινάκι με τα κόκκινα εσώρουχα νομίζω!  :headbang2:

Καλο μου φανηκε. ειχε εναν αερα δεν ηταν ψαρωμενη...μαλακια επρεπε να παω εκει... :headbang:

να ηταν η Μερτσυ και να μην την γνωρισα???  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Προμηθεους 25. Χοντρομπουτα μελαχρινη, σαν να ειπε οτι την λενε Αλινα ή Ελινα, δεν ακουσα καλα...

Έλενα την λένε την τίμησα την περασμένη Τρίτη πολύ δυνατή μέσα, μόνο για οπαδούς των μεγάλων κυβικών. :tits: :tits: :tits:

Προμηθεους 11 Η μελαχρινη Μιρελα, σαν να μου φανηκε στο προσωπο να τραβελοφερνει.!!  :think: αλλα απο κωλαρακι πολυ σπεσιαλ.!!! :cum: για μενα δεν λεει μεσα και πολλα...

Πραγματικά μέσα θέλει να σε ξεπετάξει και κυρίως φοβάται το πισοκολητό σφυροκόπημα που όπως φαίνεται δεν το αντέχει.

Σαμφως 5 Η Μελαχρινη εκδοχη της Αλεξιας, τα εβαψε μαυρα τρομαξα να την γνωρισω, αλλα μολις γυρησε και ειδα το ολοστρογγυλο κωλαρακι της κατι μου θυμησε αν και δεν τον εχω αγγιξει...
Σαμφως 20 Η ξανθια Κελυ ποιο καυλιαρα απο ποτε...μου μπενανε ιδεες καθως την εβλεπα να παρελαμβνει, μαυρα μικρα εσωρουχα, αδυνατησε εκπληκτικα...

Καλά η Βερόνικα κορυφή που να της ξεφύγει πελάτης.

Την Αλέξια και εγώ από το κολαράκι της την κατάλαβα όταν την πρωτοείδα μελαχρινή, μιλάμε για το top κολαράκι αυτή τη στιγμή, ειδικά όπως το κουνάει στο cow girl, όλα τα λεφτά, αν είχε και καλό βυζί θα ήταν τέλεια.

Όσο για την Κέλυ ντάξυ έχει ομορφύνει πάρα πολύ δύσκολα μπορείς να αντισταθείς την τίμησα και εγώ κάποτε αλλά μια φορά φτάνει, όχι για παραπάνω και μόνο με 30 ευρώ και καθαρά για συλλεκτικούς λόγους.

Τανταλου 8Α Η ξανθια Ουκρανεζα Βικη, ατιμελητη την εκοψα λιγακι, μας εδειξε κλασικα το κωλαρακι της...
Τανταλου 14 Η Βικη η μικρη μελαχρινη, απιστευτο ομορφο νεαρο κοριτσακι με ωραιο φυσικο βυζακι, αρχισε να κρεμαει σαν να το ειδα αλλα παραμενει σουπερ...την εβαλα στην λιστα για σημερα, μετα της 23.00 δουλευε η αλλη πιπινα γκαζιαρα Λαουρα...δηλ, τωρα.

Πράγματι τον τελευταίο καιρό η Βίκυ η Ουκρανή τον έχει παρατήσει τον εαυτό της αλλά είναι πάντα πρόσχαρη και ομιλητική στο σαλόνι.

Όσο για τη Πιπινοβίκυ πραγματικά έχει απίστευτη ομορφιά και στην τελευταία μου φορά που την τίμησα διαπίστωσα ότι έχει βελτιώσει θεαματικά τις υπηρεσίες της . Μακάρι να μην ήταν κάτι συμπτωματικό αυτή μου η διαπίστωση.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Φριξου 14 Η ξανθια κομοδινοπουλου Αντριανα με το αγελαδισιο βλεμα.!! αυτη και ο Ζαν Ρενο.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:ευστοχο...

Πραγματικά μέσα θέλει να σε ξεπετάξει και κυρίως φοβάται το πισοκολητό σφυροκόπημα που όπως φαίνεται δεν το αντέχει.
Θεωρω οτι εσυ πρεπει να της δωσεις μια ευκαιρια ακομα...Δεν ειναι τυχαιο οτι δουλευει εκει καμια 4ετια τωρα σχεδον καθημερινα με μονιμο και αυξανομενο φαν κλαμπ οπως εχω διαπιστωσει.Συμφωνω οτι απο τεχνικης αποψης υστερει λιγο αλλα απο διαθεση και προθυμια αγγιζει τα επιπεδα του Μαρινακιου πριν 3 χρονια...πριν ξινισει δηλαδη και αυτη :2funny: :2funny: :2funny:Κατι δε σου'κατσε καλα εκεινη τη μερα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θεωρω οτι εσυ πρεπει να της δωσεις μια ευκαιρια ακομα...Δεν ειναι τυχαιο οτι δουλευει εκει καμια 4ετια τωρα σχεδον καθημερινα με μονιμο και αυξανομενο φαν κλαμπ οπως εχω διαπιστωσει.Συμφωνω οτι απο τεχνικης αποψης υστερει λιγο αλλα απο διαθεση και προθυμια αγγιζει τα επιπεδα του Μαρινακιου πριν 3 χρονια...πριν ξινισει δηλαδη και αυτη :2funny: :2funny: :2funny:Κατι δε σου'κατσε καλα εκεινη τη μερα

Δεν νομίζω να της δώσω άλλη ευκαιρία,γιατί και του johnsimp τα ίδια λίγο πολύ του έκανε. Ίσως το πρόβλημα να είναι οι πολλές βίζιτες της τη μέρα, αλλά από την άλλη και η Βερόνικα δεν έχει και αυτή ανάλογες, εκείνη γιατί δεν κάνει τέτοια νούμερα. :think:
Μάλιστα ήμουν σε καλή κατάσταση εκείνη τη μέρα, εξάλλου περίμενα και 40 λεπτά μέχρι να περάσω στο δωμάτιο, τέτοια μεγάλη όρεξη είχα να την γαμήσω. Πάντως ποτέ δεν λέω ποτέ....διάβασα και την κριτική του DOGBABY που παρόλο αρνητική....στο σημείο του σφυροκοπήματος είναι πολύ θετικός. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις και εσύ μια επίσκεψη να έχουμε και τη γνώμη σου. :grin:
Από εμφάνιση πάντως σκίζει,το γκομενάκι είναι μοντέλο. 0:)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βαρδαροτσαρκα πριν της 23.00 κινηση μηδεν, βελτιωση μηδεν μια απο τα ιδια και τα ιδια, εξω απο το Διας η θεια να προσπαθει να μας πησει, πηρε τα ουμπαλα μας!...

προς city gate στα 2 που παραμενουν ανοιχτα, ο παππους με το ασημι audi εψαχνε για πιπες για οποιον ενδιαφερετε.!!  :2funny:
Μαντζαρου 10 Πρεπει να ηταν η Νατασσα οχι η Ρωσιδα
Ναι αυτη ηταν , η ΟΧΙ του Ερως σαν να λεμε
Για πες για αυτον τον παπου ?  :think: πρωτη φορα τον ακυω πες να ξερουμε να προσεχουμε
Και παλιοτερα για κατι μηχανοκινητες πουσταρδελες εγινε αναφορα αλλα δε εδωσε κανεις ινφος ..
www.imagerous.com/] [/URL]
Τι παιζει ?  :think:

Φριξου 14 Η ξανθια κομοδινοπουλου Αντριανα με το αγελαδισιο βλεμα.!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μουουουουουουουουοου

26ης Οκτωβρη 35Α Πιπινακι αδυνατο με κοκκινα εσωρουχα, πρωτη φορα την βλεπω, πηγε να κατσει στα γονατα κλασικα, εφαγε ακυρο.!! Επρεπε να την δοκιμαζα μαλακια μου.!! :headbang:

Το φιλαρακι μου κατεθεσε στην Μαντελαιν Φριξου, ουτε ζεστη ουτε κρυο λεει, τον ξεσκισε στα βρωμολογα, πολυ προστυχια λεει...

Εγω εκανα κασκαντεριλικη του θανατα.!! πηγα Κελυ αν και περνοντας εξω απο το Τανταλου 14 η διεσθηση μου μου ελεγε ΜΠΕΣ.!! δεν μπηκα και προχωρησα προς Κελυ.!! η τσατσα ελεγε 30€ το απλο 40€ το τρελο σεξ, πηρα το 40αρι, αλλα τρελο σεξ δεν ειδα...τουλαχιστων Τελειωσα.!!! :rockon: :rockon: :rockon: ποιο πολλα στην κριτικη που θα επακολουθησει...
Greek Potato.!!! aka Γαμώ την τύχη μου! Μέρος Α Νο2.... βγενοντας δεν καταλαβα οτι μολις ειχα γαμησει...Κααααλλαα να παθω.!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Τι τρελο σεξ να δεις ρε .. που τρελος εισαι και φαινεσαι  :uglystupid:
αφηνεις το μωρο μου καυλωμενο μας τρως πατατες στο τσιρκο
αφηνεις το νεο πιπινι στο τσιρκο πας τρως Greek Muzaka χωρις κιμα μελιτζανα και μπεσαμελ
Διαβαζα πριν που ελεγες για Κελη και σκευτικα αυτος θα την κανει την μαλακια ...
δε προλαβα να το πω και βλεπω οτι την εκανες  :2funny:
Αντε στην υγεια σου

Μου ειθελες και τγελες  :cool2:

Υγ πολυ καλη περιγραφη της Βαφτηστηρας μου  :2funny:
παρεπιπτωντος ξεχασα να τις στειλω και λαμπαδα...

www.imagerous.com/] [/URL]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στην περιοχη του city gate ειναι ενα παππους γυρω στα 60-70 τον κανω ασπρομαλης μεσα σε ενα κανουριο ασημι audi a3, την αραζει συνηθως πανω στην Ρουλια και κωττα και μερικες φορες και στην μαντζαρου, ή κανει γυρες στο τετραγωνο, ο παππους ειναι πουστρακι και δεν δινει λεφτα.!!  :2funny:

την 1η φορα που τον συναντησαμε πριν καιρο, ειμαστε με αμαξι οδηγαει φιλος μου και ερχετε αντιθετα και μας παιζει τα φωτα, δεν τον ξεραμε τι ρολο βαραει και σταματαει παραθυρο-παραθυρο οδυγου με κανα μετρο αποσταση και απορημενοι και οι δυο τον ρωταει το φιλαρακι γιατι μας παιζει τα φωτα, ο παππους χωρις να μασησει πεταει την ερωτηση...παμε ποιο κατω να σας παρω απο μια πιπα.!!??? το σοκ ηταν στιγμιαιο.!! ο φιλος μου του απανταει αντε γαμησου πουστογερε.!! και με την μια σουφαει την μυτη του για ροχαλα και την εκσφεντονιζει.!! αν βρηκε στοχο δεν ξερουμε γιατι ο παππους εφυγε γαμιοντας στυλ fast and the furius αλαξε 3 ταχυτητες επιτοπου.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

μετα εμαθα, ισως και απο εδω μεσα, οτι δεν πληρωνει, αν ζηταει λεφτα δεν ξερω παλι, συνηθως τον πετυχενω ή μονος που δεν σταματαω, ή με ακαταληλη παρεα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στην περιοχη του city gate ειναι ενα παππους γυρω στα 60-70 τον κανω ασπρομαλης μεσα σε ενα κανουριο ασημι audi a3, την αραζει συνηθως πανω στην Ρουλια και κωττα και μερικες φορες και στην μαντζαρου, ή κανει γυρες στο τετραγωνο, ο παππους ειναι πουστρακι και δεν δινει λεφτα.!!  :2funny:

την 1η φορα που τον συναντησαμε πριν καιρο, ειμαστε με αμαξι οδηγαει φιλος μου και ερχετε αντιθετα και μας παιζει τα φωτα, δεν τον ξεραμε τι ρολο βαραει και σταματαει παραθυρο-παραθυρο οδυγου με κανα μετρο αποσταση και απορημενοι και οι δυο τον ρωταει το φιλαρακι γιατι μας παιζει τα φωτα, ο παππους χωρις να μασησει πεταει την ερωτηση...παμε ποιο κατω να σας παρω απο μια πιπα.!!??? το σοκ ηταν στιγμιαιο.!! ο φιλος μου του απανταει αντε γαμησου πουστογερε.!! και με την μια σουφαει την μυτη του για ροχαλα και την εκσφεντονιζει.!! αν βρηκε στοχο δεν ξερουμε γιατι ο παππους εφυγε γαμιοντας στυλ fast and the furius αλαξε 3 ταχυτητες επιτοπου.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

μετα εμαθα, ισως και απο εδω μεσα, οτι δεν πληρωνει, αν ζηταει λεφτα δεν ξερω παλι, συνηθως τον πετυχενω ή μονος που δεν σταματαω, ή με ακαταληλη παρεα...

Αααα μαιστα... Πα-πουστης
ευχαριστω για την ενημερωση

με τις μηχανοκινητες πουσταρδελες που εχουν και μαγκουρες να δουμε τι γινετε τωρα  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

...ρεσυ μπορει να με ριχνει κανα κεφαλι.!! δεν παιζουνε με τους παππουδες.!! ενας θειος μου ειναι ασπρομαλης γερακος συνταξιουχος, μπετατζης εχει φαει την ζωη με την ταναλια, αμα τον δεις μεσα στο αμαξι θα πεις που παει ο ετοιμοθανατος???... μια φορα πριν κανα χρονο πανω στην Β.Ολγας κατεβηκε ο αλλος να του ζητησει τα ρεστα και ο θειος χωρις να κατεβει τον εποιασε και τον εβαλε μεσα απο το παραθυρο και τον χτυπουσε πανω στον αεροσακο.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αααα μαιστα... Πα-πουστης
ευχαριστω για την ενημερωση

με τις μηχανοκινητες πουσταρδελες που εχουν και μαγκουρες να δουμε τι γινετε τωρα  :think:

τωρα ξερεις αν τον πετυχεις.!!  ;) :cool2:  :pipa2:

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωι σημερα οσα μπορεσα να μαθω απο στουντιο

σααλ η ευα
φριξου 14 η ρωσιδα ρεβεκκα
κωλετη η εφη το στανταρακι
μαντζαρου 14 θα ανοιξουν μετα τις 4μμ με αντζελα,η σαρα αυριο πρωινη
σταρς ακα τσιρκο η κατερινα
λαφαμ η χριστινα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πρωι σημερα οσα μπορεσα να μαθω απο στουντιο

σααλ η ευα
φριξου 14 η ρωσιδα ρεβεκκα
κωλετη η εφη το στανταρακι
μαντζαρου 14 θα ανοιξουν μετα τις 4μμ με αντζελα,η σαρα αυριο πρωινη
σταρς ακα τσιρκο η κατερινα
λαφαμ η χριστινα

Πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές....διαλέγω Έφη και 2η επιλογή Ρεμπέκκα. :pipa2: :pipa1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μάλλον θα πρέπει να κάνεις και εσύ μια επίσκεψη να έχουμε και τη γνώμη σου. :grin:
Από εμφάνιση πάντως σκίζει,το γκομενάκι είναι μοντέλο. 0:)
Ναι πρεπει...σα να την πεθυμησα και σιγα σιγα ξαναρχεται η σειρα της.Και οπως εχω ξαναπει διαθετει το καλυτερο συστημα για ενα απολαυστικο 69

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10

Σαμφως 7 Η Μελαχρινη εκδοχη της Αλεξιας, τα εβαψε μαυρα τρομαξα να την γνωρισω, αλλα μολις γυρησε και ειδα το ολοστρογγυλο κωλαρακι της την θυμηθηκα αν και δεν τον εχω αγγιξει...
Σαμφως και Τανταλου Γωνια Η μελαχρινη πιπινα Αντρε-Αντριανα απο 26ης οκτωβρη 35Α, γυμνοστηθη, αξιζει για εμενα μεσα αλλα ο χωρος ειναι ΓΜΤ.!

προς city gate στα 2 που παραμενουν ανοιχτα, ο παππους με το ασημι audi εψαχνε για πιπες για οποιον ενδιαφερετε.!!  :2funny:
Μαντζαρου 10 Πρεπει να ηταν η Νατασσα οχι η Ρωσιδα, δεν την θυμαμαι απο την προηγουμενη φορα φατσικα για σιγουρα αλλα μαλλον αυτη ηταν αφου ηταν μπαζο και φορουσε και ενα ολοσωμο για να κρυβει τους πατζαδες.!
Κατεχακη 13 Η νταρντανα Λαουρα, δεν με συγγινει να περασω...

Πετρου ερημιτη Μια μελαχρινη μιλφ θεια που αν της βαλεις ενα ταγερακι και μια τσαντα ειναι ταμαμ.!!! :S :S
Ν.Ουρανου 26 Η ξανθια βουλγαρα μουναρα Βιολετα, δεν την ειδα να εχει κεφια σημερα...
Φριξου 14 Η ξανθια κομοδινοπουλου Αντριανα με το αγελαδισιο βλεμα.!! αυτη και ο Ζαν Ρενο.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Το κερασακι στην Τουρτα η τσατσα...bee gees.!! :2funny: :2funny: ....βρε ουσσσσσστττ.!!
Φριξου 9 Η πολωνεζα πλεον, περυσι ηταν Γερμανιδα, αντε του χρονου Ισπανιδα, Μαντελαιν, με τους πλαστικους βυζους, βαμενα τα μαλια προς το κεραμιδοπορτοκαλοκοκκινο μαλι, παραμενει νταρντανα, βρωνμοστομη και προστυχη μεσα αρκετα.!!
Α.Γεωργιου 34 Απο την ενημερωση του λαφαμ, μαλον Σιμωνα, δεν ανεβηκαμε, πολλα σκαλια, ας κανουν  το ανσανερ να δουλευει, δουλευει αραγες???
Α,Γεωργιου 4 Ανοιχτο και αυτο αλλα προβλημα με τα σκαλια...
Κωλετη Η μικρουλα Νικολ, μεσα ηταν δεν την ειδαμε και φυγαμε...

Greek Potato.!!! aka Γαμώ την τύχη μου! Μέρος Α Νο2.... βγενοντας δεν καταλαβα οτι μολις ειχα γαμησει...Κααααλλαα να παθω.!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Oμοια με τον συναγωνιστη πιο πανω κι η δικια μου αναφορα για χθες βραδυ στις 22.30 με τις εξής παρατηρήσεις..
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Βερονικα. Τι σωματαρα ειναι αυτη? Καλλιγραμμη, ψηλη, ισια ωραια ποδια, γυμνασμενο σωμα που ομως δεν φτάνει στα όρια του "τουμπανιασμένου". Ενας συναγωνιστης γυρω σα 45-50 που βγηκε, μας ειπε "Πολυ καλη παιδια, παρα πολυ καλη", προτρεποντας μας να περασουμε. Ξερουμε φυσικα οτι εχει καλες κριτικες.

Προμηθεως 25 (στις 00.30 ομως): Ενα μελαχροινο πιπινακι 20 ετων (οπως ειπε η τσατσα). Eμμανουέλα κι αυτη. Μακρυ μελαχροινο μαλλι, ισια ωραια ποδια, φατσα αδιαφορη, καυλιαρικη παρουσια ομως. Η Άννα η Milf σε πιο νεα εκδοση. Ωραια παρουσια.

Προμηθεως 11: Την Παρασκευη στις 16.30 ξανασυναντησα το πονηρο εκεινο και συναμα γλυκο μουτρακι. Καστανη με ξανθιες ανταυγειες, ωραιο σωματακι. Γενικα, το ομορφο κοριτσι της διπλανης πορτας. Χαρακτηριστικα ομορφα ματια κι επισης πολω ωραιο προσωπο. Ποια ειναι? Παντα βγαινει "αγκαζε" με την τσατσα, σα να φοβαται να παρουσιαστει μονη της! Φαινεται "μικρη κι αβγαλτη".

Σαπφους 7: Eιναι η Αλεξια, το γνωστο προσχαρο κοριτσι της διπλανης πορτας. Βγαζει ευγενεια αυτο το κοριτσι. Θα το δοκιμαζα χθες, αν δεν με κερδιζε η ουκρανη Βικυ (διαβ.παρακατω).

Σαπφους 20: Η εντυπωσιακη σεξοβομβα - "τούμπανο" Κελλυ. Αν κι εχει αρνητικες κριτικες, εντουτοις τα δωματια γεμιζουν. Ο κοσμος ειναι διεστραμμενος μαλλον.

Γωνιακο: Το πιπινι που περιγραφει ο συναγωνιστης παραπανω. Σαν φατσουλα γλυκια, συμπαθητικη. Αλλα, μικρο-πεσμενο βυζακι, σωμα οχι ιδιαίτερο σφικτο, ψιλο-πεσμενο. Παντως βγηκε με χαμογελο, δεν φαινοταν να βαριεται. Την Παρασκευη στις 16.30 ξανασυναντησα στην σγουρομαλλα ρωσσιδα (οπως ειπε η τσατσα), καστανοξανθη, μετριο υψος, ωραιο θηλυκο σωμα, ωραια κωλομαγουλα. Δερμα οχι τοσο λειο-σφικτο οπως αλλες, αλλα φαινεται fuckable. Παντα λεει την ατακα "Ελατε να περασουμε ομορφα μεσα". Ποια ειναι? Ψηνομαι.

Τανταλου 8: H Ουκρανη Βικυ οπου κι εγινε η καταθεση. Βλ.παρακατω.

Τανταλου 14: Και την Παρασκευη (16.30) και χθες (22.30) ηταν η πιπινο-Βικυ. Πανεμορφη, ψηλη, ωραιο σωμα, δροσερη παρουσια. Μικρο βυζι. Επισης τα δωματια ψιλογεμιζουν απο την Βικυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom