You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλο για γυναίκες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
παιδια ευχαριστω για τα καλα λογια και τις πλακιτσες
το ξερω οτι δεν εχω προβλημα να παω σε μπαρακι και να ψαρωσω τυπακια... το εχω κανει
οπως και να φωναξω "ζιγκ"... κι αυτο το εχω κανει
ομως με εξιταρει η ιδεα του οικου ανοχης (φανταζομαι και σας)
ακομη με εξιταρει η σκεψη να παρω πελατη σε κανονικο μπουρδελο (δεν εχω κανενα οικονομικο προβλημα)
το θεμα δεν ειναι απλα να πηδηχτω... το κανω μια χαρα με τον φιλο μου... ειναι το διαφορετικο, το κοινωνικα μη αποδεκτο, το extreme που μου φτιαχνει το μυαλο
αφου λοιπον δεν υπαρχει κατι τετοιο, μαλλον θα παω στη δευτερη φαντασιωση μου
:-* σε ολους
το ξερω οτι δεν εχω προβλημα να παω σε μπαρακι και να ψαρωσω τυπακια... το εχω κανει
ακομη με εξιταρει η σκεψη να παρω πελατη σε κανονικο μπουρδελο (δεν εχω κανενα οικονομικο προβλημα)
το θεμα δεν ειναι απλα να πηδηχτω... το κανω μια χαρα με τον φιλο μου... ειναι το διαφορετικο, το κοινωνικα μη αποδεκτο, το extreme που μου φτιαχνει το μυαλο
Σαν νέο μέλος, πέρνα κι από δώ...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
δεν μας λες η φιγουρα στον καθρεφτη στο αβαταρ σου εσυ εισαι?
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παντως υπαρχουν πολυ ενδιαφερομενοι απο εδω και δεν θα σου στοιχησει και τιποτα!
λοοοολ
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μια και εγώ άνοιξα το thread και αρχικά μου την πέσανε διάφοροι (γιατί δεν τη μαμάς εσύ την κολητή σου που σου ζητάει να την πας σε μπουρδέλο γυναικών και διάφορα τέτοια) χάρηκα που μπήκαν εδώ κάποιες γυναίκες και έδωσαν τη γυναικεία διάσταση του θέματος.
Παιδιά η γυναίκα είναι άλλο σύμπαν και προσεγγίζει αλλιώς το θέμα μπουρδέλο (για γυναίκα). Μπορεί να τη βάλεις σε κοινωνικό χώρο με 10 καρα-κούκλους, να μην επιλέξει κανένα - αλλά να πάει μετά να μαμηθεί σε μπουρδέλο! Είναι μυστήριο τρένο!
Καρακουκλάρα κολητή - αλλά ψιλοπερίεργος χαρακτήρας - φτύνει θεούς άντρες που της την πέφτουν σαν τις ακρίδες. Κάλεσε, όμως, μασέρ άντρα σπίτι της και του έριξε όλη νύχτα τρελά νουνιά - σύμφωνα με τη διήγηση της ίδιας....
Παιδιά η γυναίκα είναι άλλο σύμπαν και προσεγγίζει αλλιώς το θέμα μπουρδέλο (για γυναίκα). Μπορεί να τη βάλεις σε κοινωνικό χώρο με 10 καρα-κούκλους, να μην επιλέξει κανένα - αλλά να πάει μετά να μαμηθεί σε μπουρδέλο! Είναι μυστήριο τρένο!
Καρακουκλάρα κολητή - αλλά ψιλοπερίεργος χαρακτήρας - φτύνει θεούς άντρες που της την πέφτουν σαν τις ακρίδες. Κάλεσε, όμως, μασέρ άντρα σπίτι της και του έριξε όλη νύχτα τρελά νουνιά - σύμφωνα με τη διήγηση της ίδιας....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
αβυσος το μουνι τησ γυναικας!
Πότε επιτέλους θα πεις την αλήθεια; Αν σε ανάβει η ιδέα να κάνεις extreme πράγματα γιατί δεν πας να πέσεις από την γέφυρα της Χαλκίδας. Ποιος ξέρει, μπορεί να γλιτώσουμε από εσένα την φεύτρα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο φίλος σου θα σε άφηνε να πας να πηδηχτείς σε οίκο ανοχής . Στην περίπτωση που θα το κατάφερνες είμαι σίγουρος πως θα του έλεγες κάποιο από εκείνα τα δοκιμασμένα και πετυχημένα ψέματα που λένε, όχι όλες, μερικές, δήθεν έξυπνες, γυναίκες. Αυτό βέβαια με δικαιώνει. Συμπερασματικά μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά πως είσαι ανέραστη, αγα--τη και ότι άλλο στερητικό υπάρχει βρίσκεται οπωσδήποτε επάνω σου. Από μακριά φωνάζεις ότι θέλεις να δεις λίγη χαρά στα σκέλια. Διότι αν δεν έχεις κανένα οικονομικό πρόβλημα, όπως εσύ λές, τότε να ανακοινώνεις σε ποιον οίκο ανοχής θα είσαι ώστε να έρθουμε εμείς τα καλά παιδιά να σου χαρίσουμε μερικές αξέχαστες και μοναδικές στιγμές. Να ξέρεις όμως πως δεν παίρνεις εσύ τον πελάτη αλλά ο πελάτης το εμπόρευμα. Και αν το εμπόρευμα δεν είναι ωραίο τότε γάματα με μεγάλα γράμματα. Τελειώνοντας σου λέω πως ο πελάτης είναι εκείνος που επιλέγει και όχι το εμπόρευμα.
Σημείωση: Τα κορίτσια που κάνουν αυτήν την δουλειά είναι κορίτσια που έχουν πιάσει την ζωή από τα @@ και σε καμμία περίπτωση δεν είναι @@ κορίτσια. Δεν ξυπνάνε ένα πρωί και ξύνοντας το ---νί τους λένε ότι θέλουν να πηδηχτούν σε μπουρδέλο. Σηκώνονται και πάνε κατευθείαν στην δουλειά. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά παρέα με τον πιστό σου φίλο, τον ακούραστο, τον σιδερένιο, τον ατελείωτο, ΔΟΝΗΤΗ σου.
Πότε επιτέλους θα πεις την αλήθεια; Αν σε ανάβει η ιδέα να κάνεις extreme πράγματα γιατί δεν πας να πέσεις από την γέφυρα της Χαλκίδας. Ποιος ξέρει, μπορεί να γλιτώσουμε από εσένα την φεύτρα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο φίλος σου θα σε άφηνε να πας να πηδηχτείς σε οίκο ανοχής . Στην περίπτωση που θα το κατάφερνες είμαι σίγουρος πως θα του έλεγες κάποιο από εκείνα τα δοκιμασμένα και πετυχημένα ψέματα που λένε, όχι όλες, μερικές, δήθεν έξυπνες, γυναίκες. Αυτό βέβαια με δικαιώνει. Συμπερασματικά μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά πως είσαι ανέραστη, αγα--τη και ότι άλλο στερητικό υπάρχει βρίσκεται οπωσδήποτε επάνω σου. Από μακριά φωνάζεις ότι θέλεις να δεις λίγη χαρά στα σκέλια. Διότι αν δεν έχεις κανένα οικονομικό πρόβλημα, όπως εσύ λές, τότε να ανακοινώνεις σε ποιον οίκο ανοχής θα είσαι ώστε να έρθουμε εμείς τα καλά παιδιά να σου χαρίσουμε μερικές αξέχαστες και μοναδικές στιγμές. Να ξέρεις όμως πως δεν παίρνεις εσύ τον πελάτη αλλά ο πελάτης το εμπόρευμα. Και αν το εμπόρευμα δεν είναι ωραίο τότε γάματα με μεγάλα γράμματα. Τελειώνοντας σου λέω πως ο πελάτης είναι εκείνος που επιλέγει και όχι το εμπόρευμα.
Σημείωση: Τα κορίτσια που κάνουν αυτήν την δουλειά είναι κορίτσια που έχουν πιάσει την ζωή από τα @@ και σε καμμία περίπτωση δεν είναι @@ κορίτσια. Δεν ξυπνάνε ένα πρωί και ξύνοντας το ---νί τους λένε ότι θέλουν να πηδηχτούν σε μπουρδέλο. Σηκώνονται και πάνε κατευθείαν στην δουλειά. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά παρέα με τον πιστό σου φίλο, τον ακούραστο, τον σιδερένιο, τον ατελείωτο, ΔΟΝΗΤΗ σου.
stranger --- ναι δικη μου ειναι και ναι αβυσσος ειναι :-*
palios pounai alios --- συμφωνουμε απολυτα :-*
inspector --- θεωρεις δικαιωμα μονον των ανδρων τις extreme εμπειριες? και οι γυναικες το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να πεσουν απο καμμια γεφυρα? αν θες να γλυτωσεις απο μενα απλα μην ασχολεισαι μαζι μου... το οτι δεν εχω οικονομικο προβλημα εχει την εννοια οτι δεν θελω να το κανω για χρηματα αλλα για λογους που και να τους εξηγησω τυπακια σαν και σενα δεν θα τους καταλαβουν ποτε... οσο για το αν θα αφηνε ο φιλος μου να το κανω σου λεω μονο οτι εχω μαζι του εμπειριες που δεν θα τις κανεις σε 10 ζωες... και ποια γυναικα αλλωστε θα μπορουσες να φτιαξεις τοσο ωστε να σε ακολουθησει σε extreme φασεις... αν η γνωμη σου ειναι οτι η συντροφος σου περναει καλα μονο οταν πλενει σωβρακα, μαγειρευει κανα παστιτσιο και μεγαλωνει παιδια, εισαι βαθεια νυχτωμενος... τωρα αν το αποφασισω να το κανω σε μπουρδελο σου υποσχομαι οτι μπορει να με παρει ολο το site εκτος απο σενα και οσους σκεφτονται σαν εσενα... και για να τελειωνω μαζι σου θεωρω τη σταση σου εξαιρετικα προσβλητικη και επιθετικη σε καποια που ουτε καν γνωριζεις, γι αυτο μην μπεις στον κοπο να ξαναγραφεις, αφου τουλαχιστον απο μενα απαντηση δεν θα παρεις
palios pounai alios --- συμφωνουμε απολυτα :-*
inspector --- θεωρεις δικαιωμα μονον των ανδρων τις extreme εμπειριες? και οι γυναικες το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να πεσουν απο καμμια γεφυρα? αν θες να γλυτωσεις απο μενα απλα μην ασχολεισαι μαζι μου... το οτι δεν εχω οικονομικο προβλημα εχει την εννοια οτι δεν θελω να το κανω για χρηματα αλλα για λογους που και να τους εξηγησω τυπακια σαν και σενα δεν θα τους καταλαβουν ποτε... οσο για το αν θα αφηνε ο φιλος μου να το κανω σου λεω μονο οτι εχω μαζι του εμπειριες που δεν θα τις κανεις σε 10 ζωες... και ποια γυναικα αλλωστε θα μπορουσες να φτιαξεις τοσο ωστε να σε ακολουθησει σε extreme φασεις... αν η γνωμη σου ειναι οτι η συντροφος σου περναει καλα μονο οταν πλενει σωβρακα, μαγειρευει κανα παστιτσιο και μεγαλωνει παιδια, εισαι βαθεια νυχτωμενος... τωρα αν το αποφασισω να το κανω σε μπουρδελο σου υποσχομαι οτι μπορει να με παρει ολο το site εκτος απο σενα και οσους σκεφτονται σαν εσενα... και για να τελειωνω μαζι σου θεωρω τη σταση σου εξαιρετικα προσβλητικη και επιθετικη σε καποια που ουτε καν γνωριζεις, γι αυτο μην μπεις στον κοπο να ξαναγραφεις, αφου τουλαχιστον απο μενα απαντηση δεν θα παρεις
...με εξιταρει η ιδεα του οικου ανοχης (φανταζομαι και σας)
το θεμα δεν ειναι απλα να πηδηχτω... ειναι το διαφορετικο, το κοινωνικα μη αποδεκτο, το extreme που μου φτιαχνει το μυαλο
Βίκυ το post σου μου θύμησε μια παλιά, κλασσική ταινία toy 1967 "Belle de jour" με την Catherine Deneuve...
Κι επίσης μια άλλη πρόσφατη παρόμοια ιστορία που είχε απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ...
Σου εύχομαι να βρεις ότι ψάχνεις... και να ικανοποιήσεις τις αχαλίνωτες φαντασιώσεις σου !!!
all time classic φαντασίωση...
:-*
ΜΜΜ interesting thesis my Dear ;)
Να υποθέσω ότι έχετε κι εσείς ανάλογες φαντασιώσεις Κυρία μου?
Μην ντρέπεστε... εμπλουτίστε το thread με τις ανομολόγητες μύχιες σκέψεις σας...
:-*
επίσης κλασσικές γυναικείες φαντασίωσεις είναι το sex με έναν άγνωστο, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο..., έξω, μέσα, στο πλυντήριο, δεμένη οπισθάγγωνα (όπως στο avatar), με μάσκες ώστε κανείς εκ των δύο να μην αναγνωρίζει τον άλλο... και τόσες άλλες. Όρεξη να' χεις να φαντασιώνεσαι...
Κορίτσια αν έχω ξεχάσει κάτι... συμπληρώστε το.
επίσης κλασσικές γυναικείες φαντασίωσεις είναι το sex με έναν άγνωστο, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο..., έξω, μέσα, στο πλυντήριο, δεμένη οπισθάγγωνα (όπως στο avatar), με μάσκες ώστε κανείς εκ των δύο να μην αναγνωρίζει τον άλλο... και τόσες άλλες. Όρεξη να' χεις να φαντασιώνεσαι...
παντως και γραφειο εχω και αμαξι οσες πιστες προσελθετε:-*
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παιδιά επειδή 2 τουλάχιστον κολητές μου τα έχουν πρήξει για ...ρδέλο γυναικών (μην μου ξαναπείτε να τις εξυπηρετήσω εγώ. Δεν παίζει! Εξάλλου, έχουμε ήδη ψιλο-εξυπηρετηθεί) και επειδή κάτι έχω ακούσει για Καλλιθέα μεριά όποιος/α συναγωνιστής/ίστρια ξέρει ας μου ρίξει pm.
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
παντως και γραφειο εχω και αμαξι οσες πιστες προσελθετε
Κότερο έχεις; Δεν έχεις , οπότε θα μείνεις με τα π@π@ρι@ στο χέρι.
Κορίτσια εγώ έχω μια φουσκωτή βάρκα από το Jambo. Οποια πιστή ας προσέλθει.
ταυρο οχι καλλιθεα....Παιδιά επειδή 2 τουλάχιστον κολητές μου τα έχουν πρήξει για ...ρδέλο γυναικών (μην μου ξαναπείτε να τις εξυπηρετήσω εγώ. Δεν παίζει! Εξάλλου, έχουμε ήδη ψιλο-εξυπηρετηθεί) και επειδή κάτι έχω ακούσει για Καλλιθέα μεριά όποιος/α συναγωνιστής/ίστρια ξέρει ας μου ρίξει pm.
Μπουρδέλα για γυναίκες αυξάνονται και πληθύνονται στην Αμερική κι αλλού και δεν είναι άσχημη η ιδέα να επεκταθεί ο θεσμός και στην Ελλάδα. Εξυπηρετούνται σ` αυτά γυναίκες που για τον ένα ή για τον άλλο λόγο δεν παντρεύτηκαν ή δεν θέλησαν να παντρευτούν, χήρες και ζωντοχήρες που τις εγκατέλειψε πρόωρα ο ομόκλινός τους, ακόμα και παντρεμένες γυναίκες, εν γνώσει ή μη του συζύγου τους, που δεν μπορεί πια να τις εξυπηρετήσει ο ίδιος (στυτική δυσλειτουργία κ.α.). Aκόμα και παντρεμένες γυναίκες, που ο σύσυζός τους δεν βγήκε ακόμα στη σεξουαλική σύνταξη, αλλά τους αρέσει να αλλάζουν παρτενέρ just for a change.
Η διαδικασία είναι απλή. Υπάρχουν οι εφημερεύοντες servers, από διάφορες ηπείρους, για να έχει την ευχέρεια επιλογής η πελάτισσα. Ή, αν δεν είναι ικανοποιημένη με τους εφημερεύοντες, έχει την ευχέρεια να επιλέξει από ένα σωρό άλμπουμς, όπου οι servers εμφανίζονται ολόγυμνοι και σε πλήρη στύση.Στις περιπτώσεις αυτές γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία και ορίζεται από κοινού η ημέρα και η ώρα τους ραντεβού τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις