σωστα.και κατα την αποψη μου,ο σωστος μπουρδελιαρης- πουτανιαρης ειναι μαγγας και ποτε δεν θα βιασει,συκοφαντισει,απιλησει και ρουφιανεψει.Με κάλυψε ο προλαλήσας. Μια από τα ίδια. Θα προτιμούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου οπαδό του αγοραίου έρωτος, αλλά όχι μπουρδελιάρη. Μιας και εγώ γουστάρω μασάζ και call girls. Βέβαια αν ο μπουρδελιάρης με την ευρύτερη έννοια του όρου, περιλαμβάνει και αυτόν που πάει στα κωλόμπαρα και αυτόν που πηγαίνει με call girls τότε δηλώνω κι εγώ ευθαρσώς μπουρδελιάρης βεβαίως βεβαίως.
Τώρα όσοι είναι μέλη σε αυτό το σάιτ, χωρίς να γουστάρουν τον αγοραίο έρωτα, κάπου έχουν κάποια λασκαρισμένη βίδα γι αυτό και μπαίνουν εδώ. Γιατί ξέρουν ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι τα καλύτερα παιδιά και δεν παρεξηγούν κανέναν και αυτό το σάιτ κρατάει ακόμα την ελευθερία του λόγου σε πείσμα των καιρών, όταν κάτι άλλα σόσιαλ μίντια δεν σου επιτρέπουν να πεις δημοσίως κακιά κουβέντα για γυναίκες. Διότι αν το κάνεις σου έσβησαν το προφίλ με την μία.
Οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες που είναι και καλά παιδιά ακούν ροκ και μέταλ. Τυχαίο? Δε νομίζω.
Προσοχή. Με τον όρο ¨καλό παιδί" δεν εννοώ την σημασία που φαντάζονται οι χαζογκόμενες. Εννοώ τον σωστό άνθρωπο στην κοινωνία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελιαρης η Αντιμπουρδελιαρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ρε παιδιά ο σωστός μπουρδελιάρης είναι αυτός που γαμάει που και που σε κανένα μπουρδελάκι,στουντιάκι,μασζάκι απο επιλογή. Έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου. Η εικόνα του σωστά σκεπτόμενου μπουρδελιάρη. Που η όλη φάση γίνεται και για το χαβαλέ και την πλάκα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.146
- Πόντοι
- 3.346
Δεν νομιζω να υπαρχει κανονικο μελος εδω που να μην θελει τα μπουρδελα και τα αλλα. Μπορει να υπαρχει καποιος που τα κραζει αλλα για χαβαλε..ουτε πιστευω οτι μπαινει ασχετος με μπουρδελα να το κανει αυτο.μιας και το τελευταιο διαστημα εχω παρατηρησει ότι πολλα μελοι εδώ στο φορουμ κραζουν τα μπουρδελα τα στουντιο κλπ εκανα αυτή τη ψηφοφορια για να δουμε οι περισσοτεροι τι τελικα επικρατει εδώ στο σαιτ μιας και είναι ένα σαιτ που ανταποκρεινεται στο ειδος του αγοραιου ερωτα.
σημειωση οσα μελοι θελουν μπορουν να γραψουν σε μηνυμα εδώ στο θεμα ανοιχτα σε ποια από τις κατηγοριες ανηκουν.
Γενικα ολοι εχουν περασει εστω και μια φορα στην ζωη τους απο τετοια μαγαζια.
Φυσικα οπως και παντου υπαρχουν οι σκληροπυρηνικοι! αυτοι δλδ που πανε συνεχεια με πουτανες και τιποτε αλλο.
Αν εννοεις μονο αυτους μπουρδελιαρηδες και ολους τους αλλους αντι. τοτε ειναι πολυ περισσοτεροι οι αλλοι ακομα και εδω μεσα πιστευω.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Με κάλυψε ο προλαλήσας. Μια από τα ίδια. Θα προτιμούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου οπαδό του αγοραίου έρωτος, αλλά όχι μπουρδελιάρη. Μιας και εγώ γουστάρω μασάζ και call girls. Βέβαια αν ο μπουρδελιάρης με την ευρύτερη έννοια του όρου, περιλαμβάνει και αυτόν που πάει στα κωλόμπαρα και αυτόν που πηγαίνει με call girls τότε δηλώνω κι εγώ ευθαρσώς μπουρδελιάρης βεβαίως βεβαίως.
Τώρα όσοι είναι μέλη σε αυτό το σάιτ, χωρίς να γουστάρουν τον αγοραίο έρωτα, κάπου έχουν κάποια λασκαρισμένη βίδα γι αυτό και μπαίνουν εδώ. Γιατί ξέρουν ότι οι μπουρδελιάρηδες είναι τα καλύτερα παιδιά και δεν παρεξηγούν κανέναν και αυτό το σάιτ κρατάει ακόμα την ελευθερία του λόγου σε πείσμα των καιρών, όταν κάτι άλλα σόσιαλ μίντια δεν σου επιτρέπουν να πεις δημοσίως κακιά κουβέντα για γυναίκες. Διότι αν το κάνεις σου έσβησαν το προφίλ με την μία.
Οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες που είναι και καλά παιδιά ακούν ροκ και μέταλ. Τυχαίο? Δε νομίζω.
Προσοχή. Με τον όρο ¨καλό παιδί" δεν εννοώ την σημασία που φαντάζονται οι χαζογκόμενες. Εννοώ τον σωστό άνθρωπο στην κοινωνία.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ρε παιδιά ο σωστός μπουρδελιάρης είναι αυτός που γαμάει που και που σε κανένα μπουρδελάκι,στουντιάκι,μασζάκι απο επιλογή. Έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου. Η εικόνα του σωστά σκεπτόμενου μπουρδελιάρη. Που η όλη φάση γίνεται και για το χαβαλέ και την πλάκα.
Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Μάθαμε τώρα σκληροί μπουρδελιαρηδες και πράσινα άλογα. Λες και θέλει καμία τέχνη
να πληρώσεις για να τον μπασεις.
DONJUAN69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 347
- Πόντοι
- 311
Μεγάλωσαν γενιές και γενιές έφτιαξαν άντρες χάρισαν ευχάριστες στιγμες όταν και όποτε το χρειαστήκαμε αυτά για τους μπουρδελιαρηδες και όσον αφορά τους αντιμπουρδελιαρηδες θα πω μόνο ,χαίρομαι που δεν έχω αδερφη
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Χμ... δεν ειναι ακριβως ετσι.Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Μάθαμε τώρα σκληροί μπουρδελιαρηδες και πράσινα άλογα. Λες και θέλει καμία τέχνη
Ξερεις ποσους ξερω που ξερογλυφονται με τις φωτο των κοριτιων αλλα ΚΩΛΩΝΟΥΝ να πανε σε στουντιο ή με εσκορτ;
Μπορει να μην ειναι τεχνη αλλα καθε πραμα θελει τα αναλογα κοτσια και δεν τα εχουν ολοι.
Μιλαω παντα για ενηλικες και μαλιστα ανω των 30.
Και εμενα μου κανει εντυπωση αλλα το εχω επιβεβαιωσει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
φιλε ανεστη συμφωνω με τα λεγομένα σου.Χμ... δεν ειναι ακριβως ετσι.
Ξερεις ποσους ξερω που ξερογλυφονται με τις φωτο των κοριτιων αλλα ΚΩΛΩΝΟΥΝ να πανε σε στουντιο ή με εσκορτ;
Μπορει να μην ειναι τεχνη αλλα καθε πραμα θελει τα αναλογα κοτσια και δεν τα εχουν ολοι.
ξερω αντρα 33 χρονων που δεν μπορει να ρηξει γκομενα και όταν βλεπει μουνι ξερογλυφετε αλλα δεν κανει τιποτα και γενικα φαινεται ληγουρη και οι γκομενες ξενερωνουν.
τελος παντων του ειπα αφου δεν το εχεις με τις γκομενες παμε σε κανα τσαρδι να σπασει η μονοτονια και ελεγε ότι φοβαται μη κολλησει τιποτα και η πουτανα αν είναι καθαρη κλπ ωσπου μια μερα με πολύ πιεση πηγα να τον χωσω μεσα αλλα ο τυπος μετανιωσε και δεν μπηκε.
τον αφησα στην μοιρα του και βγαινουμε αλλα για τσαρδι η για γκομενα δεν του ξαναειπα.
ενας άλλος εχει παντρευτει μια ξινη εχει και παιδι και του πρηζει τα αρχιδια η γυναικα αλλα ο τυπος κλαρινο,τη ζηλευει,την υπερασπίζεται μεχρι θανατου μεχρι και στα λαθη που κανει,για τη γυναικα του είναι ικανος να προδωσει μανα φιλο και αδερφο.
γενικα ο τυπος είναι αγαπουλης και η γυναικα του τον εχει κλαρινο.η γυναικα του είναι μια 30αρα 7αρα με 20ευρω στη φυλης τη πηδαγα καμια φορα.
δυστηχως αυτή είναι η καταντια στη πλειοψηφια των αντρων,εγω βολευομε με τη κατασταση τους αλλα δεν ανεχομαι να θελουν εμεις οι μπουρδελιαριδες να γινουμε σαν αυτους.
ότι αυτοι κανουν το σωστο ενώ εμεις το λαθος.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Χμ... δεν ειναι ακριβως ετσι.
Σε τι κωλωνουν ακριβως?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
μην κολλησουν,μην δεν του σηκωθεί,οτι δεν ξερουν τη γκομενα και δεν μπορουν να λειτουργησουν,πολλα τετοιαΣε τι κωλωνουν ακριβως?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Μα πανω απ ολα παμε να περασουμε καλα ,να κανουμε πλακιτσα, να πειραξουμε λιγο καμια τσατσα, μπορει να γνωριστουμε και με κανενα συναγωνιστη να κανουμε λιγο πλακα και στο τελος θα ριξουμε κι ενα πουτσο να στανιαρουμε.
Μετα μπορει να φαμε και κανα καλο σκατο τυπου, ζαμπονοτυροπιτα κλπ κλπ.
Αν ειναι και ξημερωματα παιρνουμε και τη Σαββατιατικη ή Κυριακατικη εφημεριδα και μετα απ ολα αυτα απαντηστε μου ειλικρινα.
Δεν θα κοιμηθειτε σαν πουλακια? Την αλλη μερα δεν θα ειστε ευτυχισμενοι?
Αυτο ειναι το νοημα της τσαρκας, του μπουρδελου της αντροσυνης μας. Ειμαστε αγνοι μεσα απο την αμαρτια μας. Αγαπαμε τους αλλους γιατι δεν ειμαστε ατσαλακωτοι. Κανουμε λαθη κι εχουμε παθη. Ειμαστε η πιο υγιης αντρικη φυλη... Ειμαστε μπουρδελιαριδες
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
συμφωνω τυπε
Κανουμε λαθη κι εχουμε παθη. Ειμαστε η πιο υγιης αντρικη φυλη... Ειμαστε μπουρδελιαριδες
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
συμφωνω τυπε
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Είδεστε χάλι ανδρών.φιλε ανεστη συμφωνω με τα λεγομένα σου.
ξερω αντρα 33 χρονων που δεν μπορει να ρηξει γκομενα και όταν βλεπει μουνι ξερογλυφετε αλλα δεν κανει τιποτα και γενικα φαινεται ληγουρη και οι γκομενες ξενερωνουν.
τελος παντων του ειπα αφου δεν το εχεις με τις γκομενες παμε σε κανα τσαρδι να σπασει η μονοτονια και ελεγε ότι φοβαται μη κολλησει τιποτα και η πουτανα αν είναι καθαρη κλπ ωσπου μια μερα με πολύ πιεση πηγα να τον χωσω μεσα αλλα ο τυπος μετανιωσε και δεν μπηκε.
τον αφησα στην μοιρα του και βγαινουμε αλλα για τσαρδι η για γκομενα δεν του ξαναειπα.
ενας άλλος εχει παντρευτει μια ξινη εχει και παιδι και του πρηζει τα αρχιδια η γυναικα αλλα ο τυπος κλαρινο,τη ζηλευει,την υπερασπίζεται μεχρι θανατου μεχρι και στα λαθη που κανει,για τη γυναικα του είναι ικανος να προδωσει μανα φιλο και αδερφο.
γενικα ο τυπος είναι αγαπουλης και η γυναικα του τον εχει κλαρινο.η γυναικα του είναι μια 30αρα 7αρα με 20ευρω στη φυλης τη πηδαγα καμια φορα.
δυστηχως αυτή είναι η καταντια στη πλειοψηφια των αντρων,εγω βολευομε με τη κατασταση τους αλλα δεν ανεχομαι να θελουν εμεις οι μπουρδελιαριδες να γινουμε σαν αυτους.
ότι αυτοι κανουν το σωστο ενώ εμεις το λαθος.
Εγώ έχω περιπτωσεις φιλων που προσπάθησα να τους γνωρίσω το σπορ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ πιστέψτε με - χωρισμενοι, ταλαίπωροι κτλ ΟΛΟΙ ΚΩΛΩΣΑΝ.
Στο τι ακριβώς κωλωνουν - που ρωτάει και ο φίλος- άβυσσος η ψυχή του ...μαλάκα
Είδεστε χάλι ανδρών.
Εγώ έχω περιπτωσεις φιλων που προσπάθησα να τους γνωρίσω το σπορ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ πιστέψτε με - χωρισμενοι, ταλαίπωροι κτλ ΟΛΟΙ ΚΩΛΩΣΑΝ.
Στο τι ακριβώς κωλωνουν - που ρωτάει και ο φίλος- άβυσσος η ψυχή του ...μαλάκα
Εγω γελασα εκει που λεει ο αλλος κανα καλο σκατο, ζαμπονοτυροπιτα χαχαχα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα στους Φιλους........μερικα παιδια με τις αποψεις τους με καλυψαν......δεν εχω κατι να συμπληρωσω.....
Στην Ταφοπλακα θελω να γραψουν"Την Καλυτερη Γκομενα να Πηδουσε παλι στα Πορνεια θα Ξαναγυρνουσε".
Μετα λογου Γνωσεως.. Ημουν....Ειμαι...και θα Ειμαι ενας Αγνος και Τιμιος Χαμαιτυπης.
ΟΛΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.!!!!!
Στην Ταφοπλακα θελω να γραψουν"Την Καλυτερη Γκομενα να Πηδουσε παλι στα Πορνεια θα Ξαναγυρνουσε".
Μετα λογου Γνωσεως.. Ημουν....Ειμαι...και θα Ειμαι ενας Αγνος και Τιμιος Χαμαιτυπης.
ΟΛΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.!!!!!
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.716
- Πόντοι
- 1.446
Εχω συναντησει πολους ελληναρες που γουσταρουν περισοτερο το καυλεντισμα απο το γαμισι ...
Αντι να πανε σε ενα studio να γαμισουν 9ρι ξερογλυφωνται για να γαμισουν 5ρι ...
Ακομα και οταν ημουν σε σχεση ειχα μασατζουδες και πουτανακια να με περποιουνται ...
Ειναι θεμα αρχων ...!
Αντι να πανε σε ενα studio να γαμισουν 9ρι ξερογλυφωνται για να γαμισουν 5ρι ...
Ακομα και οταν ημουν σε σχεση ειχα μασατζουδες και πουτανακια να με περποιουνται ...
Ειναι θεμα αρχων ...!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Χμ... δεν ειναι ακριβως ετσι.
Φίλε Ανεστη κι εγώ έχω γνωστούς που κολλούσαν να πάνε να γαμησουν σε αγοραιο.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους παρα μόνο όταν απαξιωναν τα παντα χωρίς επιτυχίες. Δες πως τα βλέπω.
Δεν γίνεται κύριε Χ να μην γαμας τίποτα και να μου το παίζεις επιλεκτικός.
Δεν περνανε αυτα σε όποια παράταξη
και να είσαι.
Αν κόλλας να φας χυλοπιτα έχεις πρόβλημα. Θα πας να γαμησεις στο αγοραιο λοιπον
για να κάνεις μία αρχή αλλιώς κάτσε παίζε την. Αν δεν μπορείς να πας κι εκεί, πήγαινε ψοφα να ξεβρωμισουμε
ή ξαναπηγαινε για γκομενα
μέχρι να λιωσεις.
Αν θες κάτι, δεν εγκαταλείπεις ποτέ.
Θες γκομενα; Θα μάθεις να τρως χυλοπιτες και θα χασμουριεσαι. Θες πουτανες; Θα πηγαίνεις και θα κοιτάς να περνάς καλά. Θες ακάποτα και πάθος με γκομενα ; ωραίο αυτο αλλα φτυσε το γάλα της μάνας σου να έχεις αντοχές. Θες γαμησαρες με πουτανες; ωραιο κι αυτό αλλά γινε ηθοποιαρα κι όχι καλό πελατακι.
Θες και γαμο; ωραίο κι αυτο αλλα παρε χαμπαρι ότι κάποια στιγμή θα βαρεθείς και δεν θα την γαμας. Θα την έχεις για αλλα πραγματα. Θες τα πάντα; αν τα θες ολα, γίνονται όλα. Δεν σταματας ποτέ!
Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μα πανω απ ολα παμε να περασουμε καλα ,να κανουμε πλακιτσα, να πειραξουμε λιγο καμια τσατσα, μπορει να γνωριστουμε και με κανενα συναγωνιστη να κανουμε λιγο πλακα και στο τελος θα ριξουμε κι ενα πουτσο να στανιαρουμε.
Μετα μπορει να φαμε και κανα καλο σκατο τυπου, ζαμπονοτυροπιτα κλπ κλπ.
Αν ειναι και ξημερωματα παιρνουμε και τη Σαββατιατικη ή Κυριακατικη εφημεριδα και μετα απ ολα αυτα απαντηστε μου ειλικρινα.
Δεν θα κοιμηθειτε σαν πουλακια? Την αλλη μερα δεν θα ειστε ευτυχισμενοι?
Αυτο ειναι το νοημα της τσαρκας, του μπουρδελου της αντροσυνης μας. Ειμαστε αγνοι μεσα απο την αμαρτια μας. Αγαπαμε τους αλλους γιατι δεν ειμαστε ατσαλακωτοι. Κανουμε λαθη κι εχουμε παθη. Ειμαστε η πιο υγιης αντρικη φυλη... Ειμαστε μπουρδελιαριδες
Τα παρουσιάζεις κάπως αγνά.
Τι έχουν δει τα μάτια μας!
Ας περιοριστω στο ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους ή προς όλους.
Το πρόβλημα ορισμένων μπουρδελιαρηδων (κι εγώ κατά διαστήματα ήμουν στο σπορ, το μελλον σγνωστο) είναι ότι δεν αποδέχονται οτι ο καθένας θα κάνει ότι γουσταρει και θα λέει ότι θέλει στην ζωή του ή όταν πας να του την βγεις με κόκκινο.
Επισης γουσταρω να ακούω από πουτανες
ότι είμαστε μαλακες επειδή αυτό ακριβως λένε και το ξέρουμε.
Οπότε κάποιες φορές λεω κι εγώ ποια πουτανα δουλεύει σήμερα; Δηλαδή εμένα όταν μου λες κάτι πρέπει να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά πριν γιατί θα πάρεις ανάλογη απάντηση.
Έτσι πάει κι είμαστε πολλοί έτσι.
Είτε μπουρδελιαρηδες είτε τα πάντα όλα.
Κάνουμε παρέα λοιπόν με όποιον θέλουμε
και μας θέλει κι είναι όλα τέλεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 289