Νέα

Μπουρδελιαρης η Αντιμπουρδελιαρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπουρδελιαρης η Αντιμπουρδελιαρης

• Μπουρδελιαρης

Ψήφοι: 57 74,0%
  • Αντιμπουρδελιαρης

Ψήφοι: 20 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Φυσικά και έβαλα μπουρδελιάρης.
Ωστόσο να πω την αλήθεια, μού κάνει πραγματικά εντύπωση (και είμαι σχετικά νέος στο άθλημα) το γεγονός ότι το 1/4 των ψηφισάντων είναι αντιμπουρδελιάρηδες στο... bourdela.com
Δεν είναι νύξη για κανέναν. Αναφέρω ότι μου κάνει εντύπωση.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αυτα ειναι ολα λαθος . Στον μπουρδελισμο δεν χρειαζεται κανεις ν απαξιωνει κανεναν. Σεβομαστε τις λιγες καλες γυναικες, τις υπολοιπες τις αγνοουμε καιμτις αφηνουμε να αυτοτιμωρηθουν μονες τους στο μιζερο ραφι τους. Πιστεψε με τις ποναει πολυ να σε βλεπουν να πετυχαινεις.

:hi:

Προσυπογράφω. Ωστόσο με απασχολεί το γεγονός ότι είθισται να θεοποιούνται ακόμη και αυτές με τη σνομπ συμπεριφορά.
Θα έλεγα ότι είμαστε μειοψηφία όσοι έχουμε τη νοοτροπία "Άσ'τες, θα αυτοτιμωρηθούν".
Ένας ειλικρινής προβληματισμός, απλά  :hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

Προσυπογράφω. Ωστόσο με απασχολεί το γεγονός ότι είθισται να θεοποιούνται ακόμη και αυτές με τη σνομπ συμπεριφορά.
Θα έλεγα ότι είμαστε μειοψηφία όσοι έχουμε τη νοοτροπία "Άσ'τες, θα αυτοτιμωρηθούν".
Ένας ειλικρινής προβληματισμός, απλά  :hi:
Ετσι ειναι αδελφε. Οι μουνοδουλοι τις χαλανε.  Ομως ουτε αξιζει να βαζεις τοσες καλες κοπελες που κυκλοφορουν εξω , στο ιδιο σακι με τις  κομπλεξικες πατσαβουρες. Οι περισσοτερες απο αυτες ειτε μενουν μονες τους με αραχνιασμενο μουνι να σκονιζονται στα ραφια τους,ειτε με κατι τυπακους κατωτερους τον περιστασεων και γαμιουνται με αλλους για ενα παγωτο χωνακι.

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Φυσικά και έβαλα μπουρδελιάρης.
Ωστόσο να πω την αλήθεια, μού κάνει πραγματικά εντύπωση (και είμαι σχετικά νέος στο άθλημα) το γεγονός ότι το 1/4 των ψηφισάντων είναι αντιμπουρδελιάρηδες στο... bourdela.com
Δεν είναι νύξη για κανέναν. Αναφέρω ότι μου κάνει εντύπωση.
ο ζαν που το άνοιξε το θέμα κάτι ήξερε.
Εγω περιμενα λιγότερους ομως δυστυχώς είναι περισσοτεροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom