tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 3.506
φιλε ανεστη συμφωνω με τα λεγομένα σου.
ξερω αντρα 33 χρονων που δεν μπορει να ρηξει γκομενα και όταν βλεπει μουνι ξερογλυφετε αλλα δεν κανει τιποτα και γενικα φαινεται ληγουρη και οι γκομενες ξενερωνουν.
τελος παντων του ειπα αφου δεν το εχεις με τις γκομενες παμε σε κανα τσαρδι να σπασει η μονοτονια και ελεγε ότι φοβαται μη κολλησει τιποτα και η πουτανα αν είναι καθαρη κλπ ωσπου μια μερα με πολύ πιεση πηγα να τον χωσω μεσα αλλα ο τυπος μετανιωσε και δεν μπηκε.
τον αφησα στην μοιρα του και βγαινουμε αλλα για τσαρδι η για γκομενα δεν του ξαναειπα.
ενας άλλος εχει παντρευτει μια ξινη εχει και παιδι και του πρηζει τα αρχιδια η γυναικα αλλα ο τυπος κλαρινο,τη ζηλευει,την υπερασπίζεται μεχρι θανατου μεχρι και στα λαθη που κανει,για τη γυναικα του είναι ικανος να προδωσει μανα φιλο και αδερφο.
γενικα ο τυπος είναι αγαπουλης και η γυναικα του τον εχει κλαρινο.η γυναικα του είναι μια 30αρα 7αρα με 20ευρω στη φυλης τη πηδαγα καμια φορα.
δυστηχως αυτή είναι η καταντια στη πλειοψηφια των αντρων,εγω βολευομε με τη κατασταση τους αλλα δεν ανεχομαι να θελουν εμεις οι μπουρδελιαριδες να γινουμε σαν αυτους.
ότι αυτοι κανουν το σωστο ενώ εμεις το λαθος.
Αυτοί όλοι που ανέφερες χωρίς καν να τους ξέρω, έχω μία τάση να ξερασω στο πρόσωπο τους και σορρυ κιόλας. :S
Ως απλος άνδρας και μάλιστα όχι πετυχημένος έχω καταλάβει το εξής.
Ότι κι αν σου κάνει μία γυναίκα όσο κι αν σε πρεσαρει όσα λόγια και να ανταλλαξετε, μόλις την βαρεθείς υπέγραψε την καταδίκη της. Μέχρι τότε απλά είσαι ψύχραιμος ζυγιζοντας υπέρ και κατά παραμένοντας
ή φεύγοντας. Το σημαντικότερο όλων να λες κάτι λίγες φορές στις γυναίκες.
Αν είναι δυνατόν μία φορά μόνο.
Θα μου πεις θα πετύχει αυτό;
φυσικά και όχι. Πολύ σπάνια.
Άρα λοιπόν ζυγιζεις και πράττεις ανάλογα.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Και γι αυτό επειδή τα φύλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, δεν υπάρχει καμία περίπτωση
να παραμείνουμε με μία γυναίκα σε υπεροχο περιβάλλον. 99,9% υπάρχει φθορά.
Λίγη ή πολύ. Όποιος θέλει ονειρικά πράγματα, να χωνέψει ότι αυτό δεν γίνεται.