apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη τι λεγατε τυπε?....... η κουβεντουλες κτλ κτλ
δηλαδη τι λεγατε τυπε?....... η κουβεντουλες κτλ κτλ
Τον καιρο.... και περι ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!!δηλαδη τι λεγατε τυπε?
την βεφα αλεξιαδου πηγες να γαμησεις ρε τυπε?περι ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!!
την βεφα αλεξιαδου πηγες να γαμησεις ρε τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.vefashouse.gr/vefashouse/images/vefawb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτη την αφηνω σε σενα που ειναι η αδυναμια σου τα φρικοπουρα χαχαχαχαχαχαχα
δεν μαρεσει η βεφα τυπε :Sαυτη την αφηνω σε σενα που ειναι η αδυναμια σου τα φρικοπουρα χαχαχαχαχαχαχα
Μα γιατιιιιιιιιιιι ?δεν μαρεσει η βεφα τυπε :S
ειναι ξενερωτη
για ζιγκολικι λες τυπε?Μα γιατιιιιιιιιιιι ?
Τετοιο φρικοπουρο που θα ξαναβρεις ?
Στα ωπα ωπα θα σε εχει και δεν θα εισαι ΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!
Ερχονται και δυσκολα χρονια ..... ξανασκεψου το !!!!!
Το μάτιασες το νήμα σου...1.Οι πληροφορίες απαλλαγμένες από ανούσια ψιλοκουβέντα δεν καταλαμβάνουν χώρο.
Τι ζιγκολικι λες τυπε μου ?για ζιγκολικι λες τυπε?
δεν εχεις και πολυ αδικο δικε μου
Ειμαι σε ενα ''σπιτακι'' αρχες του καλοκαιριου και η τσατσα χτυπαει επανελλημενα
μια, δυο, τρεις, ξαφνικα η κοπελα μεσα της λεει ....-παψε μαρη με επρηξες.....
Αφου τελειωσαμε την ''μαχη'' και ριξαμε και τις ταβλες απο το κρεβατι, λυθηκαμε στο γελιο .....
Με ειχε κρατησει περιπου 45 λεπτα με το ρολοι...... και οποτε πηγαινα η τσατσα αναστεναζε χαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα δεν ηταν ξαφνικο αυτο καθως ειχαν προηγειθει και αλλα σκηνικα με την κοπελα αυτη.
Δεν θα σας πω ποια ηταν η κοπελα, ουτε που ειναι το ''σπιτακι''
Αν θελετε το πιστευετε, αν δεν θελετε..... καλη καρδια !!!!!
Πραγματικα χεστηκα αν με πιστευει η δεν με πιστευει κανεις ....απαπα. ο κλαψας δεν εχει πει ποτε ψεμματα ειναι λιρα εκατο
Πραγματικα χεστηκα αν με πιστευει η δεν με πιστευει κανεις ....
Δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν .....
Εγω θα κανω τον χαβαλε μου και την πλακα μου και στα παπακια μου οτι κι αν πιστευει ο καθενας για μενα ....
Ειμαι σε ενα ''σπιτακι'' αρχες του καλοκαιριου και η τσατσα χτυπαει επανελλημενα
Αφου τελειωσαμε την ''μαχη'' και ριξαμε και τις ταβλες απο το κρεβατι, λυθηκαμε στο γελιο .....
Με ειχε κρατησει περιπου 45 λεπτα με το ρολοι...... και οποτε πηγαινα η τσατσα αναστεναζε χαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα δεν ηταν ξαφνικο αυτο καθως ειχαν προηγειθει και αλλα σκηνικα με την κοπελα αυτη.
μεγαλωσε το φιδι τυπε ?
Γκοτζιλα λεμε.....Τωωωωωρα. Εγινε δρακος.
πεσμου μονο αν ηταν ρομουνα τυπεΕιμαι σε ενα ''σπιτακι'' αρχες του καλοκαιριου και η τσατσα χτυπαει επανελλημενα