Νέα

Μπουρδέλα-τσατσάδες με χρονόμετρο:Άρξατε Πυυυρ...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=14pt]ΦΟΡΤΩΝΩ  

Οσο τη πόρτα μου χτυπάτε
και τα αρχίδια μου ζαλάτε
τόσο πιό μέσα θα τον μπήγω
και μάλλον αύριο θα φύγω !

Βαράτε ρε κουφάλες όσο θέτε
στη πούτσα μου ρολόϊ μπέτε
να μου θυμίζει μόλις χύσω
να βγώ και να σας κατουρήσω !

Βαράτε πόρτες δεν ψαρώνω
γαμώ όταν θέλω και πληρώνω
να χύνω όποτε καβλώνω
στο χαλαρό, να μη φορτώνω !
[/size]:grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
[size=14pt]Εύγε Τσιμπούκιε![/size]

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Ακούστε τώρα πως έχει το θέμα.
Κατ' αρχάς στις κριτικές των μπουρδέλων λίγες είναι οι φορές που μαυρίζουν τα σπίτια, λόγω συμπεριφοράς της τσατσάς. Δεν τους ενοχλέι αυτή η συμπεριφορά?? Και τι νομίζουμε όλοι εμείς εδώ μέσα, πως αν γράψουμε καμιά άσχημη κριτική θα ιδρώσει κάποιο αυτί και θα αλλάξουν τροπάριο??? Το κύκλωμα με τις πουτάνες δεν έχει τέλος. Κάποιοι, και όχι λίγοι, θα βρεθούν να τα ακουμπήσουν τα 20άρικα και τα 50άρικα στα studio που έχουν ίδια συμπεριφορά.

Ας υποθέσουμε οτι είμαστε νταβατζήδες. Να μια ωραία ιστοριούλα. Τι κάνουμε λοιπόν?
Πάμε και ψωνίζουμε από Βουλγαρία, Τσεχία, Ρωσσία κλπ, κορίτσια που είτε θελημένα έρχονται να κάνουν την δουλειά αυτή, γιατί με τα φράγκα που θα βγάζουν θα συντηρούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χωριό τους (έχω γνωρίσει τέτοια περίπτωση), είτε εκβιαζόμενα, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ψωνίζω λοιπόν 10 γυναίκες και βάζω 3 σε μπουρδέλα με τέτοια συμπεριφορά, άλλες 3 σε studio με την ίδια συμπεριφορά και τις υπόλοιπες σε cg + ct. Έτσι σε λίγο καιρό θα λέει ο πελάτης γιατί να πετάξω 20 η 50 € σε ξεπέτα και να μην δώσω 150 ή και 250 σε κάτι που θα θυμάμαι αρκετό καιρό και θα κάνω όλα τα γούστα μου χωρίς να έχω την τσατσά να μου πρίζει τ' αρχίδια, ούτε την βρώμα του μπουρδέλου, ούτε την μαλακία του κάθε δήθεν studio???
Έτσι ο νταβάς, ανεβάζει τον μ.ο. εισπράξεων χωρίς να ζορίζονται και οι ¨κοπέλες¨ του. 10 πελάτες του 20άρικου την ημέρα η κοπέλα κάνει τζίρο 200 ευρουλάκια (δηλ Χ 5 = 1000), ενώ 10 πελάτες την εβδομάδα των 200 είναι 2000 ευρόπουλα...
Δεν είμαι νταβατζής. Δεν έχω τα κάκαλα να κάνω αυτή την δουλειά. Φαντάζομαι πως εδώ μέσα θα είναι κάποιοι. Ας μας δώσουν τα ¨φώτα¨ τους αν θέλουν με την ¨ανωνυμία¨ που προσφέρει το internet. Αλλά υπάρχουν και ιερόδουλες που είναι μέλη. Ας μας διαφωτίσουν αυτές, γιατί υπάρχουν αυτές οι κακές υπηρεσίες από τσατσάδες ή/και πουτάνες. Που βλέπουν κέρδος από την όλη κατάσταση?
Μάλλον, δεν τους ενδιαφέρει η δικιά μας γνώμη.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Θέμα: Μπουρδέλα-τσατσάδες με χρονόμετρο:Άρξατε Πυυυρ...!  [size=10pt][size=10pt][size=10pt](Αναγνώστηκε 2017 φορές)[/size][/size][/size]

Και μόνο 5 σελίδες...από « στις: 26/04/10, 21:09 »

Για άλλες μαλακίες γεμίζουμε σελίδες...γι' αυτό ????
Δηλ. σε 15 μήνες που είναι επάνω αυτό το θέμα, έχουν γραφτεί 5 σελίδες, δηλ. 1 σελίδα ανά 3 μήνες....

Περίεργα μου φαίνονται εμένα αυτά. Άλλος δεν είχε την ίδια απορία.
Εσύ jockerx που ξεκίνησες αυτό το γαμάτο θέμα, δεν έχεις αυτή την απορία???
Μα μία σελίδα ανα 3 μήνες???

Επισκέπτης
Εσύ jockerx που ξεκίνησες αυτό το γαμάτο θέμα, δεν έχεις αυτή την απορία???
Μα μία σελίδα ανα 3 μήνες?
1.Οι πληροφορίες απαλλαγμένες από ανούσια ψιλοκουβέντα δεν καταλαμβάνουν χώρο.
2.Πόσα από τα 110.000 μέλη δοκιμάζουν τις κοπέλες;

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
1.Οι πληροφορίες απαλλαγμένες από ανούσια ψιλοκουβέντα δεν καταλαμβάνουν χώρο.
2.Πόσα από τα 110.000 μέλη δοκιμάζουν τις κοπέλες;

1. Δηλαδή??? Δεν το πιάνω. Τι εννοείς?
2. Υπάρχουν πραγματικά τόσα? Μα και 1000 να δοκιμάζουν, δεν είναι αρκετά?

Επισκέπτης
Προτείνω στις κριτικές να μπει επιλογή
<<Άνεση χρόνου>>
είναι φλέγον ζήτημα και σαφώς σημαντικότερο από το <<πρόσβαση-πάρκινγκ>>.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πορτες χτυπαει στο δεκαλεπτο(οπως το υπολογισα) η τσατσα που δουλευει με τη σονια στο ακιβιαδου16(αν και μαλλον θα χει ξαναγραφτει...)

και πορτες επισης χτυπαει...(πιο αργα απ το δεκαλεπτο,αλλα χτυπαει...)...η ξανθια τσατσα με τα γυαλια που ειναι σα γερμανιδα στο αλκαμενους 113

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πορτες χτυπαει στο δεκαλεπτο(οπως το υπολογισα) η τσατσα που δουλευει με τη σονια στο ακιβιαδου16(αν και μαλλον θα χει ξαναγραφτει...)

και πορτες επισης χτυπαει...(πιο αργα απ το δεκαλεπτο,αλλα χτυπαει...)...η ξανθια τσατσα με τα γυαλια που ειναι σα γερμανιδα στο αλκαμενους 113

Τυπε μου για Αλκιβιαδου δεν ξερω, αλλα προσωπικα στο Αλκαμενους δεν ειχα ποτε προβλημα και το εχω επισκεφτει αρκετες φορες λογω τρελοκοτσιδους.

Και γενικα ρε συναγωνιστες δε μου εχει τυχει ποτε να εχω προβλημα με το χρονο (κυριολεκτικα ουτε μια φορα). Βεβαια ειμαι σχετικα μικρος (25 χρονων) οποτε εχω ευκολο το καυλωμα αλλα και το χυσιμο. ΑΛΛΑ με εχει βοηθησει παρα πολυ και το site, παντα παω σε μπουρδελα που εχουν καλες κριτικες, δεν εχω πατησει καν σε σπιτια για τα οποια εχω ακουσει για ξεπετανες.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τυπε μου για Αλκιβιαδου δεν ξερω, αλλα προσωπικα στο Αλκαμενους δεν ειχα ποτε προβλημα και το εχω επισκεφτει αρκετες φορες λογω τρελοκοτσιδους.

Και γενικα ρε συναγωνιστες δε μου εχει τυχει ποτε να εχω προβλημα με το χρονο (κυριολεκτικα ουτε μια φορα). Βεβαια ειμαι σχετικα μικρος (25 χρονων) οποτε εχω ευκολο το καυλωμα αλλα και το χυσιμο. ΑΛΛΑ με εχει βοηθησει παρα πολυ και το site, παντα παω σε μπουρδελα που εχουν καλες κριτικες, δεν εχω πατησει καν σε σπιτια για τα οποια εχω ακουσει για ξεπετανες.
χτυπαει αυτη η τσα2 που λεω...στην τρελοκοτσιδου ισως να μη χτυπαει...αλλα εμενα μου χει χτυπησει και με την τατιανα και με τη ναταλια τη θειτσα...

Επισκέπτης
Αν χτυπά ποιο αργά από το δεκάλεπτο δεν μπορείς να την κατηγορήσεις όμως.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαι σε ενα ''σπιτακι'' αρχες του καλοκαιριου και η τσατσα χτυπαει επανελλημενα
μια, δυο, τρεις, ξαφνικα η κοπελα μεσα της λεει ....-παψε μαρη με επρηξες..... :2funny:

Αφου τελειωσαμε την ''μαχη'' και ριξαμε και τις ταβλες απο το κρεβατι, λυθηκαμε στο γελιο .....

Με ειχε κρατησει περιπου 45 λεπτα με το ρολοι...... και οποτε πηγαινα η τσατσα αναστεναζε χαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα δεν ηταν ξαφνικο αυτο καθως ειχαν προηγειθει και αλλα σκηνικα με την κοπελα αυτη.

Δεν θα σας πω ποια ηταν η κοπελα, ουτε που ειναι το ''σπιτακι''
Αν θελετε το πιστευετε, αν δεν θελετε..... καλη καρδια !!!!!

Επισκέπτης
Είσαι κακός :sunglasses:
Πάντως, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν κορίτσια που σέβονται τον πελάτη και τα λεφτά του και κάθονται μέχρι και εικοσάλεπτα στο δωμάτιο, είναι εξοργιστικό να βλέπεις ξεπετομαλακισμένες να πιάνουν έστω και μισό πελάτη!
Τι κορόιδα που υπάρχουνε >:(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν χτυπά ποιο αργά από το δεκάλεπτο δεν μπορείς να την κατηγορήσεις όμως.

Κοιτα να δεις το 10λεπτο μου φαινεται πολυ πιεσμενο, ενα τεταρτακι το θελεις για να τελειωσεις ανετα. Απο δω και μπρος παντως θα γραφω στις κριτικες μου και χρονο παραμονης της πουτανας στο δωματιο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ειμαι σε ενα ''σπιτακι'' αρχες του καλοκαιριου και η τσατσα χτυπαει επανελλημενα
μια, δυο, τρεις, ξαφνικα η κοπελα μεσα της λεει ....-παψε μαρη με επρηξες..... :2funny:

Αφου τελειωσαμε την ''μαχη'' και ριξαμε και τις ταβλες απο το κρεβατι, λυθηκαμε στο γελιο .....

Με ειχε κρατησει περιπου 45 λεπτα με το ρολοι...... και οποτε πηγαινα η τσατσα αναστεναζε χαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα δεν ηταν ξαφνικο αυτο καθως ειχαν προηγειθει και αλλα σκηνικα με την κοπελα αυτη.

45 λεπτα? Με 20 ευρω? Ποσες φορες την εσμπρωξες  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είσαι κακός :sunglasses:
Πάντως, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν κορίτσια που σέβονται τον πελάτη και τα λεφτά του και κάθονται μέχρι και εικοσάλεπτα στο δωμάτιο, είναι εξοργιστικό να βλέπεις ξεπετομαλακισμένες να πιάνουν έστω και μισό πελάτη!
Τι κορόιδα που υπάρχουνε >:(
:thumbsup: :cool2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σε λιγο θα μας πεις και οτι ακους και απο τα δυο αυτια κακομοιρη  :jerking:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σε λιγο θα μας πεις και οτι ακους και απο τα δυο αυτια κακομοιρη  :jerking: