farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Νομίζω ότι αρκεί ο σύνδεσμος www.bourdela.tv/content/view/2658/225/#jreview_15555]εδώ[/url]
Αναφέρεσαι στην τσατσά με την διαταραχή του λόγου;Μαύρο στην ΑΜΕΑ τσατσά του Πειραιώς 109Α.
Ναι, για αυτή λέω.Αναφέρεσαι στην τσατσά με την διαταραχή του λόγου;
Η διαταραχή της είναι και στον εγκέφαλο.Ναι, για αυτή λέω.
Μου θύμισες μια Βουλγάρα γριά με κοντό βαμμένο μαλλί και χαρακτηριστικό γρέζι στο λαρύγγι, στο Φυλής 71 κάτω όταν κατάθεσα στη Κάτια που μετά πήγε στα "Κασσάνδρας":Ορισμένες χτυπάνε πόρτες στα 5-6 λεπτά. Ελπίζω η κρίση να τους κάνει να βάλουν μυαλό.
Όχι βέβαια.Ο δεσμός λειτουργεί κανονικά.το Link δεν υπαρχει Μαλλον ενοχλουσε και σβηστικε
ακου 7 λεπταΠαρασκευή 8-7-2011, για τα πρακτικά:
Στο Διδύμου 8 κάτω δεν πήγα γιατί συνήθως έβρισκα καμμιά Λίλιαν, Κατερίνα η Γιάννα.Είναι και αυτή η ελεγχόμενα νευρωτική ξινή ξανθιά λεπτή αλλοδαπή τσατσά που παριστάνει την ευγενική και την καλοσυνάτη.Και βήχει έξω από την πόρτα στα 7 λεπτά για να βγει η κοπέλα.
Άγκυρας 11Α-προς Αχαρνών παρουσιάσθηκε η Μιλάνα.Καστανόξανθη γοητευτική κοπέλα κανονικού πάχους η οποία καθιστά επιτακτική την εκτίμηση του οπίσθιου συστήματός της στα τέσσερα.Ελεύθερο στοματικό.
Δεν πρόκειται για την Μινέλα η οποία θα ήταν στη απογευματινή βάρδια κατά την ευγενική υπηρέτρια.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ήμουν έτοιμος να μπω και ρώτησα την κυρία αν η Μιλάνα βιάζεται στο δωμάτιο.
"Όχι δεν βιάζεται αλλά είναι για 7 λεπτά" απάντησε η κυρία.Φυσικά σηκώθηκα να φύγω.
"Δεν φταίμε εμείς κύριε, ο ιδιοκτήτης μας έχει πει οτι είναι για 7 λεπτά" συμπλήρωσε ευγενικά.
[size=14pt]Ξύπνα ρε Καραμήτροοοοό!!!!...τα 7 λεπτά πεθάνανε στην Σμύρνηηηη!!![/size]
Αυτή είναι η τακτική της αλυσίδας Διδύμου 20-Άγκυρας 1Α-Β.Ξεπέτες 5-7λέπτου τύπου Ιβάννας, Λόλας, Εύας-καινούργιας στο Διδύμου 20.
Απόλυτε...εδώ πέφτει η μούντζα!ακου 7 λεπτα
θα μας τρελανουν ρε τυπε
Διόρθωση:Άγκυρας 12ΑΠαρασκευή 8-7-2011, για τα πρακτικά:
[size=14pt]Άγκυρας 12Α-προς Αχαρνών[/size] παρουσιάσθηκε η Μιλάνα.Καστανόξανθη γοητευτική κοπέλα κανονικού πάχους η οποία καθιστά επιτακτική την εκτίμηση του οπίσθιου συστήματός της στα τέσσερα.Ελεύθερο στοματικό.
Δεν πρόκειται για την Μινέλα η οποία θα ήταν στη απογευματινή βάρδια κατά την ευγενική υπηρέτρια.Οριακή ψύξη σαλονιού.Ήμουν έτοιμος να μπω και ρώτησα την κυρία αν η Μιλάνα βιάζεται στο δωμάτιο.
"Όχι δεν βιάζεται αλλά είναι για 7 λεπτά" απάντησε η κυρία.Φυσικά σηκώθηκα να φύγω.
"Δεν φταίμε εμείς κύριε, ο ιδιοκτήτης μας έχει πει οτι είναι για 7 λεπτά" συμπλήρωσε ευγενικά.
[size=14pt]Ξύπνα ρε Καραμήτροοοοό!!!!...τα 7 λεπτά πεθάνανε στην Σμύρνηηηη!!![/size]
Αυτή είναι η τακτική της αλυσίδας Διδύμου 20-[size=14pt]Άγκυρας 12Α-Β[/size].Ξεπέτες 5-7λέπτου τύπου Ιβάννας, Λόλας, Εύας-καινούργιας στο Διδύμου 20.