Στο Χ πέρασα μπας και δω νέο αίμα και τελικά δικαιώθηκα. Είναι μια κοπέλα Άντζελα το όνομα της. Συμπαθητική φυσιογνωμία, μαύρο μαλλί, ωραία βυζιά που δεν τα προσφέρει για παιχνίδι (τουλάχιστον στο απλό) και δυνατό κωλο. Η κοπελα δεν έκανε το κάτι εξωπραγματικό αλλά ήτανε τίμια σε όλα. Και στο στοματικό της και στα στησίματα της. Με καβάλησε κιόλας όταν της το ζήτησα χωρίς μα και μου, με ωραία καθίσματα και το τέλος ήρθε στα τέσσερα. Γενικά καλή εμπειρία. Πάλι πριν από μένα μπήκε ένας κι εζεχνε ο τόπος.
Μετά πέρασα και μια βόλτα από το Πύλης όπου έχουμε την τρομερή Βαλέρια. Είχα και καιρό να τη δω και είχα ξεχάσει τι μουναρα είναι. Κάπως αλλιώς είχε και τα μαλλιά της και ήτανε ακόμη περισσότερο καύλα. Δεν έχω να πω κάτι για την κοπέλα. Αν και μου φάνηκε ελαφρώς κουρασμένη έκανε τα πάντα. Βαθιά μπουκώματα με deepthroat, τρομερό reverse cowgirl και φοβερή συμμετοχή στα τέσσερα. Όσο και να διαφωνώ, προσωπικά πάντα, με τις ανεβασμένες τιμές των μαγαζιών, όταν φεύγω από το δωμάτιο με τέτοιες κοπέλες δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά να που αυτές είναι απλά εξαιρέσεις σε έναν γενικότερο κανόνα αρπαχτων και μηδαμινων υπηρεσιών.