Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Ελπίζω να μας ξανά έρθει σύντομα!
Nα μαζεψουμε υπογραφες!!!Ελπίζω να μας ξανά έρθει σύντομα!
πολυ καλη η γιαννα. την συστηνω ανεπιφυλακταΣτούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗ, η ΓΙΆΝΝΑ ΑΎΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ
ερχεται και αλλος ερωτας!!!Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗ, από αύριο 2.02 , η ΝΊΚΗ
Γιατρέ θα μας τρελάνει η Άντζελα με τα κορίτσια της , βλέπω να γίνεται χαμός πάλι στο δρόμο από αυτοκίνητα, καλός μας ξαναέρχεται η Νίκη την συστήνω ανεπιφύλακτα σήμερα θα προσπαθήσω να τη δωερχεται και αλλος ερωτας!!!
Μονο την Αντζελα δεν μπορεσα να γνωρισω. αλλα που θα μου παει...χαχαχαΓιατρέ θα μας τρελάνει η Άντζελα με τα κορίτσια της , βλέπω να γίνεται χαμός πάλι στο δρόμο από αυτοκίνητα, καλός μας ξαναέρχεται η Νίκη την συστήνω ανεπιφύλακτα σήμερα θα προσπαθήσω να τη δω
Φίλε μίας καί έχω συναντήσει καί τις δύο κοπέλες θα πω ότι καί οι δύο είναι εξαιρετικές ,το μπέρδεμα θα ήταν αν εργάζονταν καί δύο μαζί τότε θα είχα προβληματισμούς ποια από τις δύο να επιλέξωΗ Νίκη έρχεται δεύτερη σε σειρά προτίμησης! Το μαργαριτάρι είναι μοναδικό σε όλα!
απλα και τις δυο μαζι ταυτοχρονα για 2 ωρες... αν και προβλεπω κατι τετοιο θα συνεβαινεΦίλε μίας καί έχω συναντήσει καί τις δύο κοπέλες θα πω ότι καί οι δύο είναι εξαιρετικές ,το μπέρδεμα θα ήταν αν εργάζονταν καί δύο μαζί τότε θα είχα προβληματισμούς ποια από τις δύο να επιλέξω
Αν είναι η γνωστή Νικολέτα η Τσέχα που υποψιάζομαι, αξίζει αρκετά. Βέβαια πάει καιρός απ' όταν την είχα δει τελευταία φορά, δε ξέρω τι μπορεί να άλλαξε. Έχω περάσει 6 ή εφτά φορές μαζί της. Όλες στο Λαρίσης. Κανένα παράπονο ποτέ!Στο Λαρίσης έχουν μια Νικολέτα ξανθιά (τουλάχιστον μέχρι χθες) , έχει περάσει κάποιος να μας πει πληροφορίες ; Αλήθεια αυτό εκεί δεν έχει κάπου ενημέρωση ;;;
το πυλης ειναι κλαση ανωτερο σε συμπεριφορα (ευγενεστατη η κυρια στην πορτα) , ποιοτητα και καθαριοτητα χωρου, κοπελες...Αν είναι η γνωστή Νικολέτα η Τσέχα που υποψιάζομαι, αξίζει αρκετά. Βέβαια πάει καιρός απ' όταν την είχα δει τελευταία φορά, δε ξέρω τι μπορεί να άλλαξε. Έχω περάσει 6 ή εφτά φορές μαζί της. Όλες στο Λαρίσης. Κανένα παράπονο ποτέ!
Ναι δυστυχώς το Λαρίσης δεν έχει διαδικτυακή παρουσία να ενημερωνόμαστε καλύτερα.
Έχουμε κανονίσει για λίγο αργότερα, κάνε υπομονήΘ Ε Λ Ω MISHEL .... THE SEXBOMB...
Την Φρίντα την είχα συναντήσει παλιά στο Villa στη Λάρισα (προ Covid εποχής) 2 φορές , θυμάμαι ότι ήταν εντυπωσιακή γενικά κορμάρα με στήθος πόδια φοβερά και χαρακτήρα, ξέρετε μέχρι πότε θα είναι εδώ ;;;οπως ανεφερε κ ο παναγος πολυ καλη περιπτωση βυζοκαταστασης στο Καρδιτσης με Φριντα στις επαλξεις.
Ευχαριστη μεσα στο δωματιο κ ανετη στα στησιματα κτλ...δεν χρειαζεται να γραφουμε πολλα,αξιζει κ με το παραπανω.