Πέρασμα με τη Βανέσσα στο Πύλης. Να πω καταρχάς πως μου έκανε εντύπωση πως το μαγαζί ήτανε φουλ. Είχα καιρό να δω τόσο κόσμο. Παίζει να ήμασταν συνολικά και έξι άτομα μέσα σε μια φάση. Τέλος πάντων, η κοπέλα είναι καλή περίπτωση. Τη θυμάμαι ως Τζένη στο Καρδίτσης, που είχε έρθει πριν καιρό. Πολύ ορεξάτη και επικοινωνιακή. Σώμα δυνατό με φυσικό βυζί, ικανοποιητικότατο, και τίμιο κωλαράκι. Απ' τα πολλά ήρθε και η σειρά μου. Κανένα παράπονο. Ωραία προκαταρκτικά, πίπα ξεκίνησε απαλά και κατέληξε να λυσσάει. Στάσεις εκεινη από πάνω και στα τέσσερα με καλη συμμετοχή και στησίματα.
Στο Καρδίτσης η Εμμανουέλα είναι όντως μια τρομερή και φοβερή περίπτωση, όπως τα γράφει κι ο φίλος πιο πάνω. Μου άρεσε πολύ το σώμα της και το πρόσωπό της. Όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία είναι. Στηθος σιλικόνη αλλα οκ. Πίπα στα επίπεδα της Στέλλας(αν και παραμένει νούμερο ένα για μένα), τρελά παιχνίδια με τη γλώσσα, πέρασμα από μπάλες, deepthroat. Έλεγα να την αφήσω με τις ώρες να κάνει τα δικά της αλλά φοβήθηκα μη με έστελνε. Πήγαμε ιεραπόστολο, όπου μου έβγαλε τέτοια καύλα που δεν ήθελα καν να αλλάξω στάση. Από τα πολλά ήρθε και το τέλος. Η κοπέλα παρότι είχε δωμάτιο, δεν έφυγε σαν κυνηγημένη! Έκατσε και μου μίλησε λίγο, πράγμα που ελάχιστες το κάνουν. Όχι ότι δίνω σημασία σε αυτό, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Γενικά από τις κορυφαίες των τελευταίων μηνών, δε σου βγάζει το στυγνό επαγγελματισμό των περισσοτέρων, μέσω κυρίως των πρωτοβουλιών που παίρνει. Τρεχάτε, γιατί σε έξι μέρες φεύγει. Τέτοια θέλουμε!!