Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

whoami

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Στο Καρδίτσης ειναι η roxane που λενε στο fb?
Το Χ studio εχει καιρο να ακουστεί. Προχθές είδα κομβόι νταλικέρηδων παρκαρισμένο απ εξω στον παράδρομο. Τι παίζει εκεί;

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καρδίτσης ήρθε Αλίκη αν θυμάμαι καλά είχε γράψει φίλος πιο πίσω ότι είναι η Εύα που είχε έρθει σε κάποια φάση
Στο Λαρίσης ξέρει κανένας τι έχει αυτόν τον καιρό?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Βόλτα σήμερα που ολοκληρώθηκε με δύο τίμια, ορεξατα κι άκρως συμπαθητικά μιλφακια.

Στο Χ έχουμε μια Ναταλί. Λίγη κοιλιά, ελαφρώς πεσμένο αλλά ικανοποιητικό βυζί, πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο ούτε κι άσχημο βέβαια. Αλλά η υπηρεσία της στο δωμάτιο αποζημιώνει την όποια μέτρια εμφάνιση. Φουλ αργή και βασανιστική πίπα με υπέροχη αίσθηση του στόματος της. Πίπα όπως πρέπει να είναι κι όχι απλά τον εβανει στο στόμα για να βγει η υποχρέωση. Ανέβασε μετά από κάνα τριλεπτο ρυθμούς. Με έκανε τούρμπο. Προλάβαμε δυστυχώς μόνον ιεραπόστολο με καλή αίσθηση, στενό μουνι για την ηλικία της και φουλ συμμετοχή σε υψηλούς ρυθμούς. Μέχρι 25 αυτή.

Στο Λαρίσης και την Αναστασία έχουμε την Κατερίνα από Βουλγαρία. Επίσης μεγαλουτσικη, ίδιο σουλουπι με Ναταλί, λίγη κοιλιά, ωραία βυζιά και μια πολύ δυνατή και στητη κωλαρα. Στα ίδια επίπεδα κι η πίπα, με εναλλαγές στο ρυθμο και επιμονή. Ιεραπόστολο δε μας βόλεψε και πολύ οπότε δώσαμε ένταση στα τέσσερα. Τρομερό θέαμα ο κωλος της. Ηρωικό στήσιμο, έσπρωχνε κι η ίδια προς τα πίσω ρίχνοντας και τα καυλολογα της. Πιο καθημερινή γυναίκα, αλλά επίσης με φουλ διάθεση. Μέχρι και τις 20 νομίζω. Αυτά.

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Βόλτα σήμερα που ολοκληρώθηκε με δύο τίμια, ορεξατα κι άκρως συμπαθητικά μιλφακια.

Στο Χ έχουμε μια Ναταλί. Λίγη κοιλιά, ελαφρώς πεσμένο αλλά ικανοποιητικό βυζί, πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο ούτε κι άσχημο βέβαια. Αλλά η υπηρεσία της στο δωμάτιο αποζημιώνει την όποια μέτρια εμφάνιση. Φουλ αργή και βασανιστική πίπα με υπέροχη αίσθηση του στόματος της. Πίπα όπως πρέπει να είναι κι όχι απλά τον εβανει στο στόμα για να βγει η υποχρέωση. Ανέβασε μετά από κάνα τριλεπτο ρυθμούς. Με έκανε τούρμπο. Προλάβαμε δυστυχώς μόνον ιεραπόστολο με καλή αίσθηση, στενό μουνι για την ηλικία της και φουλ συμμετοχή σε υψηλούς ρυθμούς. Μέχρι 25 αυτή.

Στο Λαρίσης και την Αναστασία έχουμε την Κατερίνα από Βουλγαρία. Επίσης μεγαλουτσικη, ίδιο σουλουπι με Ναταλί, λίγη κοιλιά, ωραία βυζιά και μια πολύ δυνατή και στητη κωλαρα. Στα ίδια επίπεδα κι η πίπα, με εναλλαγές στο ρυθμο και επιμονή. Ιεραπόστολο δε μας βόλεψε και πολύ οπότε δώσαμε ένταση στα τέσσερα. Τρομερό θέαμα ο κωλος της. Ηρωικό στήσιμο, έσπρωχνε κι η ίδια προς τα πίσω ρίχνοντας και τα καυλολογα της. Πιο καθημερινή γυναίκα, αλλά επίσης με φουλ διάθεση. Μέχρι και τις 20 νομίζω. Αυτά.
Η Ναταλι ειναι μια ξανθια με μακρια μαλλια απο ρωσια και λιγο πειραγμενα χειλη??

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Πέρασμα από το Καρδίτσης σήμερα και από τη νέα κοπέλα, τη Ρωξάνη. Κοντούλικο, μικροκαμωμένο κορίτσι από Σερβία, μαύρο μαλλί, 21 ετών μου το είπε η κυρία στην υποδοχή. Όντως φαίνεται νέα. Πέρασμα στο δωμάτιο με τυπικά καλή πίπα, χωρίς δόντι αλλά και χωρίς το κάτι αξιομνημόνευτο. Ξεκινήσαμε ιεραπόστολο, όπου και διαπίστωσα το πόσο στενό μουνί είχε. Μετά από λίγες διεισδύσεις χαλάρωσε το στήσιμό της και δέχτηκε πιο βαθιές διεισδύσεις. Για κάποιο διάστημα μ' έσπρωχνε κι η ίδια με τα πόδια της μέσα. Ακολούθησε γαμήσι στα τέσσερα, όπου το κωλαράκι της ήτανε πολύ δυνατό θέαμα. Αρκετά καλή/πειστική κι η φωνητική της συμμετοχή. Άλλες δυο μέρες μάλλον, μου είπε, θα είναι. Μπορεί να μην έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά εννοείται την προτείνω για τουλάχιστον μιαν επίσκεψη.
Καλησπέρα!
Η Ρωξάνη είναι ακόμη στο Καρδίτσης;
:)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Η Ναταλι ειναι μια ξανθια με μακρια μαλλια απο ρωσια και λιγο πειραγμενα χειλη??
Άλλη πρέπει να είναι κατά 90 τοις εκατό. Αυτην είχε όχι ιδιαίτερα μακρια μαλλιά και μου είπε ήρθε πρώτη φορά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα!
Η Ρωξάνη είναι ακόμη στο Καρδίτσης;
:)
Έχει έρθει η Αλίκη/Εύα στο Καρδίτσης γι' αυτήν τη βδομάδα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τις ξεμουνιασατε τις κορασιδες,περασα το πρωι κ απο Καρδιτσης κ απο Αναστασια αμφοτερα κλειστα...το Αφροδιτη δεν ανοιγει πλεον πρωινα?δευτερη φορα που το βρισκω κλειστο πρωινες ωρες...παει το γαμησι πεταξε

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
τις ξεμουνιασατε τις κορασιδες,περασα το πρωι κ απο Καρδιτσης κ απο Αναστασια αμφοτερα κλειστα...το Αφροδιτη δεν ανοιγει πλεον πρωινα?δευτερη φορα που το βρισκω κλειστο πρωινες ωρες...παει το γαμησι πεταξε
Αναστασίας πρέπει να πέτυχες αλλαγή φρουράς. Μέχρι χθες είχε πει πως θα είναι η Κατερίνα. Ελπίζω να αλλάξουν και στο Καρδίτσης και να μας φέρουν δυο κοπέλες που είχαν πάει Πάτρα πριν καμιά βδομάδα και γράψανε οι εκεί συναγωνιστές κα(υ)λά λόγια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αναστασίας πρέπει να πέτυχες αλλαγή φρουράς. Μέχρι χθες είχε πει πως θα είναι η Κατερίνα. Ελπίζω να αλλάξουν και στο Καρδίτσης και να μας φέρουν δυο κοπέλες που είχαν πάει Πάτρα πριν καμιά βδομάδα και γράψανε οι εκεί συναγωνιστές κα(υ)λά λόγια.
μακαρι να διαβασουμε Αγιασμο :priest:

Pisokolito23

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
αλανια μου καρδιτσα ξέρεις κανένας καμία που να μπορούμε να την πάρουμε σπιτι ή σε ξενοδοχειο;
Αν ξερει θα ήθελα γιατί έρχομαι για λίγες μέρες καρδιτσα μέσα στην εβδομάδα και θα ήθελα να περάσω καλά!
Οποίος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα dm
Ευχαριστω!

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Στο Χ η νέα άφιξη είναι μια Κατερίνα (όχι αυτή που είχε έρθει στο Λαρίσης). Νταξει δε θέλω να γίνω κακός, αλλά ρε παιδί μου γιατί τόσο πεσμένη ποιότητα στο Χ; Δηλαδή η τελευταία που είχα δει κι είπα να μια μουναρα ήτανε κάπου αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλος πάντων, μιας και δεν ήτανε και τέρμα χάλια -καλο βυζί, μέτριος κώλος, κάπως παράξενο πρόσωπο (για βουλγαρογυφτισα την έκανα)- κι επειδή είχα υπέρ το δέον όρεξη και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέα κορίτσια, είπα να περάσω. Μπορώ να πω με εξέπληξε, γιατί έκανε μια δυναμική και άκρως ενθουσιώδη πίπα, στήθηκε ηρωικά στα τέσσερα και δε δυσανασχετησε καθόλου. Δυστυχώς θα κάτσει μέχρι 10 του μήνα. Δεν την προτείνω ιδιαίτερα.

Της Αναστασίας το βρήκα κλειστό. Πέρασα και με την Αγάπη στο Καρδίτσης, όπου για μιαν ακόμα φορά είχα πολύ καλή εμπειρία μαζί της. Μιλφακι δυνατό, ξανθό μαλλί καρέ, βαθιά πίπα και deepthroat, με έκανε τούρμπο! Ξεκίνησε εκείνη από πάνω. Δυνατά καθίσματα και καλή οπτική επαφή. Γύρισμα σε ιεραπόστολο όπου άρχιζε και μίλαγε μόνο ρώσικα υποθέτω. Πολύ καύλα. Τελείωμα στα τέσσερα όπου δεν χορταινα να την ξεσκίζω. Άλλες δύο μέρες μου είπε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασα κ γω απο Αγαπη,οκ μια απο τα ιδια θεωρω...Εμφανιση καλη, σαν μιλφ κατηγοριας brazers.
μετα απο χ φορες που την εχω παρει την κατατασσω σε safe mode κατασταση ..δηλ ουτε ξετρελενεσαι απο το γαμησι,αλλα ουτε κ θα κλαψεις κ το κομιστρο..ειδικη μνεια αυτη τη φορα γτ εκανε επιμονη πιπα με πολυ βεντουζαρισμα κ παει στα πολυ + θετικα,στα υπολοιπα -προσωπικα -ενιωσα μια ντε ζα βου κατασταση.πχ Δεν μ αρεσει που κλειδωνει ποδια απο πανω για να εχει τον ελεγχο της διεισδυσης,σιγα δεν ειμαστε κ πιτερ νορθ...δεν ξερω μπορει κ να γερασα κ να γκρινιαζω τζαμπα///:rolleyes:
>
>
>
>
ενα rip για τα παιδια που σκοτωθηκανε εξω απο την Λαρισα φανταζει λιγο...πολυ κριμα.

whoami

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά οτι πιο στενάχωρο... μου κόπηκε κάθε όρεξη . Και γενικά αρκετά βαρύ το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα το Καρδιτσης ειναι ανοιχτο ξερουμε?

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Περασα και ειδα ειναι κλειστο...στο Λαρισης ποια κοπελα ειναι?αξιζει επισκεψη?

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπερα για το Λαρισης εχουμε καμια πληροφορια?αξιζει επισκεψη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom