You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 869K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Με το κεφάλι ψηλά έφυγε. Θα είχε κουμπώσει και κανα μισόκιλο βιάγκρα.. Καλά τα έλεγες. Έτσι εξηγείται που άλλαξαν τόσο γρήγορα τη Νικόλ. Στο μεταξύ όταν έφευγα από Χριστίνα είδα έναν παππούλη να ετοιμάζεται για αγώνα. Το λέει η καρδιά τους (μπορεί κι όχι..)
Τι να κάνουν ρε φίλε και τα παππούδια,θέλουν και αυτά να γαμησουν καμία πουτανα.
Τι να κουμπώσει ο 80χρονος ρε συ,λες και γαμανε.Λίγο αγκαλιά τις παίρνουν,γλείφουν λίγο βυζί,λίγο μουνι και τέλος.Να είσαι τώρα 25 χρόνων και να κάθεσαι να σε γλείφει ο 80χρονος γέρος για να πάρεις 15€.Τραγικο.Τεσπα,σαπιλα αυτή την περίοδο στα σπιτάκια.Η Αναστασία άνοιξε,ξέρουμε ποια κοπέλα είναι εκεί?
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Τόσο χάλια ρε συ η Νικόλ; Πάντως Χριστίνα ήτανε καλύτερα τα πράγματα. Τώρα Αναστασίας δεν πατάω γιατί ή Βαρβάρα θα έχει ή Λίζα. Άντε καμιά Σάρα έτσι για αλλαγή. Στο Χ σπάνια να βρεις κάτι καλό πόσω μάλλον καινούργιο.την ειδα την Νικολ,δεν ενθουσιαστηκα προσωπικα...Δε μπορω να πω περισσοτερα δημοσια.
πηγα τοσες φορες κ ηταν στον βροντο κ τα 2 μαγαζια,βαρεθηκα να ασχολουμαι.
αμα σοβαρευτουνε το ξαναβλεπουμε το θεμα.
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
ειχα πολυ καιρο να παω Τρικαλα.
πηγα κατευθειαν στο Λαρισης. η Βαρβαρα δουλευει.
τιμια καταθεση που δε κλαις τα $$ σου. μια καλη μιλφ σπανια σε προδιδει, προσωπικα το εχω ελατωσει πολυ (γιατι εχω πεταξει πολλα 50αρικα σε αχρηστες)
και μια στις τοσες που θα πηγαινω πλεων, θα ειναι μονο στανταρακια μιλφ, τπτ αλλο δεν αξιζει.
πηγα κατευθειαν στο Λαρισης. η Βαρβαρα δουλευει.
τιμια καταθεση που δε κλαις τα $$ σου. μια καλη μιλφ σπανια σε προδιδει, προσωπικα το εχω ελατωσει πολυ (γιατι εχω πεταξει πολλα 50αρικα σε αχρηστες)
και μια στις τοσες που θα πηγαινω πλεων, θα ειναι μονο στανταρακια μιλφ, τπτ αλλο δεν αξιζει.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κ ειπα να μην ξανακανω την μλκια κ τελικα την εκανα...ειπα να μην παω ξανα Βαρβαρα (απειρες φορες κ βαρεθηκα) κ πηγα ξανα Φωτεινη,βαριοτανε που ζουσε,πιο ξεπετα πεθαινεις...πιπα λεπτου(ενος λεπτου σιγη),στηθηκε κ τον εφαγε λες κ γαμουσα σε νεκροτομειο.Ουτε το κορμακι δεν βγαζει,απλα το παραμεριζει στο μπικινι.Ακινητη,αγευστη,αοσμη,ασεξουαλ κατασταση,θα μπορουσε καλιστα να λειπει ενδιαμεσα κ να γαμαω τον αερα ή το μαξιλαρι.
το δισ εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
καλα να παθω
καλα να παθω
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Απελπιστική κατάσταση στα σπιτάκια αυτή τη βδομάδα. Μια ξενέρα η Αναστασία που συνεχίζει με Βαρβάρα κι άλλη μια που επιστρέψαμε στις ίδιες και τις ίδιες στο Καρδίτσης. Πόσω μάλλον που φέρανε τη Φωτεινή, που πέρα από την αεροπίπα που κάνει, μόνο μια φορά την είχα πετύχει να μην έχει αυτό το τελείως ντεκαβλέ ύφος. Κρίμα. Μπορεί να πάω προς Χ αλλά εκεί φοβάμαι θα είναι ακόμα χειρότερα.κ ειπα να μην ξανακανω την μλκια κ τελικα την εκανα...ειπα να μην παω ξανα Βαρβαρα (απειρες φορες κ βαρεθηκα) κ πηγα ξανα Φωτεινη,βαριοτανε που ζουσε,πιο ξεπετα πεθαινεις...πιπα λεπτου(ενος λεπτου σιγη),στηθηκε κ τον εφαγε λες κ γαμουσα σε νεκροτομειο.Ουτε το κορμακι δεν βγαζει,απλα το παραμεριζει στο μπικινι.Ακινητη,αγευστη,αοσμη,ασεξουαλ κατασταση,θα μπορουσε καλιστα να λειπει ενδιαμεσα κ να γαμαω τον αερα ή το μαξιλαρι.
καλα να παθω
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Ναι αξίζει μια επίσκεψη τίμιο μιλφΓεια σας τστο Λαρισης η Βαρβαρα ειναι?αν ναι αξιζει επισκεψη ειναι τιμια?
Καρδίτσης μολισ είδα Χριστίνα ακόμα δεν έφυγε και ξανάρθε
Μαλον θα γίνει οπςσ με την Βικτόρια που την έφερναν ανά μια κοπέλα
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Στο Χ συνάντησα μια Ιζαμπέλα. Δεν ήτανε η ίδια που είχε έρθει πριν κάτι μήνες και την είχε παρουσιάσει η τσατσά ως Γιουγκοσλαβα. Αυτήν εδώ δήλωσε Ελληνίδα. Και 25 ετών. Μου είπε κάνει φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό στα 80(!!!!) ευρώ. Μιλάμε δε χάνεται τέτοια ευκαιρία....όχι ότι βρίσκεις call girl με ογδόντα ευρώ. Τεσπα. Ψηλή κοπέλα με μαύρο μαλλί και συμπαθητικό πρόσωπο. Δυνατό σημείο ο κωλος της. Βυζιά επίσης σε καλά επίπεδα. Αν και τι να πρωτοδεις μες τα σκοτάδια. Ξεκίνησε μια πίπα με ωραία αίσθηση, δεν έκανε τίποτα τρελό αλλά δεν ένιωσα δόντι και γενικά κρατούσε και μια κάποια οπτική επαφή. Πάμε για αγώνα σε ιεραπόστολο...μου λέει δε με βολεύει...οκ...τι να πω....πάμε να γαμαμε στις στάσεις που τις βολεύει. Που να πληρώναμε κιόλας! Στήθηκε επάξια στα τέσσερα. Δυνατό θέαμα η κωλαρα της. Τη γάμησα εκεί με δυνατούς ρυθμούς. Έχει καυλωτικη φωνητική συμμετοχή. Δε μιλάει βέβαια. Μόνο αναστεναγμούς βγάζει. Μέτρια πράγματα θα έλεγα. Το έσωσε η νεανική της παρουσία.
Στο Καρδίτσης επήγα μετά και εκεί που αναμένω να σκάσει η καύλα η Κριστίνα μου κάνει η κιουρια.... Φωτεινή έχουμε. Πρέπει να μου έπεσε επιτόπου. Σκάει στο μεταξύ έξω η Φωτεινή και διέκρινα να έχει πάρει και κιλά και να κάνει δίπλες προς κοιλιά μεριά. Έφυγα με σούζα. Είχε κι ένα βλέμμα σα να έλεγε τι θες ρε παλιομαλακα κι εσύ τώρα....
Στο Καρδίτσης επήγα μετά και εκεί που αναμένω να σκάσει η καύλα η Κριστίνα μου κάνει η κιουρια.... Φωτεινή έχουμε. Πρέπει να μου έπεσε επιτόπου. Σκάει στο μεταξύ έξω η Φωτεινή και διέκρινα να έχει πάρει και κιλά και να κάνει δίπλες προς κοιλιά μεριά. Έφυγα με σούζα. Είχε κι ένα βλέμμα σα να έλεγε τι θες ρε παλιομαλακα κι εσύ τώρα....
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Κάτσε δεν έφεραν Χριστίνα?Στο Χ συνάντησα μια Ιζαμπέλα. Δεν ήτανε η ίδια που είχε έρθει πριν κάτι μήνες και την είχε παρουσιάσει η τσατσά ως Γιουγκοσλαβα. Αυτήν εδώ δήλωσε Ελληνίδα. Και 25 ετών. Μου είπε κάνει φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό στα 80(!!!!) ευρώ. Μιλάμε δε χάνεται τέτοια ευκαιρία....όχι ότι βρίσκεις call girl με ογδόντα ευρώ. Τεσπα. Ψηλή κοπέλα με μαύρο μαλλί και συμπαθητικό πρόσωπο. Δυνατό σημείο ο κωλος της. Βυζιά επίσης σε καλά επίπεδα. Αν και τι να πρωτοδεις μες τα σκοτάδια. Ξεκίνησε μια πίπα με ωραία αίσθηση, δεν έκανε τίποτα τρελό αλλά δεν ένιωσα δόντι και γενικά κρατούσε και μια κάποια οπτική επαφή. Πάμε για αγώνα σε ιεραπόστολο...μου λέει δε με βολεύει...οκ...τι να πω....πάμε να γαμαμε στις στάσεις που τις βολεύει. Που να πληρώναμε κιόλας! Στήθηκε επάξια στα τέσσερα. Δυνατό θέαμα η κωλαρα της. Τη γάμησα εκεί με δυνατούς ρυθμούς. Έχει καυλωτικη φωνητική συμμετοχή. Δε μιλάει βέβαια. Μόνο αναστεναγμούς βγάζει. Μέτρια πράγματα θα έλεγα. Το έσωσε η νεανική της παρουσία.
Γιατί είδα στο Facebook έλεγε Χριστίνα Τρίκαλα
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Ναι δυστυχώς δεν ήτανε. Γι αυτήν πήγα εξ αρχής αλλά έπεσα στη ντεκαβλε ΦωτεινήΚάτσε δεν έφεραν Χριστίνα?
Γιατί είδα στο Facebook έλεγε Χριστίνα Τρίκαλα
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Μαλον από αύριο θα είναιΝαι δυστυχώς δεν ήτανε. Γι αυτήν πήγα εξ αρχής αλλά έπεσα στη ντεκαβλε Φωτεινή
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Δεύτερο πέρασμα με Χριστίνα στο Καρδίτσης γιατί θα μου έμενε απωθημένο από τη ξενερα της Φωτεινής. Η κοπέλα διεκρινα ότι δεν είχε την ίδια όρεξη που είχε την πρώτη φορά(ίσως να έφταιγε κι η βάρβαρη ώρα που πήγα....μες το καταμεσήμερο) αλλά και πάλι η απόδοση της και η συνολική εμπειρία ξεπερνά τη μετριότητα πολλών κορασιων της πόλης. Πίπα πολύ καλή και υγρή, κρατούσε οπτική επαφή ανά στιγμές. Είχαμε και ψηλούς ρυθμούς προς το τέλος της πίπας όπου έβγαζε και φωνές δήθεν καυλας. Ηρωικό στήσιμο στα τέσσερα όπου μετά από τρία τέσσερα λεπτά δεν άντεξα και παρέδωσα όπλα. Με καυλώνει πολύ η φωνή της για κάποιο λόγο. Μέχρι Παρασκευή μου είπε.
Διαγραμμένο μέλος 199826
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2020
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Αλάνια μου καλησπέρα.
Νέος στην Καρδίτσα εδώ και έναν μήνα για δουλειά και δεν ξρ τπτ.
Όποιος μπορεί να μ πει για μπουρδελο ή και ανεξάρτητες Καρδίτσα και γύρω περιοχή τον ευχαριστώ από τρ
Νέος στην Καρδίτσα εδώ και έναν μήνα για δουλειά και δεν ξρ τπτ.
Όποιος μπορεί να μ πει για μπουρδελο ή και ανεξάρτητες Καρδίτσα και γύρω περιοχή τον ευχαριστώ από τρ
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Ανεξάρτητες Καρδίτσα δεν έχει μπρο.
Μπουρδέλο το κοντινότερο είναι στην Αθηνών πριν από Σοφάδες στα δεξιά, αλλά έχει κλείσει εδώ και μήνες.
22χλμ απόσταση, πας Τρίκαλα έχει 3. Προς Καλαμπάκα, ερχόμενος από Καρδίτσας και στη Λάρισας αυτό που λέμε Αναστασίας, έτσι λένε την ιδιοκτήτρια.
Γνωρίζει κανείς αν έφυγε Βαρβάρα από Λαρίσης και ηρθε άλλη? Μην είναι καμία φόλα που τη ξέρω και πετάξω €€ σε βενζίνη κτλ.
Μπουρδέλο το κοντινότερο είναι στην Αθηνών πριν από Σοφάδες στα δεξιά, αλλά έχει κλείσει εδώ και μήνες.
22χλμ απόσταση, πας Τρίκαλα έχει 3. Προς Καλαμπάκα, ερχόμενος από Καρδίτσας και στη Λάρισας αυτό που λέμε Αναστασίας, έτσι λένε την ιδιοκτήτρια.
Γνωρίζει κανείς αν έφυγε Βαρβάρα από Λαρίσης και ηρθε άλλη? Μην είναι καμία φόλα που τη ξέρω και πετάξω €€ σε βενζίνη κτλ.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Λοιπόν πέρασμα με τη Σοφία σήμερα στο Καρδίτσης. Έχουμε καινούργια κουκλίτσα λέει η τσατσά. Λέω κι εγώ νεαρή θα είναι. Βγαίνει έξω μια τύπισσα πάνω από πενήντα την έκανα. Σπασμένο σώμα, καθημερινό πρόσωπο με ξανθό μαλλί. Στην περιοχή της κοιλιάς είδα κάποια κιλά παραπάνω. Φάνηκε όμως να έχει ωραίο στητο κωλο. Οπότε λέω δε βαριέσαι. Νέο αίμα αφού! Έρχεται με όρεξη για κουβέντα, άρχισε ωραία φιλιά στο σώμα, άφησε να γλείψω και τα συμπαθητικά βυζιά της ενώ συνέχιζε να φιλάει λαιμό. Αν και δεν το περίμενα με έκανε τούρμπο....όχι σαν κάτι άλλες που σου περνάνε καποτα σε μπάμια μαλακιά. Ξεκίνησε και γλείψιμο αριχιδιων χωρίς να έχει περάσει ακόμα προφυλακτικό. Βάζει εντέλει και αρχίζει ένα τιμιοτατο στοματικό με όρεξη και επιμονή. Ξεκίνησε χωρίς πολλά πολλά καβαλημα αυτήν από πάνω. Δυνατές διεισδύσεις και με πάθος. Πλέον είχα ξεχάσει και το χαλαρό της σώμα και την προχωρημένη ηλικία. Όταν κουράστηκε πήγαμε ιεραποστολικό όπου γουσταρε φιλιά στο λαιμό της και έλεγε και κάνα δυο λογακια. Τέλος στα τέσσερα με υψηλούς ρυθμούς και δική της έντονη φωνητική συμμετοχή. Καλές υπηρεσίες, μέτρια εμφάνιση!
Ωραίος συναγωνιστή θα περάσω από Τρίκαλα και με αρέσουν 50ρες και με έκανες να θέλω να το τιμήσω μπορείς να με πεις που ακριβώς είναι και αν θυμάσαι όνομα?Λοιπόν πέρασμα με τη Σοφία σήμερα στο Καρδίτσης. Έχουμε καινούργια κουκλίτσα λέει η τσατσά. Λέω κι εγώ νεαρή θα είναι. Βγαίνει έξω μια τύπισσα πάνω από πενήντα την έκανα. Σπασμένο σώμα, καθημερινό πρόσωπο με ξανθό μαλλί. Στην περιοχή της κοιλιάς είδα κάποια κιλά παραπάνω. Φάνηκε όμως να έχει ωραίο στητο κωλο. Οπότε λέω δε βαριέσαι. Νέο αίμα αφού! Έρχεται με όρεξη για κουβέντα, άρχισε ωραία φιλιά στο σώμα, άφησε να γλείψω και τα συμπαθητικά βυζιά της ενώ συνέχιζε να φιλάει λαιμό. Αν και δεν το περίμενα με έκανε τούρμπο....όχι σαν κάτι άλλες που σου περνάνε καποτα σε μπάμια μαλακιά. Ξεκίνησε και γλείψιμο αριχιδιων χωρίς να έχει περάσει ακόμα προφυλακτικό. Βάζει εντέλει και αρχίζει ένα τιμιοτατο στοματικό με όρεξη και επιμονή. Ξεκίνησε χωρίς πολλά πολλά καβαλημα αυτήν από πάνω. Δυνατές διεισδύσεις και με πάθος. Πλέον είχα ξεχάσει και το χαλαρό της σώμα και την προχωρημένη ηλικία. Όταν κουράστηκε πήγαμε ιεραποστολικό όπου γουσταρε φιλιά στο λαιμό της και έλεγε και κάνα δυο λογακια. Τέλος στα τέσσερα με υψηλούς ρυθμούς και δική της έντονη φωνητική συμμετοχή. Καλές υπηρεσίες, μέτρια εμφάνιση!
Δεν έχω ιδέα από Τρίκαλα πρώτη φορά θα περάσω
Ευχαριστώ
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Ναι. Το συγκεκριμένο λέγεται studio Αφροδίτη. Είναι στο τέρμα της οδού Καρδίτσης. Δες κι εδώ: Καρδίτσης (Τρίκαλα) (Μπουρδέλα) ΤρίκαλαΩραίος συναγωνιστή θα περάσω από Τρίκαλα και με αρέσουν 50ρες και με έκανες να θέλω να το τιμήσω μπορείς να με πεις που ακριβώς είναι και αν θυμάσαι όνομα?
Δεν έχω ιδέα από Τρίκαλα πρώτη φορά θα περάσω
Ευχαριστώ
(οι φωτογραφίες είναι παλιές. Δεν είναι σε τόσο άθλια κατάσταση ο χώρος...)
Αν θες να πας με googlemaps βάλε για αναζήτηση το βενζινάδικο της jetoil στην ίδια οδό. Είναι αμέσως μετά από αυτό.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
περασα αυτες τις μερες απο Καρδιτσης για Σοφια..ξανθο μαλλακι καρε,ωραια ψωμωμενη κωλαρα ,2 αρακια βυζια με μικρη ρωγα,προσωπο καθημερινο ,σαν συνολο καθαρα για μιλφολατρες ..με τη φωτο στο φεις για αλλη μια φορα δεν βγαζεις καμμια συνδεση σε σχεση με την πραγματικοτητα...με μενα -σε αντιθεση με παναγο-ηταν καθαρα τυπικη κ διακπαιρεωτικη μεσα στο δωματιο,πιπα μετρια με πολυ χερι κ 2 στασεις παιχτηκαν...οσο αργουσα να τελειωσω αρχισε τα χυσε με κτλ τυπικες κρυαδες...σαφως καλυτερη απο Φωτεινη,αλλα κ παλι θα την προτεινα μονο για τα χοντρα.
εκτος αν αναλογα τον πελατη βγαζει κ αλλα γουστα...δεν εχω ιδεα...
Δυσκολα δις με την συγκεκριμενη.
εκτος αν αναλογα τον πελατη βγαζει κ αλλα γουστα...δεν εχω ιδεα...
Δυσκολα δις με την συγκεκριμενη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K