You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα ενημερωσω συντομα φιλε....ανεμενε σημερα ή αυριο......Παιδες την αλλη εβδομαδα ανεβαινω Τρικαλα και θελω να μου πει καποιος αν στο Καρδιτσης δουλευει ακομα το αδυνατο ρουμανακι ... ανυπομονω να το σπρωξω !!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καινουρια αυτη;εκει που δουλευε η αντζελα εννοεις;για δωσε καμια ινφο....παιδια χριστινα στην καλαμπακα ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πραγματι, βραδυ ειναι η μονικα στην καρδιτσης και η ρουμανιτσα μαριαννα που δινει και κωλαρακι ηταν πρωινη μεχρι 5-πεντεμιση περιπου.....το ρουμανακι απο οτι μου ειπε θα δουλευει για τουλαχιστον 1 μηνα εδω ,και παντα εως τις πεντε το απογευμα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μετα απο 2-3 βδομαδες θα δουμε παλι ρε συ.....απο τωρα που να ξερεις;ρωτα εκει κοντα παλι να τσεκαρουμε....Μετα απο ενα μηνα θα φυγει ή θα αναλαβει και την βραδινη βαρδια ?
Σε 2-3 εβδομαδες ανεβαινω Τρικαλα..ελπιζω να την προλαβω....
Κοστρικ βλεπω οτι γουσταρεις ρουμανακι και εσυ ε ? κανει καλο γαμησι το ατιμο !!!!!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πριν κανα μισάωρο γυρισα απο χοτ βιλα...κλασικά η Ελενα...ειχε κοσμο αυτην την φορα στα δωμάτια...εθεάθη αλφα ρομεο με λαρισαΐκές πινακίδες...gl μηπως ησουν σε κανα δωμάτιο μέσα?
το δρομο τον εχουν γαμησει στις αλχημειες εκει περα...γίνονται έργα κ τον έχουν στενέψει αρκετά...
το δρομο τον εχουν γαμησει στις αλχημειες εκει περα...γίνονται έργα κ τον έχουν στενέψει αρκετά...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για να δουμε τι θα λεει το καινουριο τεμαχιο που θα βαλει προς τα τελη του μηνα....Η αντζελα ξαναγυρισε στο σπιτακι της οδου καλαμπακας για κανα 15ημερο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σημερινη αναφορα απο τρικαλα
-πυλης σταθερα και μονιμα κλειστο εδω και μηνες.....
-καλαμπακας αντζελα ακομη....προσεχως αναμενεται αλλαγη και ανανεωση....ιδομεν....η αντζελα ειναι σιγουρα σταθερη αξια και γνωστη....εχει βελτιωθει απειρως οσον αφορα τα προκαταρκτικα πριν απο δυο χρονια που την πρωτογνωρισαμε.....
-καρδιτσης η ανανεωμενη εμφανισιακα,κουκλιτσα μαριαννα....πολυ πιο ομορφη σημερα,καλοβαμμενη με εντονο κραγιον,σεξι ολοσωμο σετακι και μποτα ως το γονατο που δεν εβγαλε στην διαρκεια της πραξης καθολου...πολυ καλυτερη και εντος με γλωσσοφιλα και φιλακια στο στηθος μου...πιπα με πολυ δοντι δυστυχως αλλα και πολυ βαθια συναμα...35 απλο και 50 δινει κουλουρακι....αλλα πολυ σφιχτη....παρα την τελεια στυση μου αποψε σου βγαζει λιγο την πιστη για να της την καρφωσεις....τεσπα αμα μπει το εργαλειο το σφυροκοπημα το δεχεται με ωραια βογγητακια και τελικα την εχυσα δυνατα....στο τελος φιλακι στο μαγουλο και αποχαιρετισμος....
η ιταλιδα μονικα μας εφυγε για καλαματα και δεν ξερουν αν και ποτε θα ξαναγυρισει....ισως μετα απο καναν μηνα λεει....αρα η μαριαννα παιζει μπαλα συνεχως προφανως.....
-πυλης σταθερα και μονιμα κλειστο εδω και μηνες.....
-καλαμπακας αντζελα ακομη....προσεχως αναμενεται αλλαγη και ανανεωση....ιδομεν....η αντζελα ειναι σιγουρα σταθερη αξια και γνωστη....εχει βελτιωθει απειρως οσον αφορα τα προκαταρκτικα πριν απο δυο χρονια που την πρωτογνωρισαμε.....
-καρδιτσης η ανανεωμενη εμφανισιακα,κουκλιτσα μαριαννα....πολυ πιο ομορφη σημερα,καλοβαμμενη με εντονο κραγιον,σεξι ολοσωμο σετακι και μποτα ως το γονατο που δεν εβγαλε στην διαρκεια της πραξης καθολου...πολυ καλυτερη και εντος με γλωσσοφιλα και φιλακια στο στηθος μου...πιπα με πολυ δοντι δυστυχως αλλα και πολυ βαθια συναμα...35 απλο και 50 δινει κουλουρακι....αλλα πολυ σφιχτη....παρα την τελεια στυση μου αποψε σου βγαζει λιγο την πιστη για να της την καρφωσεις....τεσπα αμα μπει το εργαλειο το σφυροκοπημα το δεχεται με ωραια βογγητακια και τελικα την εχυσα δυνατα....στο τελος φιλακι στο μαγουλο και αποχαιρετισμος....
η ιταλιδα μονικα μας εφυγε για καλαματα και δεν ξερουν αν και ποτε θα ξαναγυρισει....ισως μετα απο καναν μηνα λεει....αρα η μαριαννα παιζει μπαλα συνεχως προφανως.....
Επισκεψη στο καρδιτσης με την λατρεμενη Μαριαννα
Τι να γραψω γιαυτο το κουκλακι... οτι και να γραψω θα ειναι λιγο!!!!
Το μονο που εχω να πω ειναι πως απο την ερχομενη εβδομαδα θα την βρισκετε στην βραδινη βαρδια απο τις 6-12 καθως νεα παρουσια ερχεται να αναλαβει την απογευματινη βαρδια απο τις 12-6
Και οσοι δεν την εχετε γευτει εχετε καιρο μεχρι και τις 24 Φλεβαρη καθως μετα μας αποχαιρετα για αλλη πολη
Τι να γραψω γιαυτο το κουκλακι... οτι και να γραψω θα ειναι λιγο!!!!
Το μονο που εχω να πω ειναι πως απο την ερχομενη εβδομαδα θα την βρισκετε στην βραδινη βαρδια απο τις 6-12 καθως νεα παρουσια ερχεται να αναλαβει την απογευματινη βαρδια απο τις 12-6
Και οσοι δεν την εχετε γευτει εχετε καιρο μεχρι και τις 24 Φλεβαρη καθως μετα μας αποχαιρετα για αλλη πολη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K