Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε Κουφαλες δεν φτανει που με τρομοκρατησατε οτι φευγει το μωρο... αλλα δεν με ενημερωσατε και απο πανω
Επισκεψη στο ομορφο ρουμανακι σημερα και βαθμολογια 10 με τονο για πολλους και διαφορους λογους
Ηταν και χαρουμενο γιατι τελικα δεν φευγει και μεχρι το Απριλιο θα συνεχιζουμε να το πηδαμε και να χαιρομαστε !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
5ο απο τα γραφομενα σου επιβεβαιωνεται οτι την ρωτησες και ηταν χαρουμενοπου δεν φευγει.
6ο Πάλι καλα που πηγες και μας εφερες τετοια νεα .ειχα σκοπο να μην ξαναπατησω στα δελα των τρικαλων μεχρι να φερουν καποιο νεο κομματιγιατι με αλισια στο ενα και αντζελα στο αλλο καλυτερα να τραβω καμια :jerking:

Ελα μην στραβωνεις με καλη διαθεση το ειπα και δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε εσενα
Βασικα δεν ηταν χαρουμενο γιατι δεν φευγει δεν το εγραψα σωστα... ηταν χαρουμενο που ειναι στα τρικαλα...την ρωτησα προηγουμενος αν θα φυγει μου ειπε οχι..την ρωτησα αν την αρεσει στα Τρικαλα και μου ειπε πως ειναι χαρουμενη που ειναι εκει

Ριχνει σε κανεναν απο εσας γλωσοφιλα? Οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι μου γαμησε την γλωσα στα φιλια και οταν την ρωτησα αν το κανει με κανεναν αλλον θυμωσε και απο πανω γιατι λεει οτι δεν της αρεσει να το κανει με πελατες... βρε μηπως με δουλευει το μικρο γλυκο μου πουτανακι ??????
Οταν εφευγα με περιμενε στην πορτα... πηγα να την παρω να την φορτωσω στο αμαξι αλλα βγηκε καπακι η τσατσα και αρχισε να μου λεει μαλακιες για την πρωινη που εχουνε...ξανθια με μεγαλα βυζια μου λεει... τοτε θυμηθηκα την κριτικη απο προηγουμενο συναδελφο...ειδα και το μουτρακι απο το ρουμανακι που με κοιτουσε ολο απορια τι λεγαμε γιατι απο ελληνικα δεν καταλαβαινει και πολλα... και σηκωθηκα και εφυγα ... την επομενη φορα θα την παρω μαζι μου και θα με κηνυγανε οι νταβαδες στην Νικολουλη !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα να δοκιμασω κι εγω την καινουρια πρωινη αφιξη αισα  ή αλισια στο σπιτακι της οδου καρδιτσης....προκειται για μια κοπελιτσα εκ ρουμανιας περι τα 22,προς το κοντουλα θα ελεγε κανεις,πιπινακι,ομορφο πολυ προσωπο,βυζαρες φυσικες και μεγαλες για το κορμι της,καλα σφιχτα ασπρα μπουτακια και επιδερμιδα....χαμογελαστη και ευδιαθετη ηταν....δεν γνωριζει πολλα ελληνικα,μονο τα απαραιτητα.....πιπα με καλη διαρκεια αλλα λιγο ατεχνη και βαζει δοντι....κρεμα χρησιμοποιει αλλα το μουνακι της ειχε καλη σχετικα αισθηση παρολαυτα....φιλακια και χαδακια δεχεται οπως και γλειψιμο στα βυζια της αλλα απεφυγε φιλια στο στομα....πολυ καθαρη και με ενα ωραιο αρωματακι,πρεπει να το τονισω αυτο.....ευγενεστατη και φιλικη....

με δυο λογια ενα πιπινι που θες να το γαμησεις....στο ιεραποστολικο με τον τροπο της μου εβγαλε κατι gfe με τον τροπο που κουλουριστηκε γυρω μου....προσωπικα θα ξαναπαω....

βραδια δουλευει ακομα η μαριαννα....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το δευτερο σπιτακι(μπλε-θαλασσι) στην Βαλβη(αν δεν κανω λαθος ειναι το 32),αυριο θα κοιταξω κ αριθμο...(δυστηχως τις περισσοτερες φορες ειναι κλειστο,ανοιγει συγκεκριμενες ωρες πρωΐνες,θα κοιταξω να το πετυχω ανοιχτο για να το αποθανατισω...)

Συνημμένα

• 0006l.jpg
    0006l.jpg
    134,1 KB · Εμφανίσεις: 27

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ελα μην στραβωνεις με καλη διαθεση το ειπα και δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε εσενα
Βασικα δεν ηταν χαρουμενο γιατι δεν φευγει δεν το εγραψα σωστα... ηταν χαρουμενο που ειναι στα τρικαλα...την ρωτησα προηγουμενος αν θα φυγει μου ειπε οχι..την ρωτησα αν την αρεσει στα Τρικαλα και μου ειπε πως ειναι χαρουμενη που ειναι εκει

Ριχνει σε κανεναν απο εσας γλωσοφιλα? Οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι μου γαμησε την γλωσα στα φιλια και οταν την ρωτησα αν το κανει με κανεναν αλλον θυμωσε και απο πανω γιατι λεει οτι δεν της αρεσει να το κανει με πελατες... βρε μηπως με δουλευει το μικρο γλυκο μου πουτανακι ??????
Οταν εφευγα με περιμενε στην πορτα... πηγα να την παρω να την φορτωσω στο αμαξι αλλα βγηκε καπακι η τσατσα και αρχισε να μου λεει μαλακιες για την πρωινη που εχουνε...ξανθια με μεγαλα βυζια μου λεει... τοτε θυμηθηκα την κριτικη απο προηγουμενο συναδελφο...ειδα και το μουτρακι απο το ρουμανακι που με κοιτουσε ολο απορια τι λεγαμε γιατι απο ελληνικα δεν καταλαβαινει και πολλα... και σηκωθηκα και εφυγα ... την επομενη φορα θα την παρω μαζι μου και θα με κηνυγανε οι νταβαδες στην Νικολουλη !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
αδερφέ η κοπέλα είναι το κάτι άλλο.δούλευε εδώ αθηνα πριν ανεβεί στα τρίκαλα όπου και τη τιμούσα πολύ συχνά!"γλωσοφιλα" ρίχνει μονο σε όσους της κάνουν κλικ(ήμουν και εγώ ένας από αυτούς)αλλιως φιλακια πεταχτα .έκανα ταξίδι για άρτα μέσω τρικάλων όταν εμαθα πως βρίσκετε στη πολη σας!!!παντως πολλα σας χρεωνουν εκει πανω!!!

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αδερφέ η κοπέλα είναι το κάτι άλλο.δούλευε εδώ αθηνα πριν ανεβεί στα τρίκαλα όπου και τη τιμούσα πολύ συχνά!"γλωσοφιλα" ρίχνει μονο σε όσους της κάνουν κλικ(ήμουν και εγώ ένας από αυτούς)αλλιως φιλακια πεταχτα .έκανα ταξίδι για άρτα μέσω τρικάλων όταν εμαθα πως βρίσκετε στη πολη σας!!!παντως πολλα σας χρεωνουν εκει πανω!!!

Αθηνα που δουλευε ? Μεταξι ?

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πρωτα δουλευε φωκαιας και μετα μεταξουγρειο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεγαλη πανθεσσαλικη πορνοεξορμηση σημερα και εχουμε

ΤΡΙΚΑΛΑ
-πυλης κλειστο
-καρδιτσης η αλισια καπνιζε ενα τσιγαρο απεξω μεχρι να ανοιξει το καταστημα....
-καλαμπακας η γνωστη αντζελα με την προκλητικη κωλαρα.....καινουρια κοπελα απο τον αλλο μηνα λεει....

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
-βαλβη 32 ξανθο υπερβαρο μιλφονι με μεγαλα κρεμαστα βυζια...ιδια η γυναικα του bbw.... :headbang:
-βαλβη 52; μιλφακι με μαυρο κοντο μαλλι ανω των πενηντα με μαυρο ολοσωμο και μαγκια κλανια και εξατμιση.....
τα νουμερα ειναι ενδεικτικα οπως τα γραψε ο ντιμιτς.....δεν ξερω αν ειναι και 100% ακριβη....

ΛΑΡΙΣΑ
-ΒΙΛΑ ΕΡΟΤΙΚΑ οι ελενα και ντελια.....
πολυ καλες και οι δυο εντος......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεγαλη πανθεσσαλικη πορνοεξορμηση σημερα και εχουμε

ΤΡΙΚΑΛΑ
-πυλης κλειστο
-καρδιτσης η αλισια καπνιζε ενα τσιγαρο απεξω μεχρι να ανοιξει το καταστημα....
-καλαμπακας η γνωστη αντζελα με την προκλητικη κωλαρα.....καινουρια κοπελα απο τον αλλο μηνα λεει....

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
-βαλβη 32 ξανθο υπερβαρο μιλφονι με μεγαλα κρεμαστα βυζια...ιδια η γυναικα του bbw.... :headbang:
-βαλβη 52; μιλφακι με μαυρο κοντο μαλλι ανω των πενηντα με μαυρο ολοσωμο και μαγκια κλανια και εξατμιση.....
τα νουμερα ειναι ενδεικτικα οπως τα γραψε ο ντιμιτς.....δεν ξερω αν ειναι και 100% ακριβη....

ΛΑΡΙΣΑ
-ΒΙΛΑ ΕΡΟΤΙΚΑ οι ελενα και ντελια.....
πολυ καλες και οι δυο εντος......
ωραιος... :rockon: :rockon:
τα νουμερα των οδων ειναι στανταρτ στην καρδιτσα.το ενα με το ξανθο milf-gilf ειναι στην Βάλβη 46 κ η μαγκιορα στο Βαλβη 52,τα ξαναελενξα κ ειναι ακριβη...32 δεν υπαρχει ,ειναι δικο μου μπερδεμα (το 52 το ειχα για 32.)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΤΡΙΚΑΛΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ η αλισια και βραδυ ,αυριο θα ειναι η μαριαννα βραδινη μου ειπε η τσατσα....μονικα ισως γυρισει σε εικοσι και βαλε μερες....
ΠΥΛΗΣ κλειστο
ΕΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Αντζελα.....

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

η χοτ βιλα δυστυχως κλειστη....ο δρομος πραγματι κανει παρακαμψη dimmits αλλα τελικα σε βγαζει παλι στην εθνικη οδο οπως παλια και το μαγαζι ειναι προσβασιμο....απλα ηταν κλειστο το βραδυ....τωρα αν μπορεις κοιταζε και συ καμια μερα γιατι μου μπηκαν ιδεες....αφου εφυγε η ελενα ισως ερθει καινουρια...αν δε ειναι και η ελβιρα ακομα καλυτερα.....δινει και κουλουρι,κανει γυμνο,τα παντα ολα......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

η χοτ βιλα δυστυχως κλειστη....ο δρομος πραγματι κανει παρακαμψη dimmits αλλα τελικα σε βγαζει παλι στην εθνικη οδο οπως παλια και το μαγαζι ειναι προσβασιμο....απλα ηταν κλειστο το βραδυ....τωρα αν μπορεις κοιταζε και συ καμια μερα γιατι μου μπηκαν ιδεες....αφου εφυγε η ελενα ισως ερθει καινουρια...αν δε ειναι και η ελβιρα ακομα καλυτερα.....δινει και κουλουρι,κανει γυμνο,τα παντα ολα......
:thumbsup:
ok gl θα τσεκαρω κ γω να δω τι παιζει κ θα ενημερωσω αντιστοιχως..κ μονο οτι ενδεχεται να υπαρξει τεμαχιο με προγραμματα αλλαζει τελειως την διαθεση μου.. :knockinb: :knockinb: :grin:

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Ρε παιδια θα ενημερωσει κανενας τι γινετε με το HOT VILLA???Η Ελενιτσα τελικα εφυγε???? :huh: :huh:
Εινα ανοιχτο το μαγαζι,εχει ερθει καινουρια κοπελα,ο δρομος τι προβλημα εχει????Μια ολοκληρωμενη ενημερωση απο καποιον βρε παιδια....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ρε παιδια θα ενημερωσει κανενας τι γινετε με το HOT VILLA???Η Ελενιτσα τελικα εφυγε???? :huh: :huh:
Εινα ανοιχτο το μαγαζι,εχει ερθει καινουρια κοπελα,ο δρομος τι προβλημα εχει????Μια ολοκληρωμενη ενημερωση απο καποιον βρε παιδια....
αν προλαβω θα πεταχτω εγω κ θα σου πω...ο δρομος εχει κλεισει στο δελτα κ εχει μια παρακαμψη λιγο πιο περα...τιποτα ιδιαιτερο.

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Τελικα για HOT VILLA εχουμε κανενα νεο????

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Ρε παιδες σε Τρικαλα-Καρδιτσα-Λαρισα ξερετε καμια που να δινει κω :zfuck:λο ή εστω ακα :pipa2:???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδες σε Τρικαλα-Καρδιτσα-Λαρισα ξερετε καμια που να δινει κω :zfuck:λο ή εστω ακα :pipa2:???
κωλο δινει η μαριαννα βραδινη ειναι στο σπιτακι της οδου καρδιτσης στα τρικαλα.....συνηθως

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μετα τα γαμησια που εριξα στην φυλης... με πουτανες-γκομενες μοντελα...με ακαποτη πιπα και γλυψιμο στα @@...χορό για παρτι μου...κολο κ 69 μεσα στο προγραμμα....με χυσιμο ελευθερο οπου γουσταρω.... και ολα αυτα μονο με 20 ευρω... αποφασισα να κοψω τα μπουρδελα της επαρχιας !!!!
Γιατι ΤρικαλοΛαρισσα πλεον γαμας μπουρουχες με 35-30 ευρω και σου πριζουν τα αρχιδια μεχρι να χυσεις... και στην φυλης πουτανες μοντελα σε κανουν να προσπαθεις να μην χυσεις με το που τις βλεπεις να μπαινουν στο δωματιο

3 φορες γαμησα ενα βραδυ  στα καπακια με 60 ευρω και εβγαλα οτι ανωμαλια γουσταρα με τις champions league πουτανες !!!!

'Η θα κατεβασουν τις τιμες οι νταβατζηδες βλαχοι του καμπου για τα μπαζα που μας φερνουν... η΄πλεον θα γαμαω μονο στην Αθηνα και κριτικες τελος !!!!
Καλο βραδυ !!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην καρδιτσης η επιστροφη της ιταλιδας της ψηλης της μονικας....πρωτη μερα εκει....βυζαρες ,μουναρα ,κωλαρα,πληθωρικη γυναικα με μακρυ,σγουρο μαλλι,λουλουδι στο αυτι.....ωραια busty παρουσια,γλωσσοφιλα,ανεβηκε απο πανω φιλια και ρουφηγματα στις ρωγες και το καλυτερο....η γκομενα εχυσε ενω με καβαλουσε και μετα την σφυροκοπησα σε ιεραποστολικο ρουφωντας της απο τα αυτια και τα βυζια της μεχρι το λαιμο της ....μια καλη και οικονομικη τιμια gfe προταση για επαρχιακο μπουρδελο στα 35 ευρω...

η μαριαννα μαλλον πηγε ρουμανια διακοπες λεει.....

απο καρδιτσα εχουμε κανενα νεο;ανοιξε η χοτ βιλα; :think:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
την ελβυρα την βρηκεσ πατριδα.