Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η καινουρια κοπελα λεει κανει χαρτια.....μαλλον απο βδομαδα και να δουμε......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βολτα για χοτ-βιλλα αργα το μεσημερακι (σημερα),αλλα δυστηχως προσβαση σχεδον αδυνατη για οσους ερχονται απο Καρδιτσα μερια.λογω του οτι ο δρομος εκλεισε (μετα το Δέλτα-λόγω έργων ανακατασκευης)κ δεν μπορεσα να βρω παρακαμπτηριο οδο για σοφαδες μερια,εγκατελειψα κ εφυγα πισω...αν ειναι να κανω ολοκληρο ταξιδι για να γαμησω καλυτερα να πεταχτω Λάρισα...(το οποιο θα γινει συντομα) :huh: :huh: οποτε παιζει κ η βιλα να μην λειτουργει.την προηγουμενη φορα που πηγα (πριν κλεισει οριστικα ο δρομος) ηταν κλειστη...κατασταση γαμησε τα κοινως...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αντε να ανεβάσω κ φωτο απο τα 2 μπουρδελάκια της Καρδίτσας
Βάλβη 46 (πεζόδρομος)
(ας το καταχωρησει παρακαλώ ο Αντισθένης στο σχετικό καταλογο...)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 35

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το δεύτερο θα το ανεβάσω αύριο (ήταν κλειστό-μόνο πρωΐνα δουλεύει η κυρία).. :cheesy:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γραψε και καμια ανταποκριση αρχηγε μου απο τα μπουρδελα της Καρδιτσας ... ποσο παει η ταριφα ? εχει κανα καλο μωρο εκει ? κολο δινουν ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Γραψε και καμια ανταποκριση αρχηγε μου απο τα μπουρδελα της Καρδιτσας ... ποσο παει η ταριφα ? εχει κανα καλο μωρο εκει ? κολο δινουν ?
θα γράψω μολις καταχωρυθουν στον καταλογο...εχε υπομονη. ;)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στον καταλογο μπορει να αργησουν να κατοχυρωθουν... βαλε μια απο τωρα εδω να μαθουμε τι παιζει να περασουμε καμια βολτα αν ειναι  :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Στον καταλογο μπορει να αργησουν να κατοχυρωθουν... βαλε μια απο τωρα εδω να μαθουμε τι παιζει να περασουμε καμια βολτα αν ειναι  :rockon: :rockon:
θα σε απογοητευσω αλλα μην περιμενεις κ πολλα...σε αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι μια χοντρη καπου στα 60 με τεραστια βυζια,δε λεει τιποτα απο φατσα κ στο γαμισι καθεται σαν κομοδινο ακουνητη...δεν δυσανασχετει με αλλαγη στασεων,αλλα ειναι ψιλοχαλι το πουρο...δυσκολα να περασει καποιος,γιατι δεν πολυ-βλεπεται...
νεροχυτης (για να πλυθεις)δεν υπαρχει στο δωματιο,πλενεσαι με φωτιστικο οινοπνευμα (αν ειναι δυνατον) κ η τιμη ειναι στα 30 ευρω...καλη τυχη... :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στο δεύτερο (θα την βάλω αυριο την φωτο),ειναι μια τυπισσα milf γυρω στα 55 με ωραια,μεγαλα βυζια κ καλυτερη φάτσα.απο υπηρεσιες ομώς χάλια.
1)δεν παιρνει τσιμπουκι,απλα στον ψιλοπαιζει λιγο πριν την συνουσια
2)εχει τυχει να την γαμαω να χτυπησει το τηλεφωνο κ να σηκωθει να παει να το παρει...
3)εχει τυχει να την γαμαω κ να με λερωσει με πετρελαιο(ολοκληρος ο χωρος ζεσταινεται με πετρελαιο-σομπα,αλλα η τυπισσα δεν ειχε πλυνει καλα τα χερια της πριν την πραξη...)
4)ουτε εδω υπαρχει νιπτηρας...φωτιστικο οινοπνευμα για να καθαριστεις μετα.
5)αν τυχει κ αργεις να τελειωσεις αρχιζει κ σου την λεει...
τιμη 30 ευρω.εχω πανω απο χρονο να τα επισκευτω κ τα 2 λογω των κακων υπηρεσιων... :huh: :huh:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
στο δεύτερο (θα την βάλω αυριο την φωτο),ειναι μια τυπισσα milf γυρω στα 55 με ωραια,μεγαλα βυζια κ καλυτερη φάτσα.απο υπηρεσιες ομώς χάλια.
1)δεν παιρνει τσιμπουκι,απλα στον ψιλοπαιζει λιγο πριν την συνουσια
2)εχει τυχει να την γαμαω να χτυπησει το τηλεφωνο κ να σηκωθει να παει να το παρει...
3)εχει τυχει να την γαμαω κ να με λερωσει με πετρελαιο(ολοκληρος ο χωρος ζεσταινεται με πετρελαιο-σομπα,αλλα η τυπισσα δεν ειχε πλυνει καλα τα χερια της πριν την πραξη...)
4)ουτε εδω υπαρχει νιπτηρας...φωτιστικο οινοπνευμα για να καθαριστεις μετα.
5)αν τυχει κ αργεις να τελειωσεις αρχιζει κ σου την λεει...
τιμη 30 ευρω.εχω πανω απο χρονο να τα επισκευτω κ τα 2 λογω των κακων υπηρεσιων... :huh: :huh:

30 ευρω για να γαμησεις τις 60 χρονες πατσογριες και χωρις τσιμπουκι ??? Τι λες τωρα ???  :S :S :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
30 ευρω για να γαμησεις τις 60 χρονες πατσογριες και χωρις τσιμπουκι ??? Τι λες τωρα ???  :S :S :S :S
κ ομως ναι..αν θες τη συμβουλη μου μακρυα...(τις φωτο τις βαζω γιατι λειπουν απο το σαΐτ.) ;)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μαυρο στο Καρδιτσης... εμενα οταν με κρατουσε το μωρο κανα 30λεπτο μεσα ο Νταβατζης με περιμενε απο εξω...
Θα πρεπει να καταλαβουν οτι τα 35 ευρω στο μπουρδελο της πλακας εχουν τεραστια αξια για 10 λεπτα μονο για πουτανα με στραβα βυζια !!!
Φανταζομαι η χοντρουλα θα ηρθε στην θεση της Μαριαννας ετσι ?  (της αδυνατης Ρουμανας)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η μικρη μου ειχε πει πως θα εφευγε την εβδομαδα που μας περασε (οπως και εγινε) για μπουρδελο αλλης πολης
Μακαρι να ξαναερθει αν και δεν μου το αναφερε καθολου σε αντιθεση με την προηγουμενη φορα που εφυγε για ρουμανια και μου ειπε να την περιμενω σε εναμιση μηνα οπως και εγινε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
νεα αφιξη στην καρδιτσης .ρουμανα 21 ετων  λεει μελαχρινη Αλισια το ονομα προς το παχουλο με μεγαλα βυζια ιδιατερα το αριστερο ειναι μεγαλυτερο απο το δεξι της  με με μεγαλη ρωγα αλλα ανυπαρκτη θηλη 1,65 με 1,70 με τακουνια ομορφουλα στο προσωπο,35 το απλο δεν κανει εξτρα .Παρουσιαστηκε στο σαλονι εκανε μια πασαρελα δευτερολεπτων .αποφασισα και μπηκα .Η κοπελα μετα απο 5λεπτου αναμονη μπηκε στο δωμα και κατεευθειαν εβγαλε το στριγκ εκανε μια διλεπτη πιπα καλη με  deep  αλλα βιαστικη.μετα εβαλε κρεμα ανεβηκε απο πανω  απεφευγε να με κοιταζει (ντρεποτανε απο οτι ειπε οταν την ρωτησα ) για 2 λεπτα με μηδενικη συμμετοχη ,την εβαλα απο κατω αλλα 2 λεπτα σε ιερο και πλαγιο καμια αισθηση Αερογαμουσα (μ...ί Ξεχειλωμενο + κρεμα ) καταλαβαινετε τωρα....
Η πιτσιρικα αρχισε να διαμαρτυρετε πωσ αργω , οτι τα χρηματα που δινω ειναι για δεκα λεπτα και οχι παραπανω και πως πρεπει να τελειωσω. Τα παιρνω λοιπον στο κρανιο τη γυριζω στα 4 και τη γα.ω για 4 λεπτα  με το ρολοι !! σε αυτη τη σταση και  τελειωνω μεσα στα νευρα.Αφου τελειωσα τη ρωτω που δουλευε παλια μου  λεει αθηνα φωκαιας βρε μαλακισμενο σε γαμουσαν εκει για ενα 20σαρι και ερχεσαι εδω και το παιζεις ντιβα ? ετσι οπως το πας θα το κλεισεις το μαγαζι των ανθρωπων αει σιχτιρ της απανταω.Υποψιν πως οταν μπηκα και οταν βγηκα δεν υπηρχε ψυχή που να περιμενε.Τωρα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του πάντως απο μενα μαυρο δεν με ξαναβλεπει.ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. μηπως εχει και την απαιτηση  να χυνω μονο που την βλεπω ? 3,5 ευρω το λεπτο Χ 1 0  τα τελευταια 2 λεπτα τα εφαγε στο ντυσιμο και στο να ακουει αυτα που τις ελεγα . οτι δεν ειναι δυνατον να τελειωνει οκαθενας οποτε θελει αυτη και πως  θα χασει πελατεια  με τα  τερτιπια της το μαγαζι. ντυθηκα και βγαινοντας η τσα2 μου την ειπε κιολας οτι κουραζετε το κοριτσι και δεν θα μπορει να καθετε πιο πολυ και πως της εκανε παραπονα πως αργω .Η απαντηση μου ηταν να την βαλουν σε γραφειο αν κουραζεται και να δουμε αν θα παιρνει 35 ευρω για 10 λεπτα .Στο δια ταυτα για  μενα δεν αξιζει για τοσα χρηματα ισως στο 20ρι ναι αλλα στα 35 οχι και μαλιστα σε τετοιους καιρους κρισης .Sorry για την εκθεση
το κακο ειναι οτι τετοια μαλακισμενα αργουν να ξεκολησουν απο ενα μπουρδελο...πρωτα θα την πατησουν αρκετοι κ μετα θα ξεκουνηθει αυτο το στραβαδι...κ αυτο εχει να κανει κ με τα μυαλα του νταβα,που θα νομιζει οτι εχει κανα κελεπουρι στο μπουρδελο του...καλα εκανες κ εβαλες την κριτικη μπας κ γλιτωσει κοσμος... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πηγες κανενας προς hot villa?έμαθε κανενας αν ανοιξε ο δρομος προς Σοφάδες? :think: :think: :think: :think: :think:

spidermann77

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
hot villa κλειστη
υπαρχει ρδελο πριν την Ιτέα δεξια στον δρομο?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
hot villa κλειστη
υπαρχει ρδελο πριν την Ιτέα δεξια στον δρομο?
θενκς για την βιλλα με απαλαξες απο τον κοπο να παω αδικα...
μηπως ειναι κανενα κωλομπαρο αυτο που ειδες?που ακριβως το ειδες?

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
βραδυνη επισκεψη στο μωράκι την μαριάνα με full προγραμμα .Δεν θα μιλήσω για την ιδια και για τα χαρακτηριστικά  της,ουτε και το ποσο καλή ειναι μεσα στο δωμα(συμπεριφορα - ομορφια -ανετη χωρις βιασυνες κτλ) .Εξάλλου οσοι  επισκετονται το δελο της καρδιτσης το γνωριζουν .γραφω στο φορουμ γιατι πρεπει να ξερουν μερικοι οτι το μωρο φευγει οριστικα την τεταρτη απο τα μερη μας .Θα μας λειψεις

Την Τεταρτη φευγει ????
Πρεπει να ανεβω να το χαιρετησω το μωρακι !!!!
Βρε συ Κοστρικ να σε ρωτησω κατι ? Οταν μπαινεις στο δωματιο περιμενωντας το μωρο...εσενα σε περιμενει ο νταβας απ'εξω ?
Σου ειπε που θα παει μετα τα Τρικαλα ?

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παρακαλω πολυ καποιος να μου πει εγκυρα ποτε θα ειναι η τελευταια βαρδια της μικρης στο Καρδιτσης να την επισκεπτω για το τελευταιο μας γαμησι !!!!
Τριτη Βραδυ  ???  :tits2: :tits2:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επειδη δεν ειμαιαπο τα Τρικαλα... μπορει καποιος καλος συναδελφος να με ενημερωσει αν αυριο Τριτη η γλυκια μου Μαριαννα δουλευει... ή μας αποχαιρετησε για αλλα μερη ?
Οχι τιποτα αλλο μην κανω και τσαμπα κοπο να παω στο Καρδιτσης και βρω την ακυρη με τα στραβα βυζια που εγραψε συναδερφος παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom