Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η Νικολ ειχε απιστευτο πατο !!!! Σε εμφανιση εγω ειχα παθει πλακα με την Ιταλιδα στο Καρδιτσης... Αλλα τωρα που εχουμε και Τσεχα ποιος μααας ποιανειιιι...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Νικολ ειχε απιστευτο πατο !!!! Σε εμφανιση εγω ειχα παθει πλακα με την Ιταλιδα στο Καρδιτσης... Αλλα τωρα που εχουμε και Τσεχα ποιος μααας ποιανειιιι...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
η νικολ ειχε την καλυτερη αισθηση σε γαμησι κωλου....γλιστρουσε ο πουτσος σου μεσα ανετα και την καρφωνες και σε κοιταζε στα ματια...πολυ καυλα....η μαριαννα ειναι λιγο σφιχτη και αδουλευτη οποτε αμα δεν εισαι πολυ σκληρος σε καποια φαση θα σε παιδεψει η διεισδυση....μακαρι να γυριζε η νικολ.... :rockon:

η ιταλιδα παλι θα ξαναγυρισει λογικα....νταρντανα γυναικα μεσογειακη,ωριμη και πολυ περιποιητικη σε μιλφ φαση....εχει και παιδακι στην ιταλια μου ελεγε....

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η νικολ ειχε την καλυτερη αισθηση σε γαμησι κωλου....γλιστρουσε ο πουτσος σου μεσα ανετα και την καρφωνες και σε κοιταζε στα ματια...πολυ καυλα....η μαριαννα ειναι λιγο σφιχτη και αδουλευτη οποτε αμα δεν εισαι πολυ σκληρος σε καποια φαση θα σε παιδεψει η διεισδυση....μακαρι να γυριζε η νικολ.... :rockon:

η ιταλιδα παλι θα ξαναγυρισει λογικα....νταρντανα γυναικα μεσογειακη,ωριμη και πολυ περιποιητικη σε μιλφ φαση....εχει και παιδακι στην ιταλια μου ελεγε....

H Νικολ μου ειχε πει πως ειχε γκομενο στην Αθηνα που την βαραγε και ηρθε Τρικαλα για να γλιτωσει... δουλευε στο Μεταξουργειο αν θυμαμαι καλα οποτε καπου εκει θα ειναι παλι... μακαρι να ξαναγυρισει οντως

Για την Ιταλιδα δεν λεω μακαρι... αλλα επιβαλλεται να ξαναγυρισει
2 μετρα γυναικαρα με τρελους βυζους δεν βρισκεις ευκολα σε Θεσσαλικο μπουρδελο !!!!
Οταν διαβασα το ποστ σου οτι θα εφευγε για Ιταλια πηγα καπακι να την σπρωξω για το αποχαιρετιστηριο αλλα βρηκα το κοντοπουτανο !!! Σου ειπε οτι θα επιστρεψει? Μου φενεται δυσκολο να ερθει η συγκεκριμενη στα Τρικαλα οταν στην Αθηνα μπορει ανετα να σταθει σε μπουρδελο της Φυλης !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εξαρταται μην το λες....αν και οτι λεν ειναι συνηθως μη αξιοπιστο -εξου και ενημερωσα λαθος οτι θα ηταν βραδυ και επεσες στο κοντοπουτανο -ειχε πει οτι θα γυρναγε....θα δειξει....

παντως καλο σου εκανα απο οτι ειδα.....καλα περασες με το ρουμανακι.... :grin: :grin: ;)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον..δεν θα γραψω λεπτομερειες γιατι εχω την εντυπωση οτι το προηγουμενο ποστ μου το ψυθιρισανε στο ρουμανακι  :s&m_1: :s&m_1:
Επισκεψη στο Καρδιτσης πριν λιγο. Η μικρη ηταν στο δωματιο ουτε καν περιμενα να την δω μπηκα στο 2ο δωματιο και την περιμενα
Πιπα η καλυτερη πιπα που μου εχουν κανει ever... κοντεψα να λυποθυμισω απο την ενταση
Γαμησι...αν και πονουσε το μουνακι της ... ενα απο τα καλυτερα γαμησια σε μπουρδελο ever... και ασ γαμησα σε μια σταση μονο οπως και την πρωτη φορα. Το μικρο ειναι απιστευτα καλο αλλα στο τελος με ξενερωσε να το πω??.. με στεναχωρησε να το πω??... αλλα το σαωατο που ερχετε μας αποχαιρεταει και φευγει. Πραγμα απαρεδεκτο γιατι την ειχαμε μονο 3 εβδομαδες και δεν την χορτασαμε καθολου (απο την αλλη παλι καλα που φευγει γιατι θα χαλουσα οτι ειχα και δεν ειχα για παρτι της)
Gl εχεις msn να σε ρωτησω κατι που θελω ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπον..δεν θα γραψω λεπτομερειες γιατι εχω την εντυπωση οτι το προηγουμενο ποστ μου το ψιθιρισανε στο ρουμανακι  :s&m_1: :s&m_1:
Επισκεψη στο Καρδιτσης πριν λιγο. Η μικρη ηταν στο δωματιο ουτε καν περιμενα να την δω μπηκα στο 2ο δωματιο και την περιμενα
Πιπα η καλυτερη πιπα που μου εχουν κανει ever... κοντεψα να λιποθυμισω απο την ενταση
Γαμησι...αν και πονουσε το μουνακι της ... ενα απο τα καλυτερα γαμησια σε μπουρδελο ever... και ασ γαμησα σε μια σταση μονο οπως και την πρωτη φορα. Το μικρι ειναι φανταστικο αλλα στο τελος με ξενερωσε να το πω??.. με στεναχωρησε να το πω??... αλλα το σαωατο που ερχετε μας αποχαιρεταει και φευγει. Πραγμα απαρεδεκτο γιατι την ειχαμε μονο 3 εβδομαδες και δεν την χορτασαμε καθολου (απο την αλλη παλι καλα που φευγει γιατι θα χαλουσα οτι ειχα και δεν ειχα για παρτι της)
Gl εχεις msn να σε ρωτησω κατι που θελω ?
οχι στειλε πμ μονο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το αλλο σαββατο θα ερθει καμια καινουρια ή η μονικα;τι σου ειπαν αν ρωτησες;και γενικα αν μαθεις κατι πες μας να ξερουμε τζιμανι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζιμανι οταν συνδεθεις και το διαβασεις....απο οτι μου ειπαν η ιταλιδα θα γυρισει παλι απο τεταρτη....οποτε αμα ειναι πας και μας ενημερωνεις....κρατα και μια πισινη βεβαια....

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τζιμανι οταν συνδεθεις και το διαβασεις....απο οτι μου ειπαν η ιταλιδα θα γυρισει παλι απο τεταρτη....οποτε αμα ειναι πας και μας ενημερωνεις....κρατα και μια πισινη βεβαια....

Το ρουμανακι ποτε θα φυγει ? Θα ξαναερθει ? Καλη η Ιταλιδα δεν λεω αλλα και το Ρουμανακι να το κρατησουνε να τις συνδιαζουμε και τις 2  :rockon: :rockon: :humpleg:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το ρουμανακι ποτε θα φυγει ? Θα ξαναερθει ? Καλη η Ιταλιδα δεν λεω αλλα και το Ρουμανακι να το κρατησουνε να τις συνδιαζουμε και τις 2  :rockon: :rockon: :humpleg:
μμμ δεν μου ειπε.....αλλα μπορει να παιζουν και οι δυο η μια την μερα η αλλη την νυχτα...θα δειξει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι νεοτερες πληροφοριες απο τις πηγες μου για να μην τρεχετε τζαμπα μες στο κρυο:

-καρδιτσης το αδυνατο πιπινι η μαριαννα παλι...η επιστροφη της μονικας αναβληθηκε για σαββατο και να δουμε...

-καλαμπακας...η τσεχα ντανιελα μαλλον ηρθε για να μεινει...ισως και εναν μηνα και παραπανω...μαλλον θα κανουμε καιρο να δουμε την αντζελα λεει....ιδιοκτητρια ειναι ,ισως πηρε αποφαση απλα να κρατησει την ιδιοκτησια και να το δουλευουν μικρες κοπελες...θα δειξει.....ισως ειναι και μια ευκαιρια για πιο τακτικες ανανεωσεις που δεν ειχε το μαγαζι,αλλα απο την αλλη οι πελατες της θα την χασουν...

-πυλης....δεν θα ανοιξει ποτε....πολλα τα παλια χρωστουμενα νοικια...η χριστινα που της ανηκε πηγε πισω θεσσαλονικη...δεν θα νοικιαστει μαλλον ποτε για τετοια χρηση ξανα....

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
οι νεοτερες πληροφοριες απο τις πηγες μου για να μην τρεχετε τζαμπα μες στο κρυο:

-καρδιτσης το αδυνατο πιπινι η μαριαννα παλι...η επιστροφη της μονικας αναβληθηκε για σαββατο και να δουμε...

-καλαμπακας...η τσεχα ντανιελα μαλλον ηρθε για να μεινει...ισως και εναν μηνα και παραπανω...μαλλον θα κανουμε καιρο να δουμε την αντζελα λεει....ιδιοκτητρια ειναι ,ισως πηρε αποφαση απλα να κρατησει την ιδιοκτησια και να το δουλευουν μικρες κοπελες...θα δειξει.....ισως ειναι και μια ευκαιρια για πιο τακτικες ανανεωσεις που δεν ειχε το μαγαζι,αλλα απο την αλλη οι πελατες της θα την χασουν...

-πυλης....δεν θα ανοιξει ποτε....πολλα τα παλια χρωστουμενα νοικια...η χριστινα που της ανηκε πηγε πισω θεσσαλονικη...δεν θα νοικιαστει μαλλον ποτε για τετοια χρηση ξανα....

Εχουμε κανενα νεο απο το Καρδιτσης ?  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασμα απο χοτ-βιλλα σημερα νωρις το απογευμα,κλασικα η γνωστη Ελενα.. :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πραγματι γυρισε και θα μεινει ως τις 15 ιανουαριου λεει μαλλον....η πιτσιρικα το πουλεν του τζιμανη την εκανε αλλα μαλλον θα ξαναγυρισει σαν αλλαγη προφανως...

ωραιος κοστρικ....γραφε και καμια κριτικη θεσσαλονικη αφου πας :rockon:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αχχχχ θα ξαναερθει το καβλορουμανακι μουυυ.... μου το ειπε εμενα τον Ιανουαριο θα ερθω και θα ξαναβρεθουμε
πρεπει να μαζεψω λεφτα γιατι θα μου τα φανε οι πουτανες ολα !!!!
Παρεπιπτόντως μην ξεχασω να ριξω και εναν πουτσο το 2μετρο αλογο που καλπαζει με τις βυζαρες και την κολαρα που βρωμαει σκατιλα οπως εγραψε και ο συναδερφος γαμιας !!!!   :2funny:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επισκεψη στο Καρδιτσης. Μολις με βλεπει η τσατσα πεταξε απο την χαρα της τοσα της ειπα για την ρουμανα. Καπακι μαζι της βγαινει η Ιταλιδα (ειχα σκοπο να ζητησω την ρουμανα απο την τσατσα να πω και εναν καλο λογο αλλα με την φοραδα την 2μετρη απο διπλα εκανα τουμπεκι. Με βλεπει η Ιταλικη φοραδα..με θυμαται καπακι (δεν το περιμενα μια φορα ειχα παει) χαρες πανηγυρια παμε μεσα να κανουμε ερωτα μου λεει...παμε της λεω μωρο μου...μπαινω εγω στο δωματιο ακολουθει αυτη και μπαινει στο διπλα που περιμενε συναδερφος γαμιας. σε 5 λεπτα τον ξεπεταξε και μου ηρθε. Ξεκινησε με τσιμπουκι αργο και θεικο με γλυψιμο στις μπαλες και ρουφηγμα μεχρι να λυωσει ο πουτσος στο στομα. μου εβγαζε την γλωσσα εξω και καβλωνα full. Καπακι καθεται απο κατω και ξεκινησαμε πηδημα στην κλασσικη σταση. Περιεργως δεν εβαλε κρεμα σστο μουνι της και αερογαμουσα με αποτελεσμα να ξερω πως θα αργησω να χυσω... για κανα 15 λεπτο την πηδαγα με πολλα χαδακια...φιλακια στο αυτι και μετα στο στομα (χωρις γλωσσα)... στα φιλακια το στομα της ηταν πασαλειμενο με σαλια απο την καποτα και υγρο σκετη καβλα...στο τεταρτο ανεβαζω ταχυτητα και της εδωσα το μουνι στο πιατο...πεταξε μαξιλαρια κατω για να της πιαστει καλυτερα...το κρεβατι εσπασε παλι καλα που δεν μας επεσε το καγκελο στο κεφαλι...αυτη να βογγαει χυσε με αγαπη μου και κατι τετοια...τα στοματα μας να εχουνε κολησει αλλα η καρια να μην μου βγαζει γλωσσα να την ρουφηξω...και στο τελος της ριχνω ενα χυσιμο ολο δικο της.μου λεει θελεις μπεμπε μαζι μου ? ασε την καποτα μεσα της λεω γουσταρω μπεμπε... λεφτα εχεις μου λεει ? πολαααα της απανταω και δεν μιλησε. Γενικως ενα πολυ καλο γαμησι με την Μονικα να δειχνει οτι το γουσταρει και αυτη και με χρονο οσο ηθελα μεχρι να χυσω... gfe κατασταση με το μωρο πριν φυγει στην πορτα να μου λεει οτι θελει να ξαναερθω και να με ξαναδει..ποτε με θελεις μωρο μου? Τα χριστουγεννα μου απανταει. Θα ερθω της λεω (θα μας φανε τα λεφτα οι πουτανες) !!! Οταν εφυγα με περιμενε η τσατσα με το μωρο στην πορτα..με αποχαιρετησανε με χαμογελο και ναζιαρικα και εφυγα κυριος και ευτυχισμενος αφου ενα πολυ καλο γαμησι επιτευχθει (κατσε να ερθει και η ρουμανα τοτε ειναι που θα γινει κολαση)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περιπου ιδια εικονα στα τρικαλα....μονικα και ντανιελα η τσεχα στα δυο σπιτακια....η ντανιελα πολυ καλη πιπα αλλα λιγο ακυρα στησιματα....τον δεν χοντρο της κωλο βαριεται να τον μετακινησει λιγο....ειναι ομως καλη απο εμφανιση και βυζι :tits:....και περιποιειται καλα και τα αρχιδακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom