Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη χτες στην κατα πολυ βελτιωμενη και αδυνατισμενη αντζελα στην εθνικη οδο καλαμπακας....πολυ καλο τσιμπουκι και της εμαθα και το σεξσσοου με γλειφομουνι και δονητη....τα δωσε ολα....αγριο θηλυκο και με λιγο γλειφομουνι και δονητη στο μουνακι της εγινε της κολασεως....μεχρι και λιγα γλωσσοφιλα πεσαν....γαμησι σε ολες τις στασεις και χυσιμο με θεα την κωλαρα της....
αν εβαζε και δυο ζευγαρια σιλικονη θα εκαιγε καρδιες μιλφολαγνων ακομα και σε μεγαλα γηπεδα....

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χτες στην κατα πολυ βελτιωμενη και αδυνατισμενη αντζελα στην εθνικη οδο καλαμπακας....πολυ καλο τσιμπουκι και της εμαθα και το σεξσσοου με γλειφομουνι και δονητη....τα δωσε ολα....αγριο θηλυκο και με λιγο γλειφομουνι και δονητη στο μουνακι της εγινε της κολασεως....μεχρι και λιγα γλωσσοφιλα πεσαν....γαμησι σε ολες τις στασεις και χυσιμο με θεα την κωλαρα της....
αν εβαζε και δυο ζευγαρια σιλικονη θα εκαιγε καρδιες μιλφολαγνων ακομα και σε μεγαλα γηπεδα....
glακο δεν τοξερα οτι εισαι κοντοπατριωτης!! Αντε την επομενη φορα που θα ανεβω στην πατριδα για δουλειες να με τουραρεις στα αξιοθέατα! Το μονο σχετικο που ειχα παει για λιγο ηταν ενα κωλομπαρο διπλα στο Αμαλια "Μωρακια" νομιζω το λεγανε.
Ειναι κι Γαμαικανος κοντοπατριωτης?

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Κυριακη 11 το βραδυ.... παιζει κανα καλο μουνι στην καρδιτσης-τρικαλων να σφιξουμε κανα πουτσο ?

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επισκεψη στην Καρδιτσης. Μονικα απο Ιταλια.. ψηλη βυζαρου με πουτανιαρικο λαγνο βλεμα
Οταν μπηκε μεσα κσεκινισε με πιπα απιστευτη βαθια υγρε και βλεμα λαγνο την ωρα που εγλυφε τον πουτσο
Χωρις να με ρωτησει τι σταση γουσταρω καθησε απο κατω και με χαιδευε παντου... γλιψιμο στο αυτι...στο μαγουλο...μου εβγαζε την γλωσσα εξω αλλα δεν με αφηνε να την ρουφηξω...με βασανιζε η πουτανα μου τα εκανε ολα αλλα δεν με αφηνε να της ρουφηξω την γλωσσαρα που μου εβγαζε συνεχεια εξω. Κρεμα στο μουνι full...και οταν την σηκωσα να την γαμησς στα 4 και να χυσω ειδα πως την πηρε μαζι της και πασαλειφε το μουνι της πριν της το χωσω. Καταθεση στα 4 με θεα την 2μετρη κολαρα της !!!!
Καλη περιπτωση για 35 ευρω οταν θα εχω καβλες για μπουρδελο θα την επισκεφτω παλι !!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι πληροφοριες απο τρικαλα μιλανε για αφιξη ενος νεου τεμαχιου με φουλ προγραμμα ισως και πρωκτικο απο την αλλη πεμπτη-παρασκευη στην πρωινη βαρδια του σπιτιου επι της καρδιτσης..

προς το παρον εκει παιζει μπαλα η πολυ καλη και φιλικη busty βυζαρου ιταλιδα μονικα χωρις προγραμματα και στην καλαμπακας η γνωστη  αντζελα....το αλλο σπιτι μονιμα κλειστο επι μηνες και μαλλον δεν το βλεπω να ξανανοιγει....

ιδομεν και θα ενημερωσουμε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη σχετικα πρωινη και ανοιχτο ηταν το μαγαζι επι της καρδιτσης μονο με καινουρια κοπελα....
μαριαννα απο ρουμανια,μικρη σε ηλικια,μαυρο φουντωτο μακρυ μαλλι,πολυ αδυνατη ειδικα για τα γουστα μου,με μικρο αλλα οχι ανυπαρκτο βυζακι...

35 απλο και 50 με πρωκτικο....
ελληνικα λιγα και σπαστα,τα μισα που ειπα δεν πρεπει να τα καταλαβαινε...μαλλον πρεπει να δουλευε και φυλής αθηνα πριν...ενα λιγο φοβισμενο ή ψαρωμενο κοριτσακι με δυο λογια καμια σχεση πχ με την πολυ ανετη και ομιλητικη μονικα.....

τεσπα πηρα απο θεμα δοκιμης το προγραμμα με πρωκτικο...περασμα καποτας με τα χερια.πιπα καλη θα ελεγα και βαθια αλλα χωρις να γλειφει μπαλες....χαιδευει ομως απαλα ολη την περιξ περιοχη...
προκαταρκτικα αλλα δεν υπηρξαν και βουρ για το ψητο....
κρεμα σε μενα πολλη δεν εβαλε ουτε και το μουνακι ηταν κρεμιασμενο απο πριν.....σφιχτη θα ελεγα....
μετα διεισδυση στο κωλαρακι με λιγη κρεμουλα που ηταν αναγκαια.....διεισδυση καλη ουτε πολυ σφιχτη ουτε υπερβολικα χαλαρη....μαλιστα καναμε και ιεραποστολικα πρωκτικο στην συνεχεια.....στησιματα ομως χαλια ισως και λογω διαφορας σωματικης διαπλασης και υψους ισως και λογω ατεχνιας εκ της δικης της πλευρας...
συμμετοχη παθητικη και χωρις βογγητα κλπ....

συμπερασμα:για λατρεις του κουλουριου ειναι μια εναλλακτικη λυση στην περιοχη,η μονη αυτην την στιγμη....τιποτα παραπανω αξιολογο...
η τιμη υπερβολικη δεδομενου οτι σε μεταξουργειο και φυλης βρισκεις αντιστοιχο πακετο και με γυμνη πιπα και χυσιμο στο στομα ακομα και με εικοσαρικο πια....εν πασει περιπτωσει αποδεκτη για επαρχιακη πολη που εχει λιγοτερη δουλεια....

η μονικα θα ειναι ακομη ως πεμπτη βραδινη και μετα φευγει για ναπολι λεει....οποτε θα τρωτε μαριαννα πρωι βραδυ στην μαπα...

στο αλλο σπιτι προς καλαμπακα φανταζομαι θα ειναι η αντζελα που την ξερετε οι περισσοτεροι αν και δεν ειχε ανοιξει ακομα....βγαζει πιο πολλα γουστα στο κρεβατι,κανει αγριο γαμησι αν σε ξερει και σαν πελατη,αλλα δεν δινει κωλο...

και τωρα μια ερωτηση προς καρδιτσιωτες....εχουμε καμια αλλαγη που αξιζει να δω στην χοτ βιλλα ή σταθερα παιζει η ελενα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν δεν κατσει μια βολτα που σκοπευω να παω με κατι φιλαρακια προς Συκουριο μερια (για να δω κ εκει τι γινεται ),αλλιως λεω να πεταχτω μια βολτα εγω στην βιλλα κ θα δω τι παιζει.για σημερα μιλαω.. ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν δεν κατσει μια βολτα που σκοπευω να παω με κατι φιλαρακια προς Συκουριο μερια (για να δω κ εκει τι γινεται ),αλλιως λεω να πεταχτω μια βολτα εγω στην βιλλα κ θα δω τι παιζει.για σημερα μιλαω.. ;)
οκ τα ξαναλεμε αν ειναι....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μολις γυρισα απο χοτ βιλα,σταθερα στην βαρδια της η Ελενα,τιποτα καινουργιο που να μην ξερετε..εγω κατεθεσα παρολο αυτα,γιατι ενοιωθα φορτωμενος... :knockinb: :knockinb:
δυο παρατηρησεις προς τον νταβα αν διαβαζει το φορουμ.

1)η τσατσα μετα απο 10 λεπτα που ημουνα με την Ελενα στο δωματιο αρχισε να ξεροβηχει εξω απο την πορτα κ καλα σαν συνθηματικο.... :jerking: :jerking: :jerking:,πρωτη φορα μου συμβαινει στην χοτ βιλα αυτο,,,,,βαρατε που βαρατε μυγες μην κανετε κ τετοιες μαλακιες κ ψαχνετε τον κοσμο μετα...ευτηχως η Ελενα την αγνοησε... :fuck2:

2)αναψτε καμμια θερμανση στα δωματια,κυριολεκτικα δαγκωσα το καυλι μου οταν γδυθηκα στο δωματιο... :badair: :badair:κ ζεστο νερο γιοκ!!παγωμενο ετερχε απο την βρυση,ελεος..

gl δεν φανταζομαι να ησουν το παλικαρι που περιμενε καθιμενο στον καναπε διπλα απο την πορτα? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μολις γυρισα απο χοτ βιλα,σταθερα στην βαρδια της η Ελενα,τιποτα καινουργιο που να μην ξερετε..εγω κατεθεσα παρολο αυτα,γιατι ενοιωθα φορτωμενος... :knockinb: :knockinb:
δυο παρατηρησεις προς τον νταβα αν διαβαζει το φορουμ.

1)η τσατσα μετα απο 10 λεπτα που ημουνα με την Ελενα στο δωματιο αρχισε να ξεροβηχει εξω απο την πορτα κ καλα σαν συνθηματικο.... :jerking: :jerking: :jerking:,πρωτη φορα μου συμβαινει στην χοτ βιλα αυτο,,,,,βαρατε που βαρατε μυγες μην κανετε κ τετοιες μαλακιες κ ψαχνετε τον κοσμο μετα...ευτηχως η Ελενα την αγνοησε... :fuck2:

2)αναψτε καμμια θερμανση στα δωματια,κυριολεκτικα δαγκωσα το καυλι μου οταν γδυθηκα στο δωματιο... :badair: :badair:κ ζεστο νερο γιοκ!!παγωμενο ετερχε απο την βρυση,ελεος..

gl δεν φανταζομαι να ησουν το παλικαρι που περιμενε καθιμενο στον καναπε διπλα απο την πορτα? :think:
οχι δεν πηγα κατα κει....δες και ενα πμ ...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ κατι σημαντικο
gl ρωτησα την ιδια την ελενα για βαρδιες κ για το ενδεχομενο να ρθει κ αλλη κοπελα για τα πρωινα κ μου απεκλεισε το γεγονος αυτο.μου ειπε οτι δεν προκειται να ερθει αλλη  κ για αυτο η βαρδια της πια ξεκιναει απο τις 3:30 με 4:00 το μεσημερακι.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Διαβαζωντας το ποστ του gl αποφασισα να παω στο καρδιτσης να ριξω εναν την Ιταλιδα μιας και φευγει την πεμπτη
Μπαινω μεσα.. βγαινει η τσατσα...της λεω που ειναι η Ιταλιδα ? Τα παιζει λιγο με κοιταζει...και χωρις να μου απαντησει βγαινει απο το δωματιο το καινουργιο το ρουμανακι. Αδυνατο στο σωμα, με μικρο πεσμενο βυζι, κοντοπουτανο μελαχρινο..ερχετε διπλα μου με κοιταζει..νομιζω οτι της αρεσα και λεω δεν γαμιετε ας μπω να της ριξω εναν (ξενερωμενος ομως γιατι ηθελα την ιταλιδα). Δινω 50 ευρω στην τσατσα και της υπενθιμιζω το απλο θελω... αρχιζω να γδυνομαι και μετα απο 5 λεπτα ενω περιμενα το ρουμανακι μπενει η τσατσα μεσα να μου αφησει τα 15 ευρω ρεστα και με χαλβαδιαζε ενω ειμουν με την πουτσα εξω (στα αρχιδια μου εγω ετοιμος ειμουν να τις πω να μου παρει πιπα μεχρι να ερθει το μωρο). καπακι μπαινει το ρουμανακι...αρχιζει την παρλα ποσο χρωνων ειμαι κτλ ...μου ειπε οτι ειναι παντρεμενη με 2 παιδια..και μαγκες ξεκιναει μια πιπα θεικη.. μου τον καταπιε ολο... αυτο το πετιτ γκομενακι μου τραβηξε ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια...και αφου επαθα την πλακα μου με την πιπα (κοντεψα να χυσω) ερχετε καθετε απο κατω μου...με το που τον βαζω με αρχιζει στα γλωσσοφιλα...αγκαλιεσ γλυψιματα τα παντα ολα το μικρο...καποια στιγμη σκεφτηκα ενω την γαμουσα οτι ετσι οπως το παμε θα επρεπε να πληρωσει αυτη εμενα και οχι εγω... στο μουνι ειχε ελαχιστη κρεμα (αν ειχε) και καποια στιγμη με σταματαει βαζει σαλιο στον πουτσο μου τον ξαναβαζει μεσα και ξεκινησαμε το γαμησι με την σταση που ξεκινησαμε...αυτη απο κατω εγω απο πανω να την σφυροκοπαω και να φιλιομαστε συνεχεια (θα κολησω τιποτα με τα γλωσοφιλα που κανω στις πουτανες ο μαλακας).Μετα απο κανα 20 λεπτο αφου εχυσα δεν με αφησε να φυγω...με πηρε αγκαλια και εξακολουθουσε να με φιλαει.καθησαμε κανα 10 λεπτο με χαμουρεμα στο κρεβατι..σηκωνομαι να βγαλω την καποτα και ηρθε απο κοντα. αρχιζουμε παλι φιλια και αγκαλιες. και αφου το πηρε αποφαση οτι πρεπει να βγει γιατι ειχε μαζευτει κοσμος απεξω...ανοιγει την πορτα...βλεπουμε και οι 2 εξω να περιμενουν 3-4...αφηνει την πορτα ανοιχτη...και ενω ειμουν με τον πουτσο εξω ερχετε με χουφτωνει στα βιζια και αρχισε να με γλυφει και να με φιλαει...οι απεξω κανανε ματι κανονικα !!!!  ντυθηκα και εφυγα κυριος αφου την πουτσα μου εκτος απο την πουτανα την ειδε η τσατσα και οι πελατες !! Σαν συμπερασμα σημερα εκανα ενα απο τα καλυτερα γαμησια... το μικρο σαν πρωτη εικονα δεν δινει την εντυπωση οτι μπορει να σε ξεζουμισει ενω σημερα το εκανε ανετα. Το κολλημα μου με την Ιταλιδα την Μονικα δεν μου εφυγε ομως γιατι ηταν η μονη που με επαιξε μπαλα και γουσταρα να γαμαω την ατελειωτη κορμαρα της...να την βλεπω να μου βγαζει την γλωσσα αλλα να μην με αφηνει να της την γλυψω...ενω στο συνολο των 99% των μπουρδελων που εχω επισκεφτει με ολες εκανα παιχνιδι οπως και με την γκομενα μου. Την επομενη φορα που θα μου ξαναερθει να γαμησω πουτανα θα επισκεφτω το ρουμανακι και ελπιζω να με θυματε. 6 μηνες θα μεινει στο μπουρδελο επι της καρδιτσης...και αν συνεχισει ετσι οπως σε εμενα σιγουρα θα στραγγισει πολλες πουτσες ακομα !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα τρικαλα η αποψινη μπουρδελοκατασταση εχει ως εξης

-πυλης μονιμα κλειστο απο 8μηνου περιπου....παρακατω μετα την γεφυρα καραβοπορου εχει ανοιξει μαλλον κωλομπαρο;οποιος πηγε να μας πει εμπειριες και τιμες....

-καρδιτσης το κοντοπουτανο η μαριαννα με απλο 35 και κωλαρακι στα 50

-καλαμπακας....τωρα...νεα αξιοσημειωτη αφιξη...ντανιελα 21  ετων τσεχα,μαυρο μαλλι πιασμενο κοτσο με κλαμερ,πολυ ωραιο σωματακι ουτε αδυνατη ψοφιμι ουτε καμια χοντρη αλλα θα ελεγα αψογων αναλογιων,με πολυ καλο μεγαλο φυσικο βυζι κανονικου αναστηματος,ομορφο προσωπο και κωλαρακι κολαση....αποτριχωμενο μουνακι και γενικα ενα κουκλακι που ομοιο του δεν περασε απο επαρχιακο μπουρδελο της περιοχης ποτε...λογικα θα σπασει κοντερ....ηδη ο καδος ηταν γεματος καποτες και χαρτια.... :grin:
απο προγραμματα 40 απλο,70 γλειφομουνι,60 γυμνο τσιμπουκι και παραπανω χρονος,και με +20 ευρω μπορεις να την χυσεις στην κοιλιτσα της αν θες.....

δουλευε απο οτι μου ειπε χανια που της αρεσαν πολυ και αμαλιαδα κανα εικοσαημερο....ακορεστε και λοιποι εκ κρητης συναγωνιστες την θυμαται κανεις; :think:
αλλα και τρικαλα λεει της αρεσει πολυ...ειναι τριτη μερα στο μαγαζι.... :sunglasses:

παμε τωρα στο κυριως θεμα:πιπα γυμνη με μπολικο καραμελωμα στα αρχιδακια καλη εως πολυ καλη θα ελεγα με καυλωσε απιστευτα...αλλα προκαταρκτικα δεν ειχε αλλα αφηνε γλειψιμο στις βυζαρες της και φιλακια στον λαιμο της αλλα οχι γλωσσοφιλα....γλειψιμο στο μουνακι,πολυ καθαρη και με καλη συμμετοχη αλλα απλα δεν αφηνει δαχτυλα εντος....στην κλειτοριδα της ομως αφηνει να παιξεις....γαμησι σε ιεραποστολικο και στα τεσσερα με ψιλοπαθητικη συμμετοχη αλλα και λιγη κρεμα στο μουνακι απο πριν μαλλον....δεν πιεζει παντως απο θεμα χρονου.....

η τσατσα ευγενεστατη ...παλια δουλευε στο μαγαζι της καρδιτσης αν θυμαμαι... :think:..με ρωτησε αν περασα καλα και ευχηθηκε και καλες γιορτες αλλα δεν ηξερε να μου απαντησει ποτε γυριζει η αντζελα....υποθετω μετα τις γιορτες παντως.... :sunglasses:

ο χωρος εχει καπως βελτιωθει για επαρχια και ιδιως απο πλευρας εσωτερικου διακοσμου

κρυο-ψωλοκρυο εξω και αερας πολυς αλλα μεσα ειχε καλη ζεστουλα οχι αποπνικτικη απλα ικανοποιητικη

σπευσατε να δειτε και προς δοκιμη....τετοιο τεμαχιο δυσκολα θα ξαναπερασει  :cum: :cum:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στα τρικαλα η αποψινη μπουρδελοκατασταση εχει ως εξης

-πυλης μονιμα κλειστο απο 8μηνου περιπου....παρακατω μετα την γεφυρα καραβοπορου εχει ανοιξει μαλλον κωλομπαρο;οποιος πηγε να μας πει εμπειριες και τιμες....

-καρδιτσης το κοντοπουτανο η μαριαννα με απλο 35 και κωλαρακι στα 50

-καλαμπακας....τωρα...νεα αξιοσημειωτη αφιξη...ντανιελα 21  ετων τσεχα,μαυρο μαλλι πιασμενο κοτσο με κλαμερ,πολυ ωραιο σωματακι ουτε αδυνατη ψοφιμι ουτε καμια χοντρη αλλα θα ελεγα αψογων αναλογιων,με πολυ καλο μεγαλο φυσικο βυζι κανονικου αναστηματος,ομορφο προσωπο και κωλαρακι κολαση....αποτριχωμενο μουνακι και γενικα ενα κουκλακι που ομοιο του δεν περασε απο επαρχιακο μπουρδελο της περιοχης ποτε...λογικα θα σπασει κοντερ....ηδη ο καδος ηταν γεματος καποτες και χαρτια.... :grin:
απο προγραμματα 40 απλο,70 γλειφομουνι,60 γυμνο τσιμπουκι και παραπανω χρονος,και με +20 ευρω μπορεις να την χυσεις στην κοιλιτσα της αν θες.....

δουλευε απο οτι μου ειπε χανια που της αρεσαν πολυ και αμαλιαδα κανα εικοσαημερο....ακορεστε και λοιποι εκ κρητης συναγωνιστες την θυμαται κανεις; :think:
αλλα και τρικαλα λεει της αρεσει πολυ...ειναι τριτη μερα στο μαγαζι.... :sunglasses:

παμε τωρα στο κυριως θεμα:πιπα γυμνη με μπολικο καραμελωμα στα αρχιδακια καλη εως πολυ καλη θα ελεγα με καυλωσε απιστευτα...αλλα προκαταρκτικα δεν ειχε αλλα αφηνε γλειψιμο στις βυζαρες της και φιλακια στον λαιμο της αλλα οχι γλωσσοφιλα....γλειψιμο στο μουνακι,πολυ καθαρη και με καλη συμμετοχη αλλα απλα δεν αφηνει δαχτυλα εντος....στην κλειτοριδα της ομως αφηνει να παιξεις....γαμησι σε ιεραποστολικο και στα τεσσερα με ψιλοπαθητικη συμμετοχη αλλα και λιγη κρεμα στο μουνακι απο πριν μαλλον....δεν πιεζει παντως απο θεμα χρονου.....

η τσατσα ευγενεστατη ...παλια δουλευε στο μαγαζι της καρδιτσης αν θυμαμαι... :think:..με ρωτησε αν περασα καλα και ευχηθηκε και καλες γιορτες αλλα δεν ηξερε να μου απαντησει ποτε γυριζει η αντζελα....υποθετω μετα τις γιορτες παντως.... :sunglasses:

ο χωρος εχει καπως βελτιωθει για επαρχια και ιδιως απο πλευρας εσωτερικου διακοσμου

κρυο-ψωλοκρυο εξω και αερας πολυς αλλα μεσα ειχε καλη ζεστουλα οχι αποπνικτικη απλα ικανοποιητικη

σπευσατε να δειτε και προς δοκιμη....τετοιο τεμαχιο δυσκολα θα ξαναπερασει  :cum: :cum:
παντα ενημερωμενος κ μπροστα απο ολους εμας!μπραβο gl :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντα ενημερωμενος κ μπροστα απο ολους εμας!μπραβο gl :rockon: :rockon:
αυτη αξιζει να την δεις....θα μπορουσε απο εμφανιση να ειναι ανετα σε στουντιο της θεσσαλονικης....απο επιδοσεις παλι η πιπα ηταν καταπληκτικη χωρις καθολου δοντι...το γαμησι ετσι κι ετσι,νταξει δεν εχει και την τρελη συμμετοχη  αλλα ειναι ενα μωρο που το βλεπεις και λες θελω να το φαω.....και πολυ φρεσκο πιπινι και βυζαρου..... :cum: :tits:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν θα πεταχτω μεχρι εκει θα παρω προγραμματακι με γλειψιμο,να φαω το λαχταριστο μουνακι της.. :fuck1: :kissass2: :kissass2: :kissass:βρε μπαγασα gl εσυ πρωτος της πηρε την ''παρθενια'' για εδω Θεσσαλια μερια...

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
gl αυτο το κοντοπουτανο στο Καρδιτσης το γαμησεσ ? Πως σου φανηκε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl αυτο το κοντοπουτανο στο Καρδιτσης το γαμησεσ ? Πως σου φανηκε ?
το γαμησα ναι....αφου ειχα γραψει ...και σε προγραμμα με πρωκτικο...καπακι ειδα το δικο σου ποστ ....σε μενα δεν ηταν δυστυχως τοσο διαχυτικη και περιποιητικη αλλα τουλαχιστον γαμησα κουλουρακι που χα καιρο για τρικαλα...απο εποχες νικολ αν θυμασαι....τεσπα ετσι κι ετσι κατασταση καλη πιπα πιθανως να ξαναπαω....

η καινουρια ειναι πιο ομορφη ακομη ,θα την δεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom