Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα παιδες...σημερα βρεθηκα προς Σοφαδες κ εκανα μια σταση στην βιλλα..η βιλλα λειτουργει κανονονικα,εκανα μια σταση κ μπηκα μιας κ ειχα αρκετες καβλες....

την Ελενα σημερα την ξεμουνιασα κανονικα,επαιξα με το σωματακι της,με το μουνακι της,βυζαξα κ ρουφηξα λαιμαργα τα βυζακια της  :kissass: :kissass: :kissass: :tits:κ την πηρα σε πολλες στασεις χωρις να διαμαρτηρυθει καθολου.την ειχα επι ενα τεταρτο να την γαμαω ποτε σκληρα κ ποτε απαλα,μπαινοβγαινα κ χτυπαγα κ την πουτσα μου πανω στα μουνοχειλα της,το καταευχαριστηθηκα...

πολυ gfe κατασταση,παρολο που σκεφτομουνα να μην ξαναπαω,αποδειχθηκε οτι η Ελενιτσα αντεχει κ τις σκληρες καταστασεις... :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1:κ στην πιπα εχει βελτιωθει,εκανε πολλες προσπαθειες για deep throat,την εβαλα κ μου ρουφηξε δυνατα τον πουτσοκεφαλο,εγλυψε τα φρεσκοξυρισμενα μου αρχιδια,με πιπωνε πολυ καλα για κανα πενταλεπτο,ενιωσα Πασας...
μοναδικη μαλακια τα ντους που βγαζουν μονο καυτο νερο,με αποτελεσμα να πλενομαι κ μην μπορω να ξειδρωσω μετα..Η Ελενα μου εφερε κ καθαρη πετσετα να σκουπισω το βρεγμενο μου παπαρι...μια χαρα!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ κατι ακομη!επιτελους στο δρομο που εισερχεσαι για την βιλλα,αρχισανε να στρωνουν πισσα πανω στο χαλικι...μια χαρα γιατι το αμαξι γαμιεται με εκεινο το κωλοχαλικο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μονο ανοιχτο σπιτι αποψε αυτο επι της οδου καρδιτσης με το κομοδινακι(στο γαμησι)-ντουλαπιτσα(απο κιλα) την πολωνεζα τζουλια......τα αλλα δυο σπιτια κλειστα.....νεκρα .....

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για το "Σκορπίο" στο δρόμο για Καλαμπάκα τι ξέρετε?

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο φήμες (μη επιβεβαιωμενες) είχα ακουσει ότι εδινε βιζιτες για αυτο ρωταω. Αλλα οταν ειχα παει παλια μου εδινε εντυπωση ζωντανου μαγαζιου και με καλη κινηση και ωραια μωρα. Φυσικα σαν αγνωστο στο μαγαζι δε μου ειχαν πει κατι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα τρικαλα επανηλθε η αντζελα στο σπιτακι προς καλαμπακα μετα απο απουσια ενος μηνος περιπου...στα ιδια κυβικα και με το ιδιο λουκ και επιδοσεις...
το σπιτι προς πυλη κλασικα κλειστο ακομη...
προς καρδιτσης η τζουλια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην hot villa της καρδιτσας που ειναι ανοιχτα απο τις 6 απογευμα μεχρι τις 4 περιπου το πρωι η ελενα κλασικα σταθερα δουλευει...την πετυχα σε καλα κεφακια και την αφησα να αναλαβει πληρως πρωτοβουλια μετα την πολυ ωραια και βαθια της πιπα στην οποια περιποιειται και τις μπαλες πριν βαλει την καποτα.τα κουνηματα της απο πανω ανεβασμενη ειναι μοναδικα και δεν κουραζεται ποτε οπως μου ειπε....το κλου της βραδιας η αγενης τσατσα αφου απαιτησε σε αυστηρο τονο την πληρωμη των τριαντα ευρουλακιων απο την εξωπορτα σχεδον μου εκοψε και αποδειξη απο ταμειακη μηχανη που βεβαια οπως μου ειπε δεν θα μου χρησιμευσει πουθενα αλλα τεσπα εγω πρεπει να στην δωσω...ευγε..

στα τρικαλα ανοιχτα τα δυο απο τα τρια μαγαζια με τις ιδιες παντα κοπελες και κλειστο αυτο προς πυλη που το βαψαν προσφατα ομως σε ενα πιο σκουρο μοβ χρωμα εξωτερικα....αραγε θα ξανανοιξει μετα τον δεκαπενταυγουστο;να δουμε....μακαρι να φερει και καμια καλυτερη της χοντρης ..... :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεφτηκα κ γω αλλες δυο φορες την ελενιτσα gl,μαλιστα η δευτερη φορα ηταν προχθες,,,την τιμαει την φανελα η ελενιτσα,τιμια εργατρια του σεξ,πολυ καλη πιπα,ελευθερα πιασιματα,ολα μια χαρα...μετα το σεξ κουβεντουλα στο κρεβατι,με χαιδευε κιολας,,,,, :rockon: :rockon:η ανανεωση ομως οπως αναφερεσαι κ συ ειναι επιτακτικη πλεον....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα τρικαλα ιδια εικονα.....τζουλια η κοντη στρουμπουλη στην καρδιτσης και αντζελα οποτε ανοιγει δλδ στην καλαμπακας.....το τριτο σταθερα κλειστο εδω και μηνες....

απο καρδιτσα κανα νεο κανεις;η ελενα ειναι μονη ή ειχαμε καμια μεταγραφη; :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στα τρικαλα ιδια εικονα.....τζουλια η κοντη στρουμπουλη στην καρδιτσης και αντζελα οποτε ανοιγει δλδ στην καλαμπακας.....το τριτο σταθερα κλειστο εδω και μηνες....

απο καρδιτσα κανα νεο κανεις;η ελενα ειναι μονη ή ειχαμε καμια μεταγραφη; :think:
ακομη η Ελενα στην χοτ βιλα...μηδεν ποικιλια... :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλιστα.... :(

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
α κ η τσατσα που σου την ειχε σπασει πρεπει να ειναι γυφτισα 100%...μια απο τις φορες που εχω παει,πετυχα τον νταβα με την γυφτοτσατσα που εφερναν την Ελενα για να πιασει δουλεια...κ ονταβας γυφτος,χοντρος με 100 κιλα σκυλαδικη καδενα στα χερια,πολυ σκατοφατσα.... :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τωρα ρεπορταζ απο τα βλαχοχωρια γιατι ο καλος ρεπορτερ εδω φαινεται...στο μαχητικο ρεπορταζ στην πιατσα ανα την ελλαδα σταματη.. :birdman: :birdman: :birdman:

λοιπον τα νεα εχουν ως εξης...αντζελα σταθερη στα ιδια στην καλαμπακας.....καλη και δοκιμασμενη....

το σπιτακι προς πυλη φαινεται εκλεισε οριστικα κατω απο την πιεση των χρεων ενοικιων κλπ και της οικονομικης κρισης αρα μειον ενα......

το σπιτακι προς καρδιτσης φιλοξενει νεα μιλφοειδη παρουσια που εμφανισιακα δεν σε προδιαθετει αλλα μεσα ειναι αρκετα καλη στο γαμησι....αναλυτικα σε επομενο ποστ κριτικη......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μιλενα λοιπον ξανθια με κοντο σγουρο περμαναντ μαλλι,προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο,μαυρισμενη με tanlines βυζι χαλαρο και μεσαιο προς μικρο σε μεγεθος 35αρα κατα δηλωση της ,με σωματακι δεμενο σφιχτο,μπουτια γυμνασμενα και γενικα μια παρουσια που δεν σου κανει καμια φοβερη εντυπωση αλλα....

πολυ ευγενικη,συζητησιμη,ελληνιδα απο καλαματα μαλλον ειπε,προσχαρη και καυλωτικη...

προκαταρκτικα με γλειψιμο στο στηθος και στα αυτια.....πιπα πολυ τελεια με καραμελωμα στα αρχιδια οσο δεν παιρνει αλλο....περασμα καποτας με το στομα,πιπα εμπειρη και φουλ καυλωτικη χωρις δοντια....εγινε ο πουτσος καγκελο...
μονη της θελησε να τον καβαλησει λεει και τον καβαλησε δυνατα και με τελεια κουνηματα.....αφηνει χαδακια κλπ...

στα τεσερα το στησιμο της ηταν για σεμιναριο και αν και κρεμομουνιασμενη ηταν ικανοποιητικη η αισθηση της διεισδυσης.....

την εχυσα δυνατα και ακολουθησε το βγαλσιμο της καποτας και των τελευταιων σταγονων με το δικο της χερακι :grin:
πολυ καλη και αξιοπρεπης παρουσια για τα δεδομενα επαρχιακης πολης που αξιζει να δοκιμαστει εστω απαξ.... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η χριστινα μας χαιρετησε οριστικα και επεστρεψε σαλονικη μου ειπε η τσατσα που παλια δουλευε μαζι της και η οποια στην κριτικη θα παρει αριστα και για την καθαριοτητα και για το aircondition και για την αλλαγη σεντονιου....ευγε και το καλο να λεγαται ακομα και για ενα ταπεινο μπουρδελακι του λαου.... :sunglasses: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη η μιλανα ή μιλενα εχει δουλεψει μεγαρα λεει πιο παλια....εχουν τα μεγαρα μπουρδελο; :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μολις γυρισα απο hot villa οπως τα ξερατε,κλασικα η Ελενιτσα με μια σουπερ διαθεση σημερα,κοσμος δεν υπηρχε αλλος,μου παρεδωσε το κορμακι της για μπολικο χαμουρεμα (δεν αφηνει κωλοδαχτυλο δυστηχως...).με τσιμπουκωσε καλα με μια διαθεση deep throat :pipa3: :pipa3:,Την πηρα σε πολλες στασεις με καλυτερη το καρεκλατο μπροστα στο καθρεπτη,πολυ pse φαση,ενω παραλληλα με αυτην την σταση πετυχαινεις τερμα διεισδυση στο νεανικο μουνακι της,πολυ καυλα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:στα 30 ευρω ,καλο value for money..
gl φιλε μου ρωτησα για πρωινες βαρδιες δυστηχως ακομη δεν παιζει τιποτα,μονο απογευματινα με Ελενιτσα....god bless you all... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom