Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
Συλλήψεις σε οίκο ανοχής στην Εθνική Οδό Καρδίτσας-Νέου Μοναστηρίου

Συνελήφθησαν επ` αυτοφώρω χθες στις 11.30 το βράδυ, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, 2 γυναίκες, μία 22χρονη Ρουμάνα και μία 60χρονη κάτοικος Καρδίτσας...
διότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε σε οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 44χρονης, επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, διαπιστώθηκε ότι απασχολούντο κατά παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Συγκεκριμένα , η Ρουμάνα, απασχολούμενη ως Ιερόδουλος, δεν είχε υποστεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, η 60χρονη απασχολούμενη ως υπηρετικό προσωπικό, στερούνταν του προβλεπομένου πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής απουσίαζε κατά τον χρόνο του ελέγχου και αναζητείται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αιντε παλι τα ιδια....καλα ακομα μυαλο εκει δεν βαλαν???

Κατα τα αλλα στα Τρικαλα δεν εχουμε κατι νεοτερο τελικα...απο παρασκευη λεει η νεα κοπελα...παλι αντζελα δουλευε...

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ξερουμε αν εχει ερθει η καινουργια σε αυτο προς καλαμπακα? η μονο πυλης δουλευει?

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
μπορει να πεταχτω εγω σημερα αν παω θα ενημερωσω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Συλλήψεις σε οίκο ανοχής στην Εθνική Οδό Καρδίτσας-Νέου Μοναστηρίου

Συνελήφθησαν επ` αυτοφώρω χθες στις 11.30 το βράδυ, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, 2 γυναίκες, μία 22χρονη Ρουμάνα και μία 60χρονη κάτοικος Καρδίτσας...
διότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε σε οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 44χρονης, επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, διαπιστώθηκε ότι απασχολούντο κατά παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Συγκεκριμένα , η Ρουμάνα, απασχολούμενη ως Ιερόδουλος, δεν είχε υποστεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, η 60χρονη απασχολούμενη ως υπηρετικό προσωπικό, στερούνταν του προβλεπομένου πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής απουσίαζε κατά τον χρόνο του ελέγχου και αναζητείται.

καλα γιατι δεν πανε να βγαλουν τα απαραιτητα χαρτια για να ξεμπερδευουν μια κ καλη?αντι η βιλλα να ανανεωθει κ να γεμισει κ αλλες κοπελες,παλι κλειστη θα μεινει? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
βολτα σημερα πριν απο λιγο γυρισα. πηγα στην καρδιτσης η γνωστη.... παω πυλης μπας και ανοιξε τπτ τζιφος και πηγα κ σε αυτο προς καλαμπακα. καινουργια κοπελα μαρια αρκετα  καλο σωμα για τα δεδομενα επαρχιας αλλα απο βυζι μικρο. πιστευω απο τα καλα που εχουν ρθει στα μερη εδω απλα δεν δοκιμασα για να πω για συμμετοχη γτ εχω φετιχ με μεγαλο στηθος.

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
πας τρικαλα και συνεχιζεις για καλαμπακα κοιτας πινακιδες ειτε πας μεσα απο τρικαλα ειτε απο περιφερειακο. οπως πας για καλαμπακα στην εο τρικαλων-καλαμπακας  θα χεις το νου σου για πινακιδα που λεει κεφαλοβρυσο αριστερα. στριβεις και μπαινεις στον παραδρομο ομως.και στα 50 μετρα διπλα εχει μια μαωτρα με αυτοκινητα και απεναντι μια αντιπροσωπεια αθτοκινητων. ατολις εισαι απο θεσσαλονικη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη αποψε στο μπουρδελο της οδου Καλαμπακας...

πραγματι δουλευει καινουρια κοπελα,μαρια απο βουλγαρια,μαυρο μακρυ μαλλι,ωραιο αλλα ψιλοχαλαρο σωματακι,κανονικη απο αναστημα προς το ψηλη θα ελεγα,με μικρο δυστυχως βυζακι...φατσουλα ουτε ομορφη την λες απλα καπως προστυχη...πατουρι οχι ιδιαιτερα στρογγυλο και σμιλεμενο με το ματι 30+...εχει δουλεψει και αθηνα παλια..

απο προγραμματα το απλο απο 40 ευρω... :headbang:,με 50 κανει γλειφομουνι και μαλιστα γυρναει και σε 69,με ενα εικοσαρικο παραπανω κανει γυμνο τσιμπουκι,ενω δινει και κωλο μαλλον στα 70 ευρω μου ειπε αλλα δεν πηρα αυτην την φορα...θα δοκιμασουμε σε αλλη επισκεψη...αρα τα κανει ολα με δυο λογια...

στα της επισκεψης τωρα...τσιμπουκι πολυ καλο βαθυ και με το πασο της οχι εκνευριστικα γρηγορο και πολυ απολαυστικο...προκαταρκτικα μηδεν εκ μερους της αλλα ειναι και πρωτη επισκεψη και ειναι αναμενομενη μια καποια ψυχροτητα...πιασιματα ελευθερα,γλειψιμο στα βυζια ελευθερα,δαχτυλο εξωτερικα στο μουνακι με αφησε.στο γαμησι περισσοτερο μια τυπικη διαδικασια με καλο ομως στησιμο,οχι χαζα εκ μερους της επιφωνηματα αλλα και μηδενικη σχεδον κομοδινε συμμετοχη...τεσπα στα θετικα προσμετραται το οτι τα κανει ολα και συμφερει...στα αρνητικα η πολυ παθητικη συμμετοχη....ο λογος που θα ξαναπαω ειναι απλα για κουλουρι σε μια μερα που θα μαι και γω πιο καυλωμενος...και η γενικα πολυ καλη πιπα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
40 ευρω??καλα αντι οι τιμες να πεσουν με τοσα που βλεπουμε,αυτοι τις ανεβαζουν!!ελεος πια...με ενα δεκαρικακι ακομη γαμας σε στουντιο..οι νταβαδες πλεον δεν την παλευουν!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

(σορυ για το οφ τοπικ):σεβαστε μου φιλε gl εχεις να προτεινεις κατι καλο απο λαρισα μερια...κατα προτιμιση να ειναι κ τουμπανο!!! :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
40 ευρω??καλα αντι οι τιμες να πεσουν με τοσα που βλεπουμε,αυτοι τις ανεβαζουν!!ελεος πια...με ενα δεκαρικακι ακομη γαμας σε στουντιο..οι νταβαδες πλεον δεν την παλευουν!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

(σορυ για το οφ τοπικ):σεβαστε μου φιλε gl εχεις να προτεινεις κατι καλο απο λαρισα μερια...κατα προτιμιση να ειναι κ τουμπανο!!! :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
τουμπανο δεν ειδα καμια προσφατα...αλλα καλο βυζι και γυμνασμενο σωμα αλλα λιγο μιλφ ειναι η ελβιρα η γαλλιδα που κανει και ολα τα φουλ εξτρα προγραμματα...πολυ καλο gfe ειναι και η λαρίσα αν την πετυχεις...

επισης πολυ σφιχτο νεανικο και γυμνασμενο σωματακι και με ωραια υφη βυζιου εχει η κορινα-ιζαμπελ η ξανθια ισπανιδουλα...

η ελληνιδα η τζενη παροτι κανει και πρωκτικο και ειναι αρκετα χαλαρη και καυλιαρα στο γαμησι με πολυ εντονο ταμπεραμεντο και κραυγες ειναι αβυζη....

αυτα ειδα τελευταια...για οτι νεοτερο θα ενημερωσω αν και μαλλον μετα τα μεσα ιουλη γιατι θα φυγω ταξιδι τωρα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οσο για τις τιμες μου κανε και μενα εντυπωση που ξεκιναν απο 40 στα τρικαλα :jerking: ενω τα εξτρα η συγκεκριμενη τα χρεωνει σχετικα φτηνα...βεβαια η συμφωνια παντα απο μενα γινεται μεσα στο δωματιο οποτε αποφευγεις την τσατσα και ισως κερδιζεις κατιτις..
ειναι φαινεται σαν την σημαια στους ταριφες το απλο....ή την εισοδο με ποτο στα μπουζουκτσιδικα..... :2funny: :2funny:

φιξ τιμη και τα εξτρα τα διαπραγματευεσαι.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τουμπανο δεν ειδα καμια προσφατα...αλλα καλο βυζι και γυμνασμενο σωμα αλλα λιγο μιλφ ειναι η ελβιρα η γαλλιδα που κανει και ολα τα φουλ εξτρα προγραμματα...πολυ καλο gfe ειναι και η λαρίσα αν την πετυχεις...

επισης πολυ σφιχτο νεανικο και γυμνασμενο σωματακι και με ωραια υφη βυζιου εχει η κορινα-ιζαμπελ η ξανθια ισπανιδουλα...

η ελληνιδα η τζενη παροτι κανει και πρωκτικο και ειναι αρκετα χαλαρη και καυλιαρα στο γαμησι με πολυ εντονο ταμπεραμεντο και κραυγες ειναι αβυζη....

αυτα ειδα τελευταια...για οτι νεοτερο θα ενημερωσω αν και μαλλον μετα τα μεσα ιουλη γιατι θα φυγω ταξιδι τωρα....
thanx man,παντα κατατοπιστικος θα προσπαθησω να τις δοκιμασω τις περισσοτερες.... :rockon: :rockon:

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τι γίνεται με την Βίλλα στην Καρδίτσα? Υπάρχει κανένα νέο αν λειτουργεί ή παραμένει κλειστή?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παιδιά τι γίνεται με την Βίλλα στην Καρδίτσα? Υπάρχει κανένα νέο αν λειτουργεί ή παραμένει κλειστή?
πρεπει να τις ξαναεπιασαν φιλε λογω απουσιας των απαραιτητων χαρτιων,κτλ...εγω παντως δεν ξαναπηγα απο την τελευταια επισκεψη οποτε δεν ξερω αν τυχον ξαναανοιξε...τραβα προς λαρισα καλυτερα,μεγαλυτερη ποικιλια θα βρεις.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρεπει να τις ξαναεπιασαν φιλε λογω απουσιας των απαραιτητων χαρτιων,κτλ...εγω παντως δεν ξαναπηγα απο την τελευταια επισκεψη οποτε δεν ξερω αν τυχον ξαναανοιξε...τραβα προς λαρισα καλυτερα,μεγαλυτερη ποικιλια θα βρεις.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
και γω δεν ξαναπηγα....να σου πω την ψιλοβαρεθηκα και αυτην την ελενα...την πηρα τρεις φορες συνολικα οσο πηγαινε προς το χειροτερο ηταν... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οφειλω να διορθωσω κατι για λογους σωστης ενημερώσής...η καινουρια κοπελα τελικα η μαρια δεν κανει πρωκτικο...πηγα σημερα ξανα περαστικος οντας και ημουν αποφασισμενος για κουλουρι...α οχι μου λεει πρωκτικο μου λεει εννοουσα αυταρχικο...α καλα λεω μεσα μου.οτι να ναι....τεσπα και σημερα καλη εως πολυ καλη ηταν με αψογο γυμνο τσιμπουκι και επαιξαν και κατι gfe γλωσσόφιλα αρκετα βαθια και παθιαρικα...θα γραψω μια νεα κριτικη διορθωτικη αυριο και θα ανεβασω λιγο την βαθμολογια καθοτι σημερα μου κατσε αρκετα πιο ευδιαθετη..!

αλλα την χασαμε την μερεντα πατριωτες...ακους ακορ??αχαχαχαχαχαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενα μικρο ρεπορταζ απο φιλους και εδω....ανοικτο το μαγαζι προς πυλη με την παχουλη χριστινα που το κατεβασε το απλο στα 30 και προς καρδιτσα με την πολωνεζα τζουλια αλλη χοντροβαρελιτσα αυτη με αλλαγμενο μαλλι προς το ξανθο ,μεγαλα βυζια που ομως δεν αφηνει να πιανεις και μισο κιλο κρεμα στο μουνι...μη αξιογαμευσιμη και αυτη....35 το απλο και χωρις εξτραδακια....
εντιτ  για οσους θυμουνται ειχε δουλεψει και περυσι στο μαγαζι με καστανο μαλλι και τα ιδια κιλα.... :2funny: :2funny: ως μαρια ή κατι τετοιο....η ιδια το αρνηθηκε πεισματικα στον φιλο μου....αλλα δεν τον ξεγελαει μου ειπε....

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ενα μικρο ρεπορταζ απο φιλους και εδω....ανοικτο το μαγαζι προς πυλη με την παχουλη χριστινα που το κατεβασε το απλο στα 30 και προς καρδιτσα με την πολωνεζα τζουλια αλλη χοντροβαρελιτσα αυτη με αλλαγμενο μαλλι προς το ξανθο ,μεγαλα βυζια που ομως δεν αφηνει να πιανεις και μισο κιλο κρεμα στο μουνι...μη αξιογαμευσιμη και αυτη....35 το απλο και χωρις εξτραδακια....
εντιτ   για οσους θυμουνται ειχε δουλεψει και περυσι στο μαγαζι με καστανο μαλλι και τα ιδια κιλα.... :2funny: :2funny: ως μαρια ή κατι τετοιο....η ιδια το αρνηθηκε πεισματικα στον φιλο μου....αλλα δεν τον ξεγελαει μου ειπε....

Ποια λες ? Εκεινη την βουβαλιτσα που δουλευε εκει πριν ερθει η Νικολ και το μονο που ξερει ειναι να βογγαει καυλιαρικα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom