Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι φιλε gl απο βδομαδα θα χτυπαω 12 ωρα στη δουλεια.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:οποτε καταλαβαινεις.......ουτε που θα μου σηκωνεται απο την κουραση.....την σαντρα την εχω στα υπ οψιν μου... :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
καλα γαμιεται γενικα...να πας ξεκουραστος οντως...

atolis

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποσο χρονων ειναι η ελενα.τι ωρα ανοιγει το μαγαζι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποσο χρονων ειναι η ελενα.τι ωρα ανοιγει το μαγαζι;
απο οτι θυμαμαι δηλωνε 23 ...δες και την κριτικη μου για λεπτομερειες εμφανισης..το μαγαζι απο τις 5 το απογευμα ανοιγει...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη στην βιλα σημερα στις 4 κ μιση...ειχα απιστευτες καυλες κ ηθελα να ξεφορτωσω... :knockinb: :knockinb:παρολο που πηγα νωρις βρηκα το μαγαζι ανοιχτο.αλλη ερημια τελειως,καθολου κοσμο,κριμμα τετοιος χωρος να ειναι αδειος... :think: :think:
η ελενα με υποδεχθηκε με χαμογελο (εκοψε το μαλλι της πιο κοντο),πληρωσα κ περασαμε στο διαταυτα...στο σεξ ολα καλα με ωραια δυνατη πιπα κ πολυ συμμετοχη απο μερους της..αλλα βρε παιδια δεν ξερω αρχισα να βαριεμαι κ ενθυμουμενος τα λογια του πορνορεπορτερ gl πρεπει το μαγαζι να ενισχυθει κ απο αλλες κοπελες γιατι κ εγω ηδη αρχισα να βαριεμαι..η Ελενα ειναι αψογη απο μερους της αλλα πρεπει να γινονται κ εναλλαγες.μηπως για αυτο μεχρι κ την ωρα που εφευγα ηταν αδεια η βιλλα??δεν μπορει κυριακη ειναι σημερα επρεπε να ειχε κινηση κ οχι νεκρα...ελπιζω το μαγαζι να φερει υλικο κ να μην κλεισει μια ωρα αρχητερα,το απευχομαι ειλικρινα,,,κριτικη δεν θα ποσταρω ξεχωριστη,αλλωστε δεν εχει νοημα να γραφουμε ολοι για την ιδια κοπελα ξανα κ ξανα..... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ μαλλον την επομενη φορα παμε για Σαντρα....για να δουμε :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
επισκεψη στην βιλα σημερα στις 4 κ μιση...ειχα απιστευτες καυλες κ ηθελα να ξεφορτωσω... :knockinb: :knockinb:παρολο που πηγα νωρις βρηκα το μαγαζι ανοιχτο.αλλη ερημια τελειως,καθολου κοσμο,κριμμα τετοιος χωρος να ειναι αδειος... :think: :think:
η ελενα με υποδεχθηκε με χαμογελο (εκοψε το μαλλι της πιο κοντο),πληρωσα κ περασαμε στο διαταυτα...στο σεξ ολα καλα με ωραια δυνατη πιπα κ πολυ συμμετοχη απο μερους της..αλλα βρε παιδια δεν ξερω αρχισα να βαριεμαι κ ενθυμουμενος τα λογια του πορνορεπορτερ gl πρεπει το μαγαζι να ενισχυθει κ απο αλλες κοπελες γιατι κ εγω ηδη αρχισα να βαριεμαι..η Ελενα ειναι αψογη απο μερους της αλλα πρεπει να γινονται κ εναλλαγες.μηπως για αυτο μεχρι κ την ωρα που εφευγα ηταν αδεια η βιλλα??δεν μπορει κυριακη ειναι σημερα επρεπε να ειχε κινηση κ οχι νεκρα...ελπιζω το μαγαζι να φερει υλικο κ να μην κλεισει μια ωρα αρχητερα,το απευχομαι ειλικρινα,,,κριτικη δεν θα ποσταρω ξεχωριστη,αλλωστε δεν εχει νοημα να γραφουμε ολοι για την ιδια κοπελα ξανα κ ξανα..... ;)

Αμα δεν τη θελετε, φερτε τη πισω σε εμας που την αγαπαμε.  :-*

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
παιδια  το θρεντ δεν πρεπει να λεγετε τρικαλα-καρδιτσα  αλλα καρδιτσοτρικαλα    ετσι  τουλαχιστον τα ξερω

atolis

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα επισκεφτηκα χοτ βιλλα καρδιτσα.πολυ ενδιαφερουσα η ελενα.με κοντα μαυρο μαλι.πολυ δυνατη στο σεξ.με μαγαλη συμμετοχη.την εχω ξεσκισει το μουνι τησ.μπορο να πω πως τα επαιξε μαζι μου.αλλα απτοητη.συνεχισε μεχρι τελους.η καλυτερη γκομενα που πηδηξα .με ευχαριστησε πολυ.ειχατε δικιο.οι αλλε μηδεν οσο ομορφεσ και αν ειναι.
η σαντρα μηδεν..δεν αξιζει.αυτα παιδια.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδια  το θρεντ δεν πρεπει να λεγετε τρικαλα-καρδιτσα   αλλα καρδιτσοτρικαλα    ετσι  τουλαχιστον τα ξερω
μηπως δεν ξερεις τι σου γινεται??αλλο Καρδιτσα κ αλλο Τρικαλα...γκεγκε? :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
απο οτι καταλαβα η Σαντρα ειναι σαν τα ζαρια...μαλλον με τις μερες τις...αλλα αν ειναι συνεχεια μη κ μη κ γω ξενερωνω αφανταστα..... :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χθεσινη επισκεψη στην σαντρα ,Σάββατο μεσημερακι.Ηταν η 3η φορά που θα συναντιοντουσαν τα πουλια μας .μπορω να πω οτι μονο η πρωτη μας συνευρεση ηταν ενδιαφερουσα χωρις ομως το κατι το αξιολογο.τελως παντων να σας για την χθεσινη μου επισκεψη στο σπιτακι. Η σαντρα βαριεται δεν ξερει απο πιπα, εβαλε το σκουφακι στο πουλι ενω ηταν πεσμενο -φιλια δεν δεχεται ουτε στο σωμα ουτε στα βυζια της δηθεν γαργαλιεται καθησε πολυ μακρια σκεφτομαι πως τζαμπα δωσαμε το εισητηριο των 35 ολο μη και μη δεν θελω τελως παντων καποια στιγμη μη φανταστειται , μετα απο 2 λεπτα μου λεει ποια σταση θελεις με ενα βαριεστημενο υφος .τις λεω ελα απο πανω μου λεει οχι δεν θελω .απο τα πολλα   ανεβηκε κυριολεκτικα για 1 λεπτο και αμεσως μου λεει να αλλαξουμε και καθεται απο μονη της στα 4 αντε να δουμε λεω απο μεσα μου, παω νατην πιασω την κολαρα της (εχει περιφερεια ) και μου τραβιεται και λεει νευριασμενα οτι δε τις αρεσει νατης πιανουν την κολοτρυπιδα της εκει φορτωνω τα παιρνω στο κρανιο βγαινω τραβαω στα γρηγορα μαλ..ια και τις λεω τη συμπεριφορα ειναι αυτη ,και μουλεει οτι δεν ειναι στις καλες της οτι δηθεν δεν εχει νταβα για νατην συμβουλεψει πως πρεπει να φερεται,και πως οτι ειναι αυτοδιδακτη οτι δεν υπαρχει δουλεια κτλ. μετα απο αυτο μαυρο απο εμενα.μια απο τις χειροτερες συμπεριφορες που εχω συναντησει.Να φανταστειται πως μπαινοντας μεσα μου λεει σημερα θελω να παιξουμε ξυλο-μποξκαι μαλακιες .τρελαθηκα τη λεει το βλαμενο?
οτι ειναι λιγο βλαμμενο ειναι... :headbang:

και μενα την πρωτη φορα δεν μου φερθηκε καλα και την μαυρισα στην κριτικη μου αλλα της εδωσα αλλη μια ευκαιρια και βελτιωθηκε σιγα σιγα....στο απο πανω μου κανει εντυπωση γιατι σε μενα ηταν αληθινο κομπρεσερ και το εγραψα :rockon:.....
η μιρλα για τις αναδουλειες ειναι μονιμη σαν της προκατοχου της και την βλεπω και αυτην να μας την κανει για αθηνα στο μελλον ....τους βυζους της δεν τους αφηνει με τιποτα να τους γλειψεις πλην με την βια και αυτο μου την εσπασε και μενα....τεσπα μαλλον ειναι με τις ωρες της.... :jerking:

εσυ θα κρινεις μονος σου εν τελει.....

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Νταβα εχει σιγουρα... μαλλον ψαχνει αφορμες να σας διωξει ολους απο το μπουρδελο και να φυγει τελευταια κλεινωντας την πορτα και επιστρεφοντας στην Αθηνα

Η Νικολ.... ξερει κανεις που βρισκεται ??????????????????????  :rockon: :rockon: :rockon:  :fuck2: :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μονο η καρδιτσης ανοιχτη το πρωι σημερα...τα αλλα δυο κλειστα....καλα αυτο στην πυλης εχει αραχνιασει εδω και καιρο....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

πιστεύω κι εγώ ότι η βίλα θα πρέπει να πιάσει το νόημα του άλλου μαγαζιού από τη Λάρισα και να φέρει και άλλες κοπέλες ώστε να υπάρχει ποικιλία.
δε λέω πολύ καλή η Έλενα αλλά μετά από μερικές φορές θα βαρεθείς συνέχεια με την ίδια.
από την άλλη δε, μπορεί να γουστάρεις, να περνάς καλά και να σου ικανοποιεί τα γούστα.
είναι ανάλογα τον άνθρωπο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα χτεσινα νεα που παρελειψα να γραψω ειναι [εκτος απο την ηλιοκαμμενη σαντρα επι της καρδιτσης που μου απαγορευσε καθε ειδους σωματικη επαφη  :grin: :grin:]
..... το σπιτακι προς πυλη παραμενει κλειστο ...
ενω τα ευχαριστα που ακουσα απο την ιδια την αντζελα ειναι οτι για καποιο διαστημα το καλοκαιρι θα λειπει απο την πολη αλλα θα ερθει νεα κοπελα στην θεση της στο σπιτακι επι της εθνικης οδου καλαμπακας,απο τον πορνοστιβο της αθηνας οπου εχει δουλεψει καποια χρονια λεει...

ιδομεν προσεχως λοιπον αν θα εχουμε καποια ευχαριστη ανανεωση...μαλλον για μιλφοειδες το κοβω,μονο μην ειναι γκρανι.. :2funny:

και με τι ειδους παροχες..; :think:

ελπιζω να δινει κωλο ή κανα ακαποτο η καινουρια γιατι η τωρινη ειναι απαγορευτικη σε τετοια προγραμματα...

απο 22-25/6 και μετα λεει...αναλογα ποσο θα αργησουν τα χαρτια....φυσικα θα γινει το σχετικο τεστ ντραιβ και θα γραψω αν ειναι εντυπωσεις οταν ερθει...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη πριν απο λιγο ξανα στην βιλα...βγηκα για καφεδακι στην πλατεια κ βλεποντας κατι τρελα ξεκωλα εξω καυλωσα τελειως.... :tits: :tits:οποτε βουρ για βιλλα...

αυτη τη φορα η ελενα,αν εξαιρεσω την πιπα (εχει βελτιωθει παραα πολυ στον τομεα αυτο),τον ρουφηξε καλα τον μητσο,ιδιως τον πουτσοκεφαλο ,αλλα δυστηχως στα υπολοιπα ηταν τελειως διακπαιρεωτικη...μαλιστα την ωρα που την γαμουσα ιεραποστολικα που πεταει κ <<αντε μωρο μου (τελειωνε..)>>.επειδη ειχα αρκετες καυλες κ θεα του μουνιου της που ξεσκιζα,τελειωσα,αλλα ξενερωσα βρε παιδες...κ μαλλον το σκεφτομαι να μην ξαναπαω για αρκετο καιρο...(θα στραφω προς βιλα ερωτικα λαρισας )..εκτος αν το μαγαζι φερει κ αλλα τεμαχια...φευγοντας η ελενα μου αφησε κ αποδειξη(υπηρεσιων) στο κρεβατι...την κραταω στο χερι μου κ δεν το πιστευω ακομη,χα,χα..απο ποτε βρε κοβουν τα μπουρδελλα αποδειξη?? :2funny: :2funny: :2funny:

πανω στο χαρτακι αναγραφει:<< Υπηρεσιες Ιεροδουλης>> :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: κ τα λοιπα στοιχεια με ΔΟΥ σοφαδων...χα,χα απιστευτο...θα το κρατησω για σουβενιρ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ κατι ακομη το βυζακι της Ελενας τρανεψε αρκετα,μου φανηκε μεγαλυτερο πιο χορταστικο στην αφη...κατα τα αλλα σημερα βαριοταν να γαμηθει....αγγαρεια εκανε. :( :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να δουμε και απο αυριο τι καινουριο θα ρθει στο μπουρδελο στα τρικαλα προς καλαμπακα.....μια μαρια λεει ,καινουρια κοπελα που δουλεψε παλια αθηνα .....αναμενετε ρεπορταζ αν αναλαβει κανονικα βαρδια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom