Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τα παντα ολα...

πιστευω να μην μεινω με το πουλι στο χερι ....κατα τα αλλα ελπιζουμε σε κανα καλο μωρο και να δινει και λωκο.... :sunglasses:

λες να βγει παλι καμια νικολ; :grin:

Μακαρι να βγει η Νικολ...ειμαι ο μοναδικος που δεν της πηδηξε τον κωλο !!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον η κατασταση αποψε ηταν ως εξης....

ανοιχτο μονο το σπιτακι προς καρδιτσα...

μεσα μια κοπελα πολυ ψηλη,μαυρο μακρυ μαλλι,σαντρα στο ονομα σπανιολα και καλα την παρουσιαζε η τσατσα....νταρντανα με πολυ πληθωρικο φυσικο στηθος και καποια περιττα κιλακια αλλα γενικα καλουτσικο σωματακι,κωλο οχι ιδιαιτερα στρογγυλο δυστυχως και
μια γενικα πολυ θετικη εμφανιση...ισως οτι καλυτερο εχει περασει απο τα τρικαλα σε μπουρδελο τον τελευταιο χρονο

κατα τα αλλα επι της ουσιας προκαταρκτικα εκανε με φιλακια στο στηθος,με αφησε να γλειψω λιγακι και εγω τα βυζια της .περασμα της καποτας με ωραιο τροπο αφου προηγηθηκε ανεβασμα του ηθικου και πιπα πολυ καλη με προσπαθειες να παει βαθια και με χτυπηματακια μετα στην γλωσσα της ...

γαμησι στα τεσσερα με ενα κιλο κρεμα στο  μουνι της και καποια καυλωτικα αχ και βαχ που τα κανει καλα....αλλα λιγο κομοδινε....τεσπα δεν συγκλονιστηκα...περα απο εμφανιση που ειναι καλη απο αποδοση δεν λεει....με το ζορι καταφερα να χυσω με τοσο χαλαρο μουνι και τον πουτσο να γλιστρα απο την κωλοκρεμα....

ειχε και πολυ λαο στο σαλονι και γενικα υπηρχε μια αδιορατη πιεση χρονικη που σε παρεσυρε σε αρνητικη ψυχολογια αν και η κοπελα δεν ειπε κατι επι του θεματος χρονου .....

35 ευρω ειναι η τιμη του απλου και πρωκτικο δεν κανει....απο χρονο ειναι οπως ειπα γενικα ανετη....και απο διαθεση γενικα προσχαρη και ευχαριστη....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτο το μπουρδελο στην καρδιτσησ δεν μπορω να το εντοπισω ακομη....ενω παω καθε μερα προς τρικαλα,λογω δουλειας,το ματι δεν μπορει να το βρει...

ερχομενος απο καρδιτσα ειναι μετα την γεφυρα των τρικάλων?ειναι μετα απο τα cash and carry του βεροπουλου κ του Μετρο?που ακριβως ειναι?? :think: :think: :think:

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ειναι πολυ μετα απο αυτα που λες .φτανεις στα φαναρια ποθ δεξια παει προς πυλη και δεχια για λαρισα εσυ θα δεν θα στριψεις θα συνεχισεις ευθεια που παει προς κεντρο μην τρεχεις για να μην το περασεις εγω θυμαμαι το χα δει τελευταια στιγμη δεν φαινεται καλα ειναι στο δεξι σου χερι μετα απο ενα βενζιναδικο δεν θυμαμαι πως λεγεται και διπλα απο ενα μηχανουργειο.. ελπιζω να σε κατατοπισα καπως

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη απο τα φαναρια περιπου καμια 100-200μ το πολυ  στο δεξι σου χερι οπωσ πας για κεντρο τρικαλων

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειναι πολυ μετα απο αυτα που λες .φτανεις στα φαναρια ποθ δεξια παει προς πυλη και δεχια για λαρισα εσυ θα δεν θα στριψεις θα συνεχισεις ευθεια που παει προς κεντρο μην τρεχεις για να μην το περασεις εγω θυμαμαι το χα δει τελευταια στιγμη δεν φαινεται καλα ειναι στο δεξι σου χερι μετα απο ενα βενζιναδικο δεν θυμαμαι πως λεγεται και διπλα απο ενα μηχανουργειο.. ελπιζω να σε κατατοπισα καπως
ναι μαλλον καταλαβα που λες....θα το τσεκαρω,θενκς φιλε! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα δεν μπορεσα να αντισταθω και επειδη μου αφησε κενα απο χτες ξαναπηγα σημερα σε χαλαρη ωρα ....τελικα οταν δεν υπαρχει πιεση κοσμου περνας πιο καλα.και η κοπελα η ιδια μου ειπε μην βιαζεσαι αφου δεν εχω κανεναν να περιμενει..βασικα πηγα να τσεκαρω μπας και εχουν αλλη στην πρωινη βαρδια αλλα πετυχα την ιδια....οκ λεω ας δω τι θα παιχτει....πιο ορεξατη σημερα,ηθελε παιχνιδια μετα το τσιμπουκι,ανεβηκε και απο πανω με την πλατη προς τα μενα και γενικα αλλαξαμε 3 στασεις φουλ...καλυτερα απο χτες τα πραγματα λοιπον και γιαυτο ξαναγραφω για να μη προιδεασω 100% αρνητικα τους συναγωνιστες

μου ειπε οτι ειναι 8 μηνες ελλαδα και δουλευε παλια αθηνα αλλα οχι σε αυτην την δουλεια και οτι πρωτες μερες γενικα δουλευει σε μπουρδελο....να την πιστεψουμε; :think:τεσπα....ας ειναι :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τα τρια φωτακια αναμμενα επιτελους σημερα στα τρικαλα...καμια αλλαγη βεβαια απο κοπελες

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασα και εγώ σήμερα την κοπέλα στην οδος Καρδίστης η Σάντρα ειναι οπως τη περιγράφη ο gl.Οταν μπηκέ στο δωμάτιο η Σάντρα μαζι με το προφυλακτικό ειχε και την  κρέμα που βαζεί στο νουνάκι.Επιτρέπει ελεύθερα τα χάδια στο στήθος και το κολο, εγω τη ζήτησα να γλείψω το νουνάκι και μου ειπε όχι άλλα μου άφησε να το πιάσο για λίγο με το χέρι το νουνάκι.Στην αρχή χάδια στο στήθος το δικού και μετά καπότα και πίπα, εκάνα τρεις στάσεις και κατέθεσα έχει κάποια βογκητά κατα την διάρκεια του σεξ.Γένικα η κοπέλα έχει διάθεση να σε ικανοποίηση δεν βιάζεται κατα την διάρκεια του σεξ δηλαδή σε αφήνη ικανοποιμένο σε μεγάλο βάθμο.Πιστέυω οτι την κρέμα που βάζει στο νουνάκι είναι επειδή το νουνάκι είναι ακομά στένο, δεν εχεί ξεσκίστη με πολλούς ακόμα άντρες.  :knockinb:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
.Πιστέυω οτι την κρέμα που βάζει στο νουνάκι είναι επειδή το νουνάκι είναι ακομά στένο, δεν εχεί ξεσκίστη με πολλούς ακόμα άντρες:knockinb:
Α χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοο  το αλλο με τον τοτο το ξερεις ??????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εσύ ειδες την κοπέλα απο κοντα;
παντως και μενα και το ανεφερα ηδη μου ειπε οτι πρωτη φορα δουλευει ως πουτανα....και μου ειπε οτι δουλευε ως καθαριστρια σε ξενοδοχεια και κατι τετοια.....φυσικα δεν λεω οτι την πιστεψα,απλα το αναφερω...

ε ενταξει μικρουλα ειναι....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
παντως και μενα και το ανεφερα ηδη μου ειπε οτι πρωτη φορα δουλευει ως πουτανα....και μου ειπε οτι δουλευε ως καθαριστρια σε ξενοδοχεια και κατι τετοια.....φυσικα δεν λεω οτι την πιστεψα,απλα το αναφερω...

ρε μην λετε τετοια και με επιρεασεται και οποια καλη καθαρηστρια βλεπω στην δουλεια παω να τους κανω πεσιμο και εχω ηδη μια στα υποψιν μου :2funny: :2funny: :2funny: ρομπα θα με κανεται εσεις εδω μεσα

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0

:thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η σαντρα με το μαλλι σε υπεροχο κοτσο σημερα,μου φανηκε ομορφοτερη απο τις προαλλες...η πιπα της βαθια και παιχνδιαρικη με χαδακια στις μπαλες,φιλακια αφησε παντου αλλα μου την εσπασε που δεν αφηνει γλειψιμο στις ρωγες της καθοτι ανατριχιαζει οπως μου ειπε.....
κατα τα αλλα στα θετικα οτι με το 35αρι ανεβηκε απο πανω που της ζητησα και δουλεψε πραγματικα σαν κομπρεσερ....δοκιμαστε το και δεν θα χασετε....το χει...
τελειωμα αυτην την φορα σε ιεραποστολικο με πολυ δυνατη και εκ μερους της  συμμετοχη,βογγητα αληθοφανη τουλαχιστον και το μουνι της να παιρνει φωτια....
μονο παραπονο της οτι δεν εχει πολυ κοσμο...απο το μεσημερι ως την ωρα που πηγα κατα τις 6 περασαν λεει 5 ατομα.....εμενα δεν με χαλασε βεβαια γιατι ως γνωστον με λιγο κοσμο περνας παντα καλυτερα και δεν εχεις και αγχος.....

ΥΓ ειναι κανενας αλλος απο δω που την πηρε ξανα σαν εμενα; :think:γιατι μου εκανε μια νυξη οτι ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ερχονται.... :grin: :grin: :grin:
δεν λεει και ευχαριστω σε μερες κρισης που περναμε..... :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
ρε gl παρατηρησα οτι εισαι ο μονος που ποσταρεις στο στουντιο στα τρικαλα μεχρι και η συχνοτητα σου φαινεται γαμας καθε 15 μερες κατα μεσο ορο  :2funny: :2funny: :2funny:
μια ερωτηση μονο ποσα χιλιομετρα κανεις για να πας στο στουντιο :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε gl παρατηρησα οτι εισαι ο μονος που ποσταρεις στο στουντιο στα τρικαλα μεχρι και η συχνοτητα σου φαινεται γαμας καθε 15 μερες κατα μεσο ορο  :2funny: :2funny: :2funny:
μια ερωτηση μονο ποσα χιλιομετρα κανεις για να πας στο στουντιο :think:
παω βολτες βρε....δεν παω για να γαμησω μονο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom