τα παντα ολα...
πιστευω να μην μεινω με το πουλι στο χερι ....κατα τα αλλα ελπιζουμε σε κανα καλο μωρο και να δινει και λωκο....
λες να βγει παλι καμια νικολ;
Μακαρι να βγει η Νικολ...ειμαι ο μοναδικος που δεν της πηδηξε τον κωλο !!!!
τα παντα ολα...
πιστευω να μην μεινω με το πουλι στο χερι ....κατα τα αλλα ελπιζουμε σε κανα καλο μωρο και να δινει και λωκο....
λες να βγει παλι καμια νικολ;
ναι μαλλον καταλαβα που λες....θα το τσεκαρω,θενκς φιλε!ειναι πολυ μετα απο αυτα που λες .φτανεις στα φαναρια ποθ δεξια παει προς πυλη και δεχια για λαρισα εσυ θα δεν θα στριψεις θα συνεχισεις ευθεια που παει προς κεντρο μην τρεχεις για να μην το περασεις εγω θυμαμαι το χα δει τελευταια στιγμη δεν φαινεται καλα ειναι στο δεξι σου χερι μετα απο ενα βενζιναδικο δεν θυμαμαι πως λεγεται και διπλα απο ενα μηχανουργειο.. ελπιζω να σε κατατοπισα καπως
Α χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοο το αλλο με τον τοτο το ξερεις ???????.Πιστέυω οτι την κρέμα που βάζει στο νουνάκι είναι επειδή το νουνάκι είναι ακομά στένο, δεν εχεί ξεσκίστη με πολλούς ακόμα άντρες.
Α χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοο το αλλο με τον τοτο το ξερεις ???????
παντως και μενα και το ανεφερα ηδη μου ειπε οτι πρωτη φορα δουλευει ως πουτανα....και μου ειπε οτι δουλευε ως καθαριστρια σε ξενοδοχεια και κατι τετοια.....φυσικα δεν λεω οτι την πιστεψα,απλα το αναφερω...Εσύ ειδες την κοπέλα απο κοντα;
ρε μην λετε τετοια και με επιρεασεται και οποια καλη καθαρηστρια βλεπω στην δουλεια παω να τους κανω πεσιμο και εχω ηδη μια στα υποψιν μου ρομπα θα με κανεται εσεις εδω μεσαπαντως και μενα και το ανεφερα ηδη μου ειπε οτι πρωτη φορα δουλευει ως πουτανα....και μου ειπε οτι δουλευε ως καθαριστρια σε ξενοδοχεια και κατι τετοια.....φυσικα δεν λεω οτι την πιστεψα,απλα το αναφερω...
ε ενταξει μικρουλα ειναι....
παντως και μενα και το ανεφερα ηδη μου ειπε οτι πρωτη φορα δουλευει ως πουτανα....και μου ειπε οτι δουλευε ως καθαριστρια σε ξενοδοχεια και κατι τετοια.....φυσικα δεν λεω οτι την πιστεψα,απλα το αναφερω...
ε ενταξει μικρουλα ειναι....
παω βολτες βρε....δεν παω για να γαμησω μονο....ρε gl παρατηρησα οτι εισαι ο μονος που ποσταρεις στο στουντιο στα τρικαλα μεχρι και η συχνοτητα σου φαινεται γαμας καθε 15 μερες κατα μεσο ορο
μια ερωτηση μονο ποσα χιλιομετρα κανεις για να πας στο στουντιο
δηλαδη οποτε πας βολτα γραφεις και κριτικεςπαω βολτες βρε....δεν παω για να γαμησω μονο....
περιπου....αλλα με το μελαχρινο κολλησα λιγο ειναι αληθεια...δηλαδη οποτε πας βολτα γραφεις και κριτικες
σου τι θιξαμε ρε αρχηγε ??????Εσύ ειδες την κοπέλα απο κοντα;