Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ιδια εικονα σε χτεσινο συντομο περασμα στην μπουρδελοκατασταση των τρικαλων...

αντζελα - χριστινα δουλευαν και το μπουρδελο της οδου καρδιτσης κλειστο ακομη...αργει η ανεμενομενη ανανεωση.... :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καινουργιο test drive στην ελενα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

έγραψα κριτική...παιδια πολυ καλή..οχι σαν κατι πατσόλες που το παίζουν κάποιες...

στο sex σήμερα αφηνίασε με πολύ gfe κατάσταση...προτείνω να την επισκέπτεστε στην αρχή της βάρδιας της ( εγώ πήγα 5 κ 20..για σένα το λέω gl που παρατήρησες σημάδια κόπωσης κ δεν γεύτηκες το πιπινοκορμάκι της έλενας οπως θα ήθελες-κάνε εναν κόπο κ τράβα απόγευμα  ;) ;) ;))

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
A! κ για το parking την ημερα φαίνεται ο δρόμος ( στο δεξί χέρι ερχόμενος απο καρδίτσα)-δεν χρειάζεται να το ''ρίξετε'' το αμάξι στα χωράφια (μη σκοτώσουμε κ κανα πρόβατο, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα παντα ολα κλειστα αυτες τις αγιες μερες παρα που ο κοσμος εχει αυξηθει λογω εορτων και επισκεπτων στα τρικαλα...

το σπιτακι της αντζελας εχει και ανακοινωση...ξανανοιγει μετα τις 10/4 λεει ...

για τα αλλα θα δουμε απο βδομαδα αν θα εχουμε καμια ευχαριστη αλλαγη....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
A! κ για το parking την ημερα φαίνεται ο δρόμος ( στο δεξί χέρι ερχόμενος απο καρδίτσα)-δεν χρειάζεται να το ''ρίξετε'' το αμάξι στα χωράφια (μη σκοτώσουμε κ κανα πρόβατο, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φίλε και συναγωνιστή μόλις διάβασα την κριτική σου και έχω ορισμένα θέματα που θέλω να εκφράσω.
και σ' εμένα η Έλενα έδειξε γενικά πολύ καλή συμπεριφορά και είχαμε και άνεση χρόνου, μιας και δεν περίμενε κάποιος μετά από εμένα:
αλλά στην αρχή, φάνηκε ότι δε γούσταρε τα πολλά προκαταρκτικά (φιλάκια, χαϊδέματα κτλ) και ήθελε να προχωρήσει στο λεφτά, πίπα, γαμήσι στα γρήγορα.
αυτό που θέλω να πω ότι αν της προτείνουμε και την πείσουμε να έχει μια πιο χαλαρή και δεκτική διάθεση σ' αυτά που γουστάρει ο πελάτης (όταν και αυτός είναι σωστός), δηλαδή να ανταποκρίνεται περισσότερο στο "έλα να παίξουμε και να γουστάρουμε", όποτε της ζητηθεί, τότε και αυτή θα έχει κέρδος μιας και θα μας έχει πιο τακτικούς πελάτες (μιας και που η τιμή είναι πολύ καλή). 

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μήπως ρώτησε κανείς την Έλενα για τυχόν άλλες χρεώσεις για extra υπηρεσίες?
γιατί νομίζω ότι εκεί παίζει μόνο το 30άρι για πίπα, γαμήσι.
παντώς ωραία πέρασα και αν ήμουν κοντά (πρέπει να κάνω 220χιλιόμετρα πήγαινε-έλα) θα πήγαινα πιο συχνά γιατί το μαγαζί είναι ωραίο και ήσυχο.
τώρα μάλον η επόμενη επίσκεψη θα είναι στη VILLA EROTICA στη Λάρισα ή ίσως στο Συκούριο, όταν ανοίξει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μήπως ρώτησε κανείς την Έλενα για τυχόν άλλες χρεώσεις για extra υπηρεσίες?
γιατί νομίζω ότι εκεί παίζει μόνο το 30άρι για πίπα, γαμήσι.
παντώς ωραία πέρασα και αν ήμουν κοντά (πρέπει να κάνω 220χιλιόμετρα πήγαινε-έλα) θα πήγαινα πιο συχνά γιατί το μαγαζί είναι ωραίο και ήσυχο.
τώρα μάλον η επόμενη επίσκεψη θα είναι στη VILLA EROTICA στη Λάρισα ή ίσως στο Συκούριο, όταν ανοίξει.

στο τριανταρι παντως εγω της ζητησα και γλειφομουνι και δεν ειχε καμια αντιρρηση αν σε ενδιαφερει αυτο το προγραμμα...άλλα εξτρα δεν ξερω τι εννοεις αλλα δεν θα κανει μαλλον....απο χρονο παντως ειναι αρκετα υπομονετικη....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στο τριανταρι παντως εγω της ζητησα και γλειφομουνι και δεν ειχε καμια αντιρρηση αν σε ενδιαφερει αυτο το προγραμμα...άλλα εξτρα δεν ξερω τι εννοεις αλλα δεν θα κανει μαλλον....απο χρονο παντως ειναι αρκετα υπομονετικη....

κοιτά αν, πέρα από κωλαράκι, δεν έχει αντίρρηση για κάτι άλλο, τότε εννοείται ΟΚ.
τα άλλα είναι πχ. να ξεκινούσαμε και να συνεχίζαμε σε μια πολυθρόνα και σε πιο "στενή επαφή" (κρίμα που δεν είχε και καλά θα ήταν να είχε το δωμάτιο).
αλήθεια η ίδια μπαίνει στο site ώστε να βλέπει και να βελτιώνεται?
αν όπως λέει κάτσει και μόνιμα τότε σίγουρα θα θέλει να πάει μπροστά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλήθεια η ίδια μπαίνει στο site ώστε να βλέπει και να βελτιώνεται?
α αυτο δεν το ξερω.....ισως επειδη δουλευε αθηνα να εχει κατι υποψιν της....

κωλο δυστυχως δεν δινει.....ειχα ρωτησει....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά βοηθήστε κι εσείς.
κι εγώ λέω ότι λέω γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλό να έχουμε κάτι που μας αρέσει και κάθε φορά που θα πηγαίνουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε καλά και ότι θα μας φτιάξει τη διάθεση.

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
gl
στο VILLA EROTICA παίζει τέτοιο φιλικό και χαλαρό κλίμα?
γιατί από τις κριτικές που έχω διαβάσει μου φαίνεται ότι περνάει μεγαλύτερος όγκος πελατών και όλα γίνονται πιο τυπικά.
θα μου πεις τώρα, μια δοκιμή θα σε πείσει, αλλά θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl
στο VILLA EROTICA παίζει τέτοιο φιλικό και χαλαρό κλίμα?
γιατί από τις κριτικές που έχω διαβάσει μου φαίνεται ότι περνάει μεγαλύτερος όγκος πελατών και όλα γίνονται πιο τυπικά.
θα μου πεις τώρα, μια δοκιμή θα σε πείσει, αλλά θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου...
αναλογα την κοπελα...απο τα τελευταια τεμαχια πολυ καλα περασα σε τετοιο στυλ με την μονικα ,την κατερινα και την μαριαννα ....παντα με κατιτις παραπανω ομως απο λεφτα...συνηθως κανα προγραμματακι 50 αρικου ή με μασαζακι και ετσι....

ισως στο τριανταρι το απλο να ειναι πιο διεκπεραιωτικες....δεν ξερω....

η κατερινουλα με λιγο λαδωματακι... κανει μεχρι και γλωσσοφιλα....

ισως βεβαια να παιζει ρολο και ο πελατης αλλα εσυ ως νεο παιδι δεν θα εχεις προβλημα επ αυτου....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ισως βεβαια να παιζει ρολο και ο πελατης αλλα εσυ ως νεο παιδι δεν θα εχεις προβλημα επ αυτου....

το ελπίζω.
και από εμφάνιση πιστεύω ότι είμαι κάπου στο μέσο όρο:κανονικό πρόσωπο (δόντια, μύτη κτλ),
ύψος γύρω στο 1.75 και 85κιλά (αλλά εντελώς αγύμναστος, το οποίο θέλω να διορθώσω).

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ γω με την σειρα μου να προσθεσω οτι δεν εχω ρωτησει την ελενα για εξτρα...αλλα πιστευω οπως λεει κ ο gl οτι το μουνακι της θα το προσφερει με 30 γιουρια για γλυψιματακι...τωρα για κωλο δεν πρεπει να παιζει καθολου στο προγραμμα.
αυτο που θα ηθελα εγω να δω θα ηταν να προστιθονται κ αλλεσ κοπελες βυζαρουδεσ με καυλοφατσες κ να δουλευει το μαγαζι φυσικα κ πρωινα...κ να αρχισουν να προστιθονται κ προγραμματακια σπεσιαλ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:τοτε θα μιλαμε για υπερτατη κ-α-υ-λ-α :fuck1: :fuck1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο που θα ηθελα εγω να δω θα ηταν να προστιθονται κ αλλεσ κοπελες βυζαρουδεσ με καυλοφατσες κ να δουλευει το μαγαζι φυσικα κ πρωινα...κ να αρχισουν να προστιθονται κ προγραμματακια σπεσιαλ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:τοτε θα μιλαμε για υπερτατη κ-α-υ-λ-α :fuck1: :fuck1:
απ το στομα σου και στου νταβα το αυτι :2funny: :2funny:.....αντε μακαρι

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
παει το μπουρδελακι...το κλεισανε και αυτο

Οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν επιχείρηση στα όρια του Δήμου Άρνης και συγκεκριμένα στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαπές, μια 57χρονη Ουκρανέζα που εργαζόταν χωρίς...

να έχει υποστεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μια 22χρονη Ρουμάνα στερούμενη πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παει το μπουρδελακι...το κλεισανε και αυτο

Οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν επιχείρηση στα όρια του Δήμου Άρνης και συγκεκριμένα στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαπές, μια 57χρονη Ουκρανέζα που εργαζόταν χωρίς...

να έχει υποστεί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μια 22χρονη Ρουμάνα στερούμενη πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος.
οπα βρε φιλε τι λες τωρα?εννοεις το vila hot studio 10 με 12 χλμ καρδιτσας σοφαδων??????????????πες μου οτι ειναι ψεματα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παντως αν εγινε οντως αυτο ( τζιμανι θελουμε ακριβεις πληροφοριες αν ειναι δυνατον!),τοτε τι να πω...η πολη μας θα παρει ξανα την κατιουσα στο θεμα μπουρδελα....με τα μοναδικα μπουρδελα στο κεντρικο δρομο της βαλβη που δεν μπαινεις να γαμησεις εκει μεσα ουτε μαστουρωμενος (οι πουτανες ειναι πανω απο 60 χρωνων-αν ειναι δυνατον).... :2funny: :2funny: :2funny:
η δουλεια μαλλον θα εγινε απο αυτες (κοινως καρφωμα),γιατι οπως κ να το κανουμε αλλο να γαμας 22αρα με 30 ευρω κ αλλο 60 αρα κ βαλε με τα ιδια λεφτα...ευτηχως που υπαρχει κ λαρισα τρικαλα κ σωζεται η κατασταση... :knockinb:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δύο αλλοδαπές συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας Καρδίτσας, μετά από έφοδο σε έναν παράνομο οίκο ανοχής που βρίσκεται στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, στα όρια του Δήμου Άρνης.

Πρόκειται για μια 57χρονη Ουκρανή, η οποία εργαζόταν χωρίς να έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μια 22χρονη Ρουμάνα.

Πλέον, η Αστυνομία αναζητά την 44χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου.

zougla.gr

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δύο αλλοδαπές συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας Καρδίτσας, μετά από έφοδο σε έναν παράνομο οίκο ανοχής που βρίσκεται στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Νέου Μοναστηρίου, στα όρια του Δήμου Άρνης.

Πρόκειται για μια 57χρονη Ουκρανή, η οποία εργαζόταν χωρίς να έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μια 22χρονη Ρουμάνα.

Πλέον, η Αστυνομία αναζητά την 44χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου.

zougla.gr
δυστηχως τα διαβασα κ εγω αλλα δεν διευκρινιζει αν ειναι η villa hot studio.να σημειωσω οτι στον πρωινο τυπο της καρδιτσας το στουντιο διαφημιζεται ακομη....οποτε δεν ξερω τι συμβαινει..θα πεταγόμουν το πρωι αλλα ουτε η αλλως τα πρωινα δεν δουλευει...οποτε αν ταιριαξει θα πεταχτω το απογευμα να δω...αν εχει παει αλλο μελος ας ποσταρει. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom