Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιος!παντα ενημερωμενος.. :rockon: :rockon:οταν μπορεσω θα παω κ απο εκει...να δω τι γινεται...ειναι επιτακτικη η αναγκη να φερουν κ αλλο εμψυχο υλικο για ανανεωση κ υπερτατη καυλα..ασχετο,αλλα προσφατα ημουν στην αθηνα για δουλειες κ εκει εχασα την μπαλα απο την πληθωρα των επιλογων...ειδικα στην λιοσιων κ πλατεια αττικης με ενα 20ρικο γαμουσε πολυ ωραια τεμαχια...ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ... :huh:
ΑΘΗΝΑ με το τρενακι και πορνοτουρισμο σαββατοκυριακο λοιπον.... :2funny:

πραγματι ετσι ειναι....

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στην πρωινη εφημεριδα της καρδιτσας η διαφιμηση για την hot villa studio λεει οτι ανοιχτα ολο το 24 ωρο...μπας κ εχει ερθει καινουργια αφιξη?μακαρι να ερθει καμμια βυζαρου,τις εχω αδυναμια,χε,χε...gl τα σπιτακια προς τρικαλα αξιζουν τα χιλιομετρα η οχι??καμμια βυζαρου παιζει απο εκει?? :tits: :tits:

ας πάει όποιος μπορεί ρε παιδιά στο HOT VILLA (έστω να ρίξει μόνο ματιά) για να έχουμε και μια περιγραφή της εμφάνισης της καινούργιας κοπέλας, αν υπάρχει.
γιατί ετοιμαζόμουν να πάω προσεχώς για την πρώτη και μοναδική κοπέλα που είχε στην αρχή μιας και οι κριτικές γι' αυτήν είναι πολύ καλές αλλά επειδή θα ήθελα κάτι πιο πλούσιο από φυσικά προσόντα, τώρα που άκουσα για δεύτερη κοπέλα σκέφτομαι μήπως είναι πιο κοντά στα γούστα μου...
και τα λέω όλα αυτά γιατί θα πρέπει να κάνω 120 χιλιόμετρα από το Βόλο στην Καρδίτσα.
γι' αυτό please όποιος πιο τοπικός μπορεί ας κάνει έναν κόπο...
ευχαριστώ προκαταβολικά.   

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ας πάει όποιος μπορεί ρε παιδιά στο HOT VILLA (έστω να ρίξει μόνο ματιά) για να έχουμε και μια περιγραφή της εμφάνισης της καινούργιας κοπέλας, αν υπάρχει.
γιατί ετοιμαζόμουν να πάω προσεχώς για την πρώτη και μοναδική κοπέλα που είχε στην αρχή μιας και οι κριτικές γι' αυτήν είναι πολύ καλές αλλά επειδή θα ήθελα κάτι πιο πλούσιο από φυσικά προσόντα, τώρα που άκουσα για δεύτερη κοπέλα σκέφτομαι μήπως είναι πιο κοντά στα γούστα μου...
και τα λέω όλα αυτά γιατί θα πρέπει να κάνω 120 χιλιόμετρα από το Βόλο στην Καρδίτσα.
ευχαριστώ προκαταβολικά.   
καλα εκει στον βολο δεν παιζουν καλα κομματια??γιατι εχω ακουσει καλα λογια για εκει...αν προλαβω κ πεταχτω θα ποσταρω πληροφοριες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευχαριστώ προκαταβολικά.   
θα δω αν μπορεσω να περασω αυριο...ξερουμε ομως ωραριο ?την αλλη φορα πηγα μεσημερι και ηταν κλειστα!τεσπα θα περασω καποια στιγμη μαλλον αυριο και θα γραψω...αν δω κατι καινουριο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και θα προσπαθησω αν ειναι να αποσπασω κανενα τηλεφωνο αν εχουν...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
αυτη προς καλαμπακα αξιζει απο θεμα γαμησι αν και ειναι καπως νταρντανα απο κιλα,μικρο βυζι και λιγο μιλφ ηλικιακα...οπως ερχεσαι απο καρδιτσα ειχε ενα μικρο που εδινε και κωλο με 60 καλουτσικο ηταν αλλα δεν περασα προσφατα να δω αν δουλευει ακομη ενω στην οδο πυλης αναμενω καμια καινουρια αφιξη για να ενημερωσω...αυτη που ειναι τωρα δεν αξιζει....

Μαλλον μιλαμε για τη γνωση Νικολ που την ειχε ξεκωλιασει κοσμος και κοσμακης στο Μεταξουργειο για 15ευρω..
60 εεεεε?????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαλλον μιλαμε για τη γνωση Νικολ που την ειχε ξεκωλιασει κοσμος και κοσμακης στο Μεταξουργειο για 15ευρω..
60 εεεεε?????
ναι αυτη ειναι, το χω ξαναγραψει....αλλα σημερα το σπιτακι ηταν κλειστο οπως και η χοτ βιλα στην καρδιτσα το μεσημερι που περασα....θα δουμε και το βραδυ τι γινεται....παντως η συγκεκριμενη δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενη απο την κινηση εδω  οπως ειχα καταλαβει και μαλλον την ετζασε.....

Επισκέπτης
Mακαρι να απογοητευτει και η Ελενα και να γυρισει πισω γιατι μας εχει λειψει.  :smitten:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Mακαρι να απογοητευτει και η Ελενα και να γυρισει πισω γιατι μας εχει λειψει.  :smitten:
θα κοψω διαθεση το βραδυ αν ειναι και θα σου πω....εκτος αν εκλεισε και αυτο το μαγαζι γιατι το πρωι ειχε κατι κοκκινες ταινιες που κλειναν την εισοδο..... :think:

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα κοψω διαθεση το βραδυ αν ειναι και θα σου πω....εκτος αν εκλεισε και αυτο το μαγαζι γιατι το πρωι ειχε κατι κοκκινες ταινιες που κλειναν την εισοδο..... :think:

όχι ρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια και δεν πρόλαβα να πάρω γεύση.
μακάρι να μην έκλεισε το μαγαζί.
αναμένουμε νεώτερα...
γιατί αν η Έλενα είναι εκεί σκέφτομαι να τη ρίξω τη "βόλτα" μου το Σαββατοκύριακο.
όσο για το Βόλο που ανέφερα πιο πάνω ο φίλος είπαμε, εδώ στο αν πας σε σπιτάκι (τα άτιμα είναι και στον κεντρικό πεζόδρομο και σε βλέπουν όλοι) και σε δει κανένας γνωστός...θα σε κουβεντιάζουν όλη την ώρα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
όχι ρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια και δεν πρόλαβα να πάρω γεύση.
μακάρι να μην έκλεισε το μαγαζί.
αναμένουμε νεώτερα...
γιατί αν η Έλενα είναι εκεί σκέφτομαι να τη ρίξω τη "βόλτα" μου το Σαββατοκύριακο.
όσο για το Βόλο που ανέφερα πιο πάνω ο φίλος είπαμε, εδώ στο αν πας σε σπιτάκι (τα άτιμα είναι και στον κεντρικό πεζόδρομο και σε βλέπουν όλοι) και σε δει κανένας γνωστός...θα σε κουβεντιάζουν όλη την ώρα.
Α!καταλαβα ετσι ειναι στην λαρισα στο κεντρο που ειναι ολα σχεδον αναμεσα σε μαγαζια κ καφετεριες.... >:( >:(
οσο για την hot villa συνεχιζουν ακομη την διαφημηση οτι ειναι ανοιχτοι ολο το 24ωρο κ εφοσον δεν ισχυει,δεν καταλαβαινω γιατι το εχουν ποσταρει αυτο...με τα νευρα μας παιζουν?γιατι δεν φερνουν κι αλλη κοπελιτσα για τα πρωινα?αποκεντρωση στα μπουρδελα τωρα! :knockinb: :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
α!κ κατι ακομη!το κωλαδικο-κωλομπαρο ΑΦΡΟΣ που ηταν πισω απο carfour εκλεισε...δεν πειραζει ετσι κ αλλιως ηταν σουπερ μουφα,μονο κερασματα ποτου κ λαλακιες....ουτε μπουτι δεν σε αφηνα να αγγιξεις,ελεος....η πολη κ γενικοτερα ο θεσσαλικος καμπος χρειαζεται raw meat! :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον πηγα αποψε χοτ βιλα...παλι η ελενα ηταν ,θα γραψω και μια μικρη κριτικη....το σπιτακι ειναι ανοιχτο απο τις 5 απογευμα εως τις 2-3 πμ απο οτι μου ειπε η κοπελα και δεν υπαρχει αλλη κοπελα ουτε αλλη βαρδια προς το παρον..το τριανταρι σταθερο αλλα η ελενα ελαφρως πεσμενη σημερα μου φανηκε...

γυμνο καραμελωμα στα αρχιδια και στον πουτσο παιζει παντως,περασμα της καποτας με την γλωσσα,πιπα πολυ δυνατη και βαθια αλλα δαγκωνει αρκετα και γαμησι σε ολες τις στασεις....ανεβαινει και απο πανω και κουνιεται καλα ενω στα τεσσερα καυλωσε που την σφυροκοπουσα δυνατα και το εδειξε με τα βογγητα της.... :rockon:

τελικα οι κοκκινες ταινιες σαν αυτες που βαζει η αστυνομια που ειδα να κλεινουν το δρομο εισοδου υπηρχαν και το βραδυ απλα ειναι απο αλλου πλεον διαμορφωμενη η εισοδος και τις βαλαν για να μην μπαινει κανεις με αμαξι απο εκει...

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον πηγα αποψε χοτ βιλα...παλι η ελενα ηταν ,θα γραψω και μια μικρη κριτικη....το σπιτακι ειναι ανοιχτο απο τις 5 απογευμα εως τις 2-3 πμ απο οτι μου ειπε η κοπελα και δεν υπαρχει αλλη κοπελα ουτε αλλη βαρδια προς το παρον..το τριανταρι σταθερο αλλα η ελενα ελαφρως πεσμενη σημερα μου φανηκε...

γυμνο καραμελωμα στα αρχιδια και στον πουτσο παιζει παντως,περασμα της καποτας με την γλωσσα,πιπα πολυ δυνατη και βαθια αλλα δαγκωνει αρκετα και γαμησι σε ολες τις στασεις....ανεβαινει και απο πανω και κουνιεται καλα ενω στα τεσσερα καυλωσε που την σφυροκοπουσα δυνατα και το εδειξε με τα βογγητα της.... :rockon:

τελικα οι κοκκινες ταινιες σαν αυτες που βαζει η αστυνομια που ειδα να κλεινουν το δρομο εισοδου υπηρχαν και το βραδυ απλα ειναι απο αλλου πλεον διαμορφωμενη η εισοδος και τις βαλαν για να μην μπαινει κανεις με αμαξι απο εκει...

να 'σαι καλά συναγωνιστή gl για τον κόπο σου.
ωραία, οπότε είναι μέσα στις προτεραιότητές μου να πάω να πάρω μια "γεύση"από Ελένη, για αρχή.
και μια που το θυμήθηκα, η Ελένη πόσο χρονών είναι ή φαίνεται ότι είναι? από ψηλοτάκουνα
και sexy εσωρουχάκια παίζει τίποτα όταν έρχεται στο δωμάτιο? (τα εσώρουχα θα φύγουν ενώ γουστάρω πολύ την κοπέλα να φοράει τα τακούνια καθ' όλη τη διάρκεια, είναι το αδύνατο σημείο μου...)!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

η ελενη ειναι μικρη,δηλ.πανω απο 20,εγω την κανω γυρω στα 23 με 25,εχει ωραια φατσουλα,εμενα με υποδεχθηκε με μονο κατω εσωρουχο,το στηθος το ειχε εξω...το βυζακι ειναι οπως το εχει περιγραψει ο gl στις κριτικες του,δηλ.ικανοποιητικο σε μεγεθος κ αρκετα μαλακο,σε αφυνει να το γλυψεις ελευθερα...νομιζω φοραει ψηλοτακουνα.αλλα στο κρεβατι τα βγαζει... :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και χθες ξωβυζη κυκλοφορουσε με μονο το στριγκακι...για υποδημα δεν προσεξα...αυριο λεω να δοκιμασω κανενα καινουριο τεμαχιο στην βιλα εροτικα της λαρισας και να ενημερωσω...σημερα επεσε δουλεια!

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ελενη ειναι μικρη,δηλ.πανω απο 20,εγω την κανω γυρω στα 23 με 25,εχει ωραια φατσουλα,εμενα με υποδεχθηκε με μονο κατω εσωρουχο,το στηθος το ειχε εξω...το βυζακι ειναι οπως το εχει περιγραψει ο gl στις κριτικες του,δηλ.ικανοποιητικο σε μεγεθος κ αρκετα μαλακο,σε αφυνει να το γλυψεις ελευθερα...νομιζω φοραει ψηλοτακουνα.αλλα στο κρεβατι τα βγαζει... :(

κάτι μου λέει ότι θα περάσω καλά.
σκεφτομαι να πω αν το φέρει η κουβέντα (ή να το φέρω εγώ...) πριν ξεκινήσουμε ότι πήγα μέχρι εκεί μόνο από το Βόλο για χάρη της ούτως ώστε αν δεν έχει και πολύ όρεξη να προσπαθήσει για κάτι καλό, ώστε να μου δώσει καλή εντύπωση
Τί λέτε, καλή ιδεά ή μαλακία?????
εννοείται πάντως πως κι εγώ θα προσπαθήσω να την κάνω καλή εντύπωση...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πες της οτι ηρθες μονο κ μονο για αυτη παιξτο κ λιγο αβγαλτος για να την εξιταρεις κ μολις παρει τα πανω της,βουρ στον πατσα...γλυψε κ τα βυζακια της να γινεις ντουρος κσιγουρα μετα ολα θα παρουν το δρομο τους,χε,χε :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ που σαι φροντισε να αντεξεις για να αλλαξεις κ δυο με τρεις στασεις,ανεβασε την κ απο πανω κ πισοκωλλητο κ ιεραποστολικο κ απόλα!τουλαχιστον αφου θα ερθεις απ Βολο μην τελειωσεις σε 5 λεπτα μεσα...κρατησου! :fuck2: :fuck2:

1983

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κ που σαι φροντισε να αντεξεις για να αλλαξεις κ δυο με τρεις στασεις,ανεβασε την κ απο πανω κ πισοκωλλητο κ ιεραποστολικο κ απόλα!τουλαχιστον αφου θα ερθεις απ Βολο μην τελειωσεις σε 5 λεπτα μεσα...κρατησου! :fuck2: :fuck2:

δόξα το θεό από περίεργα γούστα στις στάσεις έχω μπόλικα...
άντε να δούμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom