Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυστηχως τα διαβασα κ εγω αλλα δεν διευκρινιζει αν ειναι η villa hot studio.να σημειωσω οτι στον πρωινο τυπο της καρδιτσας το στουντιο διαφημιζεται ακομη....οποτε δεν ξερω τι συμβαινει..θα πεταγόμουν το πρωι αλλα ουτε η αλλως τα πρωινα δεν δουλευει...οποτε αν ταιριαξει θα πεταχτω το απογευμα να δω...αν εχει παει αλλο μελος ας ποσταρει. :think:
μπορει να παω καμια βολτα απογευμα και να γραψω...στα τρικαλα μονο το σπιτι προς πυλη ανοιξε μετα το πασχα παντως με την γνωστη χοντρομιλφ χριστινα..... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα πηγα να δω κατα τις 8 στην χοτ βιλα και ηταν κλειστη οντως....μονο η λευκη πινακιδα ηταν αναμμενη αλλα ο περιμετρικος φωτισμος κλειστος....

μαλλον εχουν βαση τα δημοσιευματα...

και απορω...ποσο μαλακας πρεπει να ειναι ο ιδιοκτητης που κανει μια τετοια επενδυση και στους πρωτους μηνες την παταει σαν αγραμματος με ανυπαρκτα πιστοποιητικα υγειας των εργαζομενων του; :think: :headbang:

το βλεπω να μην ξανανοιγει συντομα αν πραγματι ισχυουν επακριβως τα δημοσιευματα.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
+100000 σε οτι αναφερες gl,κ δεν φτανει μονο αυτο αλλα ακομη διαφημιζεται στην εφημεριδα.... :uglystupid: :uglystupid:
κριμα στα λεφτα που ριξανε, μονοι τους τρωνε το κεφαλι τους τελικα... :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χτες παλι ολα κλειστα........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κανα νεο απο καρδιτσα μερια?ειναι ακομη κλειστο το μπουρδελακι? :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καρδιτσα δεν πηγα φιλε τελευταια...αν μπορεσω αυριο να παω καμια βολτα θα γραψω...

απο τρικαλα ανοικτο ειναι σημερα μονο το σπιτακι προς καλαμπακα με την γνωστη αντζελα αλλα πολυ κατωτερη των προσδοκιων μου την βρηκα...δεν αφησε και γλειφομουνι λογω μαλλον δυσκολων ημερων και χαλαστηκα...

ολα τα αλλα κλειστα  :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καρδιτσα δεν πηγα φιλε τελευταια...αν μπορεσω αυριο να παω καμια βολτα θα γραψω...

απο τρικαλα ανοικτο ειναι σημερα μονο το σπιτακι προς καλαμπακα με την γνωστη αντζελα αλλα πολυ κατωτερη των προσδοκιων μου την βρηκα...δεν αφησε και γλειφομουνι λογω μαλλον δυσκολων ημερων και χαλαστηκα...

ολα τα αλλα κλειστα  :headbang: :headbang: :headbang:
thanx ρε παιχτη μου φαινεται απο το κακο στο χειροτερο παμε.... :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
thanx ρε παιχτη μου φαινεται απο το κακο στο χειροτερο παμε.... :huh:
αν ισχυαν αυτα που γραφτηκαν δυσκολο να ξανανοιξει συντομα το σπιτι της Καρδιτσας....ειχα κι εγω κατι προβληματα και δεν μπορεσα να πηγαινω τακτικα στην βιλα εροτικα αλλα μου φαινεται ειναι οτι μας απεμεινε ακομη να ελπιζουμε σε κανα καλο μουνακι.....
απλα ειναι μακρια και για σενα εχεις δικιο....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αστα να πανε φιλε...κ γω μια απο τα ιδια εχω τρεχαματα τελευταια...νοσταλγω την σαλονικα,τις μπουρδελοτσαρκες που εκανα εκει σαν φοιτητης...πολυ ποικιλια τοτε...θεσαλλια πολυ ξεραΐλα... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον απο καρδιτσα μερια παραμενει κλειστη η hot villa....

απο τρικαλα μερια ανοιχτα τα δυο απο τα τρια σπιτια,πλην δηλαδη απο αυτο επι της καρδιτσης που αισιως :headbang: :headbang:
παει να συμπληρωσει μηνα κλειστο....αντζελα και χριστινα κλασικα,τιποτα καινουριο....

αυτα για αποψε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν αντισταθηκα να παω παλι μια βολτα απο αντζελα...η γυναικα ειναι με τις μερες της τελικα....σημερα ηταν φωτια και λαβρα....συνολο εκατσα στο δωματιο κανα εικοσαλεπτο....αν και πρωι βεβαια και δεν ειχε κοσμο καναμε τα παντα ολα....κορυφαιο και το τσιμπουκι της που λες και μες διαβασε απο την αλλη φορα ηταν πιο αργο και πιο ερεθιστικο....σχεδον θα εχυνα....πριν δε φιλια παντου,χαδια,καυλιαρικη διαθεση και  πολυ ωραια χειρομαλαξη ανεβαστικη.... :grin:

καλα μας πηγε η μερα....

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν αντισταθηκα να παω παλι μια βολτα απο αντζελα...η γυναικα ειναι με τις μερες της τελικα....σημερα ηταν φωτια και λαβρα....συνολο εκατσα στο δωματιο κανα εικοσαλεπτο....αν και πρωι βεβαια και δεν ειχε κοσμο καναμε τα παντα ολα....κορυφαιο και το τσιμπουκι της που λες και μες διαβασε απο την αλλη φορα ηταν πιο αργο και πιο ερεθιστικο....σχεδον θα εχυνα....πριν δε φιλια παντου,χαδια,καυλιαρικη διαθεση και  πολυ ωραια χειρομαλαξη ανεβαστικη.... :grin:

καλα μας πηγε η μερα....
Παντρέψου... την...

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
εχουμε κανα νεο απο τον καμπο ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω καιρο να παω εγω ....ουδεν νεοτερο.....κανας αλλος; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αντζελα κανονικα δουλευει απο το μεσημερι ενω το σπιτι προς πυλη ανοιγει απο βραδακι με την ιδια που δουλευε και παλια....το τριτο σπιτι προς καρδιτσα ακομα κλειστο...

για χοτ βιλα μονο δεν εμαθα αν ξανανοιξε....κανεις καρδιτσιωτης να μας διαφωτισει;

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
επισκεψη στα τρικαλα σημερα αφου καρδιτσα νεκρα....λοιπονν ολα κλειστα μα ολα ομως :headbang: της πυλης τι ωρες λειτουργει ? πιγα κατα τις 6 κλειστο παω κατα τις 8 κλειστο.. το αλλο προς καλαμπακα εχει χαρτι στην πορτα κ λεει ξανανοιγουμε 13 μαιου.
αυτα...

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
κανας τρικαλινος να ξερει κανα ωραριο ?

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
επισκεψη παλι χτες ολα κλειστα τιποτα ανοιχτο.. κανενα σπιτι.. ελπιδες μονο για το αυτο προς καλαμπακα που ειχε χαρτι στην πορτα οτι ανοιγει ξανα 13...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παραξενο ? γιατι χθες το μεσημερακι επισκεφθηκα το ντελο στην καρδιτσης(ειδα φως και μπηκα ) οπου ηταν μονο μια καινουρια τσατσα που καθαριζε .Σε  ερωτηση που ειναι το κοριτσι, μου ειπε πως θα ερχοτανε σημερα τριτη  και μου ζητησε και συγγνωμη που δεν ηταν ετοιμο το μαγαζι .Αν πας σημερα λογικα θα ειναι ανοιχτο φιλε santachiqita .αν σε παει ο δρομος περιμενουμε κριτικη-εντυπωσεις απο το νεο τεμαχιο.
μπορει να κανω και γω μια βολτα λοιπον....θα δωσω ριβιου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περιμενουμε εντυπωσεις - προγραματα - τιμες - πανμεγιστε πορνορεπορτερ.
τα παντα ολα...

πιστευω να μην μεινω με το πουλι στο χερι ....κατα τα αλλα ελπιζουμε σε κανα καλο μωρο και να δινει και λωκο.... :sunglasses:

λες να βγει παλι καμια νικολ; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom